4745

Sid Meier's Civilization
-
Nabunaid #299 Jó meglátás már én is néztem. Ezek szerint még az idén lesz egy 2 nemzetes bővítés letölthető formában pénzért...
Gusztustalan ez az üzletpolitika. Én nem is fogom letölteni, majd a kiegészítőkkel együtt veszek egy Game of the year verziót...
-
Csokis #298 Sid Meier’s Civilization V Digital Deluxe Edition előrendelése esetén, kapjuk a Civ 3 Complete változatát ajándékba!
Viszont valami feltünt itt nekem:
"Sid Meier’s Civilization V DLC: 1st Double Civilization and Scenario Pack"
Már ez is DLC-s lesz?!
-
SANTANTICA #297 thx :) -
Csokis #296 Persze! 
Első rész, második rész! -
SANTANTICA #295 utólag megnézhető? -
Nabunaid #294 És elkezdték végre ebben a pillanatban... -
Nabunaid #293 Én lehet leszek olyan hülye, érdekel Babilon, meg aztán a magyarításból egy kézikönyv maradt...
Amúgy most kezdődik az élő, két órás gameplay:
élő adás -
steamen tölthető, ha van olyan hülye aki ott vette :D -
Csokis #291 Civilization’s new design lead on combat evolved -
SANTANTICA #290 már tesztelném én is..... -
Nabunaid #289 Úgy tűnik egyre több a játékmenet videó, itt éppen az Escapist magazintól játszik valaki az irokézekkel és diplomáciai győzelmet arat:
Irokéz gameplay -
Hétfőn 2 órás élő bemutató! -
SANTANTICA #287 hmm jó lesz ez :) -
Csokis #286 Video Walkthrough!
-
SANTANTICA #285 :D -
Nesze neked! :D -
-
SANTANTICA #282 ahogy a dühös kismalac mondaná: nem várok! -
Nabunaid #281 De csak 17 nap a demóig, utána azért elviselhetőbb a várakozás...
-
SANTANTICA #280 20 nap... -
SANTANTICA #279 jajj már ...na -
Sok értelme van!
:D -
SANTANTICA #277 :/ a fenne -
Nabunaid #276 A játék demója csak az amerikai megjelenés napján, vagyis szeptember 21-én lesz. -
Ilyesféle támaszpontok nincsenek frontközelben és azok is relatíve mobil dolgok.
Csatahajókat partvédelmi erődítmények, statikus célok és ellenséges hajók elsüllyesztésére lehet felhasználni, esetleg nyílt terepen levő gyalogság ellen.
A Panzet General I is csodásan lemodellezte ezt. Csatahajó csak szerencsével puszíthatot el ellenséges "kemény" mozgó célt, és akkor is csak minimális veszteséget okozott. Nyílt terepen levő gyalogság? Nos, azt irtotta rendesen... -
Mármint egy tankhadosztály támaszpontját, barakkokkal, üzemannyaggal lőszerrel, kezelő és karbantartószemélyzettel, stb nem lehet szétlőni egy év alatt működésképtelenre hajóval? -
A "városállamok" a legelső rész óta, 20 éve így vannak, és egyébként nem városállam, hanem város _plusz_agglomeráció_.
Ebből a szempontból pl sokkal JOBB a Civ4, mint az eddigiek, mert legalább látni, hogy mi van ott. Ha körülépítetted a fővárost 8 faluval, és a modern korra megnőttek, akkor az grafikailag gyakorlatilag egy 9 mezős városnak látszott.
Másik fele, hogy itt a grafikai szimbólumok csak JELKÉPEZIK a szimulált játékelemeket. Ennyi erővel kiakadhatsz, hogy a Civ1ben minden egység egy négyzet, meg hogy mi az, hogy a városon műholdról látszik egy kibaszottkurvanagy szám..? -
Nem. Egyszerűen nem talál el egy ekkora álló célt sem, nemhogy mozgót... -
Mondjuk azt azért vedd hozzá, hogy egy kör=egy év. Annyi idő alatt már csak szétlő egy csatahajó egy tankhadosztályt, nem? -
Nabunaid #270 Igen, csend van, tűkön ülve várjuk a demót...
-
SANTANTICA #269 csend? -
Ajánlottam én neki de ez már túl macerás számára és túlzottan 3d-s :)) -
Inkább akkor a 2. rész. A nehézségi szint nem barmolja el a csaták kimenetelét és van HP rendszer. A CiV II nagyon közel van a CiV I-hez mai szemmel nézve és ugyanolyan gyors a mai gépeken. -
Azért a civ 4+warlords+bts combót jó szívvel ajánlhatod neki, sok jó előrelépés van benne az első rész óta. Vagy azért a sorozat részein halad előre, nem ragadt le az egynél? (Én úgy értettem amit írtál, hogy de) -
ChuckYeager #265 Én meg csak azt sajnálom,hogy főleg az egység menedzsment felé hajlottak :(
Hol a birodalom építés,a történelem írás, és valóban a graf.-on hol a realizmus?Kicsit már "Sims szerű"Ezeket a tehén karámokat már a négyben is utáltam.
A háromba-és főleg a négyben is nekem az volt a lényeg,hogy figyeltem a birodalmam hogyan nő fejlődik.És ezek a városállamok ezek mik?A modern korban mikor voltak városállamok?Itt lesznek.A Római birodalmam közepén lesz egy Budapest nevű városállam,bravó!
És tényleg át lehetett volna hozni a CTP-ből pár dolgot:űrbázis,víz alatti bázis,public works..stb.Nem baj kapunk szép lövöldöző egységeket....
Bocsánat...azért még meg látjuk. -
Jaja. Faterom csak ezzel az egy játékkal hajlandó játszani. 62 éves
-
Asszem a Chip magazinban volta Civ első részéről egy 6 oldalas leírás. Gyak mint egy kisebb kézikönyv, táblázatokkal az egységekről, miegymásról.
Az volt a bibliám!
-
Csak sikerült elgépelni. '91-es emlékeim szerint. Jövő nyáron lesz asszem 20 éves. (Anno mintha a nyári 576 dupla számban lett volna a bemutatója.) -
90. Most 20 (!) éves. Nem hittem volna 15 éve, hogy az első részről fogok beszélni 15 év múlva. (Én 1995 végén találkoztam a CiV első részével.) -
Ok de ha jól emlékszem a hadihajókkal csak az első két részben lehetett a part ,entén állomásozó szárazföldi erőket írtani. Az első rész meg mikor is 90-ben vagy 91-ben készűlt?