2869
Shogun 2 Total War
-
KingPunisher #1869 Ha van valaki aki játszik multiban Shogun2-t bátran vegyen fel : UrmyHun
Bár elég kezdő vagyok (rank 4) pár napja tolom, de elég fejlődőképes vagyok :) és szívesen játszom bárkivel. -
KingPunisher #1868 Hajrá hajrá, eddig igen profi a fordítás nagyon tetszik. De azért még sok munka van vele, sok részt kell még lefordítani. -
aryangreens #1867 Urak!
Valaki nem tudja esetleg a Sidrow-os verziónál a crack rar file jelszavát?
Ha felmegyek a megadott oldalra állandóan iphone-t akarnak nyeretni velem, én meg nem akarok
Aki tudja kérem segítsen!
Köszönöm! -
uwu hun #1866 Én a fegyvert szoktam fejleszteni.
A katana szamuráj +4 támadással a játék legjobb egysége. A katanásoknak nincs szükségük több páncélra majdnem mindegy hogy 5 vagy 8, mert csak íj ellen hatékony. Közelharcban a védelem a malee defence értéken múlik. A támadásukon viszont nem gyengén észre lehet venni, ha jóféle kardot forgatnak.
Próbáltam a no-dachit is alapegységnek, de nem igazán vált be. Kipróbáltam fegyverrel is, és páncéllal is. Jó a nagy roham, meg a nagy támadás, gondoltam űbereli a katanát, de nem jött össze. Támadni nagyon tudnak, gyorsan ölnek egy darabig főleg ha a kardjuk van fejlesztve, de egy idő után elkezdenek fogyogatni, ami nem hasznos tulajdonság. Ezen a páncél sem segített jelentősen.
-
FKNKS #1865 Tudtok valami infót, hogy lesz-e multiba új egység a DLC megjelenésével? -
FKNKS #1864 Jó vicc, úgy megdobja a speares egységeknek a morálját, ha lovassal kell harcolni, hogy majd el futnak mikor a gyalogok vágják őket, de egy jó kis lovas rohamot nem hagynak ki és még lekennek egy párat mielőtt a maratonba belevágnának. -
horthy #1863 Amugy mit érdemes épiteni melyik kovács mühelyt ami a páncélzatot vagy ami a fegyverzetet felyleszti ? Melyiket érdemesebb mert ugy vettem észre hogy nem lehet 2 egyszerre egy provinciában ! -
#1862 Pre-Purchase Now: SHOGUN 2 - Rise of the Samurai DLC
"Set 400 years before the dramatic civil war depicted in SHOGUN 2, the "Rise of The Samurai" campaign is based on the Gempei War, a conflict between six legendary clans of the Taira, Minamoto and Fujiwara families. It culminated in the first Shogunate, and the rise of the Samurai as the ruling class."
Ára: 7€ -
#1861 Emlékeztetőül
Lassan, de készülget a magyarítás.
Hír róla:
Letöltés és információk: -
bizocska #1860 Köszönöm a válaszokat! -
uwu 80 #1859 A lovaság a legerősebb és egyben legdrágább dolog a játékban.
Én katana cavalry-t használok. Minden seregbe van 2 csapat. Általában 2 fő seregem van, úgyhogy összesen ez 4-et jelent. De gyártottam már 6-ot is az egyik játékba.
Nem csak íjász ellen jó. A már harcoló ellenség hátába rohamozva, bármit elkerget, még a yari szamurájt, vagy naginatásokat is.
A light cavalry viszont nagyon gyenge, olyat nem szoktam használni.
-
uwu 80 #1858 A matsuke rendet tart a tartományba, és megöli az ellenséges kémeket. Nagyon hasznos, megéri az árát.
