8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Laroa #2594 roguen-ál ott a szabótőr bombabuildnek. magenél passz. majd mr bombjéger megmondja a frankót, hiszen mind tudjuk mi a legnehezebben játszható kaszt :D -
A4tech #2593 Milyen az a 'legkézenfekvőbb build'? -
whisper #2592 Én azt mondom biztos vannak speckók viszont mindenki meg is tudja találni a számára legkézenfekvőbb buildeket. -
A4tech #2591 valaki kezdje összenézni a bomba buildeket :P -
#2590 Ha úgy működik mint a kis riftek, akkor oda kell menni és csapkodni a mobokat amiket az ellenség áthozott, ezzel lopod a jutalmukat is érte.Ezt nem fogják jó szemmel nézni és elkezdenek csapkodni téged-> pvp flag aktívvá válik náluk, innentől visszajössz a guildeddel és mehet a bunyó :D -
whisper #2589 Nem akarok találgatni,de ha igaz az ,hogy Rifttel ellenség is át tud jönni csatázni . Gondolom amikor átjönnek akkor PVP-aktívak lesznek aztán lehet zúzni őket. de mondjuk igen PVE-be elég érdekes lesz world PVP-i,ha csak nem fogják kellő képen jutalmazni a world killeket úgy előre megjósolom,hogy ki fog halni mint nem mondom ki a nevétben. ott is eleinte kafa volt aztán a kellő díjazás hiányába elhalt a dolog. Bár remélem nem lesz ugyan az a 30-on megjelenő Warfront ,hogy mint av-ban mind 2 oldal a saját szemszögéből nézve jobb oldalt fut felveszi kristályt és vissza fut. ki a gyorsabb elven. 1-2 deferrel akin áchargeoltunk 8)) Beta 6 utolsó ilyen warfrontja így nézett ki 8)) -
Laroa #2588 Ezért nem megyünk pve szerverre :) -
A4tech #2587 Nincs sok bajom az eddig látottakkal (+semmit nem tudok az endgame-ről), de engem ez a szöveg valahogy nem vág földhöz. Meddig lesz az fun, hogy randomba lepop-ol 100millió mob a térképen és akkor azokat kell ölni néha? Pláne egy PvE serveren, ahol még hozzá sem tudsz szólni, ha valaki csinál valami eventet az ellenséges frakcióból.
"One of the things that makes Rift different from other MMOs is ... – The dynamic content systems that provide us the ability to create invasions, events of all sizes, ancient wardstones, colossi, and rifts" -
whisper #2586 De valaki értelmezze már azt ,hogy az mért jó ,hogy RIFT oldalán 50 Euro, Steamen is 50 Euro. Akkor Angliába ,hogy lehet 27 euro(tudom dobozos, de akódot előre küldik 24 indításhoz aztán a cdkey meg jön kezdésre max egy nap késé.) . esküszöm nem értem a logikát. -
Boncmester #2585 Akkor hívnak csak föl, ha az utóbbi nem tudom, kb fél évben regisztráltál, és még nem rendeltél semmit. Ha már rendeltél, mint én 1 éve tőlük vettem az STO-t, akkor nem hívnak föl se a UK, se a US oldaltól (mivel a 2 példány egyikét az egyiknál, a másikat a másik oldalon vettem).
Az adó meg akkor is van, ha nem adod meg a -20%-os kódot, ha megnézed, úgy az alap 59 dolcsira rápakolja a 25% adót, szóval 74 dollár lesz belőle a checkoutnál. -
#2584 Én most tudtam updatelni, ~200 megát szed le. -
radical #2583 Na ez az ami NEM működik. Beírod a kódot, megadja a kedvezményt aztán rászámol ugyanannyi adót ha külföldi vagy. Ha meg azt hazudod hogy USÁban élsz akkor a bankkártyás vagy paypalos fizetésnél hasalsz el mert a bankkártya kódódból kiderül hogy magyar, emiatt azt irja ki hogy nem tudott validálni téged és hívd fel a supportot.
Ha pedig a UK oldalról próbálnál meg rendelni, ott kér egy UK telefonszámot amin TÉNYLEG felhívnak és megmondanak egy PIN kódot amit be kell írnod a weboldalon különben nem engedi az oldal kifizetni a cuccot.
