Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Én pl. úgy tudom hogy a Steampikeon a Zephyr beolvadt a Renegade-be, az Ascendedrõl és Aeternumról nem tudok semmit de a weboldaluk nem nagyon pörög.
rifthungary meg hasonlóképpen updatelhetné az ajánlott szerverek listáját.
1 : ruszkik bár ez a kisebbik ok
2 : este képtelenség volt bejutni , mit este , már 6kor is több órás sor volt.
Ha meg lenne a játékban normálisa pvp tartalom akkor ott is lennének emberek. Én viszonylag korán abbahagytam mert beleuntam de cimborák tolták rendesen , t1-t2 insta meg kutyafasza de beleuntak a farmolásba és sorban otthagyták a játékot.
ennyi.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyébként úgy tûnik, akik pve-re mentek, azok bizonyultak kitartóbbnak, a Steampike-on az Infernum-ban ma pl. este 9 körül 42 online ember volt...
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
GENERAL
* LFG: Abyssal Precipice and Runic Descent now reward correct numbers of Rare Equipment Caches granted for completing random normal dungeons.
* Players who die during boss fights in instanced Raids and Dungeons should always be eligible for loot rolls, even when Soul Walking back to the instance.
* Fixed a rare problem where characters would get stuck and unable to pass character select - this is a separate issue from the one affecting some logins from hotels and universities.
ZONES
* Sanctum: The Messenger of the Vigil and other Quantum Sight-visible NPCs will no longer interfere with fighting taking place in the city.
* Shimmersand: Twisted Perfection: Fixed an issue that occasionally caused the Cyclone Lord to not appear when summoned.
* Shimmersand: Ritual Firebrands: This quest now requires level 50 to accept."
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ha magyar guildbe akarsz menni, akkor elõbb érdemes lenne megkeresni valamelyiket a fórumukon és megkérdezni hogyan állnak, mennyien vannak stb. és az alapján szervert választani és célzottan hozzájuk jelentkezni. Én biztos így csinálnám hogy ne szívassam meg saját magam.
Aki pedig a transferre vár mint megmentõre, az ne feledje hogy az nem akármelyik szerverre megy hanem mindig ki lesz jelölve egy szerver amire lehet migrálni a többirõl. Szóval ha az éppen nem a Steampike vagy a Sagespire akkor ugyanúgy nem lesz rajta magyar. Így akinek még nem 50es a karija az egyszerûbben jár ha inkább rerollol.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
Tomy Lee, téged meg nem értelek, eleve hárman vagy négyen figyelmeztettek, hogy ne menj pvp szerverre, de hogy a Whitefallon miért keresel magyarokat az rejtély mert ott nem is voltak.
Na megyek ingame keresek valami HC külföldi társaságot(az van bõven fõleg whitefall szerveren!)
★ 汤姆 李
Ha 1 hét alatt nem találtam semmi magyar guild-et akkor ezután sem fogok szerintem.Komolyan azon gondolkozom,hogy egyáltalán lejátszam e az elsõ 30 napot:/
★ 汤姆 李
Ki kell menni néha a fényre!
-> igylett hires a wow pugozas az utobbi 2-3evben is sztem
nem emlekszem mar a wowos fun guildunkra, de az volt az utolso normalis kozossegi elmenyem, ami mmokat illet. tudod melyikre gondolok nem ugrik be a neve
anti hero
fel sem birom fogni, hgoy mas serveren mitol lenne zoldebb a fû 😄
megmagyaraznad?
volt ott valami nagy guild nagy arcokkal, de ezek szerint nem szallt fel a repcsitek?
anti hero
anti hero
anti hero

A free karakter transfer talán jobban összegyûjti majd a magyarokat bár én letelepedtem Whitefall pvp szerveren(szinte egész nap high popu.).Biztos,hogy ez növekedni fog még de remélem azért full-ba nem megy át,ezt nem szeretném:/
★ 汤姆 李
RIFT 1.2.1 Hotfix #3 - 6/5/11
* Warfronts: Damage power-ups found in The Black Garden, The Codex, and Whitefall Steppes now grant a static amount of Attack and Spell Power based on the level bracket of the Warfront they are in.
* Guardian or Defiant Invasions should no longer attack Ancient Wardstones that are activated for their faction.
* Raid Rift: Drakith Hatchery is now more in line with the difficulty of other Raid Rifts. Also with less annoying knockbacks!
* Fixed some audio issues with footsteps for the Kelari Camoflauge ability.
IRON PINE PEAKS
* The population in Mage's Mark has undergone some tweaking to bring it more in line with the intended difficulty for the area.
* Make Him Sing: Fixed some issues that could cause Ekdim the Mad to not turn friendly and be interactable while on this quest."
★ 汤姆 李
Nagyot alkottak ezzel a játékkal,egy ilyen mmo-t érdemes már fizetni.
★ 汤姆 李
Addig felodj azzal amivel akarsz, fokent dmg dealer...lv25 korul lehet erdekes osszerakni uj role-okat(instant user def soul kombo valto😊)
Es jatssz azzal ami tetszik ne azzal ami fotm...
en pl egyszeruen imadtam a champ+reaver+para-mat...annyi rohadt gcd mentes utese van, hogy hihetetlen...nagyon elvezetes...3-4-5 mob lemegy...ket hullamban ezkezve 6 is...bar ilyenkor mndig latom a fenyt azalagut vegen😊
ami fontos meg, hogy ha valasztasz main soult azt megnezni, hogy ahoz mi illik...melyik soulnak van alacsony skillje ami erositi a main soulod...pl bard+nightblade...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Lesz saboteur 3.-nak akkor:p
Amúgy régebben nem pörgött jobban ez a topic?Kicsit kihaltnak tünik az egész lol
★ 汤姆 李
Imperium,Cloudborne,Argent,bloodiron.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Vagy tudnátok más tippet warrior main/sec soul-nak?
★ 汤姆 李
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A cleric caster vagy melee kombók is egész jók szintezni, és a rogue rangere sem rossz.
AVIRA - \"More than security.\"
Slime001: egyszerre több mentésed, úgynevezett Role-od lehet. Kezdetben 3 soult szerezhetsz meg, de késõbb a maradék 5 ( +1 pvp ) soul könnyedén megszerezhetõ. Class trainernél tudsz Role-kat vásárolni, és szintén itt tudsz némi pénz ellenében retalentelni, újra eloszthatod a pontjaidat, sõt akár új soult is választhatsz. Balance-ról nem igazán lehet beszélni, természetesen kialakultak tuti soul kiosztások, de gyakorlatilag bármit választhatsz, csak vannak, amelyekkel könnyebb, gyorsabb a fejlõdés. PvP-re külön Soul ág tanulható meg.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com