Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Ööö, guardians oldalon nyert már valaki warfrontsot? Nálam 8-1 az arány.. siralmas!

Morpheus_v2
Hello! Most találtam a hivatalos forumon:
"Beta 5 Extended!
Hello!

That’s right! We are having so much fun with you in Telara that we have extended the Beta 5 event through Saturday morning at 10 a.m. PST!

Thank you for all of your feedback and we hope you enjoy the extra time in RIFT!"
Nem a szolgáltatóval van a probléma a Patcher van szarul összerakva... De amit linkeltem nálam segített maxxal húzom lefelé. Aki még játszani akar vele az meg csinálja, akit meg nem érdekel az nem..
SZiasztok.

Valaki hivjon be egy magyar klánba cloudborne Zaraquer néven vagyok 23as paladin/reaver/warlord.

Eddig tetszik a játék, jol össze van rakva de 90% ban wow másolat minden egyes pontja. A rifteknek sok értelmét nem látom, és tul sok van és könnyüek. A fejlödés is tul gyorsan megy.

Persze elrontottam, mert 1 Mbyte/sec-ot akartam írni. Fél perc alatt lent volt a patch, pedig az én netem csak tizede a lenti képen láthatónak.
TDC Geronimo
Na játszadoztam kicsit a graf beállításokkal. Akinek jó gépen furcsán alacsony az fps annak a következõket ajánlom. Érdekes egy engine ez mert ahány játékkal toltam 16*os antisotropic filtering 0 fps veszteséggel járt. Itt levettem 16-ról 8re és nyertem 3-4 fpst úgy, hogy a képi minõségben semmi változást nem tapasztaltam. A másik a betazok nyomására beeszkábált AA. 2*es AA felére csökkenti már fpst, nagyobb felbontásba mondjuk alapból nem kell itt használni, mert recéket itt nem nagyon látni már. A másik érdekes dolog az a lightning quality. 10es és 8as között szinte semmi különbség nincs látványban, max annyi, hogy az árnyékok egy kicsit homályosabbak. Viszont! levettem 8ra és ez +10-15 fpst hozott. Így már meg vagyok elégedve 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
a netemmel semmi gond

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jah, nálam sem változott semmi... miközben tegnap minden flottul ment, peccs is jött ezerrel, most meg ez :S hát akkor ejtem ezt a bétát, annyira azért nem vagyok besózva, hogy kísérletezgessek
Nekem fél órája 1 Mb/sec-al jött mint mindig. Nem tudom mi lehet a probléma, de gyanítom a magyar szolgáltató.
Tatyla
jó hát persze majd mindent átírogatok meg ilyenek mert õk balfaszok normális downloadert csinálni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Megvan a megoldás... de faszán szedhetem le az egészet megint mert letöröltem hátha jó lesz 😄
akinek ez a problémája itt a link :
http://trionworlds.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/393/kw/1012
Tatyla
most nekem is 3,4kb-al szedi lehet ebbõl nekem se lesz már semmi..

érdekes akkor mert minden mást maxxal szedek..
TDC Geronimo
1 órája patcheltem 440el :o

Csa alle! Ma el akarom indítani a gammát és 1 Kb/seccel tölt az udatet ez így elég szopás mert csak péntekig lehet vele játszani... :S
14-es riftblade-champion-reaver eddig a legállatab 2h dps amit kreálltam, fõleg a riftblade miatt.
Am a riftes téma nekem nagyon bejön, nagyba questeket, erre szól haver ts-en hogy gyere 19-es shadow rift itt-és itt...És az ember rohan oda hátha csurran-cseppen valami neki is, érdekes módon mindig haver kapja a warri cuccokat pedig õ rugo😄

Jockey
khmm szinten minden szerveren qoue van deifiantkent, azt hiszem veglegesbe lhet megis inkabb guardian leszek, ott instant hiv😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

lol, mér jön a peccs 2k-val...? basszus :SS
Azért szerintem nem ilyen egyszerû, a bonyolultságot nem csak a talentfák száma határozza meg. Itt egy classnál 8-ból lehet 3 soult választani, az 8 alatt a 3 = 56 lehetõség. Szorozva 4-el = 224. Tehát összesen 224-féle soul 3-ast tudsz kiválasztani, mintha a wowban 224 class lenne a 9 helyett.
(persze ez kis csalás mert azok ahol csak a 3. soul különbözik amire esetleg 1 pontot se rak az ember valójában nem sokban különböznek, de egy-két skillben mégis)
1999 EQ 😉
2001 daoc ;op

anti hero

BoneDragon
Még a critterekbõl is lehet artifactot szerezni! <#idiota>

BoneDragon
Nekem warrior nem jött be, ezért kezdtem egy Chloromancer/Necromancer/Warlock kombót! Valami kegyetlen durva. Így az elején 7 féle dotja van, mondjuk abból csak 6 szívja az enemy hp-ját, de az is elég sok! Kíváncsi leszek milyen lesz magasabb szinten, ha már most igy darál. Ráadásul questelésnél behúzok 2-3 mobot. Egyikre felrakok 2 dotot, rányomom a csonti petemet és jöhet a következõ 2 mob, amit lazán kiszedek és ha kell csonti besegít a vége felé! Meghalni nem tudok, mert healelem magam közbe, mana nem tud elfogyni, mert ha kell akkor szívok manát! Nagyon táp! PvP-nél is csak dotolni szoktam általában és igy is 3-4. vagyok dps-ben úgy hogy nálam általában 4 szinttel nagyobb csapattársak/ellenfelek vannak! Egyszerûen imádom! 😊

