8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#2474 Linket tudsz adni? -
Laroa #2473 digitális -
#2472 Digitális verzió vagy dobozos? -
Laroa #2471 27.95 fontért vettem a standard edition-t, aztán 10 eurót ráfizettem a collectorsra. lehet nem ez volt a legolcsóbb verzió, de így alakult :) -
#2470 Szintén dobozos angliai verzió, de itt csak 1 font a szállítási költség és a leírás szerint itt is adnak head start kódot: Startupmedia
Rendeltem már tőlük és megbízhatóak. -
#2469 A digitális verzió a direct2drive-nál olcsó ha van olyan akciós kódod, csak nem tudom lehet e rendelni onnan egyáltalán a telefonos megerősítés miatt. -
whisper #2468 De ,ha tudsz 28 fontnál olcsóbbat mondani akkor mond és rendelem onnan. -
#2467 "I can confirm that you should that the Headstart Access codes for RIFT are being emailed to customers on 24/02/11.
Should you have any further queries, please do not hesitate to contact us.
Regards,
Lisa B
The Team at GAME"
Kicsit jobban töri az angolt nálam :D de a game-től 24.én e-mailezik ki a headstart kódokat. 1-2 órán belül válaszoltak a kérdésemre :) -
whisper #2466 Nem azért dobozos mert fú ,de az kell viszont a dobozos most 10 fonttal olcsóbb mint az online és csoró embernek az is számít. 8) -
Murmur #2465 Mondjuk a dobozos CE-ből elfogadtam volna a "kacatokat", de a headstartot inkább nem kockáztattam meg. :) -
Laroa #2464 Ezt 1x már kérdeztem. Mi a jóistenért van szükséged dobozos verzióra? hogy ott porosodjon a szekrényben? :D -
whisper #2463 Amúgy utána kérdeztem. Angliából a dobozos most akciós 25+3 font a szállítás. Head start kód van. Viszont nem értem ,ha Angliába van dobozos itthon mért nem forgalmazzák? -
whisper #2462 Szerintem is az számít ,hogy mindenki a barátaival meg haverjaival Találja meg itt a számítását,ha rászánja magát és élvezhető legyen a game.
-
Laroa #2461 Hja engem zavart, mert felesleges. Ha megnézed a legtöbb mmo-ban szinte teljesen ugyanazok az alapfeature-ok, mert egymás cuccait integrálják bele a játékba. Kijön egy új mmo, wowosok ha találnak benne jó feature-t ami implementálható az ő játékukba, akkor lenyúlják, beépítik, és vice versa.
-
#2460 semmi, pont akkor postoltál mikor én, nem érdekes :D -
#2459 Csak látszólag te akadtál ki azon, hogy mások a wowwal hozzák összefüggésbe :) Pedig felesleges ezen vitatkozni, ahogy mondod is. Úgyhogy vita lezárva. Aki akarja hasonlítsa a wowhoz, akit meg zavar ez, az ne foglalkozzon az ilyen hozzászólásokkal. -
Laroa #2458 He? :) -
whisper #2457 ;-P -
#2456 Én a wowhoz hasonlítottam, amikor kipróbáltam :) de így is azt mondom, hogy felveszi vele a versenyt, ezért is veszem meg. Meg azért is mert a wowa már évekkel ezelőtt ráuntam :D -
#2455 danke -
#2454 15.-e Kedd este 19:00-tól -
#2453 Mikortól lesz OB? Belenéznék már mire remegtek ennyire :D -
#2452 kilőtted postomat, te 'csög -.- -
Laroa #2451 Mivel a retkes életben soha nem játszottam pl a wowwal, nyilván nem fogom egy számomra ismeretlen játékhoz hasonlítgatni. Meg azon vitázni melyik a jobb vagy rosszabb. -
Laroa #2450 "Természetesen a jó ötleteket, az alapokat átveszik a fejlesztők"
Ennyiről volt szó és nem többről, nem kell idekeverni a saját contentet, mert nem arról volt szó. -
