8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • MeoH #2634
    Ez magyarorszag... AMugy beruhaztam en is, a par napos beta bejott, remelem nem banom meg 2honap mulva :) Szoval LF pvp guild, inkabb defi oldalon.
  • mnorbi
    Szerintem a Rift tipikusan az a jatek lesz ahol kevesebben kezdik el de folyamatosan novekedni fog a playerek szama. Nagyon jo idoben startol amikor a wow tenyleg a hanyatlas utjara lepett a cata problemai miatt. Aki nem a kov generacios mmorpgt keresi benne.az nem fog csalodni.
  • TDC Geronimo
    Ez is digitális

"Semmilyen fizikai, kézzelfogható tárgyat, tehát dvd lemezt, tokot, nyomtatott kézikönyvet, nem küldünk, csak kódot, amellyel a játék letölthető és aktiválható az interneten, a kiadó honlapján. Angol nyelvtudás szükséges."

Ez a lol :DD

11ért vettem triontól CEt, ezek meg ugyanezt 18ért adják.
  • BoneDragon
    És tényleg...
    Rift Collectors Edition (Megjelenés előtt) - 17 990 Ft
    Rift (Megjelenés előtt) - 10 790 Ft

De jó, hogy nem vettem meg digitálisan...:)
  • Boncmester
    Lehet kapni a Riftet a CD Galaxisban.
  • radical
    hát ez eddig nem túl sok
  • [NST]Cifu
    Szívesebben foglalkozok Ontopic dolgokkal. :)

Zajlik közben a Gamer Day 3, ahol a rajongói oldalak emberkéit hívták meg a Trion főhadiszállására.

Gamer Day 3 @ Riftjunkies
  • Egoraptor
    Ez olyan mintha egy kutyát próbálnál megtanítani az etikettre :Ð
  • [NST]Cifu
    Ott a linkben a moderálási elv. Olvasd el, értelmezd. Tetszik vagy sem, az él. Téma lezárva.
  • TDC Geronimo
    Már megint a wow!!4
  • Boncmester
    Plusz ha olvasnád folyamatában a fórumot, akkor még lenne értelme moderálgatni meg ilyesmik, de így utólag már tök fölösleges, amikor úgyis kibeszélték magukat az emberek estére, mire te ideesel.
  • Me0w
    Szerintem ne sullyesszuk wow szintre a topikot azert ;)
  • Boncmester
    A dedó flame-nek minősíteni minden olyan beszélgetést, amiben "csúnya szavak" vannak.
  • Ahet
    Ha véded, ha támadod a source stone-t, és megütsz egy ellenséges npc-t vagy gyógyítasz egy barátságosat pvp aktív leszel.
  • [NST]Cifu
    Én úgy vettem észre, hogy ilyen eventeknél ha belszólsz a frakciós csatába, akkor alapból PvP Flag-et kapsz PvE szerveren is...
  • [NST]Cifu
    Értem, ha amiatt koppintanak a fejedre, mert flamelsz, személyeskedsz, az dedó, de maga a flame, személyeskedés, provokáció meg normális dolog? Nos nem. Tetszik vagy sem.
  • [NST]Cifu
    No, azért csak a fejükhöz kaptak, és elkezdtek normálisan kommunikálni a community-vel. Mondjuk kár, hogy ehhez méretes felháborodást kiváltó esemény kellett...
  • Egoraptor
    Egyet értek.
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem, aki úgy dönt hogy megveszi, az mind preorderelt.
  • Laroa
    remélem sokan preorderelték a játékot, mert szívás lenne headstart alatt, ha alig poppolna warfront
  • Eksz
    Ja latom, hat akkor ezt jol beneztem. Igy megjobb akkor, hogy nemkell hozza max lvl.
  • whisper
    Sima guardian az skill. az improvedhez kell rank 2. 5 pont kell
  • Eksz
    Mondjuk az is igaz, hogy beta alapjan messzemeno kovetkezteteseket ezzel kapcsolatban talan nem erdemes levonni. Sok mindentol fugg, ez, frakciok aranya, jatekosok szama, adott idoszak. Szoval ez is egy azon sok dolog kozul amire azt mondhatjuk, majd liveon meglatjuk milyen lesz.
  • Murmur
    Klassz, engem pve szerveren volt, hogy fél óráig se hívott be. Ha behívott, akkor meg 2* annyi guardian volt bent warfronton, mint mi. :)
  • Eksz
    Igen en is ezt tapasztaltam, viszont minden szerver jatszik a groupolasban.
  • Ahet
    Kérdés, hogy a pvp szerver vajh csak a pvp szerverekkel van-e crossolva?

Mint hogy pve shardból több van, minket group-al másodpercek alatt behívott. Több alkalommal is, pár órán keresztül.
  • Laroa
    Nem, sajnos nem hív instant.
  • Eksz
    Bar mondjuk igazabol ez is szemelyes preferencia kerdese, nem biztos hogy mindenkinek az a cel hogy minel gyorsabban legyen meg valami cucc vagy rank. En mindig is jobban szerettem a bg,sc,warfrontot.
  • Eksz
    Szerintem full grouppal instant hiv, de ebben nemvagyok 100%ig biztos.
  • Laroa
    Viszont warfront+world pvp még mindig gyorsabb :)
  • Bhalage
    pve serveren is lehet pvpzni;d
  • Eksz
    10bol 2 pontot adnek erre a flamebaitre. Warfronton 10szor gyorsabban jon a favor mint ha kint jatszol baszoskardozost. :)
  • Laroa
    pikkpakk megvan. kivéve a pve szerveres núbokat :D
  • Eksz
    Ha jol tevedek jelen allas szerint pvp rank 2 es termeszetesen lvl 50 kell hozza.
  • whisper
    Krein csinált is egy olyan Buildet. . 8))
  • Laroa
    gárd
  • Boncmester
    Akkor az need, Krein specceld ki!!! :)
  • whisper
    Hogy ne lenne Guard. Warrior pvp soul ..... Guardos
  • Boncmester
    Majd megmondom az über imba bomba buildet, és gyakorlatban is bemutatom :D
    Bár itt nem lesz guard, szóval azért csínjánk kell majd bánni a bombolással, bár a healerek eddig eléggé hatékonynak tűnnek... Viszont a CC immunity hiánya lehet, hogy az egész bombolást kinyírja, mivel 2-3 összedolgozó játékos egy bomb mage-et konstans felalá rohangáló silencelt snare-elt knockdownolt idiótává változtathat.
  • Boncmester
    Az szerintem nem euro, hanem font...