Civilization

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Inkább az a vicces, hogy elõ van rendelve, 3 nap múlva kijön és még mindig nem tudom az árát...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Annyiból azért bosszantó, hogy azért van már kint torrenten, mert amerikában reggel óta lehet vele játszani, másutt meg 22-tõl. Ezt pedig a forgalmazó intézte így.
Molnibalage
Bocs, de ez nem a forgalmazó hibája...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az a szép, hogy a G&K már kint van torrenten, de én hülye, aki elõvételben megvettem még nem tudom tölteni a steamrõl, majd csak 22-én.
Molnibalage
A régi fájlokban igen, többnyire. A munkahelyen már nem, mert egyes partnerek levelezõ szerevere még erre is háklisvolt. Otthoni gépen a saját használatú fájloknál senkit sem zavar.

Mert eddig használtál??? 😊
Molnibalage
Hát igen. Én már szóközt sem igen használok fájlnévben...

Botond
Még ennyi év után is van, aki ékezetekkel próbálkozik? Hihetetlen...
Pluskast
Megvan a megoldás! A patchnek köszönhetõen a játék lefagy ha a win felhasználónév ékezetes. Megoldás: Az egész User/dokumentum könyvtárat át kell helyezni egy másik meghajtóra. Vagy aki ezt nem akarja várjon a következõ patchig.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Molnibalage
Aha. És aki leszedte és mos újra felrakja? Az vagy a patcheletlen verzió vagy a szar patch-et tudja választani.

Azért néha tényleg a pofátlanság határa, amit fejlesztõk mûvelnek...

A singleplayer részre mondtam hogy eddig mûködött, a multi az tényleg botrányos, hogy még így lassan 2 évvel a megjelenés után is ilyen gondok vannak..

Nekünk egyszer se mûködött, egy meccset sem tudtunk végig játszani mindig közép tájt crash lett, mentés meg sosem mûködött rendesen legtöbbször randomszerûen kerültünk vissza a népekhez...

Igen, és figyelmeztették is a játékosokat, azaz inkább a fórumozókat, ráadásul 1-2 nappal a patch elõtt csak, nyugi ott is problémáznak rajta rendesen 😊

A problémát csak fokozza a steam, ugye nem mindenki fórumozik szóval hiába szólnak 2k fórumon, hogy esetleg kapcsolja offline-ba a steamet ha van még lejátszandó mentése amit folytatna, honnan tudna róla..

Steamnél amint megjelenik tölti is az uj patch-et, és nem tudod visszavonni, állítólag civ5 esetében még az updatek felfüggesztése sem megoldás, offline módba kellett volna tenni, azért vannak itt még gondok 😊

m1grand : Azért nem kell túlreagálni, majd egy újabb patch-el megpatch-elik a patchüket 😊 Hagyományos DLC-tõl pedig jóval többet hoz az új kieg, persze ha már így kezdik hogy még ki se jöt már elszúrnak valamit, nem jó elõjel azt aláírom. A játék pedig eddig mûködött, viszont ha nem vagy abszolút kezdõ, akkor már találkozhattál hasonló gonddal, akár civ5nél is, mivel nem ez volt az elsõ eset hogy egy patch nem kompatibilis elõzõ verziós menntéssel.

Pluskast
Köszi Garand😊 Sajna a baj az, hogy nem csak nekem, hanem nagyon sok más embernek is ugyan ilyen baja van. Nem tudják vissza tölteni se a single-t se a multi-t. A 2k fórumon egyre többen jelzik a problémát. Az uccsó peccsel valamit nagyon elszúrtak, mert elõtte tökéletesen futott a játék.

Molnibalage
A Civ V-tel nekem nem volt komoly bugom. A Gothic 3 Forsaken God volt olyan, hogy gyakorlatialg egy alpha verziót adtak ki. Az én gépemen konkrétan a grafikai motor nem mûködött rendesen...

Készült hozzá valami giga gyári patch - szart sem ér - és ezt is a rajongók fejezték be - 2GB-os patch - de én nem tudom rávenni magam, hogy foglalkozzak vele két csalódás után. Anno a kukába basztam a DVD-t. Felgyújtani ne tudtam, pedig megérdemelte volna. Az indiaik csapat ki csinálta meg inkább programozzon Pac Man-t, az talán még megy...

