8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • TDC Geronimo
    Trion's Rift : Communication and Honesty - a refreshing experience
  • Gyogyito
    Az én blogom pl rajongói oldal. Van ugyan guildünk, de annak van saját külön álló fóruma.
  • Morpheus_v2
    Saboként a bárdot húztam a buffjai miatt és a huntert 3-nak a tank pet miatt. De a te kombodból erősebb sabot lehet kihozni és gonoszabbat. :Ð
  • TDC Geronimo
    "Russ Brown gave us a recent example of an email he got a 2:45am from one of the devs saying they fixed one of the bugs they had on their list one night because he couldn’t sleep. It goes to show that the morale is high and the people love the product and their jobs." hehe

Itt a teljes cikk
  • TDC Geronimo
    "Look for launch day servers to be announced some time before the Head Start, but they will not be the same as the Beta servers."
  • Laroa
    Én erre gondoltam szabóval:
    build
    Bárddal meg ez: build
  • Morpheus_v2
    De gusztustalan kombod lesz és még összevissza tudsz pattogni a plane shifttel... :D Én riftstalker/bard kombot használom tankolásra. :)
  • Bhalage
    :o)
  • Laroa
    Hja, csak én pont nem akarom használni a guardian phase-t, mert a szabotőr mellé theorycraftolom a 2. soulom :)
    Mert ugye +15% crit esély plane shift után + absorb shield + 15% extra sebzés is, és ezután tolni egy annihilation bomb detonate kombót elég szép lehet :)
  • Morpheus_v2
    Én riftstalker voltam, de ezt nem igen használtam, mert leszedte a guardian phase-t. A shadow shift-stalk-warp használata után kapcsolt be a rift barrier mellett.
  • Laroa
    Riftstalker volt vkinek main soulja rouge-al?
    Az érdekelne, hogy ennek a buffnak a sebzés bónusza permanens-e vagy csak a megadott képességek használata után kapom meg? Stalker Phase
  • Chai
    Igen, tervben vannak azoknak a leírásoknak a "fordítása" :) természetesen forrás megjelöléssel. Csak minden idő kérdése.
    Fontossági sorrendben a gathering kicsit lentebb volt az eddigieknél.
  • TDC Geronimo
    Mennek azok elég régóta csak le vannak zárva :p
  • Laroa
    No akkor annyit én is hozzátennék, hogy a riftjunkies eddig a legjobb amit találtam, vannak útvonalak a gyüjtögető szakmához, lore, instaleírások, kasztok leírásai. Szóval nagyjából bármi ami kellhet.
    Milyen szerverek mennek amúgy Bhalage? Mert a béta szerók tuti nem :)
  • BoneDragon
    Hol? Te lőtted fel őket?
  • Bhalage
    na, mennek a serverek!
  • radical
    +1
  • Chai
    Flame megállítása reményében: Nem, hivatalos magyar fan-site nincs.
    Ugyanakkor a guild-honlapunkon, mint a többi blog/honlap, igyekszünk annyi hasznos információt megjeleníteni, amennyi lehetséges.
  • Laroa
    Javaslom gyakorolni a blogalapú fansite kifejezés gyakorlását. Sokat segít a szorulásodon.
  • KBB
    Szerintem nem kell letrollkodni a kollégát, teljesen jogos volt a kérdés, ami NEM blog-okra, meg guild honlapokra vonatkozott. Aki meg nem képes különbséget tenni a blog meg a fansite között, meg a magyar meg az angol között, az inkább ne szólja le az ilyen jellegű kérdést.
  • Laroa
    www.riftjunkies.com
    meg esetleg megtanulhatsz angolul, nem nehéz.
  • Laroa
    Nolite iudicare, ut non iudicemini :P
  • fuzesi12
    igen láttam, de mindegyik főként guild honlapok lesznek, ezért kérdeztem hogy valaki tervez-e egy ilyen fan honlapot
  • radical
    Milyen magyar guildek vannak? Merre találok magyar fanpage-eket?
    rész alatt ott van minden ami jelenleg van.
  • fuzesi12
    "Ez most komoly vagy csak trollkodsz? FAQt olvastad?"
    Ha ezt nekem írtad akkor átfogalmazom a mondandóm:
    Tervbe van véve valakinél hogy csinál 1 magyar nyelvű fan riftes oldalt?
    mint pl: a www.wow-hungary.com , http://startrekonline.hu/ , http://ageofconan.hu/
  • Laroa
    Természetesen nem viheted tovább a béta karid.
  • radical
    Akkor én a helyedben inkább a 26ost tolnám az open betában mert ott 1000szer több ember lesz.
  • Me0w
    Es ilyen kap alpha accot... :/
  • dzsihad2
    Arról lehet valamit tudni, hogy tovább lehet-e vinni a béta karaktert (mert gondolom az alfást nem) maradnak ezek a szerverek, vagy teljessen újak lesznek?
    csak mert nekem a szintezéstől már herótom van, legyen az akármien MMO
  • dzsihad2
    27es karim van, meg vmeik béta szerveren is van egy 26os
    csak szerettem volna kipróbálni 1-2 instát, meg megnézni mien a guild rendszer.
  • radical
    Ez most komoly vagy csak trollkodsz? FAQt olvastad?
  • radical
    Én omegán vagyok de szerintem felesleges már ott karit húznod, mindenki 50es már és marha nehéz egyedül fejlődni mert üres az összes lowlevel zóna. Pláne hogy holnaptól egy hétig open beta utána meg pár nap és headstart. Ha már van magas karid akkor persze más a helyzet.
  • Murmur
    Nem hinném, hogy sok magyar alfás lenne. Na de holnap itt a béta, nyomhatja mindenki, lehet próbálgatni.
  • fuzesi12
    hali, tervbe van véve valakinél hogy 1 fan honlapot csinál a rift nek?
  • Laroa
    Hogy a faxba? o.O
  • dzsihad2
    van
  • Laroa
    Sok sikert az alfa kulcs szerzéshez.
  • Laroa
    Nekem hótmind1, benne van a rúna a collector's-ban.
  • dzsihad2
    Hi,

olyan kérdésem volna, alfa szerveren működik valamilyen magyar guild?
    kipróbálnám azt is, mielött eldöntöm megveszem-e

üdv
    G
  • Boncmester
    Nekem azóta visszautalták a lóvét (legalábbis küldtek egy levelet, hogy utalják, de pár nap, míg megjön), mivel állítólag egy accounthoz egy játékot csak egyszer lehet megvenni, de ezt persze elfelejtették közölni.