whisper #2449 Igen. Én azt mondom olvasgatni kell meg kipróbálni videókat nézegetni,de ha valaki úgy indul neki ,hogy már rögtön a negatívumot nézi,keresi és nem tudja a szép oldalát akkor veszett fejsze. Én 5 évig wowztam viszont amikor beléptem első BETAmra nem WOW-s szemmel próbáltam semmit se figyelni. Komolyan Én azt néztem ,hogy beakadok-e egy kavicsba, Milyen mozgatni a karakter. hogy kasztol, mennyi életképes az action bárom. mennyire lehet átlátni egy fightot meg ilyeneket. Mennyire elégíti ki azt az igényemet amit egy MMO játéknak ki kell. Aztán minél magasabb szintű lettem egyre izgalmasabb lett és egy tágabb a játék. Én mondjuk egy karatert csináltam célirányosan és nekem azt hozta azt amit elvártam tőle. Aztán 30 körül tankoltam is egy kisit és azt is bejött. Szóval Én nekem eszem ágában nincs megmondani mit tegyen. Csak azt mondom ,hogy Konkrétan a RIFT-et kell megnézni ,hogy az adott személynek azt nyújtja amit elvárnak egy iylen játéktól. Vagy rosz esetbe nem nyújtja . -
whisper #2448 De azon felül már hozzá tettek . Én arra mondom ,hogy sokan arra vannak kiakadva ,hogy ezt is azt is onnan meg amonnan szedték. -
#2447 Pont, hogy nem! Természetesen a jó ötleteket, az alapokat átveszik a fejlesztők, de igazán sikeres csak akkor lehet egy mmo, ha hozzátesznek valamit saját magukból. Valami egyedit, újat legyen az valamilyen új játékelem vagy csak a tálalás.
Ha maradunk a wow példánál ott a tálalás volt újdonság. Így kibővítették az addig inkább rétegjátéknak számító mmo piacot. -
#2446 Szerintem kell hasonlítgatni, mert valahogy el kell dönteni melyik a jobb :) De nyilván ez nem azt jelenti hogy az amihez hasonlítjuk jobb :) és az, hogy máshonnan vett át ötleteket, sem jelenti, hogy ez nem jobb annál, nem adott hozzá valami extrát. :)
Szóval összefoglalva, szerintem felesleges azon fennakadni hogy valaki valamit valahonnan átvett, vagy valaki valamit valamihez hasonlít :D
El kell dönteni hogy nekünk melyik a jobb és melyikkel akarunk játszani.
FS kommentekre visszatérve, meg felesleges foglalkozni olyanokkal akik nem is próbálták, ha meg próbálták de nekik a wow jön be jobban... most őszintén, nem mindegy? :D -
whisper #2445 Ezt Én sem értem, Nézd meg a társas játékokat sok hasonlít rá. vagy a kártyákat mennyi hasonlít egymásra vagy a szerepjátékokat mennyire hasonlítanak. Az autós és lövöldözős játékokról nem is beszélve. Még se akad le ennyi ember rajta mint ,hogy az a nyűves WOW-ra hasonlít csomó minden. Na akkor pl milyen jó ,hogy a WH-ból kivették a Ui editort. abba redvás Wow-ba meg 5 kieg után is alig tudna értelmes felhasználó felületet berakni. Teli kell hánynod addonsokkal ,hogy működjön.
Én amit mondok és ami a lényeg. Én tőlem és sz.tem sokunk szerint. Lopjanak össze minden jó dolgot és ,ha tudnak mindenhonnan jó dolgokat átemelni és egyesíteni egy helyen . Akkor az nekünk csak jó ,hogy egy tök jó csupa jó ötletekkel teletűzdelt játékért fizetünk és nem egy lyukas sajtért.!!! Én inkább szánom akkor erre a pénzemet mint egy olyanra aki makacs módon a saját hülyeségét erőltetné rám és nem lenne hajlandó beemelni bevált dolgokat!
