4740
Sid Meier's Civilization
-
#414 Ez hány játékból lett össszevágva? -
Pio #413 Fasza videó lett!
De azért ez maradt a beszt:
-
Nos #412 sokmindenben egyetértek az origós cikkel
de a kiegek remélem bonyolítják majd a játékot
apropó, mikor jön a kieg? :) -
SANTANTICA #411 elindult simán, szerencsére (steam-es)
itt is úgy van hogy a csapat gyorsabban regenerálódik saját határon belül mint kívűl? -
#410 Launch trailer
Eléggé gyönyörű játék ez. -
Nabunaid #409 Az akkor van, ha lejjebb vetted valamelyik felbontást, gyanítom a detailed terraint. -
Verseghy #408 A felhső helyett az ismeretlen területeken nektek is ilyen fekete csúnyaság van? -
Nabunaid #407 Nem a sajátom, és is a 2K anyázós fórumán olvastam egy francia csókától... Mondjuk antialisinget nem enged, de amúgy minden high-on fut. -
#406 Origo CIV V teszt. -
#405 4:45 perc alatt meglett a megoldás, nem rossz. :) -
Nabunaid #404 Na, én megoldottam a gondot. Az a baja az idiótájának, hogy ékezetes betű van a felhasználói fiók névben. Hiába változtatod át a fióknév változtatásnál, ettől még marad a régi könyvtárnév elérés. A teendő:
1) csinálj egy ékezet nélküli könyvtárat valahová, pl: C:\Dokumentum
2) az asztalon kattints a start gombra majd keresd meg a felhasználó nevedet és lépj be
3) jobb klikk a dokumentumok könyvtáron /esetleg documents/ és válaszd a tulajdonságokat
4)a felugró 6 füles ablakban válasz a Hely feliratot
5)a következő ablakban az Áthelyezés gombot
6)most keresd meg azt a könyvtárat amit az elején csináltál és amiben nincs ékezet majd mappaválasztás gomb
7) átmásolja ide az egész dokumentumok könyvtárat, és eztán ide hivatkozik
8) a játék elindul és fut gond nélkül, igaz még mindig csak dx9-ben, de legalább fut
Remélem segített! -
#403 73% -
SANTANTICA #402 mindjárt kiderül...88% -
#401 Nem ati hiba nvidiásoknak is van ilyen problémájuk. Amúgy én elküldtem a dxdiagomat és nem találtak benne semmi hibát szóval ez is azt bizonyítja hogy nem ez a gond. -
KingPunisher #400 Haha nekem 3870-el engedi a másikat is bár még nem probáltam jo nekem a diretX 9 de azért vicces XP alol 3870-el :) -
SANTANTICA #399 kiderült hogy akiknél nem fut az miért lehet? spec konfig? ATI kari vagy NVDIA vagy proci problem? nekem csak most kúszik lefelé... -
Pio #398 Szerintem ezt már kérdezted a topikban. :D
Amúgy nem lesz, talán majd valamikor, de nem is említették. -
Nabunaid #397 Na, megint újra raktam mindent, teljesen feleslegesen, semmi sem változott, ugyanúgy az intro közben vág ki. És megint nem enged az Ati Radeon HD 5850-el dx11-et... -
Csokis #396 Úgy olvastam, hogy nem lesz. Hogy csak egyelőre vagy később sem, azt nem tudom. -
Verseghy #395 Arról, hogy Mac-re ki jön-e tudunk valamit? A CivIV van Mac-re. -
KingPunisher #394 AMugy nekem egy ősrégi XP van, gépem sem egy csoda két magos Amd 2 giga ram meg egy ati 3870.. De fullon szépen viszi, bár a grafika azért nem eget rengető de hát nem is azért szeretjük. -
KingPunisher #393 Igen jó kis game lett ez.. Persze sokat kell vele tolni még hogy kiismerjük mert teljesen új játék lett.. Nekem sokkal jobban tetszik mint pl a 4.
Letisztult egyszerű de mégis rendkívül mély. Megértem a magas értékeléseket igy elsőre nálam az év játéka..
Akiknek meg nem indul :( hát nem tudom PC elég tág platform windows is elég "érdekes" tuti hamar lesz vmi patch ami orvosolja.. -
Nabunaid #392 Teljesen új gépem van, azt már nem is mondom, hogy csak directx9-ben hajlandó elindulni, a directx10-11 opció szürke az indításkor. De a directx9-el sem megy. -
#391 Van pár lehetőség. mindegyik a user/documents/civ5 könyvtárban van, a graphic settings könyvtárban. A többségnek működik a game ha windomode-ot 0-ra állítják. Akkor ha átnevezitek az introt bármire így nem indúl el. Sajnos nekem eddig egyik sem jött be.... -
Nabunaid #390 Friss driver, friss directx és mikor kezdődne a mozi, kivág. Külföldi oldalon írják, hogy barmolják át mindent az ini-ben akkor talán fut ablakban. Kösz, de nem. Kenjék a hajukra, akkor majd pénteken a teljes játékkal. Hatalmas fekete pont Sidéknek, hogy egy nyomorult demót nem tudnak normálisan összerakni... Szánalmas! -
Nos #389 Nekem semmi gond nem volt vele. De 2 óra után azt monta, hogy ennyi, mennyél vedd meg. -
Nabunaid #388 Nálam sem indul a játék, nagyon gagyi ez a demó. -
Csokis #387 Írtam a #367-es hozzászólásomban. -
#386 Amúgy telepítés után mennyit foglal a demo a merevlemezen? -
#385 Kicsit CivIV deja vu érzésem van.
Na az is hasonló fagyásokkal indult. Kb fél évig küzdöttem, aztán feladtam. Legközelebb mire visszatértem 1-2 év múlva a játékhoz már nagyjából rendben volt leszámítva a MAF problémát, amit soha nem tudtak megoldani!
-
Csokis #384 Én gyorsan bepróbálkoztam az angolok leverésével, de ő vert szarrá. -
KingPunisher #383 Hát én most sem csalódtam a steamben :) nekem megy már építem is a városom.
HAgyjatok neki mindent telepíteni, ne piszkáljátok semmit, mondom nekem sosem volt gond semmivel pedig van jó pár steames gamem.
Szóval szedjétek működik legalábbis nekem. Nha megyek tolom :) igen faszásnak néz ki. -
#382 Ja csak éppen nekem meg sok száz emberkének nem tölt le 2 nyomornc fáljt.. -
KingPunisher #381 Hát ez nem jó hír.. Azért reménykedem még, talán nekem jó lesz.. -
#380 másoknál is probléma van vele -
Csokis #379 Bizony nincs. -
#378 hát nem indul :> -
KingPunisher #377 Steam kurva jó, én imádom nincs vele semmi baj. Csomo játékom steames és sosem szívtam vele. Most is szépen okosan szedi magátol a demot kb. 15 perc alatt le is jön :) szóval szerintem igen okos kis program ne féljetek tőle.
Nha kiváncsi vok mi lesz :) ha beizzítottam majd írok mik a tapasztalatok. -
#376 Nem a francokat nincs vele baj... -
Csokis #375 Semmi baj nincs a játékkal, nyugodtan szedd le! Már persze, ha érdekel egyáltalán a játék.