8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
darkling #32 Death Rift -
#31 hivatalos oldalról van :D csak szétkaptam az ottani flash-t aztán összeraktam banner méretben :) -
Cat 02 #30 sok rajta a ruha, egyébként szép -
#29 banner, ha kell :) használhatjátok nyugodtan a tárhelyről, nem fogom törölni...
-
#28 komoly :) ha nem lesz túl drága, egy próbát megér -
Probatbicol #27 Bemutató:
http://www.youtube.com/watch?v=jDTrqbyTQ_w&feature=player_embedded -
darkling #26 Új videó -
Norberto88 #25 oks. bocsi s köszi, ezt is hanyagolni fogom xd -
#24 jah, de kicsit lejjebb is le van írva talán 2x is :) -
Norberto88 #23 Sziasztok, én azt szeretném kérdezni, hogy ez fizetős MMORPG lesz? :) -
#22 najó csináltam egy dizájnt -
#21 Szépen be lehet rakni a bannert
am +fav, ráérős perceimben akartok-e topik dizájnt is :D csak mert qvára unatkozok... -
Probatbicol #20 Itt egy E3-as gameplay videó:
http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-rift-planes/700767
A grafika tetszetős, de a kombat animáción remélem csiszolnak még.
Ez a riftes dolog remélem valami olyasmi lesz mint a warhammer party questjei. -
darkling #19 Palladiumnak nem tetszik a név és koncepció -
Cat 02 #18 Picit Aion beütés van a logonak :D -
#17 Rift - Gameplay video -
Sir IvanHoe #16 Ez mikor jelenik meg? -
#15 ezer kosz a segitseget _o_ -
#14 Maximum megkérheted a modikat hogy tegyék be amit megcsinálsz :) Csak akkor tudod te szerkeszteni ha házigazda jogod van. -
#13 nem tudom hogy kell bannert cserelni,pedig mar megtettem volna :) -
#12 Már most ? Nem korai még egy kicsit ? :D
Egyébként bannerbe beírhatnád : megjelenés 2011 na meg azt is hogy nem lesz ingyenes. -
#11 Mar meg is alakult az elso magyar guild :) [Magyar] neven.
szoval mar kezdhetunk is gyulekezni :P -
#10 Mortalról büdös életbe nem láttunk ilyen jó videókat :D
egyébként nekem nagyon EQ2/VG feelingem van a képeket / videókat nézve ami nem baj ( nekem be is jöttek ) de van egy olyan érzésem hogy itt is inkább a pve fog dominálni s ha lesz is pvp csak másodlagos szerepet kap ( aztán ne legyen igazam :D ). -
#9 en nem tudok varni meg 1 evet :D en most azonnal akarom jatszani :P
Videok alapjan tenyleg igeretes,mar csak remeljuk nem szivatas az egesz mint a mortal online eseteben. -
Probatbicol #8 lol, pont most olvastam én is a hírlevelet róla, mondom megnézem van-e már topikja az sg-n...
A grafika elég meggyőzőnek néz ki, ami miatt még érdekes lehet, hogy amcsik csinálják, most nem is tudom van-e készülőben és kihirdetve másik jelentősebb nyugati stílusú fantasy mmo.
Annyit olvastam még róla, hogy az egyik kreatív igazgató az Everquest és EQ2-nél tevékenykedett.2011-es indulás van tervezve. -
#7 get life :P -
#6 Hogy megdugnám a csajt. -
-
#4 na már megint mit találtál :D
képek alapján tényleg jól néz ki bár kicsit több infot beírhattál volna kezdő postba :P
azért +fav -
#3 Képek alapján tetszik, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. -
#2 -
#1 http://www.riftgame.com/en/