Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Szokni kell, rendszerint aranyhiányban szenvedek .
Mint az eddigi Civ-ekben is. Csak a négyesben volt ilyen különcködés a tanyával.
Majd játékon kívül kísérletezgetek ezzel, kíváncsi leszek mire jutok.
De itt nem fejlõdik a terület, ahová Citizent rakok ?
Másik kérdés: ebben is be kell kötni mindent úttal ?
A 4. részben a városban a farmok - ha ki voltak választva - idõvel fejlõdtek, és egyre több aranyat adtak . Most jól látom, hogy a farm csak kaját ad, aranyat nem, és késõbb se fog ? A trading post ad +1 aranyat, de fog fejlõdni, vagy fix az a +1 ?
Igencsak mínuszos az aranyam, lehet valamit fejleszteni, hogy több legyen ?
Ha most civezel elõször ,akkor vmi alsóbb easy fokozat, ha már civeztél korábban, akkor prince vagy fölötte.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egyébként meg rád van bízva mit csinálsz, na nem mintha olyan sok választási lehetõség lenne... mindenre rá kel klikkelni, azt elõbb utóbb vége lesz.
Tekintve, hogy korabban par napig szorakoztam csak vele viragbolti verzioval, igy nincs tul nagy tapasztalatom vele. Ebbol kifolyolag nagy segitseget tudna jutnani nehany, kezdoknek szolo tipp, hogy mit, hogyan erdemes.
Tudom, hogy korabban az idok folyaman mar sokan irtatok ilyeneket, de arra gondoltam, hogy megse kelljen tobb szaz oldalt visszaneznem, esetleg ismer valaki olyan oldalt, legyen az magyar vagy angol (esetleg nemet), ahol ezeket mar valaki osszeszedte.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A Civ IV a maga idejében és módján elképesztõen korszakalkotó volt. A Civ V sok szempontból visszalépés, de az új játékkoncepciónak vannak azért elõnyei is. Szóval az egyik szemem sír, de a másik azért nevet.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
GanXstaZolee#2709
Ha nem lett volna leárazva én se vettem volna meg, de ezt a multkori 75%os mókánál azért megtettem, mert mégis civ 😊
Idõvel azért reméljük mindenki jobban jár, nagyon kiváncsi leszek erre a kiegészítõre..
Akkor nézz utána statisztikáknak, mert igencsak kissebségben vagytok barátom, persze attól még szép hogy rátok is gondolnak.
Amúgy meg ezeket a szavakat a fõ dizájner mondta az interjúban, én csak lefordítottam. A készítõk csak jobban tudják hogyan használják legtöbben a játékukat, jobban mint te.
http://www.pcgamer.com/2012/03/09/civilization-v-gods-kings-interview-with-lead-designer-ed-beach/
Pontszám szerint harmadik vagyok, olyan 10 ponttal lemaradva az elsõtõl. A szomszédos államok agyba-fõbe dicsérik a seregemet. Asszem AD 700 körül járok, és már a szamurájt kutatom ki. Szóval összességében elég jól állok.
Nemsoká megtámadom Bismarck-ot, na akkor kíváncsi leszek mennyire fog a boldogság megcsappanni. Lehet inkább lerombolom a városait, aztán sajátot telepítek a helyére.
Most azt kezdtem el elõször, ami Wealth-et "termel" a városban (az elõzõ játékomban nem volt a környéken pénzt adó terület, csúnya csõdbe futottam bele). Vagy érdemesebb lett volna a Calendar-ra feküdnöm, hogy mihamarabb felépítsem a Plantation-t a szõlõkön?
Az elején annyira lecsúsztam, hogy az már behozhatatlan, és azt sem tudom mitõl húztak el ennyire a többiek (AI).
Folyamatosan 2-2 városa volt mindenkinek a kontinensen de a többieknek 200 körüli pontjuk volt, mikor nekem még nem volt 100. A demográfia listában mindenben a hetedik, nyolcadik helyezett voltam.
Fogalmam sincs mit lehetett volna belõle jobban kihozni. Sereget nem építhettem többet, mert nem volt több supply, meg nem akartam negatívba vinni a pénzem. A városaimat nem tudtam szaporítani, mert 0 volt a boldogság.
Nemrég, hogy megmûveltem a fõváros mellett levõ 3 szõlõültetvényt indult be valamennyire a gazdaság.
És a másik kontinenssel még nem is találkoztam, õk durván elhúztak még a velem egy kontinensen levõktõl is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem sokat játszhattál vele...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez volt a gond a heroes5tel is, tovább lépett az ai, mint a játékos.
Uwut meg kell szokni, ilyen. Én pár 1000 órát játszottam már vele különbözõ játékokban, már immunis vagyok a faszságaira 😛
GanXstaZolee#2709
Uwu-t már az adminok is tisztelik. A hozzászólásait is immortal-deity szinten ûzi. Nem lehet "ideiglenesen" se kitiltani sehonnan, mert seperc alatt visszatér mint egy bumeráng-terminátor hybrid 😊