Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én nem kockáztatnám, hogy veszek használhatatlant.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
van itt valaki aki meg tudja erõsíteni / cáfolni,hogy használtan nem menne fel a gépemre?
Múlt héten meg sem jött. Inkább lemondtam, leszedtem Steam-en. (Annak ellenére, hogy a felülete hányinger meg béna a szoftver maga az alapelv jó.)
Steam-on vettem meg a Civ V-öt.
Sikerült magyarítani az alap játékot. Ha valakit érdelek a dolog, hogy hogyan lehet, nyugodtan keressen!
Teljesen jól mûködik minden. Nem látom, hogy félre fordítana, igaz nem vagyok "angolos", azért is magyarítottam.
A lényeg, hogy akkor érdemes terjeszteni, ha olyan várost raksz össze, amit érdemes terjeszteni.
Továbbra sem érem, hogy miér jó, ha a saját vallásom túlterjed másra is. Mindenképpen kap pozitívumot. Nekem mi ér meg abban, hogy terjesszem? Sehol nincs infó, ami ezt magyarázná..
Meg a citystatek is jobban fognak szeretni, ha megegyezik a vallásuk (könnyebb lesz elérni a szövetségi státust pl.)
Én mostanság inkább megõrzöm a faithet policyre, mert ha a policiknel az alsó sorba érsz, akkor nagy embert vehetsz belõle. Racionalizmusnál pl great scientistet, ordernél great enginert stb. Elég drágák, de nekem van vagy 80-90 faithem körönként, szóval nem olyan vészes.
Város ostromkor a navigation hajói viszont brutálisak. Nem rossz, de én azért többet akartam.
Amit a boltokból tudsz letölteni, vagy megvenni az nem jó?
A többiek nagyon elhúztak és csak a kémkedéssel tudtam nyerni. Nagyjából az utolsó utáni pillanatban. A koreaiak megint vitték a prímet, vagy 30 kör óta mindent kifejlesztettek, de szerencsére mindig rájuk támadt valaki. Én is odasettenkedtem és rájuk dobtam egy rahedli atomot. Már csak a cockpitot kellett volna felrakni az ûrhajóra de valami miatt soha nem jutott el a fõvárosba.
Az én ûrhajóm így viszont szépen elstartolt.
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A kémkedés is kicsit nyakatekert. Korszak lépéskor kapsz egy kémet, akit valamilyen városba tudsz küldeni. Fejlettségtõl függõen X körön keresztül gyûjti az infót, majd lenyúl egy csomó értesülést meg egy technológiát. Messze nem olyan használható, mint amikor az egységek voltak, nem lehet diverzánskodni, csak technológia jön.
Ha nem elég ügyes elhalálozik és kapsz helyette egy kezdõt.
Szal alakul ez, de majd a modokkal lesz az igazi.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Valahol az volt, hogy a kémkedésnek komoly következményei lesznek. Na ettõl a civilizációtól, aki a vallással is szórakozik, már nem tudom hányadik technológiát nyúlom le, de ennek ellenére annyira barátságos, hogy ihaj.
Olyan kis kiegyensúlyozott a játék, nagyon egyik AI sem rángatja az istrángot nem is húznak el. Már rég eldöntöttem volna a játékot, ha nem egyedülre rak be egy nagyobb szigetre.
De elsõ tanuló játéknak ideális.
Mindenkit szeretettel meghívunk fórumunkra melynek célja, hogy összegyûjtse a magyar játékosokat legyen szo HOI, Civ, Total War, vagy egyéb fanokról. Különösen szívesen látunk olyan tagokat akik aktívak, cikk írást, esetleg szerkesztést vállalnak!
Fórum:
http://totalwar.hu/
Facebook:
http://www.facebook.com/totalwar.hu?ref=tn_tnmn
Mondjuk nem Steam-en vettem, hanem Greenmangaming-en kb 1 hete. Amikor beírtam a kulcsot (amikor vettem), a Steam ki is írta, hogy még nem jelent meg a játék, így azt hittem, hogy el sem fogadta. Ehhez képest amikor tegnap megint megpróbáltam beírni a kulcsot azt írta ki, hogy már megvan a játék. Ez után elindítottam, konvertált valamit egy ideig, majd letöltött vagy másfél gigát.