Viszont ha valaki mer egy kicsit kockáztatni mint én, az tud egy USÁban lévő orosz sráctól rendelni paypalon keresztül. 46$ a collectors és 36$ a sima plusz erre rájön még a paypal utalási díja ami kb. 2$ és neked kell fizetni. A srác csak egy kulcsot küld emailben. De még nem merem ide beírni az emailcímét amíg nem mondja hogy okés. -
#2582 Akkor én passzolok :D ki kell próbálni úgy, hogy a számlán csak 50 dollár van :D -
Boncmester #2581 Nekem azt írta, hogy van rá adó, és ki is fizettette velem szombaton, így nem 48, hanem 60 dolcsi volt a játék.
Volt olyan ismerősöm, akinek állítólag szintén kiírta, hogy van adó, de csak 48-at vont le... Szóval nem tudom, eléggé érdekesen működik ez az oldal.
Magyar számlázási címet adtunk meg mindketten, lehet, hogy amcsi címmel lehetne trükközni. -
#2580 Alaszkába kéne élj, ahhoz, hogy adó nélkül megússzad :D -
#2579 Mivel a számlán a 8500 ft-nek megfelelő dollár van, így nem hinném hogy pakol rá. Másnak se pakolt rá adót, úgyhogy kicsi az esély rá, hogy pont most fog :) Maximum ha van telefonos megerősítés, ott lehet elhasalni. -
Boncmester #2578 Igen, levon 20% kedvezményt, rápakol utána 25% adót, így X*0,8*1,25 = X, vagyis nem kapsz semmi kedvezményt... -
Laroa #2577 1 nyamvadt büntipont jött össze csak a tegnapi szuperprodukcióm után? Meg vagyok döbbenve :D -
#2576 http://direct2drive.tellapal.com/offers/615051861/interstitial/lkCc6
Tell a pal US. Hivatalos fórumon vannak emberkék akik reklámozzák a kódjukat amivel 15% engedményt kapsz d2d-n.
A linken lévő kódot kell checkout-nál beírni. Persze egy rift legyen a kosárban :) 8500 huf így kb a standard digitális verzió. -
#2575 Nem baj az ha moderalgat, sot, telenyafogjatok a topikot had tisztuljon csak...en orulok ennek...;) -
whisper #2574 Nem tudom Én most c sima riftet akarok szerezni a lehető legolcsóbban. Nem izgat az a pár bónusz,extra dolog. egy müködő sima RIFT a cél és ennyi. -
#2573 Nekem meg egyszerűen ellopták az age of conan rendelésemet, de a game 2-3 héttel a várható megérkezés után bejelentésre visszautalta a játék vételárát a számlámra, szóval veszélyben nem érzem magam. Ha csak doboz lenne akkor én sem vettem volna meg így, de a 8 Gb pendrive-ot meg az egérpadot napi szintem használom majd úgy is. Szóval ennyi többlet árat nekem megér.
Most nézem, le is vették a dobozos collectors-t a game oldaláról, ezek szerint jól fogy :) -
#2572 Haha, haveromnak ki is bontották a postások a Guild Wars collectors editiont :D Az enyém meg azóta egy magas polc tetején porosodik, úgyhogy igazán "megérte" megvenni... -
Boncmester #2571 A direct2drive-ról rendeltem meg 2 példányban a riftet még szombaton. Ott elvileg, ha rákattintok a download gombra, akkor mailben megküldi nekem az aktiváló kulcsot. A My Games-nél ott is van a rift 2 különböző példánya, amit vettem, viszont bármelyiknél kattintok a download gombra, mindig ugyanazt a kulcsot küldi el mindkettőhöz, így csak egy példányt tudtam aktiválni.
Ez valószínű egy hülye bug, nem is lenne probléma (amennyiben orvosolják), viszont szombaton írtam a supportnak ezzel kapcsolatban, azóta írtam nekik még kétszer, sőt, tegnap már a játék eladásért felelős alelnöknek is írtam, de még semmire nem válaszoltak.
