8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#2394 Igen?... ha jobban belegondolok a Guardian oldal egyre vonzóbb... -
#2393 Én ott leszek eldöntöttem már -
#2392 Hol, kik, mik, miért? :)
Én is inkább Defiant oldalon lennék. -
#2391 Áhh, nekem sokkal jobban bejön Defiant. Maradok ott mindenképp. -
whisper #2390 Igaziból összes barátom meg haverom Guardian így nem sok választásom volt,ha velük akarok játszani 8) -
#2389 Igazából én is defiant lennék. Nekem nem jön be guardian. De ha már ott van 2 nagyobb szintű karakterem, azokkal viszem tovább betat. -
Laroa #2388 http://www.acronymfinder.com/SL.html -
t0xikus #2387 és név meg alap ugye,h SL:) -
Boncmester #2386 Elképzelhető. Mondjuk akkor nem lesz gond a létszámkérdés :) -
Laroa #2385 Lol mi leszünk az egyetlen defiant guild magyar oldalon? :D -
Murmur #2384 -
#2383 Atrium - CLOUDBORNE EU PVP, Guardian oldal.
Infernum - szerver még kérdéses, Guardian oldal.
Clear Sky - Blightweald szerver EU PVE, Guardian oldal.
Zephyr - Icewatch szerver, Guardian oldal.
Renegade - valamelyik PvE szerver, Guardian oldal.
Finoman fogalmazva is gecisok ennyi Guardian klán.
Ajánlott szerver meg (még) nincs. -
t0xikus #2382 +4g ram -
Laroa #2381 2.4es kétmagos intel. -
whisper #2380 De úgy értem ,hogy a Procija elég jó lehet alatt nem? -
Laroa #2379 Nem monitoron játszik, hanem plazmatévén, x milyen felbontással :) -
Kazagor #2378 Van már magyaroknak ajánlott PVE és PVP szerver, ahol a legtöbb magyar játékos lesz? Mert én az olvasottakból azt szűrtem le, hogy szinte mindenki a béta ideje alatt más és más szervereken hozott létre magyar guildeket.
-
whisper #2377 1920*1080n? Gondolom atom CPU-val... 8) -
#2376 A játékoknál főleg az órajelen van a hangsúly, Cifu írta, hogy neki 3.2-re van felhúzva, az pl. többet számíthat, mint a 4 mag ugyan olyan órajelen. -
Laroa #2375 azt mondja kolléga itt szemben, hogy radeon 5750 vapor-x simán bírja az ultra felbontást -
sanyiiiii #2374 A hatezreseknél a számozás csúsztat, a 68xxek az 57xxek utódai, ezt mindenképp vedd figyelembe. -
whisper #2373 Viszont ami jó ,hogy megkaptam amire kíváncsi voltam ,hogy neked is 7300-asod van és jó bele a GTX 460. Aztán meg,hogy "majdnem minden maxon, aniso filter 8x, lightning 7-es" ezt kiveszem és akkro menni fog jól. Köszi -
whisper #2372 6850-es ati felejtős? -
#2371 Nekem ilyen konfigom van, E7300 (viszont tuningolva 3,2Ghz-re), plusz 4 giga ram és GTX460 786Mbyte. 1920x1080-ban eléggé felhúzva (majdnem minden maxon, aniso filter 8x, lightning 7-es, stb.), élsimitás nélkül azért leesik 30Fps alá intenzív Rift-eknél, de még instákban is. Szóval némi butítás nem árt neki.
BTW én viszont visszasírom az ATi-t. :) -
sanyiiiii #2370 A rift bőven jó elvan egy kétmagossal. -
Laroa #2369 gtx460 gecidrága még mindig. -
sanyiiiii #2368 Mindenképp érdemes tájékozódni kicsit mielőtt felraksz egy új dirvert, nvidiának volt például néhány elcseszett driver release ami megsütötte néhány ember kártyáját. -
#2367 Videókártyák erősorrendje.
Nem szentírás, de legalább ad valami rálátást.
