4740

civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • Nabunaid
    Nekem se igazán ment a kör fagyasztós trainer, mindegy, majd holnaptól teljes játék!
  • FoxMurder
    Nálam ezek a demo hackek nem nagyon működnek. Átírtam választhatóra az angolokat, rómaiakat stb., a rómaiakkal indítottam új játékot, de 1 kör után kivágott. A következő játékindításnál pedig megint csak 3 nép volt választható. A végtelen körösítéshez a trainer pedig nem műxik Win XP alatt.
  • Jakuza001
    Nincs mit. :D
  • KingPunisher
    Böbö

• KingPunisher
    Köszi a tippet ;) megbuheráltam a demot most már 6 néppel lehet tolni végtelen körrel. Szóval aki akar angolokkal esetleg németekkel , vagy romával menni az meg tudja csinálni..
    Ez a játék amugy is olyan ronda :) hogy nem tudom mit görcsöltök ezen a diretx 10+ -on. Simán jo ez 9-be is, amugy sem a látvány a lényeg..
  • SANTANTICA #489
    lehet a videód nem kompatibilis, csak DX9-hez jó, nézz utána a honlapján a tech. infójának.
  • nagypite
    talán video kari driver frissítés
    ha win 7-esed van szerintem simán kéne menni dx10-nek dx11-et nem tudja a 4000-es ati sorozat
  • Molnibalage
    E4500 és erős gép? Nekem E7300 van. 2 éve vettem és akkor sem volt csúcsproci...A VGA-m HD 4850, akkor akkor sem volt csúcskategória.
  • Big Slim
    Szevasztok!
    Leszedtem a demot és nagyon tetszik, tuti megveszem következő hónapba.
    Viszont van egy kis problémám vele. Ha dx 9-ben futtatom megy minden okésan, betölt meg minden. De ha dx 10/11-ben akkor az introig elmegy utána fekete képernyő és a monitorom kidobja hogy "out of range".
    Ez mi az istentől van, tudna valaki ebben segíteni? Dx 9-ben minden faszán megy. Pedig a gépem se gyenge szerintem a dx10/11-hez: Intel core 2 Duo E4500 2.2 Ghz proci, 4 GB ram, Msi G31TM-P21 lap, ati radeon HD4670 1GB vidkari, a monitorom meg Novita 1905 dual, lehet a monitorom szarakszik? Ötelet? Előre köszi!
  • NEXUS6
    Pedig reménykedtem, hogy ezen azért gyorsítanak.
    Sajna az egész progi XML meg Python alapú valszeg továbbra is, ami csak azért baj mert hihetetlen terjengősek így az adatbázisok, ahhoz képest, hogy valami speciális saját formátumot használnának. Kb 100X-akkorák ua info tartalommal.
  • Jakuza001
    "

New postPosted: 22 Sep 2010 09:01 pm Post subject:

* Ignore User

I really don't want to pay an extra ten bucks to simply unlock the Babylonians. Can someone with a legit version check this out?

1. Go to:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\sid meier's civilization vAssets\Gameplay\XML\Civilizations

