SubWoofers-Mélynyomók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bboyatty
Azért mélyláda a neve... :p
Abból éles hang az életbe nem fog kijönni.
Ötlet: Szerezz be még egy magas és egy közép hangsugárzót.😄

Üdv.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

pointer4
<#wilting>
shumika
Eladó egy nagyon jó állapotban lévõ Mac Audio Mac Attack 4050 erõsítõ és egy nagyon jó állapotban lévõ Mac Audio Mac fireball 300 mélyláda!

Erõsítõ: 4*130W/2*450W /4 ohm
4*200W/ 2 ohm

Mélyláda: Hangszóró 30cm, 4 Ohm, 420/200W
méretei: 525 x 360 x 330mm

Ár:30.000Ft

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

oliwwer
ez mély és nagyon tompa. tettem mellé egy magasat is, az meg elviselhetetlenül visszhangzik. nemtudom mit lehetne vele kezdeni.
repvez
akkor cseréljünk nekem épp ez a bajom hogy a szub-bol is szolnak a beszédhangok és nem olyan méy mint ahogy kellene.

Amugy meg a szub mellé nem árt még másik hangszoro is ami a magasat és a közepet is viszi, mert a subok olyan max 1000hz-ig mennek a magasakhoz meg kell egy másik ami a 20khz-es tarományig viszi.
Motoroj
Küldd vissza, hibás $zar.<#hehe>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

oliwwer
Na megjött az erõsítõ is, de valamiért a magas hangokat nem akarja játszani a subwofer. vagy ez mindegyiknél így van? meg eléggé tompa hangja van. ötlet?
bency

:) Semmi okosság :P

kemszi2
nekem külön van a kettõ
bency
Pont ilyet hasznalok enis az 5.1 hez 😛 Es az autoban is ilyen kabel van.

arty
bevallom én eddig CSAK ilyen spdifes notebookot láttam, koaxost egyet se 😊

Forza.

pointer4
Sajnos ez a 20 rongy egy nagyon nagyon baráti ajánlat!!!
pl
pointer4
Azt a csatit, a mini-optikait, szerencsére, csak a szellemileg sérült cégek használják. Pl SONY minidisceken. Viszont ez azért jó, mert a jack dugót is be lehet dugni. És annak a lábai is be vannak általába kötve.
Egy jack aljzat ára kb ötvened része lehet az optikai jeladónak, mostanában inkább koax jel megy, spórolnak, és ez nekünk jó 😄
Kandurex
Az a baj, h ott is annyi...na mindegy, végül is még mindig jobb, mintha vennem kellene egy komplett házimozit.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

arty
a laptopokon a jack általában nem koaxiális, hanem optikai, ahoz ilyen jábel kell:

vagy valami hasonló 😊

Forza.

arty
tényleg! de akkor is, 20k iszonyat túlzás :/

kandurex: e-bay?

Forza.

Kandurex
Nekem 5.1 kell, de már megoldódott. Köszi

Nem létezik, hogy nincs rajta egy fülhallgató kimenet... Arra veszel egy ilyet:

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Kandurex
igen, igen...köszi a segítséget!

pointer4
Jaa, gondolom a laptopon jack spdif kimenet van.
Kandurex
Vagyis a mono jack megy a gépbe, a RCA része meg a kütyübe?

pointer4
Síma mono, 3.5jack-RCA kábel.
bency
Nyugodtan kerdezz,ezert is van nagyreszben a topik hogy megoldjuk az ilyen problemakat meg tanacsokat adni! 😊

Kandurex
Akkor már csak egy kérdés maradt, a laptop a sima jackre tolja rá a digitált is, mivel tudom azt összekötni ezzel?

Bocs a kérdésekért 😞

Kandurex
Hmm..szerintem megrendelem!

