8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • eLiXir
    aha pont ez lenne a kérdésem
  • Madmano
    Vajon miért?
  • eLiXir
    megkaptam a beta kulcsomat, patcheltem is, es egy serverre sem enged be, mindegyiknel a lakatot latom
  • Madmano
    "Elvileg" küldik a head start kódot?
  • KBB
    Most sajnos nincs ilyen digitális-ban. Dobozosban lenne, elvileg azok is küldik a head start kódot angliából, ilyen pl a game.co.uk illetve a www.startupmedia.co.uk. Az utóbbinál olcsóbb a szállítás (1 font).
  • Madmano
    Azért kérdem,hol a viszonylag olcsó és azért megbízható hely?
  • tusken
    d2d multhét végén mikor akcios volt a ce ugy emlekszem 10k bol megvolt ott is
  • Boncmester
    Ne is regelj a direct2drive-on, mert köcsögök.
  • radical
    hol vetted?
  • Madmano
    Már kérdezték páran,de lehet közben változik ezen-azon a helyen az árak viszonya....Szóval.Digitális verzió,az alap kéne.Honnan érdemes rendelni?A D2D-oldalon nem vagyok regizve.
  • tusken
    Promotional Item: Pulsing Sourcestone Rune. Weapon Enchantment - Life.

nekem ez van
  • radical
    kaptam egy kódot emailben, beregeltem és most ez van:
    Manage games
    RIFT
    Status: Active
    Product level: RIFT Digital Collector's Edition
    Digital goods and privileges
    Collector's Edition Item: Ancient Tartagon mount. Increases Character Speed by 60%.
    Collector's Edition Item: Collector's Satchel. Increases Starter Bag Capacity to 24 Slots.
    Collector's Edition Item: Shiny Lil' Trinket. Summons Bogling Wastrel Companion Pet.
    Promotional Item: RIFT Pre-order Companion Pet Choice: One Per Character.
    Promotional Item: Shrouded Sourcestone Rune. Weapon Enchantment - Death.
  • Laroa
    off
    18k? lol, fene a pénzéhes fajtájukat...
    on
    szabotőr poison sebzés? hmmhmm ez kinyit pár új távlatot :)
  • Boncmester
    És te már megkaptad a kódod meg mindent?
  • radical
    Na a srác akitől vettem még nem válaszolt a mailemre, de csak nem gond ha küldök neki egy kis bizniszt.
    Szóval találtam az ebayen egy gyereket aki jóárasított Riftet árult itt és itt.
    De amikor én kérdeztem már eladta a CE-t és hiába van neki több belőle, mivel új regisztrált az Ebayen, nem engedte a rendszer hogy többet feltegyen. Úgyhogy megadta az email címét és úgy boltoltuk le a játékot. Szóval akit érdekel az keresse meg direktben Ebayen vagy írjon a [email protected] címre az a gyerek paypal emailje is. Nem ismerősöm/rokonom a gyerek, semmilyen üzleti kapcsolatban nem állok vele, csak mivel rajta keresztül tudtam CEt venni 9,868 HUF = $48.09 USDért gondoltam megosztom veletek a lehetőséget.
  • KBB
    Ahogy elnézem csak a dobozos collector lesz 18k a sima dobozos szerencsére "csak" 10.7k. Viszont az totál szánalom, hogy a digitális kiadás drágább :(
  • Boncmester
    CD Galaxisban árulják dobozosan és digitálisan. A dobozos 18 ropi, március 4-étől veheted meg, szóval nincs hozzá pre-order key. Merthogy dobozoshoz azt nem adnak.
    Alatta leírja, hogy lehet föltölteni, gamecarddal, ami van dobozos és digitális formában is, és a digitális gamecardhoz nem jár doboz. Annyira azért nem bonyolult, ha elolvassátok egyben az elejétől a végéig a kemény 1 oldalnyi szöveget, ennél talán még az érettségin is többet kérnek...
  • Robcuskilla
    akkor visszavonom :)))
  • Robcuskilla
    igen ebben van vmi :) a weboldalakon van róla info, de nem emkszem, hogy az újságok ezzel lettek volna tele, plusz dobozos nem is érkezik tán ide ( galaxisban biztos lenne, de mivel se előjegyzésben, sehol sincs így marad a külföld vagy digital ).
    sebaj, lehet elfogultan és feleslegesen kardoskoni más mmo mellett ;) meg szidni ezt, hogy milyen bug van benne már induláskor és "bezzegelni", hogy ami már 6 éve kint van az már mennyire balanszolt, javított stb :P végülis egy kutya muhahaha
  • BoneDragon
    Küldték a meghívókat.
  • TDC Geronimo
    na bzm ettől féltem :/

