Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
No offense, de ezen a téren nem értek egyett. Oldja meg az üzemeltetõ, hogy normálisan lehessen játszani. Anno az MMORPG-n az AoC és az Aion kapcsán volt egy-egy nagyon jó cikk, és fel is hozták az iparban szokásos lehetõségeket (például extra szerverpark ideiglenes bérlete).

Ha én azt látom, hogy az elsõ idõkben problémák vannak a becsatlakozással, hosszú sorok vannak, meg lagol a szerver, azt én az üzemeltetõ hibájának rovom fel.

Ha szerinted nem lehet elvárni, hogy felkészüljenek a rohamra, akkor azt meg mért várja el bárki, hogy a játékosok ehhez jó képet vágjanak?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

TDC Geronimo
ahogy látom a nameplatek méretét is hála égnek lecsökkentették. Hülyén nézett ki mikor olyan nagyok voltak.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Én most jutottam be 10 perce, de <3

Lehet mégis a Tera online lessz a nyerõ ?
Figyelj, te egy zárt bétatesztre jelentkeztél. Egyelõre ez nem egy szolgáltatás, amit igénybe veszel, hanem egy munkafolyamatnak vagy része. Ennyien még nem szabadultak rá egyszerre ezekre a szerverekre, most próbálják ki elõször. Ez a célja az egésznek. Nincsenek felkészülve? Épp most készülnek fel.Amennyire lehet.

De valószínû az éles induláskor is lesznek hasonló problémák, mert egy cég sem vállalja fel, hogy az elsõ pár óra kedvéért 2x, 3x akkor a gépparkot állítson fel.

Pyotr
Nem tudom eddig kinek hogy tetszett de nálam a játék hangjai elérték a 10es skálán a 1.5-et elég sok jóindulattal.
A zene abszolút kilõve ,guardian kezdõn pedig már most fáj a fejem a sikotozásotól😞

&#9608;&#9608;

Majd holnap reggel amikor a sok amerifag nem lesz onlány majd akkor kell megprószálni.

Me0w
Nekem is, en mar nem is eroltetem holnapig, legalabb nem terhelem meg a szervert, nekem mindegy, hogy holnap leszek 25 vagy ma este 😊

Together we'll fly someday...

Jeffjohnson
Nincs egy külön link arra az 52mb-os patchre ami kb. ma vagy tegnap este jött mert iszonyat lassan szedi le a launcher sokan szedhetik mert jön vagy 5kB/s el.

Jabar
Amíg nem voltak szerverek átjutott a mün, most nekem is 49%-nál dobja ki az üzenetet hogy unable to connect to server.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Én ez alapján szerettem volna dönteni hogy megveszem e vagy nem de még egy képet nem láttam ingame-ból, csak a 49% ot meg a karaktergenerálot..
De ha tényleg ennyire nincsenek felkészülve az rájuk nézve szégyen. 3 orával a start után.. Szerintem a rendes startnál ennél is többen lesznek.

Me0w
Kar volt ennyi kulcsot kiadniuk, az emberek sajnois ezt nem tesztnek, hanem previewnak fogjak fel, es ez most abbol a szempontbol szarul sikerult. Betanak meg jol 😊

Me0w
Engem most dobott ki, pedig egy fire riftet pucoltam egyedul es mar stage 2-ben voltam :/

hát beszarok. 1 orát vártam hogy átjussak a 49% on, bejutok ok van szerver mind full, ok que 640 en vannak elöttem 20 perc bejutok elkezdek karaktert csinálni, majdnem vége azt dcvel kidob... kezdödik ujra az egész

[NST]Cifu
Gyúrcsók féle táv-segély:

Szvsz a géped lelkét vizsgáld meg. Az, hogy túlterhelt a szerver egy dolog, a fõmenûbe, a Shard-választáshoz el kellene jutnod. Ha nem mennének a szerverek, akkor még mindig kb. egy üzenet/perc lenne a topic átlaga. Hogy nem így van azt jelenti, hogy a topiclakók többsége bizony bent van a játékban. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Failed to connect the server.

