SubWoofers-Mélynyomók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
Na mivel úgyis kihaló félben van a topic:
A nyáron egy ilyet tervezek venni, mélynyomó már megvan hozzá. Vélemény?
Magnat monitor 990. 49000 ft :

Inkább hallgass Tufa-ra. Egy 300W-os Kicx elpicsázza a 6-700W-os Mac-et.
Tudod a jót nem kell agyonreklámozni, azt veszik alapból.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Tufa
esetleg mondjuk ez odaveri azokat?

nem értem miért mániátok ez a kommersz márka rajongás.
ground zero is egy lowcost fos túlárazva

bency
Esetleg valami olyan amirol hallotam is,marmint hiresebb marka :P

:) Semmi okosság :P

Tufa
egy kicx kap 43 vagy inkább 47 jó. utóbbival tudsz tovább fejleszteni késõbb is

bency

bency
Milyen erositovel tudnek tolni egy ilyen woofert?De ugy istenigazabol,+2 150W-os kozepet?

500W RMS
2x2 ohmi
SPL: 89DB

bboyatty
Pedig nagyon úgy néz ki.
Csinálj valamit, indíts el valami témát aztán hátha jönnek majd az emberek megint.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bency
Nem igaz hogy meghalt a topik...

bency
Picirit :DDD De csak ha megkapod akkor :P

bboyatty
Irigy vagy, mi? :P

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

shumika
WTF?? ájlebobi

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bency
Ne add meg neki a cimed,mert masnap hirtelen 2-3 ladabol ugranak majd ki a kormosok a hazad ele :DDDD

bboyatty
A PK 30000 forint?
Máskül ha halál akkor add meg te a címed és utánna küldök valakit. :P

shumika
Mirt szórakáznék megigértem, nem? Na add PM-ben és küldöm de a PK-t te fizeted. Az kb az ára :DD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bency
Ha komoly is lenne,te nem mondanad a cimed,mert igy tiszta marad a lelkiismereted XD

Tufa
én házhoz megyek érte :D

bboyatty
Komolyan beszélsz vagy szórakozol? :P

Motoroj
A tömörítettségnek nem tudom mi köze van hozzá.

Ha szabad tudnom, most min hallgatózol?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

tenkenorman
kár volt visszaolvasnom <#guluszem1><#rinya>

http://www.tenke.hu

shumika
Nah add a címet ahova postázzam! pk-t te állod.

tenkenorman
sajnos... nyáron vennék egy jó hangfalszettet mert a mostani még a 320kbps zenéknél is hajlamos ilyen furán bedübörögni hogy így elnyomja a hangot, és szinte az agyamig hatol sok zenénél.
na szóval mit ajánlotok? pc hez lenne, nem szeretnék külön erõsítõket meg ilyeneket, 2.1 jólenne ha lenne 3-400 watt teljesítménye. megoldható?

http://www.tenke.hu

bboyatty
Ennyi volt? Ne máá!! <#szomoru1>
Annyi woofer van még a világon. :P

Lehet, hogy egy kicsit off topic lesz a kérdés, de nem tudjátok, hogy Budapesten lehet-e még vhol Ozaki WR 450 hangfalakat venni?

bboyatty
Na jó. Azért köszi! <#eljen>

Motoroj
Õszintén szólva annál bonyolultabb dolog ez, hogy ide be lehessen írni, de majd valamit kitalálunk.

bboyatty
Hát ha értesz az ilyesmihez leírhatnád, hogy mikell egy váltóba ahogy te is mondtad.
Ilyenekre gondoltam, vagy ha van valamioldal ahol lehet tanulni ezekrõl engem érdekelne.

Üdv.

Motoroj
Mert miben tudnék segíteni?

desigo
1 db 12V-os aksi
1 db fejegység (2 pár RCA elõny)
1 db fõbiztosíték az aksi után 15 centire
tápkábel a biztosíték és az erõsítõ között
testkábel az erõsítõ és a kasztni között
RCA kábel a fejegység és az erõsítõ között
hangszóró kábel az erõsítõ és a mély között
pár db saru
Mi kell ahhoz pluszba, hogy egy alap fejegységgel meg 4 hangszóróval ez menjen? Kábelek, aksi ilyesmire gondolok egy alap autóban.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

bboyatty
Mondtam lehet hülye vagyok.
Nem haragudnák meg ha szólnál pár szót, én amiket írtam azt vagy nekem mondta valaki vagy én láttam de ettõl még lehet baromság. :)
Esetleg ha benne vagy a dologba segíthetnél nekem.
Köszi.<#smile>

Motoroj
Hát azért itt k¤rv¤ sok dologtól függ, hogy milyen értékû alkatrészek kerülnek a váltóba. Egy háromutas felépítésnél elég kicsinek találom a valószínûségét, hogy egy szál kondenzátorral kielégítõ eredményt lehessen elérni, bár vannak különleges esetek.

shumika
figy nem kell nincs szükségem rá 2 hét alatt kicsi az esélye hogy nem veszik meg.

bboyatty
Csak lesz vevõ rá. :)

bency
Hahhh,akkor kicsit irgy lennek bboy-ra :DDDD

bboyatty
Ok.<#crazya>

shumika
Hát ha 2héten belül nem viszik el akkor neked adom ha kell mert nekem nincs szükségem már rá. De a postát te állod.

bboyatty
Inkább meg se mondom...(nincs):P
Nem is magyarországi vagyok, de még autóm sincs.
Szóval felejtõs számomra de hátha másnak kell.

shumika
mé mennyi pénzed va?

bboyatty
Annyira te nem fogod leengedni, hogy nekem legyen pénzem megvenni. <#idiota>

bboyatty
Hát nem olyan bonyolult. Ahogy mefigyeltem gyárilag leszûrt 3 utas hangsugárzók esetén az élesek 1 és 8 mikrofárád között vannak, és olyan 50 volt,(lehet hülyeséget mondok) én is ehez hasolókat használok, az én éleseimen 1 mikrofárádos és 50voltos a kondenzátorok vannak a közepeken pedig nekem azt mondta valaki hogy 47 mikrofárádos kell.
Ennyit tudtam segíteni.

Van esetleg az sg-n mûködõ elektroteknikus vagy milyen topik?
Volna pár kérdésem.:P

shumika
<#idiota> lehet xD árengedmény lehetséges de csak "ésszel" (már akinek van) :D

bency
Azz igen :DD

bboyatty
Gazdasági válság van! :P

shumika
??? valaki nem akarja ???

pointer4
Szívesen.
oliwwer
Köszönöm az értelmes válaszodat.
pointer4
Nem bonyolult ez, 60 éve így mûködik :D
oliwwer
Aha. Hát ez nekem túl bonyolult. hülyeséget csináltam. na majd lesz kezdek vele valamit. Foggalmam sincs hol lehet állítani hogy melyik hangszóró hol kapjon basszust.. ahj. Miért ilyen bonyolult ez?
bboyatty
Csak magas nem lesz elég. Kell oda közép is, és ezeket le kell szûrni(ne kapjanak basszust mert tönkre mennek). Azt már meg nem tudom mondani, hogy milyen szûrõt használj. Általába kondenzátorral szokás szûrni de nem tudom az értékeket. Ha esetleg van itt olyan személy aki vágja ezeket a dolgokat írjon mert engem is érdekelne, hogy hány mikrofárados és voltos kell legyen a kondenzátor.
Amúgy az elõzõ #235-re ment. Bocs.