Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet pvp pve szerveren is bekapcsolt flaggel, sõt most úgy van, hogy warfront végén oda kerülsz ki a világba ahonnan beléptél és akkor egy-két percig még rajtad van a pvp flag. Azt nem néztem, hogy ezt ki lehet-e kapcsolni, de ha nem akkor elképzelhetõ egy-két csetepaté pve szerveren is.
Jockey
nem feltetlen, de gyak arrol szol..
lasd wow-ba is arrol szolt, semmi masrol...
alt nem egyformak az ero viszonyok, plane ha asok stealherre gondolok, akik questeles kozbe a nyakadba ugranak 10%hp-n...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
Megnézni meg lehet. Az nem "kedv" kérdése :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jabar
csak gondoltam megnézem, sajna most nincs "kedvem" semmi új mmo-hoz 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
Nem feltétlen jelent gankolást az, ha átmész kicsit bezavarni a másik frakciónak riftelés közben.

Jockey
hat, az atmenetel azt jelentni, hogy gankolas lesz...
en imadom a pvp-t tudod jol, csak sztem sehova nem mutat, vagy amig erdemi elfoglalhato varosok nem lesznek, addig semmi ertelmet nem latom a pvp szervernek, de ahogy hallom, ha lesz is ilyen, azt warfront jellegel akarjak megoldani

Én mindenképp fent leszek 😊

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

[NST]Cifu
Én beléptem, de ugye üres a szerverválasztó képernyõ.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

tescodr
köszi akkor szervereket élesítik be 😊
holnap remélem találkozunk fent 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

89%-nél kidob

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

tescodr
pontosabban failed to connect to server

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

tescodr
nézzétek meg pls hogy benneteket be enged e a fõmenübe mert engem levág connection erroral

TDC Geronimo
Nemsokára kint lesz a patch note is.

Köszi, mindenhol kerestem 😊

TDC Geronimo
pvp szerveren át lehet menni másik frakció területére pvpni rifteknél is pl. meg ki tudja késõbb miket raknak még bele.

[NST]Cifu
Az benne van a lenti linken lévõ postban is, hogy van PvP flag, tehát dönthetsz, hogy támadható legyél-e PvE területen, avagy sem.

Most már csak azt nem tudom, hogy a PvE szerveren van ilyen - és akkor a PvP szerveren állandó PvP flag van.
Vagy a PvP szerveren van ilyen (ami valószínûtlen) - és akkor a PvE szerveren egyáltalán nincs PvP a világban, csak a Warfrontokon.

Kitoltak egy újabb 52 megás patchet. Szedjétek hogy ne este hétkor kelljen.
Jockey
engem tovabbra is a pvp/pve szerver kombo zavar es nem nagyon latom mi ertelme pvp szervernek...
pvp szervernek akkor latom ertelmet, ha valaki gankelni akar, de elejen ugyis fejlodni robal majd mindenki, es a pvp tartalom meg adot mind2 szerver esetben, gyak ugyanaz, akkor nem ertem miert akar a tobbseg pvp szerveren indulni..😛

View EULA-linket javaslom a béta résznél az account oldaladon. Ott van az NDA is. <#kacsint>
TDC Geronimo
kipostolták a public részre is. Betara nem vonatkozik NDA már csak az alphara, ami fut párhuzamosan a betaval.

tescodr
hmm valamit csinálnak a tion os srácok beloginolok és failed to connect..

Elkezdtem lefordítani a Beta 5 preview-t, de aztán a Cifu által említett ok ( csak beta kulcsosok láthatják ) miatt úgy döntöttem, mégsem teszem közzé a blogomon.

Ha már itt tartunk: van valami "titoktartási" szerzõdés féle a Beta ideje alatt? Én kerestem, de nem találtam.

tescodr
jaja szinte már már open beta xD
holnap keressetek meg játékba guardian olvdalon avolance néven 😊

[NST]Cifu
Nem tartom túl jó ötletnek, hogy itt is külön van PvE és PvP sebzéscsökkentõ stat (Toughness és Valor). Ha kevésbé sebeznek, akkor az miért nem érvényesül mindkét esetben? Oké, értem a logikát, hogy az NPC-k és a játékosok különbözõ módon sebeznek, és a játékosok IQ-ját nem tudják azért az NPC-k hozni, de ez fájdalommentesebben oldható meg, ha az NPC-ket igazítják a témához... :\

Mondjuk az elsõ haragomon csillapított az, hogy kiemelték, a különbséget csak a HC PvE és PvP játékosok fogják észrevenni, az átlag játékosok nem, és tökéletesen életképesek lesznek PvP-ben is PvE gearben, illetve vica versa. Most már csak az a kérdés, hogy tényleg így lesz-e. 😊

Az viszont jó hír, hogy nem akarnak arénázást és e-sport szintû PvP-t.

TDC Geronimo
nem*

TDC Geronimo
Igaz, de szerintem már csak annak nincs, aki ne akart 😊

[NST]Cifu
Megj.: Ezt csak azok tudják megnézni, akik érvényes béta jelentkezéssel bírnak.

