8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#2514 Főleg, ha nem vagyok gépnél, akkor nagyon hozzá tudok szólni. Mibe szóljak bele ha nincs beta? Valami unalom űzés kell. :) Ha beta van, akkor arról próbálok okoskodni. -
#2513 Személyes tapasztalat, hogy a saját játékhoz a fejlesztő másként áll mint egy-egy fanatikus rajongó. Olyan mint egy szülő, aki tisztában van a gyermeke hibáival, de ennek ellenére szereti azt. A munka a gondolat a remény, a véres veríték - minden amint beletett a játékba nem képez hályogot. A rajongás a teljesen eszeveszett "imádás" teszi azt. -
Thoracotomia #2512 sg-n csak kétféle kommentelő létezik aki trollkodik és aki elég hülye hozzá hogy etesse a trollokat.
nha találd ki melyik vagy épp
-
#2511 Beta 6 után írt valaki valami értelmeset a fejlesztőknek mit kellene még javítani? A grafikai optimalizálás nem érdekel tartalmi részre vok kíváncsi! -
Boncmester #2510 Érdekes, te mindig csak a flémelésbe meg a sértegetésbe vagy képes belefolyni, miszerint egyesek ne merjenek írogatni a fórumba olyanokat, ami neked nem tetszik, de amikor a játékról beszéltünk, vagy pl mint tegnap, a hardwerkövetelményekről, ahhoz egy hozzászólásod nem született. Kb mint az öreg nyanyák, akik egész nap az óvoda udvarán várják, hogy megjelenjenek a gyerekek, aztán amikor ott vannak, egyből elkezdenek kiabálni rájuk, hogy zavarják az ő nyugalmát. Hmm, végülis milyen igaz, mert ez a fórum felér néha egy óvodával :D -
A4tech #2509 a wow szar, a war szar, az aion szar.. mehet a móka -
#2508 Én inkább azon szoktam röhögni ha valaki nagyon véd egy játékot. Komolyan néhányan úgy csinálnak mintha ők fejlesztették volna és ha másnak nem tetszik, akkor dögöljön meg effektus van. O.o Én szerettem wow-t, mert tényleg az első mmo volt számomra ami lefoglalt hosszabb időre (sajnos), de mindennek van határa.. Engem az se zavar ha lopnak egymástól, mert ha jót lopnak akkor hajrá. Legalább egy másik "világba" van beleültetve és ezzel újat is tud mutatni. Az sem fog zavarni, ha rifttől fog lopni valaki a következő mmo-ba. Ha ott jól működik és tetszik, akkor azzal játszok... -
Laroa #2507 sunázzam meg a menyem? fúj -
#2506 Az összehasonlításnak van értelme, csak a módja - kommunikációja elveheti azt.
A játékfejlesztés mindig is lopás és fejlesztés, pontosan úgy, ahogy mondod. Viszont Minta/összehasonlítás nélkül nem lehet haladni. A probléma akkor keletkezik amikor az egyén belép a képbe és kardoskodik egyik, vagy másik oldalon. Minden egyes játék ugyan ilyen veszekedést szült a megfelelő topicban - emlékezzetek csak vissza WOW VS WAR VS AION VS akármi. -
t0xikus #2505 sörrel meggyőzhető vagyok:) -
#2504 Szerintem meg menyetek és sunázzatok egyet! Aztán újult erővel írjatok valami értelmeset is ide ne csak a vita:D -
#2503 Köszi. Le vagytok sz*rva! Rátok nem lehet hatni szép szóval. -
Laroa #2502 Örömömre szolgál, hogy segíthettem :) -
#2501 Gondoltam, hogy nem bírja ki valaki, hogy ne tegyen egy magasröptű beszólást. Grat. -
Laroa #2500 alt+f4 :) -
#2499 Talán, mert nincs beta. Ha van beta, akkor arról próbálok meg írni, addig csöndbe vagyok és figyelek.
Nem írtam volna, csak kezdtek elfajulni a dolgok mint múltkor...
