8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Rannah
    Szerintem az Everquest 2-höz pedig a WoW hasonlít kísértetiesen, még egy csomó név is benne:)

Rifttel kapcsolatban:
    Kijött a hivatalos álláspont a 10 fős raidekről Abigale-től
  • Laroa
    Képzeld, hasonlít a warra is mer' van benne pévépé. idióta
  • Boncmester
    Nem értem, miért mondod, hogy köze nincs hozzá, amikor eléggé hasonlít a wowra, csak más a kasztrendszer meg vannak riftek. Ez nem probléma, de akkor is, ha megnézzük, melyik játékra hasonlít leginkább a mindenki által ismertek közül, akkor az a wow.
    A Civilizationhöz vagy a Super Mariohoz tényleg hülyeség lenne hasonlítani :)
  • KBB
    Mindent kell valamihez hasonlítani és sokaknak a WoW az első vagy legnagyobb benyomást tett MMO-ja, szóval szerintem ez teljesen normális dolog.
  • Egoraptor
    Hát igen... erős a 'slow motion' eléggé.
  • Laroa
    Nem értem miért kell minden mmot a wowhoz hasonlítani. Köze nincs hozzá. Ahhoz meg igazán hozzászokhatna már a nagyérdemű, hogy ami nincs levédve az el lesz lopva, és a jó ötleteket igenis minden játékfejlesztő cég bele fogja rakni a saját játéka. Hülyék lennének nem ezt tenni.
  • foxxi
    Hogy ilyenkor mennyire nem telik az idő
  • TDC Geronimo
    "Bocsi a wow emlegetésért ;)"

Semmi gond...máglyára vele!4
  • Gear
    Akármit is írnak FS-on és hasonszőrű wow fanok egyéb forumokon - magam is wowozom mióta kijött - én örülök hogy a wow accom 14.-én lejár mert 15.-én indul a Rift utolsó beta szakasz :). Eddig 99% hogy megveszem és a WoW egyenlőre pihen. Igaz hogy nem jobb a wow nál, igaz hogy sokmindenben hasonlít - ilyen alapon minden MMO olyan mint a wow, mert questelni kell amiért jutalmat kapsz s fejlődik a karakter stb. - de legalább más. Más a graf a castok és a világ amiben játszódik.
    Próbáltam az AoC-t az Aion-t s a Lotrot is de eddig ez tűnik a legígéretesebbnek mind közül. Fényes reménysugár hogy kiléphetek végre a wow unalmas világából:).

Bocsi a wow emlegetésért ;)
  • TDC Geronimo
    :Dd
  • Egoraptor
    Várom a tapasztalatokat. Ha jók érdekel engem is :]
  • sanyiiiii
    Pedig úgy látszik a 15-i open beta indulásig itt munícióhiány van, és kéne valami mulattató :)
  • Egoraptor
    Jajj csak WOW-ról ne beszéljünk itt please. Köszi :]
  • Robcuskilla
    sok barom. Bárcsak beismernék, hogy a wow is mennyi "összelopott" elemből épül fel ( már akinek volt wow előtti mmo tapasztalata ). Az kétségtelen, hogy jól összegyúrt game, de az sem spanyol viasz felfedező, ha tetszik, ha nem.
  • A4tech
    elég szerencsés vagy, ha még fel tud dobni, ha valami bukott kis gimnazista hülyeségeket ír :P ajánlom sogron írásait
  • Bhalage
    a rift trailer nekem sem tetszik! de a jatekot lájkolom.
    a fs kozonsege felelmetesen sotet es buta, mint egy rakas drogos buzi, szinte magam elott latom a sok bandolerot, a oldal iroi a haverjaik, meg mi lesz ezekbol gecc:o
  • whisper
    Olyan jót nevetgéltem. Ennyit megért az az oldal ,hogy feldobja a hangulatom néha. Az ilyen poénjaival 8)
  • radical
    Azért nem részletezték túl.
  • radical
    Népek, úgy tűnik, hogy találtam egy kontaktot USÁban aki tud szerezni Rift Collectors edition kulcsot 45 dollárért. Ha valakit érdekel küldjön PMet. Én most veszek tőle, majd beszámolok a tapasztalatokról.
  • Wizzurah
    Nagyon komoly :D
    Tényleg függők, orvoshoz kellene küldeni, néhol tényleg nem lehet tudni hogy sírjon az ember vagy nevessen. Eszméletlenül gyerekes és szánalmas :S
    Na meg a wow az én szemembe egy ótvaros fos :S
  • Hamed
    Az az oldal kesz szociologiai tanulmany volt mar ket eve is:D
  • whisper
    Akartok kicsit nevetgélni

http://frostshock.eu/2011/01/27/rift-trailer/

Eleje kicsit semleges és Értelmesebb féle hozzászólás. A végére átmegy a tipikus WOW-os személyeskedés.

Fs fórum . AZAZ hogyan látod WOW-s szemmel a RIFT-et 8))))))

--Azért néhol tudtam nevetni és hálát adni Istennek azért ,hogy rávett a wow accountom cancelére 8)) --
  • Me0w
    Kiraly, support masfel napja nem valaszol, lehet megis le kell jatszanom a 30 napomat.
  • Avenger
    Engem nem zavar a gankelés :D Inkább az zavar hogy túl sok jó kaszt van és nem bírok választani :) OB alatt tesztelek még párat az tuti.
  • DemonHunterW
    RIFT: Planes of Telara próbakör - Elvittük egy körre a zárt bétát!
  • Count Adyn
    Dejólesz ha majd beindul a genkelés is:D
  • Bhalage
    ja, meglehet :op
  • Avenger
    Pont azért, mindenki itt éli ki magát a játék helyett :D
  • Bhalage
    183 uj uzi? nem is megy a beta ;o mirol megy a diskurzus
  • sanyiiiii
    Ebből pár dolog már benne volt beta6ban.
  • Laroa
    Helyes, semmi jel arról, hogy nerfelik a szabotőr burstot :D
  • Murmur
    Elég tartalmas így is, na meg helyenként humoros. :)
  • TDC Geronimo
    Bocs "csak" 2 oldalas
  • radical
    ez dobozos.
  • TDC Geronimo
    * We playtest post-launch content on the Alpha and Delta servers from time to time. If you see new zones or instances enabled and disabled here, please note that they are not launch content.

:O
  • TDC Geronimo
    Leakelt alpha note! Figyelem, kurva hosszú :D

3 oldalas, alul lehet lapozni.
  • KBB
    Igen, az a 10 font save, hogy 24.99-ért árulják, előrendeled és annyit fizetsz majd, ha megjelenik.
  • Laroa
    tegnap már elmondtuk. régi sárkány lovagrend warhammer karak nornról. szervert majd eldöntjük, ezt tökfölösleges addig megvitatni míg béta van.
  • whisper
    Srácok

http://www.game.co.uk/search.aspx?s=Rift&added=353530

Tudna valaki segíteni ebben ,hogy itt ,hogy lehet olyan 10 Font save-vel megvenni a játékot?
    szóval 24.99 Fontért?
  • TDC Geronimo
    kurva :d