8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • 0Fritz0
    Igen?... ha jobban belegondolok a Guardian oldal egyre vonzóbb...
  • TDC Geronimo
    Én ott leszek eldöntöttem már
  • 0Fritz0
    Hol, kik, mik, miért? :)
    Én is inkább Defiant oldalon lennék.
  • Egoraptor
    Áhh, nekem sokkal jobban bejön Defiant. Maradok ott mindenképp.
  • whisper
    Igaziból összes barátom meg haverom Guardian így nem sok választásom volt,ha velük akarok játszani 8)
  • BoneDragon
    Igazából én is defiant lennék. Nekem nem jön be guardian. De ha már ott van 2 nagyobb szintű karakterem, azokkal viszem tovább betat.
  • Laroa
    http://www.acronymfinder.com/SL.html
  • t0xikus
    és név meg alap ugye,h SL:)
  • Boncmester
    Elképzelhető. Mondjuk akkor nem lesz gond a létszámkérdés :)
  • Laroa
    Lol mi leszünk az egyetlen defiant guild magyar oldalon? :D
  • Murmur
  • 0Fritz0
    Atrium - CLOUDBORNE EU PVP, Guardian oldal.
    Infernum - szerver még kérdéses, Guardian oldal.
    Clear Sky - Blightweald szerver EU PVE, Guardian oldal.
    Zephyr - Icewatch szerver, Guardian oldal.
    Renegade - valamelyik PvE szerver, Guardian oldal.

Finoman fogalmazva is gecisok ennyi Guardian klán.
    Ajánlott szerver meg (még) nincs.
  • t0xikus
    +4g ram
  • Laroa
    2.4es kétmagos intel.
  • whisper
    De úgy értem ,hogy a Procija elég jó lehet alatt nem?
  • Laroa
    Nem monitoron játszik, hanem plazmatévén, x milyen felbontással :)
  • Kazagor
    Van már magyaroknak ajánlott PVE és PVP szerver, ahol a legtöbb magyar játékos lesz? Mert én az olvasottakból azt szűrtem le, hogy szinte mindenki a béta ideje alatt más és más szervereken hozott létre magyar guildeket.
  • whisper
    1920*1080n? Gondolom atom CPU-val... 8)
  • KBB
    A játékoknál főleg az órajelen van a hangsúly, Cifu írta, hogy neki 3.2-re van felhúzva, az pl. többet számíthat, mint a 4 mag ugyan olyan órajelen.
  • Laroa
    azt mondja kolléga itt szemben, hogy radeon 5750 vapor-x simán bírja az ultra felbontást
  • sanyiiiii
    A hatezreseknél a számozás csúsztat, a 68xxek az 57xxek utódai, ezt mindenképp vedd figyelembe.
  • whisper
    Viszont ami jó ,hogy megkaptam amire kíváncsi voltam ,hogy neked is 7300-asod van és jó bele a GTX 460. Aztán meg,hogy "majdnem minden maxon, aniso filter 8x, lightning 7-es" ezt kiveszem és akkro menni fog jól. Köszi
  • whisper
    6850-es ati felejtős?
  • [NST]Cifu
    Nekem ilyen konfigom van, E7300 (viszont tuningolva 3,2Ghz-re), plusz 4 giga ram és GTX460 786Mbyte. 1920x1080-ban eléggé felhúzva (majdnem minden maxon, aniso filter 8x, lightning 7-es, stb.), élsimitás nélkül azért leesik 30Fps alá intenzív Rift-eknél, de még instákban is. Szóval némi butítás nem árt neki.

BTW én viszont visszasírom az ATi-t. :)
  • sanyiiiii
    A rift bőven jó elvan egy kétmagossal.
  • Laroa
    gtx460 gecidrága még mindig.
  • sanyiiiii
    Mindenképp érdemes tájékozódni kicsit mielőtt felraksz egy új dirvert, nvidiának volt például néhány elcseszett driver release ami megsütötte néhány ember kártyáját.
  • 0Fritz0
    Videókártyák erősorrendje.