Ezzel teljesen egyetértek. Bár én nem múltizok mostanában, de van egy ismerõsöm, aki pl a Diablo III-ra van kiakadva. Meló mellett nincs olyan sok ideje játszani, de amikor lenne, akkor biztos van valami gebasz a szerverrel.
De azért van ennél rosszabb. Amikor egy totál béta fázisban lévõ játékot veszel és késõbb is egy nagy kalap sz.r marad. Anno megvettem az "Elemental: War of Magic" címû játékot, ami a patchek után is elég gáz volt. Az AI egyáltalán nem értette a stratégiát és a rendszer sem volt a toppon. Szerencsére ezt belátta a fejlesztõ is és azok, akik a kiadás elõtt, vagy pár hónappal azután vették meg, ingyen megkapják a következõ játékukat az "Elemental: Fallen Enchantrest". Ez már a bétában is jobb, mint az elõzõ. De ez a hozzáállás ritka, mint a fehér holló.
m1garand
Sziasztok!
Igen az egyik barátomnak(Pluskat) se single se multi mentést nem tud vissza tölteni, pedig a másik havernak és nekem mûködik. Még a betöltés elõtt kifagy a program. Elképesztõ és egy teljes árú DLC-t adnak ki a nem mûködõ játékhoz. Ez hihetetlen. Erre miért nincs szoftver rendõrség, vagy érdekképviselet a felhasználóknak? A cégek meglophatnak bennünket, ezt miért nem vizsgálja senki!?

makett.tk

NEXUS6
Nyomattam 1-2 kört a Hulfgars Modpack-kel. Egész kellemes volt.
Meglepõen jól nyomta az AI. Az elsõ játéknál nagy nehezen elfoglaltam a kontinenst 1800 körülre. Kicsit büszke is voltam magamra, hogy pár év múlva, már infantry egységeim voltak, de azért valahogy az az érzésem volt, hogy késésben vagyok. Fõleg, hogy 1875 környékén egyszercsak jött az üzi, hogy valaki már nekiállt ûrhajót építeni.😞
Néhányszor újratöltöttem és különbözõ stratégiákkal próbálkoztam. Sajna a fõvárosomat nem tudtam olyan bazira hízlalni, mint pl a CivIV-ben. Más utat kellett követni, pláne, hogy viszonylag könnyû volt várost alapítani. Az alapítást kombinálva a többi birodalom szép fokozatos felõrlésével aztán idõben, olyan 1600 körülre enyém volt a kontinens, ezzel a legnagyobb birodalom. A városokat ráállítottam a kajatermelésre szal pillanatokon belül a népességem is elsõ lett. Azonban a koreaiak addigra technológiában megelõztek és hiába csináltam bármit, nincs tech csere, és kémek sincsenek, így csak ültem és reménykedtem.

Egy érdekes háborút vívtam az oroszokkal 1928-tól vagy 1960-ig, rám támadtak de õket is kikergettem a kontinensrõl. De hiába volt atomom, meg a legnagyobb birodalmam, meg az oroszokénál ha nem is nagyobb de ütõképesebb seregem, ha mi egymással hadakoztunk. A harmadik Korea meg simán megcsinálta megint az ûrhajóját most 1975-ben.

Szal most keresek egy modot, amivel vissza lehet hozni a tech cserét, vagy más módon lehet egy ilyen helyzetet kezelni. Ha rossz az ütem egyszerûen lehetetlen a másik technológiai elõnyét 300 év alatt sem lehet behozni, a csodákat mindig elõbb felépíti a maradék bónuszokból meg nem nagyon lehet behozni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Na megvettem elõvétben a kieget. Remélem nem csalódok. Soha nem vettem még elõvétben semmit.
Egyébként én nem sajnálom, hogy megváltoztatták a harcrendszert a C-IV-hez képest. Szerintem a hexagonban több a potenciál, csak nem sikerült írni rá egy jó rendszert jó AI-vel. Ami hiányzott nekem az 5-bõl az a mélység.
Remélem ez most sokat javul a kieggel.
ollie
Már integrálták a workshopot a játékba.

2K Games have announced that Civilization V is coming to the Steam Workshop, making it easier to browse and download mods. Judging from their blog post, this integration will be coming with their forthcoming expansion pack, Gods & Kings and will work with the base game as well as the expansion.