Papot nem igen használtam eddig. Csak a keresztény, meg az Ikk-Ioki területek lázadnak a vallás miatt. Egyébként segítenek átállítani a lakosságot. A templom is ezt csinálja egyébként, csak lassan. -
uwu 80 #1857 Ha nincs elég kaja lázadás van. Vannak épületek amikhez kaja kell, és ha rossz év van valahol, elveszhet 1-2 adag. Ezért aztán minél több kell.
Elsődleges dolog, hogy fel legyen húzva. Nem mellesleg az aranybánya és a piac után ez térül meg leghamarabb.
Én minden tartományba meg szoktam venni a kis farmot amelyik 950-be kerül.
Aztán az 1950-eseket kezdem húzni, mindig azt veszem meg hamarabb amelyik a legtöbb hasznot hozza. A földek ugyanis nem egyformák. Nagyon nagy különbségek vannak a bevételben, de a + kaja amit ad, az mindegyiknél azonos. -
bizocska #1856 Köszönöm!
És a Metsuke és a Monk az mire jó?? -
FKNKS #1855 Üdv!
Valaki játszik a s2tw multijával? Az ha kimaradt az életéből ikko-ikki dlc nem gond, de a sengoku jidai dlc muszály megvennie! (2euro) A heavy gunnners átlő minden egységen :D Nagyon übertáp lett, 10 egység van a packba, de ez az egy magába megéri a pénzét. Szitu : próba,lvl 0 ás az egység, na nézzük mit tud, poénból enemy stand and fightba lévő generalját vettem célba, 1 sortűz, még mögötte a yari ashigaru és a yari cavarly is a földre hullott, 1 lövés kb 60-70 125 range. elég durca cucc!
Találtam youtube-on egy demonstrációt róla :D
Elég vicces, nem lehet kihagyni :D
http://www.youtube.com/watch?v=i39yRAFgsqg -
horthy #1854 A kaját " Food " az a ház csinálja amelyik elött ott van a termőföld ! Én ugy vettem észre hogy nem árt ha több van belöle mint a provincia pillanatnyi szükséglete a nehéz téli évszak miatt ( élelmiszerhiány van és ha nincs kaja lázadás következik ). Én azt a megoldást választottam csak ott fejlesztem magasabb szintű településre a provinciát ahol van valamilyen katonai bonusz ( fegyverkovácsmühely stb ) . A többit sima gazdasági , pénz és élelmiszerelláto provinciának használom mert nehezebb időkben télen ahol plusz van ott exportálnak kaját oda ahol minusz van !
Kocsma az a Nindzsa épület " sötétkék " . Lovasok az ellenséges ilyászok ellen jók szétkergetni őket . Nemtudom hogy le tudnak-e szálni a lóról nem probáltam de azt tudom hogy a tábornok letud . -
bizocska #1853 üdv! Lenne pár kérdésem:
Food-ot csak a rizs házzal tudok csinálni?
Kocsmát hogyan tudok csinálni?
Lovasokat megéri csinálni?
-
horthy #1852 Egy gazdasági kérdés ? Élelmiszergyártásbam pluszba kell mert ugy vettem észre hogy a program a tartományok között elosztja az élelmiszert a szükösebb téli honapokon ! A másik kérdés gondolom a kocsma a Ninja készitő ? Csak a boldogság ráta miatt kérdezem ? 1558-ban tartok 8 tartományom van 30000 pénzem 1.5 hadseregem remélem 1575-ig meglesz a gyözelem még két tartomány hiányzik a kötelezőből és 15 a nemkötelezőből . A házasság az mire jó csak a szövetség megerösitésére ? -
uwu hun #1851 Az Uesegi meg egy gagyi nép. Borzalmas helyen kezd, nagyon nehéz diplomáciai körülmények közt. A speciális egységei a papok, amik statjuk ellenére elég bénácskák, és iszonyú drágák. Mondjuk a monk íjász az kemény, de nagyon nehéz kihozni, iszonyatos sok art, meg épület kell hozzá.
A szamurájok ezerszer jobbak a papoknál, csak specializáltak.
