891
Vagyis melyk a legjobb,milyet erdemes venni stb...
-
shumika #11 Jobb sarokban van a hang ikon. Jobb klikk rá és válaszd a hangerőszanályzó megnyitását, Bejön egy ablak ahol lehet állítani a hangerőt hanghullám etc. A hangerő "állítója" alatt van egy speciális menüpont katt rá és ott lehet állítani a mély-magas hangokat mi legyen hangosabb.
Remélem lehetett érteni belőle valamit :D -
#10 Itt már 2X kiégett:D -
#9 Tesomnak is pont ilyen van :P De feladta,elmeletileg csak a biztositek egett ki,de nah...nagyon aron van az a nagy elonye! -
#8 Hat,nekem van a wooferen 2 gomb amivel tudom emelni a basszust,es sokat szamit az,ha neked nincs,akkor nezd meg a hangkartyanal,ott keresgelj kicsit. -
#7 Nálam egy Genius 5005 5.1 szól szép tiszta hangokat és a mély hangokat is szépen adja.150W a teljesítménye.
Lakásban használom. -
#6 Nos,jelen pillanat nekem is egy gyengebb 5.1-es wooferem van,en rakotottem 2 100W-os hangszort ,erositonek hasznalom,nagyon jol megy ez is ,megkell hagyni,sose gondoltam volna,de en nagyon szeretem a nagy teljesitmenyu woofer-eket is :P Mindig az erosito a baj nalam :P Az sosincs :( -
DIESEL DOG #5 Áhh, lakásba én ésszerűen gondolkodom... ami most van nekem itt a szobámban az 75W és ha hiszed ha nem szól akkorát mint egy pl. 200W-os woofer, de nem is gyenge, szép, öblös, ha kell hangos is, és tiszta hangzású a mély... lakásban nem szeretem a túl erős cuccokat mert nagyobb hangerőn már "összefolynak" a hangok, ergo a zene élvezhetetlen lesz tőle.
Autóba sem preferálom a túl nagy teljestményt... nincsen ugyan kocsiba mélynyomóm de ha vennék is max. egy 300W-ost szvsz bőven elég egyik kollégám autójában 250-es van és az is leviszi az embert veséjét... -
#4 Imádom a mélyhangzást.Attól függetlenül h nincs ithon nagy mélynyomóm hanem csak egy 2.1-es hangfalszetthez való.
Nekem az a bajom vele h csak a hangerővel egyenes arányban nyom erősebb hangokat.
Valahogy be lehet állítani h ha halkabban megy a hangfal attól még mondjuk a mélynyomó teljes gőzzel adja a hangot? -
#3 Ez autoba valo,de en a szobamba szanom :D Mar volt regebben egy melynyomom,azt is itt hasznaltam a szobamba,1000W Max volt,RMS az talan 350-400 volt,mar nem emlekszem!Egyetlen baj az volt hogy papirmembranos volt,de attol fuggetlenul tokeletes volt!ilyen volt! -
DIESEL DOG #2 Hát hogy milyen mélynyomóra esik a választás az attól is nagyban függ hogy milyen igénybevételre kell, milyen területre, autóba, lakásba etc, etc...
am +fav! -
#1 Udv! Ezt a topikot azert nyitottam,hogy megbeszeljuk milyen melyladat vegyunk,milyen baj lehet,meg minden ilyesmit,en jelenleg is tervezek venni egyet es szivesen varom a velemenyeket!Amugy en egy ilyesmire gondoltam :
500W RMS,30Cm,12 kg,es kb 80 ezer ft-ba fajna