SubWoofers-Mélynyomók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
le kellene rögzíteni,csillapítani minden rezgõ alkatrészt,kárpitot
nem a csörömpölést kellene hallanod hanem a mélyet 😊
Meg konkrétan egy átlag audiophil zenehallgató 2*1W teljesítménnyel hajtja a Hifi-jét, mert az tökéletesen elég.
Viszont egy Led Zeppelinhez meg egy csöves erõlködõ túl mézes hangzást ad, és nem is hozza a koncert hatást 😄
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Lesz olyan zenei mûfaj ami jobban fekszik egy hangfal-erõsítõ párosnak, és lesz ami gyengébben. 😊
What about the forests?
Amúgy a JBL jellegzetesen hatalmas amerikai nappaliba való Hifi 😄
Mélyben mindig is kemény öblös, rendet parancsoló volt 😄 Még akkor is ha a sorozat legkisebb tagját nézzük.
Abszolúlt benne van a top15 ben nálam is 😄
What about the forests?
Amúgy a hangnyomásnak mi a bánat köze van a minõséghez? 😄
Én konkrétan hallottam olyan LINN Hifit, hogy 2*3W teljesítményt tudott tolni maxra, és bõgtem a gyönyörûségtõl, a nadrágomon remegett a gatya, úgy szólt a bõgõ.
Tehát ha halkan nem tud szépen szolni, az kuka.
Amúgy bárki bármit, technics, sony és társai soha az életbe még csak az audiophil kategóriát sem érték el hangminõségben. Csak árban 😄
What about the forests?
ehhez már kell korrekt elõ,végfok,kábelek, meg forrás
What about the forests?
Megtudnam dongetni,bar gondolom nem arra van,de biztos nem rossz max hangeron se 😄

:) Semmi okosság :P
Ha tudnád mennyi hangnyomásversenyt nyertünk meg! (autohifi) <#hehe>#hehe>
Értek egy kicsit a hangokhoz, hangszórókhoz! <#hehe>#hehe>
Csináltam pár subwoofer-t sony-nak, blaupunkt-nak.
6 éve voltunk utoljára hang-nyomás versenyen, azóta ráuntunk, kimentünk egy "bogárral" 16 hangszóró, 2 !!! erõsítõ, 8 akksi, = 15 mp.
Szigorúan fülvédõvel min. 10m-rõl.
Megláttak minket, és kiszálltak a versenybõl <#hehe>#hehe>
1 erõsítõ volt egész európában a másikat (ua) külön hozattuk be amcsiból <#bee1>#bee1>
Nah mind 1. Régi szép idõk <#smile>#smile>
Am vágom h csak 400W. Csak nem mind1 a hang minõsége sem!
És h. a 3. szomszéd (kertesház, utca, stb.) a szobájában úgy hallja, h nem tud tv-t nézni mellette. Az meg nem azt bizonyítja, h sz@r.
Csipesz!
:) Semmi okosság :P
Külföldön hallottam szólni 2 hónapja egy high end hifi bemutatón, felesleges lenne írni róla, hogy milyen a hangzása, mert leírni nem lehet. Sehol nem hallottam még olyan tiszta hangzást és olyan lágy erõteljes basszust, hogy a mellkasom kiszakad a helyérõl, mint amit a képen látható két jószág a a "kisujjából kiráz", pedig nálam sem hétköznapi dolgok állnak otthon.

What about the forests?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Érdekes anyaga is van, lehet müanyag? Annak néz ki mondjuk.
Sztem még többet is tudna, mint amennyivel néha nyomatom.
Ez egy házimozi erõsítõ, nem autó rádió erõsítõ.
Mozi -ban a hangzás meg sem közelíti ezt, ami itt van. Igaz ez csak 5.1 de hát nem is kell enél több nekem itthonra. Nah meg már nem is férnék el több hangfallal.
Am ez meg eladó lenne, igaz nem subwoofer, de a hangja nagyon ott van:
Elég baráti ár, ugyanis csak az elektronikája többe került, mint a jelenlegi ára! Gyári dobozról koppintott a láda paramétere! Az elektronika és a membránok meg full gyári kiszerelés!
Magam készítettem!
Visaton Alto III
Csipesz!
Sony Xplod 1400W
Gyári-lag sony paramétereire csinált doboz (mivel vagy 300db-ot gyártottam sony-nak auto-ba, anno volt kaphato minden nagyobb mûszaki boltban, MediaM, EW, stb..)
Egy kicsit feltuningolt Thonson DPL 570-es erölködõ, 660-as belsõvel, megerõsített hûtéssel és végfokokkal.
Olyat szól!!!, hogy pont tenap esett meg velem,: h egyszer csak jön be a 3. szomszéd, hogy nem tudják nézni a tv-t, mert cask a dobszólót hallják a lakásban! És hogy a 6. háznál is csak azt hallják, h én mit hallgatok.
Háát kétségkívül elég brutálisat szól!

Kerestem régebben magamnak házimozihoz egy woofer-t, de vagy 100e+ körül voltak, vagy szar volt a hangja. Hörgött, klaffogott, hebegett, egy feszes kemény mély hangot nem tudott kiadni, csak szétnyújtva, kopogva, egy massza volt a tónus.
Akkor jött az ötlet, a tölcséres hangszóróknál a fizika miatt a leggagyibb hangszóróból is csúcs eredményt lehet kihozni. 1%-os hatásfok helyett vagy 7%-ot.
Akkor csináltam ezt:
Supreme commandernél ha ledobják az atomot, kifolyik a zsír a fülembõl 😄 Van amikor a mellkasomon érzem a nyomást, nem is hallom. 😄
16cm-es hangszóróval, 30W-os erõsítõvel.
Persze az ötlet ezer éves, a Klipsch tölcsérhangsugárzói mindig remekeltek 😄
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nekem egy ilyen Yamaha YST SW 300 van. Zenére használhatatlanul lassu, cserébe mozira isten - elég mélyre megy, hogy ne csak halld, de érezd is a basszust.
Forza.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
pl:zenei terhelhetõség,impedancia,frekvencia átvitel,érzékenység
a hangszórónak ládába építve van egy üzem közbeni karakterisztikája ahol adott frekvenciához adott hangerõsség (decibel) tartozik
Minden gyártó a saját hangszóróját rengeteg féle ládában teszteli és az általa mért adatokat egy bizonyos tesztüzemben rögzíti.Nyilván neki nem a max hangerõ az elsõdleges cél hanem az egyenletes teljesítményû hangátvitel és a tartósság,megbízhatóság.
Ezért célszerû a gyári (nem tákolt) dobozokat használni elsõ körben.
Ha valaki késztetést érez arra,hogy ládát építsen akkor célszerû gyári ládák rajzát nézegetni esetleg egy az egyben lemásolni.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!