TDC Geronimo
Beta 5 preview Hivatalos post.

Steamen van PayPal, gondolom lesz ott feltöltõ kártya is, nem csak játék.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Riftet jelenleg NEM lehet Paypallal fizetni, bár a tárgyalások folynak a két cég között.
De PayPalal azt is meg lehet oldani, sõt akkor még talán Bankkártya sem kell ,de ez nem tuti.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tescodr
kis kiegészítés, régi kártyáknál kell engedélyt kérni,újak már internetes vásárlásokra is fel vannak készítve

tescodr
off: hmm megelõztél kicsit, de ugyan ezt akartam elmondani 😛

tescodr
elárulok egy titkot az otp-nél minden visa,és mastercardra lehet kérni engedélyt netes vásárlásra és kifizetésre dombornyomott kártya otp-nél gyak. megszûnt más bankokról nem tudok,de azoknál úgy tudom ott még létezik.
gondolom vannak itt fiatalabbak is nekik jó választás az otp junior folyószámla nyitás mivel ingyenes nincs kezelési és kártyadíj sem és 28 éves korotokig lehet használni,és igen azzal is lehet vásárolni neten én 23 vagyok junior maxx-om van azzal vásároltam steamen és fizettem a havi díját az mmoknak.Remélem tudtam segíteni

[NST]Cifu
Off

De, asszem tán a CIB banknál, meg pár kisebb banknál van még olyan Mastercard, amely nem alkalmas netes vásárlásra. A nagyobb bankoknál azonban már általában tényleg kikoptak ezek.

[NST]Cifu
Mint irtam nincs netes kártyám és nem akarok arra külön kiadni évente annyit mint maga a játék amikor nem használom másra.

Szerk.: Hülyeséget írtam, ahol én bankolok, ott 599 Ft / hó havidíjas számlacsomagban már online használható kártyát adnak.

Ne felejtsük el, hogy a játék havidíjas, tehát azt is fizetni kell valahogy...

Nekem sima mastercardom van.

Szvsz ha legközelebb bemész a bankodba, kérdezz rá, hogy mennyibe kerülne egy netes vásárlást is lehetõvé tévõ kártya. Azon azért nagyon csodálkoznék, ha pár ezer (max. 5e) forintnál többe kerülne.

Néztem volna boltokban, mindenféle játék van elõrendelésbe is, csak ez az egy nincs.

Egy telefon van e-mail küldés valamelyik boltnak ez esetben, hogy várható-e?

Én is sok mindent vettem már onnan és szerencsém is volt, minden megjött, de valóban kockázatos, mert sima levélként adják fel a cuccokat.
Me0w
Nincs olyan Mastercard, amivel nem lehet neten vasarolni, hacsak nem valami Maestro kartya az 😊

Together we'll fly someday...

Nekem is MasterCard-om van. A tied dombornyomott?

[NST]Cifu
Ha nem lenne olyan rossz tapasztalatom a Királyi Postával, talán el is gondolkoznék rajta. Eddig egy Age of Conan és egy XBox360-as Ace Combat 5 tûnt el a hazai posta fekete lyukában. Utána azt mondtam, hogy túl szegény vagyok én ahhoz, hogy ilyen olcsó cuccot vegyek. 😊

Persze lehet, hogy csak extrém módon pikkelnek rám, haveromnak vagy két tucat különféle játék jött meg a Game.co.uk-tól rendelve, minden probléma nélkül, egy sem tûnt el belõle.

Mint irtam nincs netes kártyám és nem akarok arra külön kiadni évente annyit mint maga a játék amikor nem használom másra. Megnéztem már a linket és csak 1 lehetõséget dobott a fizetésre, és ott kér egy 3 jegyû kódot ami csak netes kártyákon van. Nekem sima mastercardom van. Néztem volna boltokban, mindenféle játék van elõrendelésbe is, csak ez az egy nincs.

Eddig ez a a legolcsóbb változat
[NST]Cifu
A FAQ-ban ott van a játék honlapjának a linkje. A fõ lapon jobb oldalon ott van a "Pre-order Now", arra ráböksz. Persze elõtte célszerû accountot csinálni.

Megrendelhetõ amúgy Steam-en is.

Az itthoni boltok listáján amúgy én sem láttam még eddig, bár létezik belõle dobozos változat, például a Game.co.uk oldalán ott van.

Sziasztok.

Hogy és hol lehet ezt elörendelni?
MI kell hozzá? netes kártyám nincs csak egy sima átlagos bankkártya.
Nem akarok semmi külön kártyára vagy szolgáltatásra elöfizetni emiatt.
Boltban lehet kapni mint a wow-ot vagy valamilyen más elérhetõ módon mo-on?

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ne bántsátok már. (Nem tehet róla, hogy remeg.)

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
<#mf1>

Me0w
Csak szivatnak, ne remegj... ize... <#hehe>

Together we'll fly someday...

TDC Geronimo
Akárcsak ti meg az összes nub aki itt van minden új MMOnál.

Attól még remegsz

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"