"Question: Will there be an LFG system?
    Answer: Scott says "Yes, it needs to be one that forms the group for you."
  • Probatbicol
    Legyünk igazságosak, annál azért olcsóbb mintha a Triontól venné meg valaki 50 euróért a simát.

Ha már magyar helyzet, rég volt a kezemben Guru vagy Gamestar, de a tartalomjegyzéket át szoktam nézni ha eszembe jut, volt valamelyikben már szó a Riftről, vagy egymásra licitálva hallgatnak a játékról? Ok, hogy címlap legyen azért a gondolom a Trionnak kellene perkálnia, de akkor is furcsa ahhoz a hypehoz képest amit WHO vagy a Conan kapott, nem beszélve a Wowról, de még a kisebbek iskaptak pl. Tabula Rasa.
  • [NST]Cifu
    A legszebb az egészben az, hogy még azt is odaírják, hogy angol nyelvtudás szükséges. Akkor meg ki az, aki nem a D2D-től venné meg inkább?
  • TDC Geronimo
    Mai leakelt note
  • 0Fritz0
    Keményen büntet a hangja, utoljára nagyanyám sipítozott így vagy tíz éve.
  • Eksz
    Megfajdult a fejem a hangjatol mire vegigneztem, deepstrike mines uccso bosson kellemeset lehet sz***i inkompetens partitagokkal. :)
  • TDC Geronimo
    low lvl dungeons overview video
  • Gear
    Tudod , bajom van a szövegértelmezéssel ;) .
  • BoneDragon
    Jé, lejárt a büntim. :)
  • BoneDragon
    "Tartalmazza e a pre order hamarabb kezdés lehetőségét ha nem azonnal adják a kódot hanem majd értesítenek ?"

Nem sokat kellett volna vissza olvasnod a válaszhoz...
    De ha már megnézted a cdgalaxisnál :" Pre-order ajándékot, előzetes kódot itt, a dobozos változatnál biztosítani NEM tudunk."
  • Gear
    Link elcseszve , bocs .

digitális rendelés
  • Gear
    Érdekes a cdgalaxisnál hogy ha a PC/Digitális menüben nézed akkor már 13k felett van az ár a sima PC programoknál meg 11k de azt írja hogy nem ad semmilyen fizikailag átvehető dolgot csak kódot. Tehát ez is digitális vásárlás. Akkor miért az ár külömbség? Tartalmazza e a pre order hamarabb kezdés lehetőségét ha nem azonnal adják a kódot hanem majd értesítenek ?
    Valami nem stimmel...

• BoneDragon
  • Me0w
    Fritz buntihozzaszolasat el lehetne nekik kuldeni.
  • radical
    8800ért vettem digital CEt. ezek laza tizessel adják csak drágábban...
  • BoneDragon
    Nem hát. Kapsz egy kulcsot, amit majd akkor használhatsz, mikor megjelenik a dobozos verzió. Ja, hogy nincs hozzá doboz?! Ahha...
  • Morpheus_v2
    "Pre-order ajándékot, előzetes kódot itt, a dobozos változatnál biztosítani NEM tudunk."

Ez most azt jelenti hogy nem head-startos változat?
  • TDC Geronimo
    Ezt minden termékükre odaírják. Hozzáírnak egy 10%al magasabb alap árat, mintha kurva jófejek lennének és ennyit elengednének csak most, csak neked! Gusztustalan, de ez van...
  • 0Fritz0
    A legmelegebb pedig:
    "Az akciós készletek erejéig, több, mint 10% kedvezménnyel!
    Az ár a kedvezményt már tartalmazza."

Igencsak vastag az orca.
  • BoneDragon
    És tényleg...na elmennek az anyukájukba. Mi ez már? :/
    Én naív meg végig se olvastam, mert azt hittem ez alap...