Szóval emiatt én nem ajánlanám senkinek, hogy onnan rendeljen, mert a supportjuk minősíthetetlenül szar, már ha van egyáltalán. Tehát jelenleg 22 ezer forintért kaptam 1 darab riftet, így állunk, ez rohadt idegesítő. -
#2570 Én +3500ért rendeltem meg a dobozos collectors-t. Ennyit megér pluszba a pendrive, egérpad, 128 oldalas képregény, OST, poszter, meg a szép doboz :D Igaz lehet ellopják a postások :D -
Boncmester #2569 Igazából ez csak téged zavar, szóval nem tudom, minek kell itt rendőrösdit játszanod. Tiszta dedó. -
whisper #2568 Figyu. Sima Riftet mennyiért tudsz szerezni? -
whisper #2567 Köszi a választ. Nem értettem mért van nálam a másik item is ,ha nem kell useolni. Aztán kerestem a földön a hullát és nem találtam. -
#2566 Massively cikk -
radical #2565 NAH!
Manage games
RIFT
Status: Active
Product level: RIFT Digital Collector's Edition
Digital goods and privileges
Collector's Edition Item: Ancient Tartagon mount. Increases Character Speed by 60%.
Collector's Edition Item: Collector's Satchel. Increases Starter Bag Capacity to 24 Slots.
Collector's Edition Item: Shiny Lil' Trinket. Summons Bogling Wastrel Companion Pet.
Promotional Item: RIFT Pre-order Companion Pet Choice: One Per Character.
Promotional Item: Shrouded Sourcestone Rune. Weapon Enchantment - Death.
És mindezt 9800 forintért. Akit érdekel írjon. -
#2564 Hi, everyone – We’ve dropped a little below our own bar for keeping you up to date on the state of the game, and for that I definitely apologize.
It’s not out of any desire to not keep you informed, but purely out of how many hours a week that everyone is putting into the builds, features, and updates for Open Beta, Head Start, Launch, and what comes beyond. Not an excuse, just letting you know that’s where every waking moment has been going.
With that said, we did want to get updates out on a few hot topics that have come up since Beta 6.
Let’s start with PvP in the shared world.
Just before Beta 6, we made an anti griefing change that prevented enemy wardstones at hubs and towns from being destroyed by the opposing faction, and significantly boosted guard strength around PvE hubs. We’re pretty happy with how that worked out on the PvE servers.
In time for Open Beta, we’ve developed the ability to repeal those changes on the PvP servers only, to see if they can remain playable without it. Ideally, it’s our hope that there’s gameplay value in having people being able to band together to attack and defend those areas on PvP servers.
If you choose to play on a PvP server, it’s our assumption that you not only don’t mind that level of interruption from that PvP attack-and-defense style of gameplay, but are actively excited about taking part in it. If you want uninterrupted PvE questing, choosing a PvE server is definitely recommended.
On damage tuning from Beta 6
Beta 6 was the largest test we’ve ever done. We had the largest number of people across more level ranges than ever before playing Rift. As we’re fine tuning NPC damage for launch, we got a lot of feedback (and just as importantly, combat metrics from the servers) on how everyone is performing in different level ranges. Expect further updates to these in Open Beta.
So far, in our closed testing of the current tuning, things are looking pretty positive. Finding the right balance between “too easy” and “too hard” across this many level ranges and character capacities is a challenge, and we’re looking forward to seeing what people think, and how well they perform, in the next round.
Raid development strategies, in a world with an entirely new class of content
One of the things that makes Rift different from other MMOs is that we have this entire class of content that most games don’t – The dynamic content systems that provide us the ability to create invasions, events of all sizes, ancient wardstones, colossi, and rifts. To most everyone here, that’s no big surprise.
Once you start talking about rifts, you have minor rifts (largely for solo and small group players), major rifts (for group players), expert rifts (for high end players, on par with an expert-level dungeon), and raid rifts.
Once we’re talking about those rifts at the high end of the game, those give you the ability to lure out specific encounters by picking up specific Lures. It’s that layer of content that we’ve chosen to focus on for our 10-man raid content for starters.
Most people haven’t experienced this yet in this game or any other, so it can seem as if we’re trying to short the 10-man raids by not doing 10 and 20 man versions of every instance.
Our intent is actually the opposite: This strategy lets us tailor more raid encounters for 10 mans, and giving people cooler things to do, faster, without either a) unfairly forcing people to stare at the same raid zones twice every week if multiple versions of the same zones are available, or b) forcing someone to choose between two sets of friends, if they can only do a 10 or a 20 of the same zone in a week.
