Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ezen a fokozaton már csinál értelmes dolgokat, nevezetesen great artisttal ellopja a területet a határváros körül, odatolja a hadseregét, és rá következõ körben hadat üzen, és egy kör alatt bedarálja tüzérség és roham használatával. Mire odamozgatnék hadsereget addigra már volt városom nincs városom. Én is gyakran alkalmazom ezt a taktikát, de az alsó szinteken ilyet nem láttam a géptõl, csak a legmagasabbon.
F
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem igaz, hogy ennyire balfaszok ezek a kóderek....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AI
Worker AI improvements .
Update to tactical AI pillaging code. Additionally, always check to make sure it’s not trying to pillage in an enemy dominance zone.
AI victory emphasis improvements (more efficient end-game when focusing on Science and Diplo victories).
AI should colonize other continents regularly.
AI will emphasize production of an Ocean going explorer unit when the time comes.
Adjust Napoleon to make him more likely to go for culture.
More aggressive second wave expansion (mostly off shore) after initial empire building and consolidation has occurred.
Optimization when finding routes (pathfinder improvement).
Multiple tweaks and bug fixes.
AI will now build ranged and mobile units more in line with the flavor settings.
Multiple defensive AI tweaks.
Gameplay
Cities heal more quickly.
Only allow one upgrade per unit from a goody hut.
UI
Tweaked the single-player score list to hide the civs of unmet ai players.
Diplomacy
AI’s attitude towards you is now visible in the diplo screen and diplo drop-down.
Added info tooltip for an AI leader’s mood. Lists things that are making an AI player happy/upset.
New diplo system: Declaration of Friendship (public declaration with diplomatic repercussions).
New diplo system: Denounce (public declaration with diplomatic repercussions).
New custom leader responses (Serious Expansion Warning, Aggressive Military, Luxury Exchange, Borders Exchange, Gift Request).
Modding
Parent category counts now include counts of child categories.
Selecting/deselecting a category now automatically selects/deselects it’s children and its parent.
Tweaked category name truncation to better fit names.
Hide categories w/ no children and a count of 0.
Added support for fallback languages (if mod is not translated, fall-back to English so text keys are not showing).
Miscellaneous
Fixed save format which causes saves to increase the memory footprint of the game drastically when loading frequently over the course of the game.
A mohának mindig a déli oldala fás!
A mohának mindig a déli oldala fás!
FFH2_wiki
447000 letöltés 😊
download
Én még csak a Grigorik-kal játszottam, de ennek az a különlegessége, hogy a normál great people-k (bárd, tudós, commander, engineer,..) mellett adventurer, azaz kalandozó is születik, amelyek folyamatosan kapnak XP-t, és bármilyen offenzív egységgé lehet upgrade-elni õket, amiket a Grigori civilizáció tud építeni.
Az a nagy hátránya, hogy nem tud vallást felvenni.
Lehet ám hogy az alapbol sok pont.
Nem tudom mikor pontosan. Longbowmannel lett vége ahogy szokott.
Jellemzõ, hogy akkor lépnek ki mikor meglátják az elsõt. Az utolsó 10 kör AI ellen szokott lenni, és csak be kell sétálni a fõvárosba.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Az mondjuk tény, hogy volt olyan, hogy "földgömb" jellegû térképen lehetetlen volt játszani, mert nem indult el az elsõ kör, de a battleground térképek akkor is mûködtek, és azóta sikerült már nagy térképeset is indítanunk.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A small téréképen gyakorlatilag 1950 pont +/- 20 pontot értem el három eltérõ játékban három eltérõ gyõzelemmel...
Standard térképen volt 3500 conquesttel kb. 4 körrel a time victory elõtt...
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Volt egy bor és egy más valami + 1 hal. Ettõl nem esetem hasra. Egy sima játékban találtam olyan helyet, ahol 4 banán, 2 hal és egy bor volt úgy, hogy hegyek és tengerparti város volt.
A nyersanyagokkal az a baj, hog néha nagyon kevés helyen van, de ott nagyon sok. Pl. egész térképen 2 alu, de mindkettõ 8-at ad. Sokkal jobb lenne, a 8 helyen, de kettõ.
De véletlenszerû, van, amikor "átlag fõváros" jön ki. Ilyenkor akár kezdhetsz újat is, mert a többiek biztos, hogy vagy 2x jobb fõvárossal kezdtek.
Pl láttam egyszer egy olyat, hogy a görögnek a fõvárosa körül volt 3 arany- és 2 ezüstbánya. Meg még az "apró", tehén, ló...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kontinensesen meg az tûnt fel, hogy iszonyú nagy 😄
Single-be meg mindenfélét állítgattam össze-vissza, ott nincs megszokott beállításom.
Én azt vettem észre hogy esõs beállítás kell, különben esõerdõ gyak. nincs és folyóból is túl kevés van. Qucik térkép, small map egész jó, de a continents nem túl frankó, mert az egyik kontinensen levõ MI mindig túlnyeri magát és mindenkit legyak. Nem lehet vele lépést tartani, annak ellenére, hogy a sajátomon én is ezt tettem meg. (Csak jellemzõen én vagyok a kisebben.) A hajójat már használja az MI, de még mindig nem az igazi. A fenti térkép beállításokkal általában +1 ellenfelet még teszek be és +2 városállamot.
Az is vicces, hogy az MI szépen leigáz minden városállamot, de mintha az unhappiness nem is létezne neki és a városai úgy nõnek, mint állat, pedig kaját adó városállam haverom csak nekem volt. Kettõ is...
Az is vicces, hogy 5. szinten képtelenség lépést tartani a tech. fejlõdés terén az ellenféllel szemben, de képtelen kihasználni azt, hogy 8-10 találmánnyal elõttem jár. Mikor mech. infantryval jöhetne még akkor is sima infantryval vagy még régebbi egységekkel grasszál sokszor. Én mindig felkészülök arra, hogy azonnal tudjak upgradelni.
Nincs mese, ide még komoly patch-ek kellenek.
Más. A cavarly vonal soha nem fejleszthetõ fentebb?
De ha hagyod neki, elõbb utóbb sikerülhet neki. Gondolom csak véletlen ha mondjuk felépíti az ûrhajót.
Ezért kell multizni, nem single-re való ez.
Egyébként a 4 is ugyanilyen volt ebbõl a szempontból.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Van amikor csak az épületeket engedi megvenni, van, hogy enged egy harcost, de nem tudom, hogy mitõl függ.
Pénzem az van rá, legalábbis azt írja ki, hogy az ára x nekem van 2x pénzem, de nem tudom kiválasztani.
Érdekes én majdnem mindíg felteszem a legújabbat, de minimum 2-3 havonta cserélem a graf drivert és nem volt még komolyabb gondom, de tudom mirõl beszélsz azért, én is olvastam már ilyenrõl, mondjuk szerintem még mindíg rosszabbul jársz ha 2évente újítasz, mintha havonta, de nem akarlak meggyõzni, sem hittéríteni 😄
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nevetni fogsz, de én pl. 2002-es winapot használok. Nekem az is jó. Minek újabb? 😊
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
(Ezen felül van egy progim ami elvben mindenféle radikálisan új dolgot utál. Ezt nem. A jelek szerint bõven elég ez is.)