Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Kasztok jól ki vannak balanceolva? Tetszik ez a soul rendszer csak elsõre annyira átláthatatlan. Ha warriort kezdek és elkezdek valamerre szakosodni akkor gondolom nincs úgymond "retaltnt" lehetõség, hogy az adott kaszton belül más soult is kipróbáljak. Megvannak már az úgymond legjobb setupok? Pl mi a legjobb DD PvE-be, mi imba PvP-be ilyesmikre gondolok.

AVIRA - \"More than security.\"

Én pvp szerver akkor a banner alatt feltüntetett Sagespire menjek?

★ 汤姆 李

Szia!

Steampike shardott válaszd, guardian oldalon van a legtöbb magyar.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

kamu bankkartyaszammal

Ha direkt akartál félrevezetni akkor nagy paraszt vagy ha nem akkor egyszerüen buta-.-

★ 汤姆 李

Igen köszi szépen közben megadtam kártyám adatait és megvan a 30 nap és írja is,hogy elsõ játékba bejelentkezéskor fogja megkezdeni meg kaptam pár CE-s ingame valamiket:-)

★ 汤姆 李

slime001
Most telepítem a trialt. Melyik szerveren érdemes karit kezdeni? PVE beállítottságú vagyok.

AVIRA - \"More than security.\"

Automatikusan jóváíródik a 30 nap, csak meg kell adnod egy bankkártya adatait. Nem fognak levonni semmit. ha GC-t adsz meg, az hozzáadódik a 30 naphoz, tehát 90 nap játék idõd lesz ( ha jól tudom, nem használok GC-t )

Csokicsiga: ha nem tudod mirõl van szó, ne beszélj hülyeségeket. Ne vezess félre másokat!

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

De mi ez a hülyeség,hogy megveszem riftet 30 napos játékidõvel de nem használhatom,nem kezdhetem el még nincs befizetve +1 hónap omg?!
Nem lehet ezt kikerülni valahogy?

★ 汤姆 李

Tehát feleslegesen vettem bakker ne már:((

★ 汤姆 李

csokicsiga
Sehogy,vagy veszel egy gct,vagy,bankkarival fizetsz egy hónapot.

\"Hess innen troll.\"

Hogy aktiválom az elsõ 30 napot itt bankkártya meg GC nélkül?:/

★ 汤姆 李

WoW-ban se úgy van, ha ésszel használod az addonokat.

MeoH
Persze nemkotelezo, esetleg csak benyelted, ha nincs, lsd WoW. Alapjatek +111 addon, hogy vigyenek raidelni.A kepernyo csak kockakbol all, villog, sipol, ha vmit kell csinalni...

fuck mmo's..i.,

Steampike defiantrõl szinte mindenki átjött guardianbe, mert azon a halott oldalon semmit nem lehetett csinálni. Nem hiszem, hogy lenne értelmes defiant guild bárhol is, korábban se nagyon volt.

Nem kötelezõ használni.

Ok talán eltúloztam de az összes irl cimbora lelépett. steampike defiant oldal magyar közössége haloot, akkor csak így mondom. Van valahol aktív magyar defiant klán?
TDC Geronimo
Nem mindenkinek jó hír ez

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Morpheus_v2
Jó hír: a 1.3-as patch-ben végre hozzáadják az addon opciót a játékhoz.
Na akkor azt hiszen kijelenthetjük, a játék köszöni megy:)! Amúgy a minap elkezdtem egy warriort, 18. szintig csomó szintbelivel találkoztam! Ráadásul hétköznap délelõtt, esténként nem logoltam azzal be:). Szóval aki emiatt gondolkodik kipróbálja e az nyugodtan...
Raider guild tudtommal nem ment szét.
Az én környezetemben sem látok semmi hanyatlást, úgyhogy fölösleges általánosítani.

Morpheus_v2
Úgy hallottam hogy az egyik magyar guild szétment, de a Blighton nem történt semmi nagyobb elvándorlás... csak felesleges pánikot csinálsz...
Ó jaj fussatok! vége mindennek! <#whatever>
Nem tudom te melyik szerveren voltál de Steampikeon semmi ilyet nem látok. LFG behív pár perc alatt, guildes dolgok mennek szokásosan.
Amit nem szabad elfelejteni hogy június van, kezdenek szabikra menni a népek aminek lehet hatása a létszámra. Wowban ugyanez van.
Én sparkwing serveren vagyok egy külföldi clanban megalakulás ota. Itt is sokan hagytak abba de sok új is jon. Esténként egyszerre 2-3 expert group is megy egyszerre, raidek is vannak, Guild chat is pörög :)! Bevallom én is kicsit meguntam és a transzerrel kiváncsi leszek a meg megmaradt magyar közösségre. Viszont azt nem jelentenem ki hogy halott a játék, de kétségtelenül visszaesett a playerek száma:).
Sajnos saját szememmel látom. Én sajnálom a legjobban mert imádom, de nincs ember már.
ScarY MAN
ne mondj ilyet!<#shakehead><#rinya>

...