Ez azért nem jó, mert ha betéved ide valaki, megtetszik neki a játék, de ilyen hsz-k után elmenekül. Meg is értem, mert én se szivesen olvasok ilyeneket... -
Laroa #2498 Azért ne keverjük már bele az egész Dankó Pista utcát ha lehet :D -
t0xikus #2497 amúgy meg az összehasonlítgatás az egy elvetemült baromság, ahogy előttem leírták.
egy mmo akkor lesz igazán jó, ha a többi sikeres mmo-ból minden jót kilopnak és ezt vegyítik új ötletekkel. -
#2496 sőt, nekemis megveszed -
#2495 gyere csak gyere, remegni jó!:D -
A4tech #2494 (sajnos) Kolo is azért kényszerül arra, hogy ilyen játékokkal játsszon, mert bizony ilyen haverjai vannak.. nem beszélve a munkájáról meg a nőjéről. Ha a játék érdekel, felmegyek a rift official fórumra.. de itt drámaszigeten sokkal jobban érzem magam
cheers -
Laroa #2493 az idióta egy sértés, és nem káromkodás, ha már a nyelvtanon lovagolunk :) -
t0xikus #2492 akkor miért nem a játékról beszélsz?:D -
#2491 Akkor micsoda az idióta? Meséld már el nekem... Meg szerintem nem azért járnak ide az emberek, hogy egymást sértegessék, hanem a játékról beszéljenek. Lehet a te "haveri" körödbe ez minden napos szó és nálad jót jelent, de lehet másnál nem. Köszi, hogy ezt megosztottad velünk. :) -
Laroa #2490 Én sem estem neki Gearnek egészen addig míg meg nem született az a bizonyos hozzászólása, ami elindította ezt a kisebb lavinát. Leírtam a véleményem, hogy miért nincs értelme egymáshoz hasonlítgatni az mmo-kat, sőt még azt is leírtam, hogy azért sem tenném, mert sosem játszottam a wowwal előfizetős rendszerben. Erre ő azt hiszi hogy én bántom szegényt. Büntipont meg pont olyan dolog ami nem érdekel. -
t0xikus #2489 hm. azért az milyen mimózalelkű ember, akinek az idióta, az már káromkodás:DDDD -
Laroa #2488 Pedig úgy látom sikerült megsértődni a korábbi hozzászólásod alapján :D
Csak azt továbbra sem értem min. Semmi baj nincs abból ha benézel vmit, de inkább olvasd el 2x mielőtt reagálsz, ha kicsit nehezen megy a szövegértés. -
#2487 Én se szeretek sok mindenkit, mégse esek neki. De mondom, TE tudod mit csinálsz. Csak szóltam mielőtt ejnye bejnye bünti pontokat kapnál :)) -
Boncmester #2486 Ezaz Kologeci, mondd meg nekik :DDDD -
Gear #2485 -off
Szólás szabadság van , hagyjuk szegényt :)
Kezdőthetne már az OB és akkor kiélhetné magát pvp ben.Egyébként sem sértődöm meg minden ugribugri emberke szavain :) de lereagálom néha.
-on -
Laroa #2484 Bone, ha valaki személye ellen érzett támadásnak érzi az általam korábban írtakat akkor azt igenis egy agyatlan idiótának fogom nézni és ennek hangot is adok. Sajnálom, de nem érzem magaménak a szeressünk mindenkit hippi elvet. -
#2483 Na majd erre tuti kapsz egy szép névre szóló választ tőle :D -
#2482 -Azért moderáld magad,
2x sikerült :) Na mindegy, lényeg érthető. -
#2481 Laroa, te tudsz olyan hsz-t írni amiben nincs káromkodás és a másik lenézése? Tök jó, hogy bejöttél ide és osztod az észt, de szerintem már sokan unják. Kicsit moderáld magad. Szerintem gáz a korodhoz képest, de te tudod... Azért moderáld magad, köszi -
whisper #2480 8))) -
A4tech #2479 menjetek szobára -
Laroa #2478 kedves a semmin megsértődő idióta,
a wow rift összehasonlítás lehurrogása nem személyed ellen irányuló támadás volt. de nyugodtan hisztizz :) -
Gear #2477 "kedves" Laroa !
3 okból tettem eme szentségtelen galád összehasonlítást.
Egyik hogy hozzászólásom részben kapcsolódott a FS-os témához,a második oka hogy jelenleg a "nem szabad kimondani a nevét" MMO-val játszom:).
A harmadik oka pedig az hogy ez egy nyilvános fóruma a Riftnek s lássuk be hogy kommentem kapcsolódik ehhez , úgyhogy engedd meg légyszi.
peace -
#2476 Kár, azért kösz. -
Laroa #2475 tudnék, de már nem akciós ott a rift. 35 font most a standard és 40 a collectors.