Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Igen, a varosban az artifact collectornal tudod leadni, kapsz erte lucky coint amit be lehet valtani.

Together we'll fly someday...

BoneDragon
Találtam egy artifactot! Késõbb használható lesz valamire ha összegyûjtöm mind a 4 dolgot, ami kell hozzá?

[NST]Cifu
Én 12-es szintig jutottam Cleric-el (Justicar/Warden/Shaman), elég korrekt, tetszik, igazi mindenes (tank, melee DPS, ranged DPS, healer), és elég jól elvagyok vele akkor is, ha 2-3 mobot húzok be véletlenül.

Meow!-al csináltunk mage párost (Chloromancer/Necromancer/Archon), és azt kell mondjam, hogy a group questelése példásan jól van megoldani. Sok esetben mindketten ki tudtuk lootolni a leölt mobokat, nincsenek idõrabló, értelmetlen futkosások.

Azt mondjuk megoldhatnák, hogy eventeknél a party becsatlakozhasson egybe az open group-ba, majd kilépésnél visszaálljon magától - annyi rift és event volt, hogy néha szinte questelni se tudtunk tõle. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hamed
b+ pont ilyen chestet kap lvl10-en defiant is, pont egy kelari warrival szorakoztam most. Nincs content, szarazegesz<#banplz>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TDC Geronimo
Mi is toltuk ma, de inkább nézegettük csak classokat. Párszor elkövettem már azt a hibát, hogy elég sok mindent láttam a játékból tartalmat illetõen megjelenés elõtt és semmi újdonság jóformán nem maradt fullra. Most itt ezt nem követem el 😊

Más...lvl 10en milyen smasszer páncélt kap a törpe warr 😄

Clericnek is egész jó már armorja 10es szinten is. Kíváncsi leszek késõbbiekre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kreeder44
Nekem meg nem oldódott meg a hibaüzis téma... mondjuk ki másnál lehetni ilyen?? csak is nálam 😄 töröljem le és telepítsem/updta-eljem újra?

Pyotr
Nah nekem mára elég 18 szint reggeltõl <#bdead> nem egy speedhack ,de láttam egysmást😊

&#9608;&#9608;

Position in queue: 280
Estimated time: 34 Minutes <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Meg úgy általában akinek vannak jó dps kombói amik nem halnak túl könnyen lvl közben az megosztaná?

2kezes dps kombinációk warriorra?

Kreeder44
oké köszönöm

Pyotr
nézz körül ebben a fórumtopikban hátha ,de most én se tudok belemerülni:
link

&#9608;&#9608;

Én azon filóztam, hogy miért tök más skillt használ a karakter, aztán leesett, hogy átrendeztem a skill sorrendet <#idiota>

Kreeder: nekem W7 64 bit van, szóval gondolom nem

Kreeder44
"Rift - Error Handler

Sending diagnostic information to trion worlds will help use improve the product."

a x64 bites oprendszer probléma lehet?

Pyotr
Elöször is linkeld be a hibaüzenetet.

&#9608;&#9608;

Kreeder44
Sziasztok!

Mi lehet a gond? Karatker generálás meg van... tölt megáll majd kidob az asztalra hibaüzenettel. Valami ötlet? Elõre is mindent köszi

TDC Geronimo
Rift render trailer

Én paladin-void knight - warlord kombóval nyomom, ez is nagyon mókás 😊

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Reaver, Paladin Warlord, egész mókás kombináció
[NST]Cifu
Igen, ezzel én is bénáztam egy sort. Nem fért a fejembe, hogy miért nem jelenik meg, ha egyszer az edit layoutnál elhelyezem, acceptelem... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Torzonborz
settings - interface-ben lehet elõcsalni a többit.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Tatyla
két másik actionbar hogy csalható elõ?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BEAST
Kizárásos alapon. A legutóbbi témánál a játékkal kapcsolatos véleményekrõl volt szó.
A valakit rész meg nem feltétlen személyes, de vannak elég nevetséges megnyilvánulások amik mellett nem tudok csöndben elmenni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BoneDragon
Te miért csak akkor szólsz hozza ha lekell húzni valamit és valakit?