Kandurex
Köszi mindenkinek, elgondolkodok a lehetõségeken. Az is baj, hogy az erõsítõm egyben mély láda is, szóval tényleg cseréli kellene a kis házimozimat...de annyira jól szól..:/ nincs szívem 😞

pointer4
DTS-t nem néztem, igaz igaz 😄

Szerk:
na várjál:
"Specification:
1.Transfer the DTS/AC-3 digital signal data into 5.1 sound track output.
2.Transfer the stereo(R/L) audio signal data into 5.1 sound track out put.
3.Two coaxial input, one SPDIF input, one sterero input,
Perfect solution for your HDTV player, xbox 360 , ps3, ps2, dm500s,dm800HD etc.
4.One button to switch mode, simple to operate.
5.Auto detect AC3、DTS、PCM digital audio siganl, decode format:
Dolby Digital EX、DTS-ES、Dolby Pro Logic II、DTS、AC3,Dolby Digital."
Kandurex
hoppá! na! hm....!

arty
a DTS továbbra is gond lesz, ráadásul 20 felett nem sokkal indulnak a használt 5.1 erõsítõk - DTS támogatással 😊

Forza.

arty
ebben van AC3/DTS/PCM dekóder és D/A átalakító? nem létezik "átalakító"

csere!

Forza.

pointer4
Ilyet forrasztok neked, de mûködni nem fog 😄
Ez egy olyan csõ, hogy bemegy a víz, és kijön a túloldalt a földgáz 😄
Csak azért mûködhet, mert van olyan készülék, ami úgy van bekötve, hogy figyeli ennek a kimenetet, és ha bizonyos két láb össze van kötve, akkor analóg jelet kezd el küldeni. Valaki valahol helyspórolás miatt így oldotta meg, de a te készülékeddel nem fog menni.

Viszont, most találtam, itt lehet kapni DolbyD dekódert, mákod van 😄

Itt akadtam rá.
Kandurex
jaj 😞

Kandurex

valami ilyesmi kellene nekem

arty
Régi erõsítõ elad, uj/használt házimozi erõsítõ megvesz.

Forza.

pointer4
Sehogy, kell egy 5.1 hangprocesszor, amit nem árulnak évek óta a boltokban, de akkor is 70-80 rongy volt. Bár ilyen gagyi kínaiban láttam pár éve 25 ropiért.
Amiket most árulnak, az audiophil kategória, vagy fölötte. Akkor már olcsóbb új házimozit venni.
Kandurex
Digitális hang kimenet.

Kandurex
HDMI to RCA inkább, de sajna nem találtam ilyen átalakítót (ami logikus, hisz elõbbi digitális)

bboyatty
Ja szeritnem valami hasonló. De HDMI-bõl lehet 5.1 hangot kinyerni, mert megnéztem milyen, hogy okosabb legyek és nem lettem.
Az S/PDIF az mi az? 😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

shumika
RCA to HDMI csatlak.?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bboyatty
Ez nekem magas nem vagyok otthon az ilyen szakszavakba, pedig segítenék szivesen.
Addig értem, hogy "...az erõsítõmön csak analóg 5.1 bemenet van ..." de aztán. <#szomoru1>

Kandurex
Ide is beírom, hátha ide többen járnak 😞 Kis segítség kellene, az erõsítõmön csak analóg 5.1 bemenet van (RCA és PS), viszont csak HDMI vagy digitális (S/PDIF) kimenet van a gépemen (notebook), hogy tudnám a kettõt összehozni, jelentõs költség nélkül?

Elõre is thx,

bency
Siman,nagyon popec lett az egesz cucc!!!<#worship><#worship><#worship>

bboyatty
Na nem tudom... én az én részem kivettem a beszerelésbõl 😛 ha akarjátok majd megoldjátok, hogy ne rezegjen. A lényeg, hogy jó lett nem lehet panasz, amit tudtam megtettem.<#wink>

Adaaam
Nagyon gáz, rögzítsétek le. Valami gumifélét tegyetek alá, vagy akár sziloplaszt is jó ha van, azt késõbb nyomtalanul el is lehet távolítani.

everything's better with music

bency
Most kora este meg megnyomattuk,es ha becsuktuk az osszes ajtot,csomagtartot le,akkor alig hallatszik ki valami,csak a tabla rezeg,de azzal kemenykedni is lehet akar 😊)))

bboyatty
Nem csörömpöl semmi. A kocsiba minden szépen szól, kívül hallatszik, hogy a rendszámtábla berezeg de annyi, az nem vészes
és nem is zavaró.😊

Üdv.

kemszi2
rezegni meg majd el fog kezdeni a kárpit is idõvel 😄
kemszi2
gumi darab megteszi
desigo
azt vedd le és rakj a rendszámtábla tartó és a rendszám közé valami puha valamit és akkor csendben marad az is...
bency
Jajj hat en pl a rendszamtablara ertettem 😊 Amugy meg nem hallatszik a melyhangba semmi rezges,csak latszik ha ranezel valamire 😛