Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
visszaolvastam, senkinek sem tetszik : (((( vazz akkor osst mi van,
najo dead space2 lesz egyelore (+befejeztem a kotor2t full dark jedivel), aztan meglatjuk :G lehet megveszem a cataklysmát<#idiota>#idiota>
anti hero
Nekem is ki fog maradni ez a játék egyszerûen csak azért mert én valami mást keresek, de azért kíváncsian követem majd a topicot és hogy vajon meddig marad meg ez a lelkesedés egyesek részérõl.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Talan a teljesitmeny az amire azt mondom jogos, bar sztem tuti hogy valami driver gond lesz, mert kb. 10 fps kulonbseg volt min es max beallitasokkal es tobb helyen is olvastam errol a problemarol.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Together we'll fly someday...
Honnan látni, hogy melyik az EU szerver?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
A Bétát én is végig játszom, nagy az esély a megvételre, de majd meglátjuk 😊
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Jó pár ismerõs megveszi ez sokat számít. Nekem a nagy dilemmám az ,hogy mikor jön ki az SWTOR ha csúszik év végére/jövõ évre és a WOT sem hozza az elvárt minõséget a clanwarban akkor 80% ,hogy megveszem a RIFT-et. Polírozottság nálam a WAR meg Conan után sokat nyom 😊
Írhattam volna más példát is a fire ball helyett, a lényegen nem változtat. Gatyo lentebb leírta a lényeget, nagyon nehéz újat kitalálni, vannak, és lesznek olyan elemek, amelyek minden mmo-ban benne lesznek.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
A nekro milyen, a nekro milyen a nekro milyen 😄
Végre valami rendes élõhalott idézgetõs, a "sereg harcoljon, és ne én" nekro lesz, vagy megint valami punnyasztott vacak sötét mágiával?
sokat láttál ám a játékból a lvl2es kariddal , mi !? <#eplus2>#eplus2>
Pont tegnap beszélgettünk errõl ts-en hogy már az átlagos mmo-k nem nagyon felelnek meg az ízlésünknek , valami újra vágyunk már.
Fritz ezért húzta le.
Ettõl függetlenül a játék rendben van s ugyan nem egy eget rengetõ nagy alkotás, inkább szép iparosmunka , de az elmúlt évek tapasztalata alapján már ez is valami.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Viszont nem értem, ezt a wow-ból lopott dolgot. A fire ball stb skillek már régen, a wow megjelenése elõtt ismertek voltak, pl AD&D, MAGUS nevû szerepjátékokból ( ha mond ez valakinek valamit ). Ennyi erõvel a Blizz is lopta az ötleteket.
Jó lenne, ha mindenki végre elfelejtené ezeket az innen lopta, onnan lopta történeteket. A kérdés az, hogy a skillek megfelelnek a feladatuknak vagy sem. A játék hangulata nagyon rendben van, nekem a mobokkal sincs semmi gondom. Ja, hogy messzirõl rám aggróznak? Pont ez a jó benne, nem sétálhatok lazán egy bandita táborban úgy, hogy közben senki fel sem figyel rám.
Nyilván, van még min dolgozni a srácoknak, de szerintem amit eddig összeraktak, az rendben van.
a hangulat 5ös
a játékmenet már nem annyira. lassú, beagrozok minden vadbarmot magam körül ha átszaladok valahol, nem látom az agro ranget, nem tudni a skillek range-ét, bugyuta az ugrálás / egyéb mozgás animációja, ha ezeket kijavítják szépen akkor pöpi lesz.
practitioner of the forbidden arts of death
De egyet aláírok: a motor rendesen össze van rakva, ez tényleg becsülendõ. Nem találkoztam én sem rejtélyes beakadásokkal, átzuhanásokkal, stb.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Késõbb változtatták meg, hogy az összes soul közül lehet választani már az elején (gondolom a marketing osztály nyomására😊)
Egyébként ebbõl adódik az is, ha valaki egy volt 'másodlagos' soult választ kezdõnek, akkor csak egy skillje van induláskor.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem vagyok fanboi,en csak egyszeruen igy latom. En peldaul a Conantol hanytam, nem birtam a tutorialt vegigcsinalni, mert annyira taszitott az egesz, masok meg aradoztak rola, most is ugyanez a helyzet, csak forditva 😊
Látom ennyi idõsen, nem esett le mire értem. Sajnállak.
Akkor a gyengébbek kedvéért: Titeket utánoztalak! 😊
Kijön a tesztelés és... Hát ez de szaar, majd a következõ mmo lesz jóóó, fúúúj!!! Mi ez hogy nem tudom targetelni?? Loool, de szaar 😊
Ma hagyjuk már.