Én most a Hojokkal játszom. Jó gazdag területen kezdenek. Alig van ashigaru a seregbe, más néppel ezt nem igazán lehet megcsinálni. Soha nem volt még ennyi szamurájom a játék elején... tetszik, sokkal jobb mint a Shimazu kampányom volt. -
uwu hun #1850 A matsuke meg többek közt felderítésre jó. De arra mondjuk a nindzsa jobb, mert ártani is tud az ellenségnek. Melelsleg le tudja csapni az ellenséges matsukét.
Egyébként meg egy egyes szintű matsuke ad +1 boldogságot a tartományba, ha otthon üldögél a városban. Jó befektetés ha lázongó a környék. 500 pénz és nincs fenntertási költsége. Ezen kívül véd a szabotázs akciók ellen, és felfedi a nindzsákat.
Ha fejlődik mindenféle egyebet is lehet vele művelni, de sajnos nehezen tuningolható egy nindzsával ellentétben. Ezért én jellemzően csak felderítésre, vagy rendfenntartásra használom. -
uwu hun #1849 Hát az épületek felhúzása rajtad múlik.
Én a katonai épületeket csak ott húzom fel, ahol valami extrát is kapok. Az összes többi taromány gazdasági jellegű.
Jellemzően 3 szamurájgyártó tartományom szokott lenni? kardos, íjász és lovas. Ez a 3 tartományt maximálisan rágyúrom az adot tegység gyártására, ahogy a pénz és a fejelttségi szint engedi.
Kell egy legendás kovácsos, ahol a katana szamurály +4 attackot kap, vagy helyette no-dachi páncéllal. 5db kovácsos tartomány van a térképen, ezek közül lehet választani.
Az íjászokat is extra accuracy-val szoktam gyártani, spéci nyílvesszőket csak 4 tartományba lehet gyártani.
Lovasokat is ott gyártok ahol charge bónuszt kapok rájuk. Én a katana cavalry-t favorizálom.
A tartományokban a legfontosabb épület mindig a farm, de ennek építési sorrendje is attól függ, hogy mennyit hoz a terület. Van ahol sokkal jobban megéri farmolni, én mindig ott kezdem.
A legtöbb helyre kell a kocsma, hoghy rend legyen. Ahol jófej népek laknak oda mehet a market. Mindenhova marketet kéne építeni igazából, pénzügyileg az a legjobb, de a játék nagy részében a legtöbb tartományba csak 1 épület fér, csak később lehet bővíteni, hogy legyen kocsma is, meg market is.
Az extrákat meg majdnem minden esetben megéri felhúzni. Főleg ha az egy aranybánya, de a kereskedelmi kikötő is jól tud tejelni. A leghaszontalanabb dolog a kőbánya, meg a fa, lassan hozza be az árát. -
horthy #1848 Honnan tudom eldönteni hogy melyik provinciába milyen épületeket kell felhuzni ? Gazdaságit főleg vagy katonait ?? Az Uesugi klánnal nemrég kezdtem a játékot . A Mersuke ügynök-nek mi a funkciója amit a Market gyárt ? -
unusual #1847 Szép volt! Büszke vagyok rád.....Pfff -
uwu hun #1846 Megoldódott, csak egy napig volt szar, kijavították. -
uwu hun #1845 Van egy kis gond az új update-el.
Nekem működik, viszont a haveromnak akivel multizni szoktunk nem megy.
Egyszerűen nem indul el. Már letöltötte újra, próbálta a verifying data-t futtatni, hogy nem-e hiányzik valami. Ez elmegy 74%-ig és megáll.
Nekem is megállt mikor kipróbáltam, de mikor rányomtam egy cancel-t és indítottam a játékot, letöltött valamit, és indult. Nála iylen nincs, csak egyszerűen nem indul, nem lehet vele csinálni semmit.
A hivatalos fórumot bezárták, onnan semmit se lehet megtudni.