NEXUS6
Amúgy ez a harcrendszer nem forradalmi újdonság, gyakorlatilag a 6 szögletû mezõkkel, mindennel egyben a Battle Isle, History Line játékokkal indult mûfajból emelték át.

Csak éppen az egy teljesen más dolog, és mint az ábra mutatja sem nem tökéletes, sem a fogyasztók nem annyira vevõk az ötletre.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Az új kiegészítõre kíváncsi leszek én is. Mert addig önmagában nem éri el a CivIV szintjét.
Azt is inkább modokkal nyomom, van kevés kiegyensúlyozott szerencsére, olyan opciókkal rendelkezõ, ami a végjátékban is kihívást jelent. Folyamatosan változó nehézség, asszerint, hogy hogy állsz, illetve technológiai/kultúrális diffúzió, ami akkor is átadja a tudományt, ha nem akarsz a másikkal kereskedni. Illetve a korábbi Civ részeknél már jól mûködö forradalmi, lázongási rendszer. Így hiába nagy és sikeres a birodalmad, pillanatok alatt széteshet akár magától is, ha nem vagy észnél.

Amíg a Civ5 rendesen nem indul be, addig csak scenariózgatok, de sajnos abból sincs sok. Meg marad a CivIV.
Amúgy egy szint fölött, hiába hogy itt nincs sok egységed ugyan olyan kulimunka a harc, mint a CivIV, ahol meg rengeteg lehetett. Ráadásul olyan automatizmusok nincsenek, mint pl az Alpha Centauriban voltak (ha beállítottad folyamatosan bombázta minden körben a célt a göbzi).
Az, hogy egy egység sorsa nem mindent vagy semmit elven múlik, kb annak felel meg, mint amikor a korábbi játékokban stack-et csináltál. A gép folyamatosan támadott a benne levõ egységekkel vigyázva arra, hogy lehetõleg ne pusztuljanak el, a gyengéket kímélte. Most van egy egység, ami ha még kicsi ereje van, nem pusztul el. De van amikor ez csak hátrány, mert az erõsebbek meg nem férnek tõle az ellenséghez, az 1-2 egység/mezõ korlát miatt.

Itt a II. VH-s scenarionál sajna már jönnek elõ ezek a játékélményt gyilkoló problémák, pláne, hogy van olyan promó, hogy egy körben 2X támadhatok egy egységgel. Mást se csinálok, csak a göbziket küldöm rá az egységekre, városokra, de itt ugye pl már nincs az, hogy egyszerre kiválasztom a 10 azonos típusú gépet és átküldöm a másik reptérre, ahonnan eléri az ellent. 10 gép kiválaszt, áttelepülés kijelöl, új várost megmutat, idegõrlõ, uncsi.

Igaz bár extra jövõbeli technológia nem ártana, napkollektorok a sivatagba, vegyi hadviselés stb 😊
Persze nem tökéletes játék ez sem, de a legjobb körökre osztott így is..
Aztán majd jön az UFO 😛

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Igen bocsi, nálam kimaradt a civ2, helyette call2powereztem, ezért keverem néha, nekem tetszett 😊

NEXUS6
WWII FULL EARTH MAP, vagy valami ilyesmi a címe. Nincs túl sok II VH-s mod fennt, szal könnyû megtalálni. kb 110 mega, külön kell letölteni mondjuk a civfanatics-rõl.
Nálam 1,5 hét volt amíg rendesen mûködött, bár azt írják, hogy pl aki 8 GB RAM-ra bõvítette a gépét annak nem volt gondja. Nálam most 4GB van szal szoptam rendesen a visszatöltésekkor, de most éppen jó.

NEXUS6
Egyetértek. Rendszeresen elõfordul C-IV-ben, hogy esély 99,2 a javamra. Kircsi!😄
Erre legyakják az egységemet. Volt nincs. Illetve természetesen visszatöltök. Aztán a következõ egységnél hasonló esély hasonló végkifejlet. Dieti szinten meg 90% alatti gyõzelmi esélynél biztos, hogy én bukok. Hogy ez van?

A CV-ben az, hogy csak ritkán nyomják le egy támadásból az egységet az azért jelentõsen javítja a helyzetet.