Rövid tapasztalatok eddig, persze a béta állapot figyelembe vételével:
-Karakteralkotás: Hát mondjuk azt, hogy középszerû. Nagy jóindulattal. Kár ezért a részért.
-Grafika: A modellek kidolgozottsága, textúrázása korrekt, a képek alapján jobbra számítottam, de végül is nem rossz. Az animációk nem kiemelkedõen jók, viszont legalább nem csak egy féle támadási/varázslási anim van, e téren megint közepes. Az effektek viszont szépek, és amit eddig láttam, azok változatosak. GTX460 786mbyte-os kártyán, 1920x1080 felbontással, FSAA nélkül, eléggé felhúzott grafikával eldöcög az indulóhelyen, de ahol nagyobb tömeg jelent meg, ott viszont visszaesik 12-15fps-re, szóval butítanom kell majd rajta. 😊
-Hangok: Itt hiányérzetem van, a karakterünk nem kommentál semmit, legfeljebb felnyög, ha megütik. A fegyverek, ütések hangjaiból több féle van, de az összhatásuk nem kiemelkedõ. A szörnyek morgása is eléggé egyhangú, ahogy észrevettem, egyenként legfeljebb 1-2, max. 3 különféle specifikus hangjuk van. Oké, hogy indulóhely, de azért ez így kevés.
-Környezet: Akad pár fel-alá sétáló civil, akiket az élõholtak abajgatnak, néha elrohan egy futár, és hasonlóak. Az mondjuk pozitív, hogy egyáltalán vannak ilyen jelenetek, de egy kissé kevésnek érzem õket, igaz felteszem jó részük vagy nincs kész, vagy csak placeholder. Mint az indulóhelyen lévõ soul-bemutatók, ahol mindegyik egy zöld sugárral fejezi le az elõtte lévõ csontvázat, holott azt várnám, hogy az adott soul-nak megfelelõ képességeket bemutatva harcoljon vele.
-Questek: Semmi rendkívüli, de jól mûködik és egyértelmû. A mapon szépen kijelzi, hogy melyik questnél hova kell menni. Ahol NPC-k segítenek, ott egy kis turpisság van, mert csak "betankoljánk" nekünk õket, de amíg mi beléjük nem sebzünk, addig csak átverésbõl ütik egymást, egyikük sem sérül, tehát ránk vár a feladat, hogy megöljük a mobokat. Az viszont határozottan tetszetõs, hogy nincsenek (eddig) elszállva, nincs például olyan, hogy öllj meg 50 mobot, hogy aztán fél órán keresztül csak ugyanolyan mobokat kergessünk, vagy nincs olyan, hogy lootolj X mennyiségû cuccot, ami gyök kettõ eséllyel esik a térkép túlsó végén található mobokból.
-Tooltip: Van, és elég alapos, viszont nem túl szájbarágós (nem kell fél órán keresztül azzal szórakozni, hogy miként irányítjuk a karakterünket), ez jó pont.
-Fejlõdés: Az ütem kellemes, nem túl gyors, nem túl lassú. A soultree-ken való eligazodás viszont elsõre macerás, és ember legyen a talpán, aki elsõre eltalálja a neki ideális soul-összeállítást. E téren a játék ugyan igyekszik segíteni, de valami kis bemutató hiányzik (az indulóhelyen lévõk ezek lennének szerintem, csak még placeholderek). Jó, hogy már viszonylag hamar lehetõség van újra-osztani a pontokat (persze nem ingyen 😄).
-Összbenyomás: A bemelegítõ része a játéknak nem okoz csalódást, de nem is nyújt olyan élményeket, mint anno az Age of Conan elsõ 20 szintje (igen, tény, hogy ott viszont utána a puszta semmibe érkezett az ember). Jól összerakott, de drasztikus újdonságoktól mentes (a soul-rendszert és a rift-eket azért nem tekintem drasztikusnak). Egyet kell értsek azokkal, akik a játék mellett azt hozzák fel érvként, hogy van egy "összerakott", "kész" érzés viszont. Nem esik az ember át a talajon, nem akad be mindenhová, nem bugzanak a questek, nem találkozni idegesítõ hibákkal vagy hiányosságokkal. Ez pedig nem olyan rossz egy megjelenés elõtt egy hónappal álló játéktól, hiszen nem egy frissen megjelent MMO esetén is nagyon sokszor láttunk már eféle dolgokat.
No, majd délután folytatom a játékot. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!