Tud esetleg erről valaki valamit?
Vagy könyvelhetjük el hogy x ezer forint ugrott az ablakon?
Kár hogy nem lehet varezzal multizni... -
uwu hun #1844 Lehet. -
donatus13 #1843 Hello , lehet már sokat volt , de nem sok választ találtam , lehet már térképen multiplayerezni egymás ellen ? -
#1842 Gratula -
#1841 Ne tölts le semmilyet!Vedd meg én is azt teszem mert ez a szájbabaszott kurva édsannyát nem bassza szájba retek torrentes büdös kurva annyukat meg a rohadt geci FLT verziójába amit a büdös életbe sem lehet megnyitni mert kurva az annyuk is aki kitalálta így megbonyolítani valamit hogy a rohadt mocskos narkós kurva annyukat azt a letöltött verziójukba! -
uwu hun #1840 Hoppácska.
Bebuktuk, kezdünk újat:) -
uwu hun #1839 Elkezdtünk egy kampányt haverommal coop-ban.
Mondjuk nem állunk valami fényesen, legendary-n nyomjuk, és kicsit nehéz, de életem legjobb Total War kampánya.
Már ezért is megéri megvenni. -
Moonchild #1838 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Windows 7-em van és azt szeretném megkérdezni melyik verziót töltsem le ami tökéletesen működik és el is indul rajta? -
Zotya26Bp4 #1837 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni ?...A nem listáz ki szervereket a játék semmi nuku sírí csen és hullaszag beállítások ok, a ruteren is ok portok tipp ? most töltök egy frissítést de nem hiszem, hogy az megoldaná...köszi sziasztok -
Glasses #1836 Köszi:) -
OWEN24 #1835 Nincsen. twonline fórumán találsz egy kb 30%-os magyarítást! elég hasznos, sokat tud segíteni a játékban! -
Glasses #1834 sziasztok
nincs a játékhoz magyarosítás? mert sajnos nem tudok angolul:( és így elég nehéz a játék diplomácia stb. -
Inimma #1833 Új Total War rajongói oldal indult! Csatlakozzatok!
http://www.kephost.com/images4/2011/6/1/ux70b60shzh32dik9fd1.jpg
www.totalwar.hu -
OWEN24 #1832 Jelenleg a 97. körben járok Shimazuval( bocs, ha rosszl írtam)
Enyém a kezdő szigetem és a mellettem lévő kissebb is, már csak a fősziget van( a legnagyobb) de annak a bal oldalát a Mori klán uralja aki szövetségesem. nekem 14 tartományom van neki már 21 és Kyoto is az övé.
Szerintetek most mit tegyek? Amúgy egyedül a Date-klán melletti kereskedelmi pont nem az enyém.Amúgy egy erődöt 10db íjjásszal be lehet venni, nem kell semmi más. Én fullos várvédő seregeket nyomok le 10-12db szamuráj íjásszal úgy, hogy nem is vesztek embert csak annyit amit az ellenfél ijjászai és tornyai leszednek, de azokat könnyen lelövöm. -
Prof William #1831 Én úgy vettem észre hogy ha lojális a város és nincsenek valásos ellentétek se benne akkor akár 1 bármilyen egység is jó. Persze szigorúan rendfenntartásra szóval ostromot nem élnének túl az tuti.
Ha meg lázadozik város akkor a város képernyőjén mutatják hogy a katonai jelenlét mennyire nyomja le lázongásokat. Ezzel lehet sakkozni. Ha építesz valami nagyszabású dolgot (kastély) az is nagyon jó hatással van a lakosokra. -
uwu 80 #1830 A Shimazukkal a legkönnyebb szerintem, jó velük játszani. Gyorsan lehet terjeszkedni, és jó harcolni a katana szamurájokkal.
A Date klán a másik kedvencem, velük kicsit nehézkesebb a helyük miatt, de a no-dachi szamurájnak nincs párja.