8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#2554 Én csak felmérem a környezetet és kihasználom:D -
A4tech #2553 vigyázzatok ezzel az arccal, duelben lelök a hegy tetejéről. -
#2552 Ok thx. -
Eksz #2551 Nem soult, hanem rolet, es 4et. -
#2550 Összesen 3 vagy 4 soult lehet venni már nem emlékszem. -
Laroa #2549 Onnantól kezdve tökegyszerű ha már megkapod a questet, mer csak részt kell venni egy riftlezárásban, meg utána meg kell ölnöd a summonolt mobot ami veled egyszintű. -
#2548 Hát megesik az olyan :D Azért a heal se jött roszul mikor téged akartak elpicsázni:D -
A4tech #2547 és véletlenül nem lettél elpicsázva void knight-al ? :D -
#2546 16-17es szint körül már tudtam csinálni két soul questet :) Az első dungeon-re már simán kivitelezhető szerintem a role váltás, főleg ha mountra sem kell költenem :) -
Eksz #2545 Lvl1tol az elso trainernel elerheto, 30 gold az ara. De ha mas soult akarsz varnod kell lvl 13 vagy 14ig amikor felveheted a soul questeket. -
Laroa #2544 Gondolom lvl1től csak úgyse lesz rá pénzed, meg nem fogod megkapni a fővárosban az extra soul questeket. -
#2543 Az jól hangzik, hanyas szinttől elérhető ez? -
#2542 Lvl 30-on is kipróbáltam onnan vontam a következtetést! Olyan ember ne szóljon bele clericbe aki csak warit húzott:D -
Laroa #2541 Extra role-okat tudsz venni. Az első még elég olcsó, utána a többi már drága.
Annyi a lényege, hogy van monjduk role1-ben egy 3 soulos healer specced, a role2-ben meg egy 3 soulos dps specced. Ezek a role-ok bekerülnek a spellbookba mint spellek, és combat módon kívül 1 gombnyomással tudsz váltani a különböző role-ok között. -
Laroa #2540 látod, hogy egyeseknek sikerül :D -
#2539 Szintezni mindenképp dps builddel fogok.
Jól olvastam valahol hogy van dual build, és lehet közte váltogatni? -
Eksz #2538 Igen a Justicar tankolni valoban szar volt, viszont support/dps/offhealer kombonak druiddal vagy shamannal nagyon jo. Volt hogy bosson meghalt a healer es en healeltem az egesz partyt. -
A4tech #2537 lvl 10en nem tudom milyen konklúziót lehet levonni bármilyen buildről -
#2536 Hát én azzal húztam fel lvl 10-ig de elég is volt tényleg fos:D
http://rift.zam.com/en/stc.html ezt frissítik mindig. -
Laroa #2535 áh. -
foxxi #2534 Ez igaz.. azt az ágat hanyagoltam is me kb xart se ért. -
#2533 Justicar-nál volt egy halom változás, ami rá is fért, mer éppen elég trágya volt. -
#2532 Clericből a cabalist skilljeit néztem, azok is elég jónak tűnnek. -
#2531 Nem én kérdeztem rá hanem Avenger én neki válaszoltam :D -
Laroa #2530 akkor mér a cleric dpsre kérdeztél rá? :) vagy az pve-e? -
#2529 Pvp-ben valami healt akarok majd. -
Laroa #2528 Egyébként ha pvp-ben dpselni akarsz akkor burst kasztot keress. -
#2527 Hát ha át is alakítják nem hiszem hogy szarabb lenne! De majd elolvasom melyiket alakítják át! -
Boncmester #2526 Inquisitort nem most alakítják át total? Vagy az a Justicar? Tegnap a note-ban láttam vmelyiknél vagy 1 A4-es oldalnyi változtatást. -
Laroa #2525 Pvpben próbáltam defenzív riftstalkert, ott nem rossz basztatni meg cc-zni a healereket, mert elég sok hp-d armorod van meg jó pár defenzív képességed is ami segít. ölni nem nagyon fogsz viszont vele :) -
#2524 Cleric atom jó dps az Inquisitor, meg a shaman dudu is! -
#2523 Én jól viselkedtem xD inkább azt mondjátok meg, hogy ontopic is legyen, hogy mennyire jó tankolásra a riftstalker, vagy úgy alapból a rogue? És mennyire jó dps-re a cleric? :)
Azért várom már az OB-t, hogy kipróbálhassam ezeket... -
Laroa #2522 Te egy végleges bant és mindenki boldog lesz :) -
Boncmester #2521 Vote: ma hányan fognak felkiáltójelet kapni? :D -
Boncmester #2520 Én is írtam nekik a dev fórumra, hogy szerintem milyen változtatások kellenének, abból 1 pl már meg is valósult, a nyíl a target feje fölött. -
A4tech #2519 már az előző bétában is írtam vagy 3 feedback-et, hogy legyen valami cc immunity legalább pvpben.. ahogy most van, az egy vicc. snare dettó -
Boncmester #2518 Ohh, yeah, megjött Csehó, 2 in 1 :D -
#2517 Nem adom meg azt az örömöt egyenlőre, nyugi. :) Befejeztem az offolást... -
Laroa #2516 Mivel nem látom a fejlesztők postafiókját, eme kérdésedre kifejezetten nehéz válaszolni -
Boncmester #2515 Hé, te nem azt mondtad múlt héten, hogy nem fogsz játszani a játékkal, ha olyan idióták is játszanak vele, mint én? Akkor minek olvasod a fórumot? :)