Ui: mondandóm nem akar senkit se bántani és mellé állni. Semleges vélemény -
Laroa #2444 Erre próbálok én is rávilágítani wazze, ezért mondtam, hogy kár bármihez is hasonlítani, mert úgy lesz sikeres egy mmo, hogy a jó ötleteket le fogja nyúlni ahonnan csak tudja. -
Laroa #2443 1. We're providing significantly more raid content then we originally scoped. This has allowed us to provide parties of both sizes content that is uniquely tailored to them.
2. We took a close look at the feedback and questions we received from our player-base AND took a very close look at "other-game(s)" that provided content with multiple raid sizes. Our general consensus is that there can be significant negative effects on the players and guilds as they try to both maximize their gear acquisition and straddle the two different raid-sizes.
3. Making this change streamlines our design process. There is a significant time investment in trying to balance difficulty and rewards to the two raid sizes. What we didn't want was there to be an "easier path" to progression. We knew this ahead of time and were prepared for it. But now this frees up our resources to provide a higher-quality experience and more content overall... or as I like call it "MoreBetter".
For those of you in smaller guilds we totally understand your concerns. We have several designers on the instance team that play in 10-man guilds. But we do hope that you can participate in the 20-man content either by joining forces with another small guild or perhaps growing the size of your own. Even if you don't there will still be a lot of 10-man content to enjoy throughout Rift. -
Boncmester #2442 Senki nem mondta, hogy nem hasonlít rá.
Nem értem, minek kell ezen kiakadni. Sok MMO RPG hasonlít egymásra alapjaiban, ez nem nagy meglepetés, de a wowot ismerik legtöbben, ezért ahhoz szokták viszonyítani általában a legtöbb MMO-t, és ez pl szerintem jobban hasonlít arra, mert PvE orientált, mint a Warra, mert az meg PvP orientált, de nyilván lehetne hasonlítani bizonyos részeit az Aionhoz meg ezer más mmo-hoz, nincs ezzel semmi gond.
A Call of Dutyról is mondhatod, hogy hasonlít a Medal of Honorra, pedig egyikük sem az első FPS a világon, és el tudod mondani, mik a hasonlóságok és mik az eltérések, azt jól van. -
#2441 Ebben legalább leírják hogy később talán megfontolják a vissza tételét, gondolom legjobb esetben is megjelenés után valamikor. Persze túl optimista vagyok :D -
#2440 Ez ugyan az a post, amit már korábban is közöltek, csak új topicot nyitottak neki, szóval nincs új a nap alatt :S -
#2439 Igen, és aki csak a Trabantot ismerte és lett egy BMW-je az vígan meséli a cimboráknak, hogy "Hééte, ebbe van elektromos ablakemelő, nem kell kurblizni" és a süket paraszt megfogja érteni, mert közös az alapjuk (Trabant). Szóval nem kell ezen kiakadni, meg lenézni embereket ez miatt, nekem is sokkal egyszerűbb egy WoW-ot ismerő játékosnak elmesélni a Soul system-et, ha a WoW talent fájához hasonlítom, mert hamarabb megérti. -
#2438 Nem tudom miért kell vergődve kapálózni amint valaki össze meri hasonlítani a játékokat.
Közel azonos elemekből épülnek fel a játékok, ritkák a nagy újítások. Hogy megtudják az emberek mennyire éri meg befektetni egy játékba azt is tudniuk kell, hogy az egyik játék a másikhoz képest miben több, esetleg kevesebb. -
Laroa #2437 Gief link, lusta vagyok :D -
Rannah #2436 Sorry, csak a lényeg maradt ki:
http://forums.riftgame.com/showthread.php?59987-Statement-on-10-Man-Raids -
#2435 Szerintem ilyen alapon a BMW-t a Trabantról koppintották, 4 kereke van, robbanó motor, lehúzható ablakok, vannak benne ülések. Mellesleg a Trabantot mindenki ismeri. Had ne részletezzem :D