-
sanyiiiii #2366 Nálam teljesen jól ment mobility 5870-el (ami gyk egy 5770 valamivel alacsonyabb órajelen), lehet hogy a régebbi négyezres széria támogatására nem fordított annyi energiát a trion. -
whisper #2365 Dettó. . Oksa Köszi a tanácsokat -
#2364 nVidia párti vagyok, úgyhogy ATi-t akkor se fogok ajánlanék, ha jobb is volna :D -
whisper #2363 5770-et meg felesleges mi? -
#2362 Jah hát a 9800GTX az kb a GTX 450-el van pariban, de én legalább 1 gigás 460-ra upgradelnék helyedben, vagy még várnék kicsit és egy GTX 560 Ti-re. -
whisper #2361 KBB:Ezt írom Én is 8) Amit . Te ,hogy tutira fogják javítgatni
Radical: PH-n ezt írják
"Összességében a két generációval ezelőtti (8800/9800 és HD 3800) kártyatulajok, illetve az előző generáció középső szegmenséig (GTX 260 és HD 4850) bezárólag ajánlható cserére a GTX 460, az ennél gyorsabb kártyákat birtoklók számára felesleges lenne a váltás. " -
radical #2360 Szerintem nem lesz egy videokártya cserétől 40% FPS emelkedésed. A GTX460 nagyjából az én 4890em teljesítményét nyújtja és nekem a rift 1680ban Ultra detailen 40+FPS de egy Core i5 750 van alatta. Ha be van kapcsolva a supersampling Ultrán akkor 30+ FPS.
A 9800 viszont tényleg öregecske szóval érdemes amúgy is lecserélni de nem fogod tudni elkerülni a procicserét valami 4magosra ami gondolom alaplapcserét is jelent. -
#2359 Azért ne hasonlítgassuk már ez ügyben is WoW-al, nézd meg mennyit hegesztettek azon a játékon is. Gondoljunk csak vissza 3.0-ás időkre, amikor frissen kijött Northrend és a legizmosabb gépekkel is szaggattak az új területek, Dalanar -ról meg ne is beszéljünk.
Ezt is fogják még optimalizálni, ha valaki emlékszik a béta 6 első napjára majd kijött egy patch a 2. napra. Hát nekem a 15-25 átlag fps-ből csinált 30-40-et. Úgyhogy szerintem nem reménytelen a dolog. -
whisper #2358 Igen ,de Én az új WOW-t mondom nem azt amikro 6800Gt-ve 40 fősbe zsír volt 8) Most ezekkel arra gondoltam . Mikro 25 fős raiden mindenki automatán procologtaó trinekteket használ aminek spcéi effektjei vannak + spellek + Boss dolgai meg aoe és tök jól ment. Vagy mikor Av-n 40-enen kasztoltak. Erre céloztam. Ezért gondolom ,hogy itt is valami hasonló programozási dolog lehet ebbe sajnos!
--Amit sz.tem orvosolni fognak, ha abbl indulok ki ,hogy sok sok esetben a jelzett hibát vagy prolémát elég gyorsan lereagálták-- -
whisper #2357 Hja jól értem akkro az én E7300-som 4 giga rammal 9800gtx+ al kellene mennie rendesen 1920x1080-n. Ha a Te írásodat. -
Boncmester #2356 Ok, hogy a wownak csavartak a grafikáján, de amikor kijött, még csak álmodtak olyan videokarikról, mint amikor most vannak, szóval ahhoz ne hasonlítsd szerintem.
Amúgy meg alap, majdnem mindig a legújabb drivert kell használni (legalábbis én úgy szoktam). -
whisper #2355 Oksa megnézem. Viszont érdekes az Atis dolog. haveromnak 5770-e van egy 5200-es AMD-vel és gyári driverrel tök jól megy neki. Viszont a 4890-es havernak meg szarakodik. Tuti itt is ki lehetne varázsolni egy magasabb FPS_t,ha optimalizálják a játékot teljesen!