Nem szentírás, de legalább ad valami rálátást.
  • sanyiiiii
    Nálam teljesen jól ment mobility 5870-el (ami gyk egy 5770 valamivel alacsonyabb órajelen), lehet hogy a régebbi négyezres széria támogatására nem fordított annyi energiát a trion.
  • whisper
    Dettó. . Oksa Köszi a tanácsokat
  • KBB
    nVidia párti vagyok, úgyhogy ATi-t akkor se fogok ajánlanék, ha jobb is volna :D
  • whisper
    5770-et meg felesleges mi?
  • KBB
    Jah hát a 9800GTX az kb a GTX 450-el van pariban, de én legalább 1 gigás 460-ra upgradelnék helyedben, vagy még várnék kicsit és egy GTX 560 Ti-re.
  • whisper
    KBB:Ezt írom Én is 8) Amit . Te ,hogy tutira fogják javítgatni

Radical: PH-n ezt írják

"Összességében a két generációval ezelőtti (8800/9800 és HD 3800) kártyatulajok, illetve az előző generáció középső szegmenséig (GTX 260 és HD 4850) bezárólag ajánlható cserére a GTX 460, az ennél gyorsabb kártyákat birtoklók számára felesleges lenne a váltás. "
  • radical
    Szerintem nem lesz egy videokártya cserétől 40% FPS emelkedésed. A GTX460 nagyjából az én 4890em teljesítményét nyújtja és nekem a rift 1680ban Ultra detailen 40+FPS de egy Core i5 750 van alatta. Ha be van kapcsolva a supersampling Ultrán akkor 30+ FPS.
    A 9800 viszont tényleg öregecske szóval érdemes amúgy is lecserélni de nem fogod tudni elkerülni a procicserét valami 4magosra ami gondolom alaplapcserét is jelent.
  • KBB
    Azért ne hasonlítgassuk már ez ügyben is WoW-al, nézd meg mennyit hegesztettek azon a játékon is. Gondoljunk csak vissza 3.0-ás időkre, amikor frissen kijött Northrend és a legizmosabb gépekkel is szaggattak az új területek, Dalanar -ról meg ne is beszéljünk.

Ezt is fogják még optimalizálni, ha valaki emlékszik a béta 6 első napjára majd kijött egy patch a 2. napra. Hát nekem a 15-25 átlag fps-ből csinált 30-40-et. Úgyhogy szerintem nem reménytelen a dolog.
  • whisper
    Igen ,de Én az új WOW-t mondom nem azt amikro 6800Gt-ve 40 fősbe zsír volt 8) Most ezekkel arra gondoltam . Mikro 25 fős raiden mindenki automatán procologtaó trinekteket használ aminek spcéi effektjei vannak + spellek + Boss dolgai meg aoe és tök jól ment. Vagy mikor Av-n 40-enen kasztoltak. Erre céloztam. Ezért gondolom ,hogy itt is valami hasonló programozási dolog lehet ebbe sajnos!
    --Amit sz.tem orvosolni fognak, ha abbl indulok ki ,hogy sok sok esetben a jelzett hibát vagy prolémát elég gyorsan lereagálták--
  • whisper
    Hja jól értem akkro az én E7300-som 4 giga rammal 9800gtx+ al kellene mennie rendesen 1920x1080-n. Ha a Te írásodat.
  • Boncmester
    Ok, hogy a wownak csavartak a grafikáján, de amikor kijött, még csak álmodtak olyan videokarikról, mint amikor most vannak, szóval ahhoz ne hasonlítsd szerintem.

Amúgy meg alap, majdnem mindig a legújabb drivert kell használni (legalábbis én úgy szoktam).
  • whisper
    Oksa megnézem. Viszont érdekes az Atis dolog. haveromnak 5770-e van egy 5200-es AMD-vel és gyári driverrel tök jól megy neki. Viszont a 4890-es havernak meg szarakodik. Tuti itt is ki lehetne varázsolni egy magasabb FPS_t,ha optimalizálják a játékot teljesen!