49%-ig betölt a kis golyó és tovább nem... wtf túlterhelt a szerver vagy mi?

Blightweald-en Guardians oldalon /join hun . Csak hogy magyarul tudjunk beszélgetni.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Frosty01
csak hirtelen kivert a víz amikor közölte velem egy kis ablak hogy majd 2 óra múlva talán játszhatok pár percet 😊

úgy éreztem magam mint aion headstartkor, ennyi 😊

practitioner of the forbidden arts of death

fejnelkuli
Vajon miert 6kb/s-el szedi a patchet?

BEAST
😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
szerintem wowból másolták!!4

BEAST
Nagyon mmo szagú, gondolom így értetted.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frosty01
nagyon aion szagú ez az 1 órás queue

Beengedett.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

BoneDragon
Nálam már ez se megy.

Tudom, ott nézem a híreket, mert a fórum a nem megy

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Frosty01
aki nem ismerné: http://www.riftstatus.com/

Lekapcsoltak minden EU szervert, ezért van azonnal DC

Lehetséges, csak így látatlanban gondoltam. Selfheal miatt gondoltam, de a warlock/necro dothealjei is elégségesek lehetnek.

morvaigaben
ikszdé...eddig 89 és 49% error, most meg 95 és 79% dc<#idiota>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Level 4, viszont disconnect. Szopcsi.

Me0w
Szerintem warlock/necro melle felesleges a chloro, eleg magasan talentelten kepes csak gyogyitani rendesen.

Doloznak rajta, de még a fórumot is lekapcsolták.

tescodr
nekem connectkor rögtön dczik

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

TDC Geronimo
Riftgame RIFT
Thanks for your patience as we work to get you into RIFT. There many of you trying to get in at once and we are working out some kinks ^Z

valakinek valami hír a loginrõl?
Most írták ki, felkapcsolták az NA szervereket, 150+ sor mindenhol

Ventura82
Na jólvan én ma már nem kísérletezek, majd holnap.

Induláskor még többen lesznek. AION indulásakor tapasztaltuk. Itt is az várható.

TDC Geronimo
Ott is elõ fog...mint mindig :p

Frosty01
hát nem tom nekem 1,62mb-vel szakított le. most.

különben is mint mondtam ennek a sok kasztnak a hátránya h kib#szott sok ember kell hozzá, szerintem jól tették hogy ennyit szórtak szét, legalább mi is láthatjuk hogy mizu, nem csak õk a stress tesztjüket 😊

Ventura82
Mondjuk abból már lehetett érezni valami nem oké, hogy 4-5 kb/sec sebességgel jött a patch 😄
Najah, rohadt sok kulcsot szétszórtak most. Nem is baj, inkább most jöjjön elõ ez mint majd az éles induláskor.

tescodr
nahja minden mmoba van csak hol jobban sikerül hol meg rosszabbul khm khm rift ...

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

TDC Geronimo
Nem szálltak azzal el, stress testelnek. 1 hónappal megjelenés elõtt itt az ideje már.

tescodr
azt olvastam róla hogy pettek tankol és hátulról ossza a dps-t 😊 így bejön

TDC Geronimo
Mondjuk mert 10* annyian vannak most mivel szinte OB az egész?

BoneDragon
Szerintem kicsit elszálltak a béta kulcs osztogatással.

Ventura82
Hát én nem értem ezt. Az elõzõ béta eventen semmi gond nem volt. Idõben indult a szeró, lag sem nagyon volt, most meg...
Amúgy Tescodr, jóóóóó a ranger, nekem is az van. Én most majd a warriort tesztelgetem.

BoneDragon
Eddig kerested? Na nyugi, mert hamar elvisz az agyvérzés. Inkább foglalkozz a játékoddal és ne velem
<#wave>

Pyotr
nesze b+

<#wave>

&#9608;&#9608;