SubWoofers-Mélynyomók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cracky86
Csak az a gond, hogy aktív kell, mert olyat lehet az erõsítõre tenni.

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

bency
De nekem is kene egy kis HELP!Van nekem egy 5.1 -em,csak a woofer-t hasznalom belole,az 5 kicsi helyett hozzatettem 2 100W-os hangszorot!Es azzal van a baj,hogy a woofer nem megy ugy ahogy kene,elosszor ment,aztan egyszercsak legyengult ugymond,hol tudnam beallitani? Mikor a hangkartyanal nyomom a woofert probara,ott tokeletes erossegu,de Winamp-ba meg mashol mar gyenge....:( Nem tudok rajonni,cserelgettem a kabeleket is de semmi....

:) Semmi okosság :P

Nem értem, de biztos van oka annak, hogy a Sony erõsítõk a többihez képest olcsóbb jóval. Tudja vki miért?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

bency
Lokd be aztan meglatjuk :P

bency
Hat igen,Magnat nem egy Sony :P Csak az ilyen lakasba valo Wooferek nagyon dragak,sokkal jobban megeri venni autoba valot,es beepited valahova.

cracky86
Én is szeretem, már pár éve megvan, csak a subot szeretném még lecserélni 1 sony-ra, mert nem illik a többihez.

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

bency
Juujjj de irigy vagyok most erre a Sony erositore :DDD Nekem egy hasonlo erosito vitt 2 150Wattos-t,majd utana rakotottem egy 400W RMS Magnat melynyomot es 1 150wattost,es siman ment honapokig...majd egyszer kiegett :P

cracky86
Nekem a gépen Sony STR-DE345 (elvileg 5x100W) + Magnat 1457061(45/90W) van.

Ha belököm ide az erõsítõm típusát tudtok ajánlani vmi frankó összeállítást?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Maxtreme
Itt is hasonló a helyzet, csak itt az újabbik széria teszi a dolgát :)

Ár/érték arányt nézve szerintem a legjobb vétel.
Arról nem is beszélve hogy nem gagyi mûanyag dobozos (meg egy utasak) a sugárzók.

bency
Azon mindenkepp valtoztatni kell hogy a lenges ne erjen el semmit,hanem szabadon lengjen :P Szerintem ha mar cserelsz,csereld ki teljesen az erositon kivul!

+fav

Lakásba mit ajánlatok 500/1000-es 7.0-ás rendszer mellé?
Lecserélném a régit, ami egy épített cucc.
Az erõsítõje jó, de nem tudom, hogy mivel járok jobban, ha eladom vagy ha új dobozt és tányért veszek bele.
Bár lehet már a dobozcserével is meg tudnám oldani, vagy a tányércserével, mert hamar eléri a lengési határokat a tányér.

bency
Az a baj hogy epiteshez penz kell,ami nekem most nincs :D

desigo
hát ha nekiáll építeni valaki valamit akkor rakhatná a képeket...
bency
Csak legyen meg az 500hsz....remelem nem fuccsol be a topik :)

bency
Aham,ok! :)

desigo
készítesz egy 780X200 körülit majd feltöltöd a saját galériádba és megkérsz itt egy moderátort,hogy rakja be
500 hozzászólás után kérheted,hogy házigazda legyél és akkor te is szerkesztheted
esetleg bannermûhely topikban pár "alapanyag" képet belinkelsz és megkéred õket,hogy készítsenek egy bannert ide
bency
Aki ugyes csinalni egy fasza Bannert?:P

bency
Vatera-n ott szerintem nagyon jo cuccokat lehet kapni,enis vasarolgattam mar onnan!De amugy mas oldalakat nem annyira tudok...