Both of those are dynamics that have a lot of downside, and we’re trying to avoid things that either force burnout or force wedges between groups of friends. The dynamic content system, and its ability to provide fun content, accessibly, makes a lot of sense as a potential solution to these problems.
We expect 10 mans to be a pretty huge number of raiders all in all, and we expect to continue creating 10 man content rapidly throughout the live run of the game.
With 10 man rifts (via Lures), just like with 20 man instances, people can go do them on demand, which is another part of the strategy that might not have been clear. So, please don’t think that we’re throwing 10 man raiders to the wolves. We're actually trying to ensure that both sizes of raiding can flourish.
As with any of our other development strategies, we’ll be keeping an eye out and seeing how it goes at mass scale, after lots of people have the chance to participate.
Do know that we’ll respond appropriately, to make sure that we’re always iterating to make the best experience that we possibly can.
- The RIFT Development Team -
#2563 @Abigel "hivatalos" kommentje a 10-es instákról: Valójában semmi újat nem írt. Egész pontosan copy-pastelte Zor korábbi postját, ami pedig a podcast szövege volt egy-az-egyben. Annyi történt, hogy eddig főleg a béta fórumon volt téma, ezt hozta Abi át a sima Rift fórum részbe.
@Whisper - soul quest: Jelenleg úgy néz ki nem változik, legalábbis a Feb. 9.-ei Alfa test patchben nem szerepelt, hogy változna. Persze később ez még változhat. De nem bug.
Személyeskedés a topicban: Nem szívlelem a egymás sértegetését, ezt sajnos meg kell emésztenie a topictársulatnak, legalábbis amíg én eme topicot látogatnom. Ha valakinek személyes gondja van a másikkal, akkor tegye azt priviben, nem tartozik a topic témájához. -
#2562 Passz, szerintem ezt majd a véglegesbe tudjunk meg pontosan, nyilván a bétában ők is variálnak még ilyen dolgokon. -
whisper #2561 Viszont a soul questeknél először riftnél bezártad é lootoltad az at itemet. Megidézted a soult aztán mikor megölted useolni kellett a másik itemet. Viszont Beta 6-ban már csak summolni kellett és megölni. Ez valami bug volt vagy ilyenné lett alakítva véglegesen? Csak mert a useolo quest itemet is oda adták a quest adók nem csak a summonolosat. -
Gear #2560 Köszi , így már értem . -
Probatbicol #2559 Viszont huszonikszes szinten elég érdekes mikor először role-t vált az ember: ott van 600 db új skill aminek nagy részéről gőze nincs, hogy mit csinál valójában. Engem majdnem kinyírt 2 velem egyszintű mob, én meg bőszen nyomkodtam a buffokat... :). Ráadásul elfelejtettem, hogy alapból minden skillt csak rank 1-en kaptunk meg, nem árt az új szereppel előbb meglátogatni egy trainert is. -
#2558 lvl6-ig kb megkapod a kezdő 3 Soul-odat. Ezeket tudod variálni. Amikor elérsz lvl13-ra, akkor minden egyes további Soul-t egy-egy quest-el tudsz megszerezni, összesen 8-at. Amint ezeket megszerezted szabadon váltogathatod őket az összes permutációjukban. -
Gear #2557 Ehhez szükségesek azok a bizonyos lentebb említett questek? Mert mikor lvl 15ön vettem még egy ...hmm role-t? , mindegy akkor oda be is tette a meglévő 3 soult csak nem voltak kiosztva a pontok. -
Probatbicol #2556 Minden role-ba azt a 3 soult választod ki amelyiket akarod, teljesen eltérők is lehetnek. -
Gear #2555 Ez a soul kérdés , a plusszba ugyanúgy a kiválasztott első 3 ágat rakta át csak másképp lehetett elosztani . Lesz lehetőség 2 külömböző trióra is? Úgyértem hogy az első három soul mondjuk Assa , Riftstalker,Saboteur a 2. trio meg Bladdancer ,Nightblade ,Bard?
Lényegtelen mennyire életképes amit leírtam ez a variáns csupán csak példa :).