891
Vagyis melyk a legjobb,milyet erdemes venni stb...
-
#51 Legközelebb nekem is zárt ládás lesz. Vennék egy jóféle hangszórót és csinálnék mdf lapból ládát neki. -
Ilyenem van mpx2000-es erősítővel, amit várni lehet ebben a kategóriában tőle azt hozza, nekem elég a 250W RMS. -
#49 A másik neve a MTX JackHammer -
#48 hali van egy 8 ohmos 15 wos melyladam, beepiett erositovel. Kcsereltem a hangsugarzot egy szinten 8 ohmos 24 w osra es mukodik szepen. Ha csinalok egy uj ládát, es belerakok egy 15, es egy 24w os EGYENKENT 8 ohmos hangszorot nem lesz baja? Azt mondjak ha tobb wattot kotok nem gaz, de vajon nagyobb ellenalasnal mi tortenik? -
#47 ha unatkozok akkor ezt szoktam nézegetni
szoktak lenni a kacatok között jóságok is... -
#46 Enis 10 vagy 12 colos-t csinalnek,beepitett erositovel csinalnam a ladat,tehat megvennem az erositot,es belepeitem a ladaba,a woofer melle valahogy,es tennek meg hozza 2 cooler-t hogy ne forosodjon fel semmikep. -
#45 hatchback bőven elég,és még marad is hely a csomagtartóban:D -
#44 Ha most kellene új ládát készítenem 10 colos duplatekercses hangszóróval építenék egy nagyon kicsi zárt ládát.
A bassreflexek nagyot szólnak de nem eléggé teltek,nem mennek eléggé mélyre -
#43 igen -
#42 Vagesz :D Autoba hasznalod? -
#41 -
#40 régen haveromnak is volt egy fatboya
beraktuk mindkét ládát egy Felicia kombiba
a teteje jópár centit kimozgott a kocsinak
bármit raktál rá lepattogott...
5 perc hallgatás után fülem megfájdult
atom nagyot szólt -
#39 Jaja,latszik hogy nem gyenge azert :P -
#38 belső szerveid leszakítaná az tuti xD -
#37 régen használtam egy 12-es rockford fosgate mélyet trapéz ládában
nagyon szerettem csak sajnos egyszer kölcsönkaptam egy brutál mono erősítőt és azzal kb 10 perc alatt feketére égettem a tekercset
mai napig megvan elrettentő példának :)
-
#36 Hat nem tudom,en ezekbe a "tucat" wooferekbe nem bizom annyira,mint pl a Blaupunk-t is mindenhol kaphato,szerintem erdemes kicsit utanajarni akarmilyen arkategoriaba akarunk venni!
Amugy gondolom ismeritek a legendas Thunder 9900 Woofert :P
160 KG
6000W RMS-12000W MAX
56 CM
Legnagyobb melynyomo ami kaphato!!!]
Nagyon meghallgatnam egy eros DnB-nel :D Mi kilenges lehet... -
#35 eléggé merev vastag papír az...
az alu membrán eléggé parasztvakítás,nincs rendes tekercs,nincs rendes mágnes mert azt a user úgysem látja.
persze a FatBoy nem mai darab -
#34 Ok,jo lenne :) -
#33 Whuuu,nagyon jo,csak sajnos papirmembran :( -
#32 céges autóba vettem egy SAL XB-10-est de kb egy hulladék
egyedüli előnye,hogy van benne erősítő.Ha betömöm a bassreflex nyílását akkor egy fokkal szebben szól
12-esre kellene cserélni de attól se remélek sokat.
Csak pici csomagtartójú autókba valók ezek igen gyenge minőséggel
-
#31 nekem egy aktív Kicx-em van.én elégedett vagyok azzal is:) -
#30 Jó ideje van egy elég kis méretű bas-reflex ládában egy crunch fatboy 30 centis mélyem.Ár-érték arányban iszonyat jó.Brutál mágnes van rajta és eléggé ki tud lengeni.Nagyon komolyat szól...
-
#29 +fav
csakis Rockford Fosgate... -
shumika #28 Megemlíthetem pár helyen ha akarod. -
shumika #27 Volt nyáron egy spanyol hifi-tornyom és eszméletlen mekkora volt! 6cd 4 kazi és nem tom mekkora erősítő volt benne de úgy meghajtott egy nagy mac-mélyládát + a SAL + egy kicsi + 4 hangszoró!!!és még volt egy kimenete!!!
Csak hamar bexart. Azóta nem találtam olyat. -
pista89 #26 meg az alvázat a kocsiról -
#25 Ertem,de az aktivnal az a rossz,hogy en akarok az erositohoz kotni meg 2 hangszorot,es ha pl az erositohoz mas melynyomot akarok,nagyon bonyolult! Mondjuk ez az egesz bonyolult mar kicsit :) -
#24 az aktív tök más.
Aktív láda lehet reflex is.
Ezesetben az aktív annyiba más egy passzívtól hogy abban benne van az erősítő, kevesebb helyet foglal ellenben a passzívval ahova kell külön erősítő -
#23 Habar az aktiv-nak sok a hatranya :( -
#22 Akkor nekem Reflex vagy Aktiv kellene... -
#21 aktív ládában beépített erősítő van.
Reflexen a ládán lévő nyílás miatt hallható a basszus.
Zárt ládánál csak érezhető a hang, nincs reflex nyílás
Illetve bandpass ahol pedig a ládán belül van a nyomó és csak a nyíláson keresztül jön a hang.
Ha ütős basszust akarsz akkor egy DLD nyomó és egy hozzágyártott gyári reflex láda.
Egy új DLD 500+ már bőven jó, korrektül szól. Nekem az volt az előző a kocsiban (azóta DLD 124 lett) -
#20 Amugy nem tudjatok hogy lehetne nepszerubbe tenni kicsit a topikot>?? -
DIESEL DOG #19 Nálam is az van TV-hez és DVD-hez, géphez egy stereo fadobozos genius van... -
#18 Jah,lehet hogy Reflex lenne a legjobb... -
shumika #17 DnB-re szerintem reflex.
De hogy mi a különbség azt én se tudom. -
#16 De nem tudom mi a nagy kulonbseg az Aktiv woofer,Reflx es tobbi kozott? Nekem itthoni hasznalatra milyen a jobb?Vagy DnB hallgatasra mi a jobb? -
shumika #15 Nekem is cső van csak az SAL XB-8-as
Apropó eladó. 250W -
#14 15 ezerert megtudnam venni :P -
#13 Ha elviszed egy hangesz boltba én Pécsen csináltattam kicserélte a biztosítékot és már ment is 2500 Ft de megéri mert egy jó mélynyomó.
Az ilyenek ,hogy biztosíték kiégés:Áramingadozás,áramszünet. -
#12 Akkor itt is az lesz a gond :) Amugy pont eladja :P Gondoltam hogy megveszem tole :D