Tudsz egy-két helyet mondani ahol érdemes körülnézni? expressz.hu-n néztem meg vatera-n eddig

bency
BANNER-t hogy lehet betenni ?

bency
Nekem ez jobban bejon :P

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

bency
Jah,szerintem siman! Foleg hasznaltan,de meg ujjan is kilehetne,en 2 hangszoromat kb 6-7 ezerert vettem doboz nelkul!Mert a doboz dobja meg az arat nagyon mindig...

shumika
nekem van egy reflex csövem. többi privátban.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

15 ezer forintból ki lehet hozni olyan sztereó rendszert ami magas hangokat és mély hangokat is szépen megszólaltatja (nem puffog, serceg stb.??)Használtan akarok venni két hangfalat meg erõsítõt, vagy mélynyomót.

bency
Az jo kerdes :) Szerinted egy 400Wattos M.N.C erosito elbirna?

desigo
mivel fogod ezt rendesen kihajtani?
tenkenorman
tudna valaki válaszolni? nem akarok evvel hobbielektronikán topikot nyitni.

http://www.tenke.hu

bency
Egesz jo aron megkaptad akkor!:)

Adaaam
13K volt akciósan.

everything's better with music

bency
Amugy nekem erre faj a fogam most,kb 40.000 Ft-ert tudnam megszerezni
500Watt,30Cm,es nagyon nagyot szol :P Kilengese dobbenetes egyszeruen!

bency
Wow,kutyajol nez ki! Mennyit pengaltal le erte?:P

SötétBarom
Nekem is crucnh - drive series van :) Az enyém kisebb, de bõven fasza.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bboyatty
Ismerem ezt a cuccot és hallottam már mûködni is és szerintem egész szépen szól, szobába bõven elég, filmezni meg zenélni tökéletes.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Tufa
Zárt láda egyébként többnyire rock, és hasonló nem-elektronikus zenéhez jó ahol pl dob, gitár stb hangszerek vannak. Azok többnyire kopognak, a reflex "búgásával" ellentétben :)

Tufa
nem attól nem megy mélyre a hangszóró mert reflex. Rosszul méretezett láda vagy gyenge minõségû nyomó az oka :) (pl egy kenwood nyomótól mindenki sokat várna mert még jól is néz ki, közben a kevesebb mint a felébe kerülõ 500as DLD messze jobb nála hangzásban és erõben is)

Papírmembrán meg egyáltalán nem hátrány. SÕT.

stp4trick
kedvenc mélynyomóm:
Bo "Subwoofer" Summer

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

kemszi2
a szobában nekem egy ilyen van,már elég régóta,nem rossz de azért nem egy csúcskategória,fõleg hogy már kezd kikészülni:D
bboyatty
Nekem két 25centis autó woofernek szánt Domotec van a szobámba, valami 400watt egy de nem szoktam túlhangosan hallgatni csak úgy szépen mert nem akarom ölni a hallásom:P
De ha kell tudnakám szólni. Ha lesz autóm lehet beleteszem õket.
Így néznek ki. Nem találtam jobb képet gugliba róla.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Adaaam
Legközelebb nekem is zárt ládás lesz. Vennék egy jóféle hangszórót és csinálnék mdf lapból ládát neki.

Adaaam

Ilyenem van mpx2000-es erõsítõvel, amit várni lehet ebben a kategóriában tõle azt hozza, nekem elég a 250W RMS.

Imrusssss
A másik neve a MTX JackHammer

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

tenkenorman
hali van egy 8 ohmos 15 wos melyladam, beepiett erositovel. Kcsereltem a hangsugarzot egy szinten 8 ohmos 24 w osra es mukodik szepen. Ha csinalok egy uj ládát, es belerakok egy 15, es egy 24w os EGYENKENT 8 ohmos hangszorot nem lesz baja? Azt mondjak ha tobb wattot kotok nem gaz, de vajon nagyobb ellenalasnal mi tortenik?

http://www.tenke.hu

desigo
ha unatkozok akkor ezt szoktam nézegetni
szoktak lenni a kacatok között jóságok is...
bency
Enis 10 vagy 12 colos-t csinalnek,beepitett erositovel csinalnam a ladat,tehat megvennem az erositot,es belepeitem a ladaba,a woofer melle valahogy,es tennek meg hozza 2 cooler-t hogy ne forosodjon fel semmikep.

kemszi2
hatchback bõven elég,és még marad is hely a csomagtartóban:D
desigo
Ha most kellene új ládát készítenem 10 colos duplatekercses hangszóróval építenék egy nagyon kicsi zárt ládát.
A bassreflexek nagyot szólnak de nem eléggé teltek,nem mennek eléggé mélyre
kemszi2
igen
bency
Vagesz :D Autoba hasznalod?