8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#2714 Én is ott vettem, 10061 ftért. Kód szintén jött pár perc alatt. -
Kazagor #2713 Én és egy haverom D2D-nél vettük múlt hét végén, amikor CE verzióra 20% kedvezmény volt 10400Ft-ot fizettünk. Semmi gond nem volt, korrektül megjött a kód 5 percen belül emailben, aktiváltuk, azzal játszottunk a bétán.
Nem tudom másoknak milyen gondjuk volt D2D-vel, de lehet akkor mi voltunk a szerencsés kivételek. -
Gear #2712 Húúú, borzongatóan jó :) sosem lesz kedd...
-
#2711 Nem az enyém, csak találtam :) -
Gyogyito #2710 Jó kis videó, köszi, hogy feltetted -
#2709 Kis kedvcsináló defiant oldalhoz :)
-
gatyo #2708 Én simán átváltottam amcsira és megvettem dollárban kb. 12k-ra jött ki CE és semmi komplikáció nincs. Amint accom updatelve lett visszatettem HUNra. -
#2707 Elviekben megsérted az EULA-t. Nekem egyszer pár éve már töröltek emiatt accountot (nem akartam euróban fizetni, ha dollárban is lehet), de sok esetben nem mernek ilyen lépést megtenni (teszem azt mi van, ha egy utazó üzletember az illető...). Azt nem tudom, hogy a Trion lépne-e adott esetben. Rajtad áll, hogy vállalod-e a kockázatot, vagy sem. -
#2706 Nekem volna egy ötletem amit lehet hogy be lehetne játszani a trionnál: átállítom az országot angliára, megvásárolom a játékot fontért, ami kb 13ezer (collectors). Feltűnne nekik hogy magyar ipről játszom és angliába vagyok beírva? -
#2705 Azok a régi szép idők...:) -
Eksz #2704 Koszi, a class meg a guild furcsamod megvolt csak a nev nem -
#2703 csak linkbe merem elmondani:D -
Eksz #2702 Off:
Ismeros a neved vanilla wowbol, de nemtudok rajonni a karakterre, akihez kotni tudnam? Dobnal egy nevet? :)
On:
@KBB Kamu!!! Meg csak 240 a Runecraftingom, hat hogy leszek igy fullos mester? -
-
#2700 Én már nem várom a keddet, nem akarok megint egy olyan karaktert húzni amit aztán wipeolnak, inkább a head start-ot várom. -
Eksz #2699 Ja igazabol csak akkor lenne jo ha mar kedd lenne, minden mas lehetoseg fos. -
#2698 Jogos :D -
#2697 Miért, ha nem kaptál volna akkor meg azon remegnél, hogy mikor jön az invite :D -
Eksz #2696 Amugy nagy szenyosag ez, hogy elkezdtek ma hajnalban kikuldeni a beta inviteokat, tanulva a multkori problemakbol. Meg csak szombat van, itt az invite aztan ember remeghet kedd estig. -
#2695 Nah erre voltam kíváncsi, köszi :] -
Eksz #2694 En ezt ertem reset alatt, minden soulod 0 pontos lesz es kicserelheted oket barmelyik masikra. -
#2693 Resetelni igen, de teljesen kicserélni mondjuk Inkvi/Cabalist/Sentinel-ből a Sentinelt pl Warden-re? -
Eksz #2692 Persze, a trainernel barmikor resetelheted barmelyik eppen aktiv rolet. -
#2691 Arra lennék még kíváncsi hogy tegyük fel kiválasztod a 4 'role slot'-ba a lelkeket aztán meggondolod magad egyikkel és módosítanád szóval teljesen kicserélnél benne egy lelket vagy az összeset arra van lehetőség? Totál kitörölni az egész role-t vagy valami? -
#2690 :D Legjobb. -
Eksz #2689 Bar a google fordito valtozata sem rossz: akarsz szopni rá? -
Eksz #2688 En inkabb azt mondanam, hogy Szar akarsz lenni benne? -
#2687 Igen azt. -
radical #2686 a "do you want to suck at it" az azt jelenti hogy szívni akarsz vele? -
#2685 Jaja, elvileg mostmár megállja a elyét mint TANK, kiderül OB alatt. :] -
#2684 Igen ez tényleg jó, bár lehet hogy már nem teljesen aktuális, mert az utóbbi két alfa note-ban kb több oldalnyi Justicar buff volt, szóval nembiztos, hogy még mindig a szopoágban a helye :D -
#2683 http://img402.imageshack.us/img402/6186/selectionflowchart.png
Itt egy kis soul választó segédlet :Ð -
titani #2682 thx -
#2681 Igen, minden jel erre mutat -
titani #2680 Üdv
érdeklődnék hogy a Game.co.uk-tól rendelt játék
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Role-Playing-MMORPG/Rift-with-GAME-Exclusive-Preorder-Bonus-Downloadable-Content/~r353530/?s=rift
ez akkor dobozos verzió ? , csak a head start kódot előbb küldik hogy el tudjuk kezdeni a játékot egy héttel a megjelenés előtt? +a preorder bónusz is tetöltős ? "ha jól értem " -
#2679 "Elvileg", mert én magam nem próbáltam, de a termék leírásában benne van, illetve itt a fórumon egyik kolléga a game.co.uk supportjának írt, akik azt írták neki vissza, hogy a head start előtt 1 nappal fogják kiküldeni mail-ben a headstart kulcsot. -
Eksz #2678 Este 7, Magyarorszag gmt+1 a teli idoszamitas idejen. -
eLiXir #2677 köszi -
#2676 Mert nincs teszt idoszak. 15en este 6fele indul. -
Madmano #2675 Ha jól tudom,majd 15-étől mennek a szerverek újra.