0Fritz0
Én legelõször csak néztem, hogy ki az anyám gitározik éjfélkor az ablak alatt. 😊
Most már én is azzal megyek és adom a metált rendesen az istenadta népnek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

köszi a shift+Z-t

Lotroban már 2007-óta ilyen a bárd (ott minstrel).

TDC Geronimo
Ja, poén mikor megjelenik egy rift a környéken és csak azt látod, hogy minden játékos otthagyja a questelést és rohannak a rift felé, majd ha végeztek megy a tömeg vissza a dolgára 😄

Más...Bard karakter valami kegyetlen 😄 Végre azt csinálja a bard, amit kell, zenél, trombitál stb. Mikor elõször megláttam, illetve meghallottam majdnem leestem a székrõl 😄

TDC Geronimo
"Egy dologra nem jöttem rá: Hogy ,lehet gyorsan átváltani távolsági, és közelharci fegyver között. Le tudnám puffantani a 10% élettel menekülõ varázslót." Shift+Z

BoneDragon
Egyet értek az észrevételeiddel, de nekem kifejezetten tetszik a riftelés! Szerintem marha jó, mikor megtámadják a mobok (lehet az nem rift) a kisebb bázisokat hullámokba és gyorsan be lehet lépni egy publikus raidba, aztán osztani az észt! Ráadásul elég szép jutalom van belõle! Ezt hiányoltam más mmo-ból, hogy ha nem vagy guildbe egyszerûen lehetetlen normális csapatot találni, vagy nincs összjáték, itt viszont van és ez tetszik!😊

Nem a balansszal van nekem bajom. 2 nap után nem is láthatom, hogy milyen a balansz.
Egyszerûen az én izlésemnek túl kevés a melee küzdelem. Túl sok a varázslat, és rengeteg a fényeffekt.

Egy másik dolog, hogy Lv12-vel kb a vicc kategóriába estem a warfronton a 16+ karakterek mellett. Warhammerban ezt már megoldották azzal, hogy PvP-ben mindenki azonos szintû. Itt is éppen elég lenne a gear külömbség. Az is elég nagy.
Azért összeszedtem több száz... asszem favor pontot, de semmit nem tudtam rajta venni, mert csak Lv25-tõl lehet viselni. De a tárgyak 90%-a Lv50.
Ezek alapján egyértelmû, hogy Lv50-ig vagy leszek az NPC-ék csicskása, vagy szétriftelem az agyamat => Kocogjunk Online

Még egy észrevétel... Nagyon sok skill van, ami nem baj, csak azért sokan vannak akik nem 24 ujjú mutánsok, és ezért nem tudják teljesen kihasználni a karakterük lehetõségeit. Csinálhattak volna valami makrózható gombokat, vagy pl. az AION-os skill chain rendszert átvehették volna.

Nem lehúzni akarom a RIFT-et, mert azt azért nem érdemli meg. Teljesen látszik, hogy sok sok munkát fektettek bele, és rengeetg pozitív dolog van benne. Egyszerûen csak nem ilyenre számítottam.

Egy dologra nem jöttem rá: Hogy ,lehet gyorsan átváltani távolsági, és közelharci fegyver között. Le tudnám puffantani a 10% élettel menekülõ varázslót.

[NST]Cifu
A WoW-ban 9x3 = 27 talentfa van.
A Rift-ben 4x8 = 32 talentfa. A különbség az, hogy itt a talentfák párosításánál (bizonyos szintig) szabad keze van az embernek.

Azért a különbség nem elementális. Hozzá kell tenni, hogy a WoW-ba se sikerült még soha normális PvP balance-ot összehozniuk. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Elkövettem egy nagy hibát: tegnap éjjel magam is kipróbáltam a Priest kasztot Justicar-Sentinel-Shaman felállásban. Jobban bejött mint a paladin-Void Knight-Warlord kombináció. Mindenképp tank karakterrel szeretnék majd élesben játszani, és eddig a warrior volt a favorit, de most elbizonytalandotam 😊 Meglátjuk, magasabb szinten hogyan teljesít ez a priest kombó.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Forrest Tomee
Szerintem ennyi klassz(soul) lehetõséggel lehetetlen balance-olt pvp-t várni.