Molnibalage
Ez melyik MOD?

NEXUS6
Amúgy mostanában újra elõvettem a CV-t. Nagynehezen felraktam rá egy kellemes II. VH-s modot és azzal tolom, eddig nem tudtam újra tölteni a kimentett állásokat, de most megjavult.
Fel van szabadítva az egymezõn tartózkodó egységekre vonatkozó korlát, mondjuk nem teljesen, így rámehet kettõ, plusz a hadvezér. Így azért már kellemesebba dolog. Mivel a CV-ben eléggé meg kell gondolni, hogy hány és milyen egység legyen nincs is az a tömegjelenet, mint a korábbi részeknél.
Pénz is viszonylag jól, jön meg a heppiség is, így nagyon nem gond a városok elfoglalása és a terjeszkedés.

A harcrendszer nekem kifejezetten tetszik, jól kiegyensúlyozott, az AI is fényévekkel eszesebb, mint a C-IV-ben. Az egységek elõléptetései kicsit még mindíg vérszegények, de így legalább nem gyaloglom le 3 csúcsra tréningezett egységgel a fél világot. A civic-ek, vagy hogy hívják itt a dolgot sajna ki vannak kapcsolava, azzal nem lehet trükközni. A fejlesztések jók, korhûek és az akkori kornak megfelelõ verziót adnak a harci egységbõl, vagy esetleg új típust.
A történelmi hûség és a játékos szabadsága közötti egyensúly is jó, bár én szívem szerint kihagytam volna a Barbarossa hadmûveletet és amíg lehet, hosszabbítottam volna a szövetséget Sztálinnal. Érdekes volt viszont, hogy olyanok miatt szóltak be a többiek, hogy miért foglalom el Ausztriát, amikor azon már vagy 10 körrel túl voltam, vagy hogy hagyjam békén Jugoszláviát, amikor annak viszont a közelébe sem mentem, mert éppen Skóciánál tartottam a Brit szigeteken, meg Írórszágnál. Szal a Brit flotta lehetett volna erõsebb, a németeknél viszont a tengeralattjáróra raktam volna annyi bónuszt, hogy azt legyen érdemes fejleszteni, de majd javasolom a moddernek a fórumban.

Molnibalage
Ha jól emlékszem, akkor volt olyan a CTP-ven, hogy a lépegetõmet vagy harckocsimet lenyomta egy három egységes muskétás sereg...

Molnibalage
A CTP egyetlen elõnye a mixelt sereg lehetett volna, csak szerintem nem mûködött.

Egyfaja megoldás lenne, hogy két nagyobb sereg estén egy minimapon játszod le a csatát, csak belassítaná a játékot. A Civ IV harcrendszernél bármi jobb.

NEXUS6
Szerintem is a Call to Powerben voltak ilyenek, meg némelyik CivIV modban is találkoztam már vele, mármint az építõs résszel.

A konzolos Civ Revo-ban viszont volt egy csomó jó dolog, ami a CivV-ben is buli lenne. Ott 3 egységbõl lehetett sereget csinálni. Jelentõs fölénynél gyakorlatilag harc nélkül megfutamodott az ellenség, a híres embereket meg úgy emléxem el lehetett fogni.

A CtP tényleg sok újítást tartalmazott, meg szép is volt a maga idejében, de nekem is hiányzott belõle valami, ezért sokat én sem nyomtam.

Molnibalage
????

A Civ II-ben semmi ilyesmi nem volt. Rongyosra toltam, úgyhogy tisztán emlékszem rá. Az talán valamelyik Call to Power volt. (Csak a CtP elsõ részével toltam, de nagyon nem jött be.)

Pluskast
Ok igen tudom szedjek le modot. De nem lehetne eleve úgy megcsinálni, hogy "gyárilag" is benne legyen?😊 20 év után lehet ez nem is lenne olyan nagy kérés.

A IV-ben volt scenario ami futurisztikus volt, és asszem az V-höz meg csináltak már olyan modot, nézz utána hátha van jó 😊

De egyetértek veled a legjobban talán a civ2-ben volt ez megcsinálva, lehetett a tengerek mélyére is várost építeni, aztán az ûrt meghódítani, elviselénk hasonlót ezzel a grafikával 😊
Ráadásul a harcrendszer is hasonló volt, úgy emlékszem ott össze lehetett fogni max 9 egységet, és segítették/kiegészítették egymást csatában, az se volt rosz rendszer.