Feleslegesen, sajnos a játéknak vége, sorra hullana szét a klánok, lépnek le az emberek. Nagyon nagy kár érte, remek játék csak sajnos a kurva wow miatt labdába se rúghat :(
Morpheus_v2
Trion és a deviantart most szervezet egy kis versenyt a játékosoknak. Készítsd el álmaid játékbeli boss-át! link
Jó van haggyá had örüljek,hogy béta óta végre elkezdhetem Riftet:))

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Torzonborz
"ez a plussz pvp tartalom"

höhö

oh wait ... <#shakehead>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én nem kizárólag azt keresem csak azt írtam,hogy engem ez a plussz pvp tartalom nem zavar sõt annak örülök egy ilyen játékban,hogy van!

Hát ha world pvp-t keresel, nem vagyok benne biztos hogy jó játékot választottál, és akkor most annyira óvatosan fogalmaztam amennyire csak lehet :)
oksa, majd azert meselj mik vannak!

anti hero

Nekem kell a world pvp,hogy meglegyen.Anélkül nem fizetek semmiért:)

minek akarsz te pvp serverre menni,
pvp a warfrontokon tortenik, ami egy instanceolt, a rendes teruleten meg max annyit fox tapasztalni, hogy jonnek az 50esek es chainelnek teged, meg a questleado npcket :D : )

anti hero

Holnapra itt lesz Riftem:-)
PvP szerverre fogok menni természetesen még nem tudom melyik Faction..

Nagy franc van ott egy mmo-t nem árulnak ezek a majmok:/
Adyn ment pm..

azt nem tudom, de a dreher jó olcsó! 200alatt van konstans!

anti hero

1.3 mikorrá várható? Már elvileg nyár van, de még dátumot nem láttam.
Count Adyn
Ha gondolod énis tudok eladni neked egy még beregizetlen CE kulcsot óccsóér:) PM ha érdekel.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tescoban árulnak riftet?Ha igen mennyiért mert szaladnék megvenni egyet ma ha van ott:)

"RIFT 1.2.1 Hotfix #2 - 8:00am PDT 6/01/11 - 2:00am BST 02/06/11
PATCH NOTES
*Looking for group quests for Normal Dungeon Dailies will now award players with a Rare Equipment Cache which contains a random rare item for your character!
*Fixed an issue with sell back, this feature has been re-enabled.
*Iron Pine Peak: Failure to defend the Wardstones during “The Snow Pack” zone event will now properly cause the zone to fall under Akylios’ might.
*Fixed an incompatibility with AMD Athlon XP processors."

Eladó digitális account, Steampike srv, Guardian oldal, 50-es rogue. 5e forint mindössze. Érdeklõdni PM-ben.

Kiváló, igényes munka. Gratula.
Sziasztok, megújultunk megint egy kicsit és ennek hála kinn van az összes kasztleírás...
Rift Hungary Karakterek
www.rifthungary.com
RIFTHungary, a RIFTŸ Trion tulajdonában álló új generációs MMORPG, hivatalos Magyar honlapja. Friss hírekkel,leírásokkal és online kapcsolati lehetõségekkel.

RIFTHungary, a RIFTŸ Trion tulajdonában álló új generációs MMORPG, hivatalos Magyar honlapja. Friss hírekkel,leírásokkal és online kapcsolati lehetõségekkel.

Szerintem nincs, szóval te is várod akkor a transfert mint a messiást :P!
Shivermere serveren van magyar clan, vagy olyan clan ami aktív és van felvétel? lvl 22-es a karim, de clannal biztos élvezetesebb a game (raid,pvp...stb.)

LSC
lehagytam azt hogy újra megölheted a ctrl+c -> ctrl+v -vel létrehozott, harmadjára feltámasztott "brand new" bossokat.

LSC
ja, lehet arénázni (amit nem értek miért nincs semelyik másik mmo-ban), meg archeology-t tolni (de minek) meg a szánalmas acsivmenteket (de ez lehet van riftben is nem emlékszem már) kb ennyiben több...

beleolvastam az aion topikba ott meg azt szidja, lol ember

HP+