Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezekkel viszont szkeptikus vagyok:
"Units have more health and so may last longer in combat"
"Units can still heal themselves in lieu of a promotion, but it appears that this insta-heal can now only be about 50% of their health."
Mondjuk az utóbbi még ok, mert az insta-heal tényleg dúrva volt 😊 De összességéban megint lassul a csata, nem örülök.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
gyertek sokan, magyarok legyenek az elsõk a bajnokságba!😊
keress balolalt downloads & guides menüt és ha nem vagy segghülye pár óra múlva jöhetsz játszani😊
Civnetwork Chaten van magyar szoba oda tessék belépni.
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
2 perc gúglizás után megtaláltam a megoldást, szóval akit érdekel, annak a rendelkezésére áll anélkül is, hogy priviben puncsolni kelljen érte .
Van egy jó hírem annak aki szeretne multizni, és nincs eredije...
Írjatok rám privátba és segítek😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333386124#TOP
http://www.sg.hu/cikkek/87235/warlock_master_of_the_arcane
Az 5-öt nem tudom mi hajtja, de teljesen újraírták az alapoktól, mondjuk hát valljuk be meg is látszik, má jó értelemben 😊
Itt írnak róla, igaz már elég régi a cikk és angol, de jobbat nem találtam most, és sehol nem írják a nevét, még itt se, ez a névtelen engine 😄
http://greyfox.me/2010/04/08/civilization-v-engine/
Amúgy milyen stratégia az steweee, a nevét nem tudod?
Habár konkrétan sehol sem találtam meg, h melyik enginet használja 😊
Multiplayer FFA Epic series
Akinek van ideje nézze végig a meccseket, megéri.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezzel a részével picit vitatkoznék. Több barátommal játszom az 5. részt, és azt kell mondjam, hogy nincs ilyen problémánk, az op rendszer soha egyikünknek sem szállt el. A kezdetekkor volt olyan baja a játéknak, hogy úgy a 250. kör után játszhatatlanul belassult a játék, mert úgy 5 percet kellett várni mire a gép lelépett egy kört. Ez azonban egy ideje megszûnt és nincs ilyen jellegû probléma (persze elég szomorú, hogy majd 1 évet kellett várni ezen hiba kijavítására).
Az MI meg... Igen nem a legokosabb, de lényegesen jobb a kezdetekhez képest. Sajna van egy-két dolog amit nem értek, hogy miért vettek ki, - lásd térképcsere a nemzetek között - vagy éppenséggel miért nem tesznek be - a kifejleszthetõ technológiák lényegében az elsõ rész óta nem változtak, és nem tudom megérteni, hogy Sid Meierék miért nem képesek túllépni önmaguk árnyékán e téren, miért nem tesznek bele scfi tudományokat, egységeket - új ötleteket.
Igen, a Civ V multi = lószar. Játszhatatlan. 3-szor próbáltam, mindháromszor elszállt a gamma. Egyszer a teljes OS is...
Az MI sem áll a helyzet magaslatán és magasabb szitnen annyi egséget fos ki az MI, hogy mozogni sem lehet. Azonban én jobb alapnak tekintem a V-öt, mint a IV-et. Remélem, hogy az idõ engem igazol.
A Civ III anno nekem a játszhatatlan kategória volt. Behozták a nyersanyagokat, csak egy átlagos térkép estén a legbasicebb nyersanyagok is elérhetetlenek voltak. A diplomáciája szintén vicc volt.
Leghosszabb ideig a CiV II-õt és I-et toltam. Mindkettõt évekig. A IV és V esetén pár hónap volt az intenzív szakasz és pár hónap, míg a lelkesedés teljesen lelohadt.
Azt hiszem nem butaság azt mondani hogy egészen eddig töretlen volt a fejlõdés.
Az 5. az elsõ olyan rész ami visszaesést hozott. Nem is a primitív játékmanet, és kevesebb stratégiai lehetõség ami igazán fájdalmas, hanem a játszhatóság, egészen pontosan a játszhatatlanság miatt.
Nem részletezném, le van már írva párszor ebbe a topikban mi a gond.
az nem vitatom, hogy vannak pozitív változások is, de a mérleg attól még erõteljesen negatív.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ja, egyébként eredeti a játék.
Amúgy ezen kívül nem sok új infó van, a 2k fórumon is csak azon rágcsálódnak amit eddig lehet tudni, meg találgatnak mi lesz, hogy lesz 😊
Például hogy milyen lesz a borító :