Uwunak meg annyiból igaza volt, hogy ezzel az 1-unitos limittel rengeteg gondot okoztak, talán többet mint amennyit megoldottak, kezdve a forgalmi dugóktól amik sok egységnél elkerülhetetlenek, az AI bénázásáig ami részben szintén ezzel függ össze. De azért nem mondanám hogy lehetetlen javítani rajta, meglássuk a kieg mennyi változást hoz majd, kíváncsi leszek.

Pluskast
Nekem az átláthatóság azt jelenti, hogy értem a játék logikáját.
Én nem mondtam, hogy el kell baszni, de mondjuk az 5. rész után azért már illene valami komoly elõrelépést tenni a játékban és nem csak a grafikát fejleszteni. Egyszer - kétszer már elmondtam - tudom ez a vesszõparipám - hogy pl a kifejleszthetõ végtudomyányok terén gyakorlatilag semmi új nincs. azért 20 év után illene már egy kicsit tovább fejlõdni.
A városbeállítással kapcsolatban meg szerintem teljesen logikus. Vagy saját magad állítod be egyesével, hogy mire szeretnél koncentrálni - növekedés, termelés, tudomány, kúltúra - vagy hagyod a gépre, hogy õ csinálja. Azt nem értem, hogy mire gondolsz, hogy mi miért termel adott számú élelmet? Függ a föld típúsátol - csökkenõ sorrendben grasland, plains, tundra, desert és snow - illetve, hogy a területen van e "feldolgozható állat mint tehén vagy birka, bár az a hegyen van csak. Vízben meg ugye van a hal és aztán kész. Szerintem tök logikus. Eléggé hasonló a negyedik részhez.

A harcrendszer valóban nem tökéletes, de pl a 4-nél így is klasszisokkal jobb.. Remélem javul még, amit olvastam az uj rendszerrõl nekem tetszik..
Nekem így is szórakoztató játék, eleve nem is írogatnék ide ha nem lenne az.

Alig várom hogy kémeimmel felfegyverkezve, valamilyen pogány vallás zászlója alatt, Attila lovasaival szálljak harcba 😊

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Átlátható neked mit takar ? Persze én is értem ha kifejlesztem ezt meg ezt akkor ez és ez történik..
Egy komolyabb városnál azonban ember legyen a talpán aki szépen kibogarássza,hogy mi miért termel adott számú élelmet, mi lenne az épp legoptimálisabb beállítás..
Persze sok odafigyeléssel ez is megoldható de az már erõsen, inkább munka mint szórakozás irányába megy el.
Én is toltam civ1-et szerettem nagyon szóval a hasonlóság nem zavar .. sõt.
Miért kellene valamit ami közel tökéletes elbaszni ?

Molnibalage
A Civ IV stock harcrendszerétõl meg engem ver ki a víz. Egyébként mintha meg a kiegben emelnék a limitet...

Pluskast
Mi ebben az összetett már bocsi? Szerintem semmi bonyolult nincs a játékban. Ha ismered a civ játékokat akkor kb 10 perc alatt hozzá lehet szokni. Ha nem akkor sem telik bele 1 napnál több, hogy átlásd a rendszert. Totál igaza van Lee56-nak. A 63 éves faterom tolja még mindig a civ 1-et és tényleg úgy van, hogy játék mechanikáját tekintve 85%-ban ugyan az.

Ja meg multiba a kör vége kivárása.
Harc közben sokszor van hogy nem szabad kör végét nyomni, várni kell az utolsó pillanatig egy-eygy lépéssel, hogy ne kapjál be +sebzést. Mivel senki nem akar egységet bukni, kénytelen mindkét fél kivárni. Ettõl is ûbergáz a rendszer. Voltak ilyen szituk a 4-ben is, de ott lehetett állítani a turn timert ,ezen kívül nem volt olyan fontos egy egység, és nem is keleltt minden egységgel külön baszakodni.
Igazából nem az a gond a játékkal, hogy egyszerûbb mint az elõzõ rész. Ezzel a kieggel már nem sokkal fog tõle lemaradni, ez csak egy dolog ami nekem nem tetszik, ettõl még nem mondanám rossz játéknak.
Viszont az igénytelenség és az eleve elrontott koncepció az már eléggé hazavágja.