2. Open (in notepad): CIV5Civilizations.xml

3. Find a line that says Babylonians <playable>false </playable> and change it to true.

Apparently using that method you can unlock 3 more civilizations to play as in the demo (just be sure not to put true on Barbarians as it will crash the game.) If anyone (preferably WITHOUT the Steam Deluxe edition) could see if that makes Babylonians playable, that'd be great " :D
  • Botond #483
    Na engem meggyőzött a demó. Viszont a kör léptetés ugyanolyan lassú dx10-11es verzióban, mint civ 4-ben volt. Pedig 4 magos proci 4 giga ram meg ilyesmi az van. :(
  • KingPunisher
    Van hát egy csomo egyéb is.. Középkorig lehet menni fejlesztésekben, 3 nemzet kicsi térkép stb.. De igy is tök jokat lehet tolni és ez a lényeg...
    Nincs kör limit..
  • Pluskast
    Hmm hát ez nálam nem müxik
  • Jakuza001
    Biztos kismillio korlatozas van a demoban.
    Ketlem, hogy olyan demot adnanak ki amiben csak 100 lepes lenne a korlatozas.
  • Nos
    Nálatok sem alapít új városokat a demoban az AI?
  • donatus13
    haverom letöltötte de valamiért nem tud kört váltani enterrel valami egyéb dolog van ?:D:D:D elég noob kérdés bocs miatta :D nekem sajnos nem bírja el a gép:( pedig de jó lenne.
  • uwu
    Én a kínai kultúráról beszélek amit a kínaiak éltetnek már egy ideje.
    ie. 6000 körül jöttek létre az első állandó települések, és jelent meg a földművelés.
    Jogos lenne még talán az indiaiakkal összevetni, de őket a múltban sokkal többen szapulták az ókori lovas népek és később a muszlimok is, az ő kultúrájuk nem volt annyira ellenálló mint a kínai.
  • Csokis
    Ahha, már én is kipróbáltam.
  • KingPunisher
    Aha persze 45. körbe voltam perzsákkal elinditottam alatta, shift ctrl s semmit nem irt ki de azota nem mennek a körök :) tolhatom mig mindenkit le nem igázok :)
  • Jakuza001
    Kerdes, hogy esetleg mas korlatozas nincs e benne.
  • Csokis
    Akkor működik jól?! Remek! Köszi!
  • Jakuza001
    A multbol hogyan kovetkeztettel a kinai csaszarsagra ? Kerlek ezt fejtsd ki nekem. :D
  • Molnibalage
    8000 éves? A Kínai császárság tudtommal közel nincs annyi idős. Az első diansztiák kb. 4000 évesek, de még azoknak sincs sok köze a középkoró ókoró Kínához...
  • KingPunisher
    Ok ok , már rá is dobtam :) tolhatom orrba szájba végre :) nem mennek a körök..
  • Dzsabba
    sajna kénytelen leszek...
  • uwu
    Nem, te épp egy 8000 éves múltat tagadtál le.
    Mi másra gondolhatnék, minthogy irígykedsz? :D
  • Molnibalage
    Én egyetlen nép vagy népcsoport iránt sem táplálok semmiféle érzelmet, legfeljebb a vezetőik ellen. Pusztán logkai kapcsolatokban gondolkodtam. Az, hogy nem látok összefüggést az egyből azt jelenti, hogy nem csípázom őket? Nem. Én legtöbbször csak ténymegállapítok, semmi több.
  • Csokis
    A demó nem VAC védett, semmi bajod nem lesz.
  • KingPunisher
    Hát csak lehet ezért Steamen seggbe raknak.. Akkor inkább lerántom a warezost én net nélkül tolom :P (már ha lesz )
    De ez a játék annyira tetszik nekem, hogy olyan elvetemült leszek hogy meg is veszem eredetibe :)
  • uwu
    Azt én értem, hogy te nem csipázod a kínaiakat, de ez így érvelésnek elég kevéske. Nálunk is volt sokféle rendszer, perig mi nem 8000 éve vagyunk itt, mégis magyarok vagyunk.
  • Jakuza001
    Alig varom mar es a Japanokkal leigazom az egesz vilagot. :D
  • Csokis
    Dehogy van teljes játékod. Csomó nép nincs benne a demóban + sok minden más sincs! Ezzel csak tovább játszhatsz, ez a lényeg.
  • Csokis
    Feltettem a Mediafire accomra. 2 fajta van, DX9 és DX10/DX11-hez.

DX9 - Letöltés
    DX10/DX11 - Letöltés

Még nem próbáltam, hogy tényleg működik-e vagy sem!
  • Molnibalage
    Ez mit jelent? Teljes játékod van így? Én inkább böcsületesen megveszem. Soha egyetlen CiV-et sem vettem meg, csak a BTS-t. Ezzel adózom az alkotók előtt.
  • Molnibalage
    Ennyi erővel akkor Izrael is bajnok, mert zsidó állam volt 2000 éve és van most is, bár volt egy "kis" szünet. :)
  • Molnibalage
    Ez picit téves, mert a mai kínaiaknak sok közük nincs a régiekhez. Volt ott kapitalista kizsákmányolás és 50 év kommunizmus. A császárságból max. arra büszkék, hogy az is erősen központosított volt.

Az európai kultúra meg erősen római / görög alapokon van. Elég csak arra gondolni, hogy a jogászok meddig is hallgatnak római jogot. A kultúrában is elég mély nyomot hagytak.
  • Jakuza001
    Off.

Akkor sajnos a Hindit beszelik 800 millioan, ha igy veszed. :D Csak halkan megsugom az egyesult allamokban tobb mint 50 millioan beszelik a spanyolt es ezek tobbsege nem beszel angolul. :D
  • uwu
    Hol?
  • Csokis
    Már van trainer a demóhoz, hogy ne csak 100 kört lehessen játszani!