8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Boncmester #2754 Ezt amerikából is megkapod. -
#2753 Egy korábbi felvetéssel kapcsolatba, talán megoldás lehet a klikk/healre, de másnak is adhat ötletet. Chai kicsit körüljárta a Riftes a macro-kat. -
#2752 "The whole experience was phenomenal. Everyone on the team was excited to see us and were more than happy to show off what they could do. Many people in the community, whether on the Official Forums or elsewhere, think the devs either ignore players or simple don’t listen and read the forums. Well, on almost every single desk there was one monitor that had the forums open. So the next time you might find yourself saying, “How come you don’t read…” you should probably just stop."
Teljes leírás a stúdió látogatásról itt -
#2751 Nem attól függ miylen lakos vagy hanem hol veszed. D2d-s life resistes fegyó encsit ad enduranceval!
http://www.riftgame.com/en/products/exclusives.php
itt van minden bonus item! -
Laroa #2750 :D -
#2749 -
Bhalage #2748 na mindenki remeg mar a betara ? -
Laroa #2747 Ha UK lakos vagy akkor ha megveszed a preorderes riftet kapsz egy extra bónusz itemet a hátizsákodba amivel a fegyóidra tudsz rakni egy 1 órás buffot. -
Varian #2746 Biztos vagytok benne, hogy Magyarországra megkap mindent az ember innen? www.game.co.uk RIFT
Lejjebb irnak valami bonuszról ami csak UK only, vagy ez mit takar tudja valaki? -
whisper #2745 Én Beta 6-ba Riftes sima grpot megcsináltam ugyan így. Jó tank a Pala nem azt mondom . -
seaedge #2744 A justicar block meg mindig nem er semmit sem, mivel nincsen statja (strength) ami csokkentene a sebzest sikeres block eseten. A masik problemaja, hogy a pajzsokon nincsen spellpower.
Paladinnal most mar %-ban kevesebb a block, de kevesebb sebzest is kap be. Traitelve pedig minden egyes blocknal 160% weapon damaget sebez vissza es a sebzest meg is kapja healben.
Beta5-ben fel HP-n behuztam 3-4 gyengebb mobot es full HP-val fejeztem be a harcot. -
whisper #2743 Tisztába vagyok vele érted ,de akkor is vicc ,hogy 30%ról le nerfelték 10-re a papnak meg adtak 20%-ot 8) így is,ha nem nyomkodtam elég szépet vertek a bossok. Arról nem is beszélve,hogy néztem az igazi armor-t a shield adta, viszont egy tankolós shieldet a pap kezébe és máris alig van mailbe kevesebb armorja mint a warriornak. Meg ugyebár a justicar is elég szépen healeli magát. Szóval ,ha azt vesszük egy ilyen Justicar/Druid/Shamant megnéznék azért 50-en mire lehet képes tank szempontból! Mert azért elég szép blockokat meg dmg reducet lehet tanlentelgetni justicar-ba 8) 8) lehet a warrior mellé megnézek egy ilyen altot majd 8) -
A4tech #2742 ja, csak ez nem warhammer és a block nem nyalja be az egész dmg-et... jól le is lett nerfelve ez az agressive block, előző bétában még valami 30%ot adott -
whisper #2741 hja és a justicarnak még lehet adni plusz 5% a 15%hoz -
whisper #2740 warrior paladin.
Aggressive Block
Strike the enemy with a shield for 20 to 22 Physical damage, modified by Strength, in addition to increasing block by 10% for 15 seconds. Requires an equipped shield. Generates additional threat. This ability grants 1 Attack Point. 15 secig van fent és 15 seces CD-je van szóval 1 secig üthetnek!
-------
cleric justicar
Precept of Refuge
A guarded blow using the Cleric’s shield, dealing 46 to 50 Physical damage, in addition to increasing the Cleric’s Block by 15% for 8 seconds. Requires an equipped shield. Removes 1 Conviction.
8 sec és 5 sec dc-vel 8)
-
#2739 Az már pár napja lejött -
#2738 nekem most vmi 199 megás izét szed:D -
#2737 Ismét egy update, 29,4MB-os. -
Eksz #2736 Lenne inkabb kedd. -
#2735 Hű, tudod mi a rémisztő?
Értem, hogy mit írtál. -
Eksz #2734 Biztos megneztek a King's Breaches videomat yt-n, amikor azert wipeoltunk mert az immune bosst utottem az addok helyett a vegen, es nemjott conviction amibol healelni tudtam volna a partyt mivel a healer instahalt pullnal. -
#2733 A Justicar tankolását is komolyan buffolják, az AoE támadása/tauntja most már úgy is működik, ha nincs kijelölve senki, az előtte lévő részre hat. Hát úgy tűnik tanknak messze nem "suck at" lesz a végén. :) -
#2732 UI: nem neked akartam a választ Eksz hanem Geronimo bácsinak. -
#2731 Tweakelik a Shamant elég keményen, még a végén indulhat melee-DPS mezőnyben :] -
radical #2730 nemcsak hogy írtam, hanem ha lejjebb scrollzol még látszik is.
#2660 -
calanor #2729 honnan vetted ennyiért ? bocs ha írtad már -
Eksz #2728 Ezek a pve/pvp server koztes valtoztatasok nagyon durvak szerintem. Kitalaltak valamit, nemvalt be, figyelmbe vettek a jatekosok postjait, feetbackjet es ujracsinaltak. -
#2727 Újabb leakelt note. Ezek aztán nem pihennek bár ne is pihenjenek, mert mindjárt itt a headstart. Remélem a lendület megmarad utána is... -
Madmano #2726 Ez érdekelt volna.Köszi a választ.Nem tudom még,lehet,beruházok erre a játékra.De lehet,majd csak a mostani béta után... -
A4tech #2725 A legegyszerűbb, ha skippeled az első hónapot és veszel egy accot 2000ért valami rage-quittertől, ezrével lesznek -
#2724 Jól értelmezted a dolgot, a dobozos verzió akciós éppen. Mire lennél kiváncsi? -
Madmano #2723 Esetleg a #2717-re valaki?Nem vagyok sem túl jó angolos,sem annyira képben az ilyen külföldről rendeléssel. -
najó #2722 már kezdek aggodni kologeciért:D -
#2721 Hivatalos oldalon regelj és annyi, ha nem kap meghívót email-ben akkor is be kell tudnia lépni kedden este 19:00 órától elméletileg. -
#2720 Jah mindenki leitta magát mert nincs még headstart :Ð -
krisz073 #2719 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha ismerősnek regelek egy accountot a hivatalos oldalon, akkor automatikusan kap meghívást az OBT-re vagy valahol máshol kell regelni ahoz? -
A4tech #2718 látom mindenki másnapos, nem pörög a topic -
Madmano #2717 Ezen az oldalon mi is a helyzet?Ha a dobozost veszem meg,akkor 24.99?Ha le akarom tölteni,akkor 34.99? -
whisper #2716 http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/RolePlaying/MMORPG/~r353531/Rift-Collectors-Edition-with-Game-Exclusive-Preorder-Bonus-Downloadable-Content/
Itt póbáljátok meg. 39.9 Font a letöltős változat. -
Kazagor #2715 Ja, Paypallal fizettünk, és nem volt telefonos hivogatás, pedig elötte 10 perccel regisztráltunk friss vásárlóként.