Le se szarják hogy pl a lobbyrendszer amit egyébként nagyon könnyû lene megcsinálni egy hulladék. Semmmi fontos infó nem látszik a lobby listában, de még ha bemész egy lobby-ba, ott is van egy csomó beállítás amirõl csak a házigazda tudhat.

A harcrendszer meg annyira rossz lett, hogy kétlem hogy ezt helyre tudják hozni. Az egy unit/hex a legnaygobb hiba amit elkövethettek. Ilyen rendszer csak úgy mûködhetne ha sokkal nagyobb lenne a felbontása a térképnek, de akkor meg kezelhetetlenül hosszú lenne egy kör, ráadásul az engine összefosná magát.
Jelen formájában nagyon nagy jelentõsége van 1-1 egységnek a harcban, viszont körvégénél meg nem hagy lépni ha épp olyanja van, és irányítás híján leverhetik az egységeidet. Persze vannak praktikák, sõt építeni is lehet rá, hogy az ellenség talán beragad, és meg lehet ölni, de ez annyira gáz játékmenetet eredményez, aminek köze nincs a civhez, inkább csak baszakodás, egy szar rendszer hibáit kihasználva kell megszopatni ez ellenfelet, nem a játék adta lehetõségekkel. Azért ez enyhén fogalmazva is kurvagáz.

AI elleni játék se sokkal jobb, ott se a játék adta lehetõségeket használod ki, hanem az AI hülységét, meg az elbaszott harcrendszert.
Háát azért ezzel erõsen vitatkoznék.. Iszonyat összetett dolog ez, rengeteg lehetõséggel. Én a mai napig nem látom át tökéletesen pedig toltam vele pár órát.
Ennél komplexebb játék már igen csak szûk réteget szórakoztatna.
A kieggel meg tovább bonyolódik a helyzet. Én az új harcrendszert várom nagyon, remélem sikerül elõre lépni, mert ott azért van pár dolog ami zavar.

Ja és végre lehet majd magyarokkal tolni 😊 bár nem Orbán lesz a vezetõ de talán nem is baj.. 😊

Botond
Kivéve amikor akció van, és nyilván akkor kell vásárolni, de ez itt off, itt csak civ5 kiegrõl volt szó, az meg ott olcsóbb.
ja, de minden más kb 2 szer annyiba kerül bf is csak 15-16 rugó neten , itthon meg 8 😊

Botond
Ami még 300 huf/eur árfolyam mellett is olcsóbb, mint jó magyar forintért a cd galaxisnál vásárolva...
Má hogy az elsõ kiegészítõt, a Gods and Kings-et, arról beszéltem a végén, csak elfelejtettem megemlíteni 😊

Vicces, de gyakorlatilag így van, ahogy mondod 😊 Kb az elsõ résszel vetekszik bonyolultságban az alap játékmechanika 😊

Megcsinálhatták volna bonyolultabbra is tudod, csak akkor a rétegjátékot tovább rétegesítik vele.. Nekem se tetszik, de hát manapság mi nem a pénzrõl szól!? Amúgy meg azért szórakoztató és a civ fíling azért megtalálható benne, ha nyomokban is 😊 Azért még nem adom fel a reményt, hogy összességgében jó játék lesz a kiegészítõkkel együtt, amik majd jönnek hozzá.

Apropó már elõ lehet rendelni a steamen 10% engedménnyel, mily nagylelkûek 😊

Felesleges a magyarítással bajlódni, sokkal egyszerûbb ha angolul próbálod, nem hívnám én nyelvtudásnak ami kell hozzá, csak meg kell szokni.

A szövegbe sokszor ikonok vannak beszúrva, még olvasni se kell tudni, mégis ki lehet találni minek mi az értelme. Felesleges tönkretenni a játékot, csak próbálkozni kell és menni fog. Ez a rész amúgy is olan primitív lett, hogy nagyjából ha mindenre ráklikkelsz amire lehet, elõbb utóbb vége lesz és ráadásul gyõzöl.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket!
Sajnos 80* kérdeztem meg, mert mikor felírtam a fórumra mindig hibát írt ki az elküldéssel... ezért 4* próbáltam... 😊