SubWoofers-Mélynyomók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw
:) Semmi okosság :P
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ár/érték arányt nézve szerintem a legjobb vétel.
Arról nem is beszélve hogy nem gagyi mûanyag dobozos (meg egy utasak) a sugárzók.
Lakásba mit ajánlatok 500/1000-es 7.0-ás rendszer mellé?
Lecserélném a régit, ami egy épített cucc.
Az erõsítõje jó, de nem tudom, hogy mivel járok jobban, ha eladom vagy ha új dobozt és tányért veszek bele.
Bár lehet már a dobozcserével is meg tudnám oldani, vagy a tányércserével, mert hamar eléri a lengési határokat a tányér.
500 hozzászólás után kérheted,hogy házigazda legyél és akkor te is szerkesztheted
esetleg bannermûhely topikban pár "alapanyag" képet belinkelsz és megkéred õket,hogy készítsenek egy bannert ide
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
http://www.tenke.hu
500Watt,30Cm,es nagyon nagyot szol :P Kilengese dobbenetes egyszeruen!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Papírmembrán meg egyáltalán nem hátrány. SÕT.
Bo "Subwoofer" Summer

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
a szobában nekem egy ilyen van,már elég régóta,nem rossz de azért nem egy csúcskategória,fõleg hogy már kezd kikészülni:DDe ha kell tudnakám szólni. Ha lesz autóm lehet beleteszem õket.
Így néznek ki. Nem találtam jobb képet gugliba róla.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
everything's better with music
Ilyenem van mpx2000-es erõsítõvel, amit várni lehet ebben a kategóriában tõle azt hozza, nekem elég a 250W RMS.
everything's better with music
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
http://www.tenke.hu
A bassreflexek nagyot szólnak de nem eléggé teltek,nem mennek eléggé mélyre