BoneDragon
PvP nekem sem tetszik eddig...

ehhh : (

anti hero

Igazából a darabjait akartam, mert van egy csomó feles, General Store-ban, meg bagóért lehet csak 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

[NST]Cifu
Ezt a havas részt mindenhol dícsérik, jó lenne látni még ebben a bétában. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hááát...
PvP rész nekem azért csalódás volt. Valószínûleg csak én vártam mást.

Ismét a távolsági támadó kasztok vannak túlsúlyban. A tényleges küzdelem nagyon kevés. Lövök, elfutok, lövök elfutok.... aki melee akar lenni az meg fut utánuk => Kocogjunk Online

A rifteknél ismétcsak nem áll másból a dolog. Egyik helyrõl a másikra futunk.... => Kocogjunk Online

Valahogy nem áll össze nekem a kép, hogy hogyan is lesz ebbõl egy kerek egész játék. Quest+Craft, vagy Riftezés, vagy PvP, és még az insták...
Érzem én, hogy rohadt sok munkát fektettek bele, de 2 nap alatt ráuntam. Ez van.

Pyotr
Megvolt ma az elsõ instám :
Realm of the Fae
A party-t nem kell itt olyan szigorúan venni tank,dps,heal szempontból.Nálunk volt tank 2 healer a 3 clericet nem tudom milyen speccen volt de igazából 1 bárd vállalta magára a heal pengetését😊
Pár bosson be kellett neki segiteni mert a tank 1-2* látta a fényt😊
Maga az insta nem nehéz a bossokon fõleg az öld meg az addokat elõször, állj ki ami megjelenik alattad és fáj taktikák vannak!
És ime a képek:

A havas rész hihetelen élmény volt sokszor a tank is eltünt elõlünk olyan szinten nem lehetett semmit látni és hozzá a hangok eddig nagyon + csalódás volt!

&#9608;&#9608;

Forrest Tomee
Most tesztelem a Cifu által említett (Justicar/Warden/Shaman) összeállítást. Fõleg justicarra pakolva. Tényleg nagyon jó. Folyamatosan spawnoltak rám a velem 1 szintû mobok lvl7-8 és simán öltem õket és heaelgettem magam vissza.
Hmmm... lehet ez lesz a befutó...

Me0w
<#circling>

Together we'll fly someday...

0Fritz0
Két Székely favágó vágja a fát az erdõben. Egyszer csak az egyik fogja a baltáját és a másik hátába. Mire az:
- Te, ez most vicc volt vagy komoly?
Az elsõ kihúzza magát:
- Persze, hogy komoly.
- Na azért, mert viccnek kicsit durva lett volna...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Me0w
Ez most komoly kerdes volt?

Csak teljeset lehet igaz ? :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Forrest Tomee
Akkor én bénáztam valamit, wardennel mentem, de rémesen unalmas volt.

Jockey
nekem van egy senitnel fõágas karim, sentinel full talentelm, tökéletesen lehet vele haladni..sõt, gyak megölhetetlen,
senti/shaman/warden spec
szal full healer sem rossz sztem, tökéletesen játszható solóban meg pláne..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Me0w
Meg mindig emlekszem, hogy nem sokat theorycraftoltam anno WoWban es holy priestkent leveleztem kb. 40-ig. Attol megedzottem 😛

Forrest Tomee
Ezeket próbáltam:
Paladin/raever/warlord tank lvl11, ahhoz képest, hogy pajzs + 1kezes elég jól lehet haladni vele, nem gond a több ellenfél sem. Nekem ez tetszik a legjobban fõleg ha eddigi mmo tapasztalatok alapján tankok mindig keresettek lesznek.
Pyromancer-t is próbáltam és a Necrot, valahogy nem az én osztályaim, bár a necrónak jók a support élet/armor/erõ + intell lopó spelljei. Necromancernek viszont a dotjai késöbb pvp-ben lehet okoznak némi meglepetést.
Még a marksman/saboteur combót próbálgattam, nagyon kiteolós fajta a játék vele, ha nyakadba spawnol 2 mob akkor ciki van, de kétségtelen marksman erõs dps.
Ami nekem a legdurvább/legerõsebb a marksman/ranger. Ranger csak a pet miatt utána fõleg marksman skilleket használtam, erõsebbek mint a ranger. A mobok iszonyat gyorsan halnak, mire a petemrõl lejönne a mob már halott. Hátránya, hogy minden 2. ember malaccal rohangál szóval késõbb, ha valaki partit akar találni vele nehezebb lesz, hacsak nincs bevált guild mögötte. Pvp-ben szerintem a marksman ág nagyon erõs lesz futás közben is lehet lõni és a sebesség buffal melee-k nem hiszem hogy elkapják.
Wardent néztem még, de senki ne kövessen el olyan hibát hogy tiszta healer karival kezd mert elalszik a székében.

BoneDragon
Köszi!