SubWoofers-Mélynyomók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehetne letesztelni hogy mitol lehet gyenge a mélyhangja a rendszernek?Az erösitö 7x140wattos az szerintem jonak kéne hogy legyen hozzá.
Ha az erõsítõre szeretnék majd még tenni hangfalakat, akkor milyen foglalatút kell keresni?
Nekem a 124es DLD-t hajta úgy hogy nem sok van ráengedve de max hangerõn az elsõ szélvédõt is megmozgatja
Zárt láda, ami szebben szól mint a reflex az olyan stílusú zenéknél amit én szeretek pl. pop, rock, dance stb. cserébe nem "nyom akkorát". Szóval aki parkolóban szeretne villantani az reflex ládát tesz a kocsiba mert azt messzebbrõl hallani. :)
Ja és van mellette egy JBL GTO 75.4-es erõsítõ ami majdnem 3x áron volt mint a láda de megérte, igen szépen szól!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Tobb info rola Itt.:) Semmi okosság :P
:) Semmi okosság :P
Hasítsatok bele <#idiota>#idiota>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Ha meg nagyságával van baj ott van a Sony megnem mondom milyen modellje ami extra vékony, de nem adnám a JBL-t egy olyan Sony-ért az tutim valahogy csak elfér kapa mellette. <#vigyor5>#vigyor5>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

csak hasáb,kocka alakú láda jó
hangszóró atom lehet de a csõ kukás
<#worship>#worship>Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Minél magasabb. Persze ne megfizethetetlen legyen.
Ebbõl lehetne építeni egy nagyon fasza 4. rendû band-pass ládát, amivel az SPL szint 140 dB körül lenne már 1 W on is.
Kilóméterekrõl lehetne hallani hogy jön a vérpistike. :D
Csak kéne ilyen hangszórót találni :(
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Forza.
szerettem nagyon
mai napig mûködik csak a potija kontakt hibás
Nem vagyok hive annak hogy minél többet tudjon Wattban egy hangrendszer, sokkal inkább azt helyezem elõtérbe hogy élvezhetõ, tiszta magasak, és öblös tiszta mélyek szólaljanak meg. Nekem itthon a TV-mhez és asztali DVD lejátszómhoz van egy Genius 5005-ös 5.1-es hangrendszer van, és teljesen elégedett vagyok vele, pont akkorát szól amekkorát kell, egy kicsit sem többet, és nem is kevesebbet. A túl nagy teljesitményt lakásba és kocsiba is utálom, nem élvezhetõ tõle a zene vagy a film, összefolynak a hangok... PC-hez meg ugyancsak egy fadobozos Genius stereo hangszórópár van amivel szintén elgédett vagyok, minden csak beállitáás, igénybevétel kérdése.
Az 5005-ös Genius-al már csináltam nem egy kisebb házibulit, és állja a sarat még akkor is ha kicsit jobban van terhelve... szvsz remek választás...
36 pénz
csak THX minõsítésût szabad venni
az alaplapi hangkártyával semmi extra de vettem egy SoundBlaster Audigy 2 ZS hangkártyát és durván javult a minõség persze LossLessbe formált zenéket hallgatva
(egyébként én is olyan 2.1re akarok most cserélni mint neked van. a mostani genius meg átkerülne a TV-re. PC-n baromira nem használom ki, csak a mély a jó benne..)
van egy THX-es Logitech 2.1-em meg egy 24-bites hangkártya a gépben azt csá
meglepõen szépen szól

Mert ehhez erõsítõ is van, és így 25. Az a baj hogy nem tudom lehet e rá tenni még hangfalat, mert ha igen, akkor már rendelném is meg. Régóta vagyom egy új "szett"-re. Meg abban sem vagyok biztos hogy rá tudom majd kötni pc-re. hangkártya kell hozzá, vagy az erõsítõ helyettesíti azt?
Ez kb 15ezer...
rákötök két valamivel kisebb hangfalat? számítógéphez kellene.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD