SubWoofers-Mélynyomók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beraktuk mindkét ládát egy Felicia kombiba
a teteje jópár centit kimozgott a kocsinak
bármit raktál rá lepattogott...
5 perc hallgatás után fülem megfájdult
atom nagyot szólt
nagyon szerettem csak sajnos egyszer kölcsönkaptam egy brutál mono erõsítõt és azzal kb 10 perc alatt feketére égettem a tekercset
mai napig megvan elrettentõ példának :)

Amugy gondolom ismeritek a legendas Thunder 9900 Woofert :P
160 KG
6000W RMS-12000W MAX
56 CM
Legnagyobb melynyomo ami kaphato!!!]
Nagyon meghallgatnam egy eros DnB-nel :D Mi kilenges lehet...

:) Semmi okosság :P
az alu membrán eléggé parasztvakítás,nincs rendes tekercs,nincs rendes mágnes mert azt a user úgysem látja.
persze a FatBoy nem mai darab
egyedüli elõnye,hogy van benne erõsítõ.Ha betömöm a bassreflex nyílását akkor egy fokkal szebben szól
12-esre kellene cserélni de attól se remélek sokat.
Csak pici csomagtartójú autókba valók ezek igen gyenge minõséggel

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Csak hamar bexart. Azóta nem találtam olyat.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Aktív láda lehet reflex is.
Ezesetben az aktív annyiba más egy passzívtól hogy abban benne van az erõsítõ, kevesebb helyet foglal ellenben a passzívval ahova kell külön erõsítõ
Reflexen a ládán lévõ nyílás miatt hallható a basszus.
Zárt ládánál csak érezhetõ a hang, nincs reflex nyílás
Illetve bandpass ahol pedig a ládán belül van a nyomó és csak a nyíláson keresztül jön a hang.
Ha ütõs basszust akarsz akkor egy DLD nyomó és egy hozzágyártott gyári reflex láda.
Egy új DLD 500+ már bõven jó, korrektül szól. Nekem az volt az elõzõ a kocsiban (azóta DLD 124 lett)
De hogy mi a különbség azt én se tudom.
Apropó eladó. 250W
Az ilyenek ,hogy biztosíték kiégés:Áramingadozás,áramszünet.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Remélem lehetett érteni belõle valamit :D
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Lakásban használom.
Autóba sem preferálom a túl nagy teljestményt... nincsen ugyan kocsiba mélynyomóm de ha vennék is max. egy 300W-ost szvsz bõven elég egyik kollégám autójában 250-es van és az is leviszi az embert veséjét...
Nekem az a bajom vele h csak a hangerõvel egyenes arányban nyom erõsebb hangokat.
Valahogy be lehet állítani h ha halkabban megy a hangfal attól még mondjuk a mélynyomó teljes gõzzel adja a hangot?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

am +fav!
500W RMS,30Cm,12 kg,es kb 80 ezer ft-ba fajna