Pyotr
Micsoda véletlenek😊

&#9608;&#9608;

BEAST
Najó. 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BoneDragon
Sanctum? Aionba is igy hívják, nem?

elég ám a kö betût megnyomni, ha warfrontba akarsz jelentkezni 😊
BoneDragon
Cata óta tényleg gyorsabb fejlodni de elotte nem ment olyan gyorsan mint itt! 6 karaktert húztam fel wowba, szal...

Pyotr
Healerekén lvl 10 ig a warden nagyon gáz mint dps mint a kibaszott hot healjei kb szart se érnek Sentinel viszont nekem nagyon bejött! Van aoe heal shield buff minden ugyhogy egyenlõre ezt próbálom...

&#9608;&#9608;

10es vagyok, de mikor a városban kell rohangálni, meg valaki le ks-elte a mobomat amit én idéztem, akkor azt mondta, hogy picit pihentetjük 😊

Pyotr
Megtaláltam Sanctumban a warfront bejelentõt, úgyhogy ennek örömére mondom szétgankeltetem magam healerként😊
Ovatosan hátul maradtam meleek mentek elöre rendesen rangedek hátrébb ,hát az eredmény magáért beszél😊

Gyakorlatilag a dombról nem tudtak lejönni😄

&#9608;&#9608;

Me0w
Ez azert nem igaz, korulbelul egyenlo a ket jatek, legalabbis lv. 25-on eddig.

BoneDragon
Épp ezaz hogy szerintem egyáltalán nem grindelõs! Tuti lvl10ig el se jutott! Még a wow is 3x grindelõsebb ennél!

Me0w
Gloamwoodban van azert par ilyen gyujts ossze 8 spirit shardot, majd visszakuld, hogy olj meg 10 undeadet, stb., de nem haladja meg a normalis mennyisegu grindelest.

BoneDragon
Magyarázd el nekem kérlek mi ebben a grindelés? Kiváncsi vagyok!

ok megvan ;o

anti hero

A keleti MMO-kban megtalálható intelligens hörcsögök, macik, stb-k gyûjtõneve.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

mi az a rudugro pocok?
;o

anti hero

BEAST
Ne is mondd, én leszek a legnagyobb rúdugró pocok!

Gondolom a fõnököd is azt mondaná, ha ingyen dolgoznál, hogy korrekt. 😄

TDC Geronimo
ha fizetnének, hogy játsszak az még korrektebb lenne szerintem.

Ha ingyenes lenne azt mondanám teljesen korrekt, de engem nem ragadott meg. Fõleg ez a rohangálj a városban össze vissza stílus, a sok grind viszont tetszik benne 😊

Amúgy nem tudja valaki miért kell 3 soul-t kiosztani lvl 8ig, mikor kb 3 skillt használva simán el lehet jutni addig ? :/

Sebaj, ott lesznek neked a rúdugró pockok... az legalább eredeti. <#idiota>

BEAST
Amikor egyre sûrûbben adják ki ugyan azt újra és újra csak új körítéssel és az elõdök addigi foltozgatásait felhasználva, nos azt én mindennek nevezném csak nem kényeztetésnek. Bár ki hogy érzi.

az az igazsag, hogy a TORnal senki velemenye nem fog erdekelni, mert arra nagoyn ra vagyok kattanva, megha 99% full single tortenetbeszelos cucc lesz akkor is nyomni fogom, annyira bejon a regi SW vilag, meg a bioware/obsidian kotor megkozzelitese a dolgoknak (tehat abban nem csalodhatok, mert nem megvaltaskent varom, hanem egy gecinagy kalandnak)

anti hero

TDC Geronimo
Én nem szaroztam, mondjuk én fanboi vagyok!

TDC Geronimo
Pontosan. Túl el vagytok kényeztetve MMOkal az a baj. Lassan havonta jön ki egy, így könnyû továbblépni egyikrõl a másikra. Elõre látom már mi lesz swtornál is.

annyira erdekel, hogy tegnap nagy svunggal bejutott mindenki, elindult, aztan 10 bol 8 ember megirja hogy blablabla szar, blablabla wow, blablabla
fasz kivan mar

anti hero

Mindenki kényeskedik, az van. Valami megváltásfélét várnak, 100%-ban újat. 😛
Pedig ha jön a Tera, vagy az SWTOR tesztelése, akkor is ugyanez fog menni: olyan mint a WoW, ezt innen lopták, azt onnan, szaggat a gépemen, nem tetszik a grafikája, blabla... 😊