Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Szóval gyakorlatilag nem használható, minimális angoltudás kell a játékhoz.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Meg szeretném venni, de valahogy magyarosítani kellene a játékot angol nyelvtudásom hiánya miatt 😊
Valaki tudna ebben segíteni, hogy hogyan lehetne ezt megcsinálni?
Illetve csinált már valaki ilyet?
Elõre is köszi a segítséget!
Sziasztok!
Meg szeretném venni, de valahogy magyarosítani kellene a játékot angol nyelvtudásom hiánya miatt 😊
Valaki tudna ebben segíteni, hogy hogyan lehetne ezt megcsinálni?
Illetve csinált már valaki ilyet?
Elõre is köszi a segítséget!
Biztos van valami megoldás rá... kérlek segítsetek ebben! Elõre is köszi a segítséget!
Elõre is köszönöm a segítséget!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
A viszonyod ugyan nem lesz jobb, de a többi nép fosni fog, és olyanok lesznek mint a báránykák ha megszerzed az összes városállamot.
A másik: itt már kivették a városok etnikai megosztását? emlékszem a 4-be volt, azt amikor elfoglaltam egy várost 1% hazai lakos volt, meg 99 török...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
egyiptommal kulturális gyõzelemre hajtottam , kontinensek mappon , large map
berakott egy olyan helyre h már az elsõ 50 körben körülvettek 3 oldalrol
3 db policy t tudtam kirakni az 5 bõl , aztán bevették az eggyik városomat , ekkor feladtam , már esélytelen
akkor jó most pusztitsunk
montezuma , kontinensek , 5 ös szint , large map
felkészülök most a gyilokra , gyertek
erre képes volt kirakni egyedül egy kis darab kontinensre
😛
szokott valaki a modokkal játszani ?
civ5_civilizations
a mongol és a babyloniai megvan , de látom itt a listán több is van ,de ezekrõl eddig nem is tudtam.
gyanittom ezek hivatalos modok ,de volt már h letõltöttem kiprobálni korábban iolyesmit de csak a baj volt vele (hiányos textek , lefagyások).
Szval kérdés: spanyol , inka , polinéz , dán , koreai , ezek hivatalos modok , játszható civek ?
Játék eredeti ,mongol , babylon dlc vel
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
@ #2256 : Csak tipp, de szerintem a Gatling gun és a Machine gun ilyen lesz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A bátyám isteníti a Rise of Mankind modot, de szerintem tökéletes példa a feleslegesen túlbonyolított és túlhízlalt dologra. Normál sebességen totál játszhatatlan, túl sok opció, stb.
A Civ vonalon ikább azt kellene erõltetni, hogy a megvelõ egységekre hatással legyen az, hogy milyen hozzá kapcsolódó dolgot fejlesztettél ki. Pl. a Infantry legyen erõsebb, ha feltalálod a sorozatlövõ gépkarabélyokat, kevlár testpáncélt, stb. Legyenek sok RP-t igyénylõ alaptudományok és ezekbõl elágazó vagy más kapcsoló fõszálból adódó bónuszok. A +200 találmánynak semmi értelme...
A rövid multik meg gyak. körökre oszott "RTS" rush-á fajulnak fõleg a szimmetrikus duel típusú pályákon. Diplomácia értelmetlen, folyamatos háború az egész játék...
*Egy repszimfejlesztõ csapatban dolgoztam és dolgozok be most is. A mezei "jó lenne ez, és jó lenne az" típusú user kéréseknél állandóan emlékezteti kell a mezei usert, hogy addi ok, hogy mnodjuk a játékos oldaláról le van modellezve valami. És az MI...?
Egy civvel egyszerre egy kutatási egyezményed lehet, de minden civvel köthetsz egyezményt (ha hajlandóak rá).
multiban játszottam eddig vagy 10 alkalommal , egy darabot sem sikerült végigjátszani ,egyrészt 20 percenkénr ledobja a népeket , mások meg kilépnek ,aztán játszhatsz a gépek ellen 😛
már nagyon várom h multival csináljanak valamit
tegnap toltam egy gémet single ben 5 ös szinten
idiota megcsinálta az ENSZT ,volt 30k aranya és nemhogy megvette volna a városállamokat , egy másik AI nyert ,akirõl azt hittem hogy már talán meg is halt 😛
de neki eggyel több allyja volt 😛
bocs tuti volt már téma a forumon de nincs kedvem visszanézegetni a tengersok oldalt
research agreement :
ez 25 kör mulva ad egy ingyen teknologiát és akkor érdemes mindenkivel kötni akivel csak lehet ?
vagy ez csak kutatás gyorsítás és elég egyszer megkötni?
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de a Civilization 4 magyar kézikönyvét szeretném beszerezni.
Már írtam a Civ 4 sg forumra, de senki nem válaszol/nézi, azért bátorkodtam ide írni.
Valaki tudna segíteni nekem?
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!