4740

civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • Molnibalage
    Ez hány játékból lett össszevágva?
  • Pio
    Fasza videó lett!

De azért ez maradt a beszt:

• Nos
    sokmindenben egyetértek az origós cikkel
    de a kiegek remélem bonyolítják majd a játékot
    apropó, mikor jön a kieg? :)
  • SANTANTICA #411
    elindult simán, szerencsére (steam-es)

itt is úgy van hogy a csapat gyorsabban regenerálódik saját határon belül mint kívűl?
  • Prince23
    Launch trailer

Eléggé gyönyörű játék ez.
  • Nabunaid
    Az akkor van, ha lejjebb vetted valamelyik felbontást, gyanítom a detailed terraint.
  • Verseghy
    A felhső helyett az ismeretlen területeken nektek is ilyen fekete csúnyaság van?
  • Nabunaid
    Nem a sajátom, és is a 2K anyázós fórumán olvastam egy francia csókától... Mondjuk antialisinget nem enged, de amúgy minden high-on fut.
  • NEXUS6
    Origo CIV V teszt.
  • Botond #405
    4:45 perc alatt meglett a megoldás, nem rossz. :)
  • Nabunaid
    Na, én megoldottam a gondot. Az a baja az idiótájának, hogy ékezetes betű van a felhasználói fiók névben. Hiába változtatod át a fióknév változtatásnál, ettől még marad a régi könyvtárnév elérés. A teendő:

1) csinálj egy ékezet nélküli könyvtárat valahová, pl: C:\Dokumentum
    2) az asztalon kattints a start gombra majd keresd meg a felhasználó nevedet és lépj be
    3) jobb klikk a dokumentumok könyvtáron /esetleg documents/ és válaszd a tulajdonságokat
    4)a felugró 6 füles ablakban válasz a Hely feliratot
    5)a következő ablakban az Áthelyezés gombot
    6)most keresd meg azt a könyvtárat amit az elején csináltál és amiben nincs ékezet majd mappaválasztás gomb
    7) átmásolja ide az egész dokumentumok könyvtárat, és eztán ide hivatkozik
    8) a játék elindul és fut gond nélkül, igaz még mindig csak dx9-ben, de legalább fut

Remélem segített!
  • Botond #403
    73%
  • SANTANTICA #402
    mindjárt kiderül...88%
  • Pluskast
    Nem ati hiba nvidiásoknak is van ilyen problémájuk. Amúgy én elküldtem a dxdiagomat és nem találtak benne semmi hibát szóval ez is azt bizonyítja hogy nem ez a gond.
  • KingPunisher
    Haha nekem 3870-el engedi a másikat is bár még nem probáltam jo nekem a diretX 9 de azért vicces XP alol 3870-el :)
  • SANTANTICA #399
    kiderült hogy akiknél nem fut az miért lehet? spec konfig? ATI kari vagy NVDIA vagy proci problem? nekem csak most kúszik lefelé...
  • Pio
    Szerintem ezt már kérdezted a topikban. :D
    Amúgy nem lesz, talán majd valamikor, de nem is említették.
  • Nabunaid
    Na, megint újra raktam mindent, teljesen feleslegesen, semmi sem változott, ugyanúgy az intro közben vág ki. És megint nem enged az Ati Radeon HD 5850-el dx11-et...
  • Csokis
    Úgy olvastam, hogy nem lesz. Hogy csak egyelőre vagy később sem, azt nem tudom.
  • Verseghy
    Arról, hogy Mac-re ki jön-e tudunk valamit? A CivIV van Mac-re.
  • KingPunisher
    AMugy nekem egy ősrégi XP van, gépem sem egy csoda két magos Amd 2 giga ram meg egy ati 3870.. De fullon szépen viszi, bár a grafika azért nem eget rengető de hát nem is azért szeretjük.
  • KingPunisher
    Igen jó kis game lett ez.. Persze sokat kell vele tolni még hogy kiismerjük mert teljesen új játék lett.. Nekem sokkal jobban tetszik mint pl a 4.
    Letisztult egyszerű de mégis rendkívül mély. Megértem a magas értékeléseket igy elsőre nálam az év játéka..
    Akiknek meg nem indul :( hát nem tudom PC elég tág platform windows is elég "érdekes" tuti hamar lesz vmi patch ami orvosolja..
  • Nabunaid
    Teljesen új gépem van, azt már nem is mondom, hogy csak directx9-ben hajlandó elindulni, a directx10-11 opció szürke az indításkor. De a directx9-el sem megy.
  • Pluskast
    Van pár lehetőség. mindegyik a user/documents/civ5 könyvtárban van, a graphic settings könyvtárban. A többségnek működik a game ha windomode-ot 0-ra állítják. Akkor ha átnevezitek az introt bármire így nem indúl el. Sajnos nekem eddig egyik sem jött be....
  • Nabunaid
    Friss driver, friss directx és mikor kezdődne a mozi, kivág. Külföldi oldalon írják, hogy barmolják át mindent az ini-ben akkor talán fut ablakban. Kösz, de nem. Kenjék a hajukra, akkor majd pénteken a teljes játékkal. Hatalmas fekete pont Sidéknek, hogy egy nyomorult demót nem tudnak normálisan összerakni... Szánalmas!
  • Nos
    Nekem semmi gond nem volt vele. De 2 óra után azt monta, hogy ennyi, mennyél vedd meg.
  • Nabunaid
    Nálam sem indul a játék, nagyon gagyi ez a demó.
  • Csokis
    Írtam a #367-es hozzászólásomban.
  • NEXUS6
    Amúgy telepítés után mennyit foglal a demo a merevlemezen?
  • NEXUS6
    Kicsit CivIV deja vu érzésem van.
    Na az is hasonló fagyásokkal indult. Kb fél évig küzdöttem, aztán feladtam. Legközelebb mire visszatértem 1-2 év múlva a játékhoz már nagyjából rendben volt leszámítva a MAF problémát, amit soha nem tudtak megoldani!

• Csokis
    Én gyorsan bepróbálkoztam az angolok leverésével, de ő vert szarrá.
  • KingPunisher
    Hát én most sem csalódtam a steamben :) nekem megy már építem is a városom.
    HAgyjatok neki mindent telepíteni, ne piszkáljátok semmit, mondom nekem sosem volt gond semmivel pedig van jó pár steames gamem.
    Szóval szedjétek működik legalábbis nekem. Nha megyek tolom :) igen faszásnak néz ki.
  • Pluskast
    Ja csak éppen nekem meg sok száz emberkének nem tölt le 2 nyomornc fáljt..
  • KingPunisher
    Hát ez nem jó hír.. Azért reménykedem még, talán nekem jó lesz..
  • Khemyz
    másoknál is probléma van vele
  • Csokis
    Bizony nincs.
  • Khemyz
    hát nem indul :>
  • KingPunisher
    Steam kurva jó, én imádom nincs vele semmi baj. Csomo játékom steames és sosem szívtam vele. Most is szépen okosan szedi magátol a demot kb. 15 perc alatt le is jön :) szóval szerintem igen okos kis program ne féljetek tőle.
    Nha kiváncsi vok mi lesz :) ha beizzítottam majd írok mik a tapasztalatok.
  • Pluskast
    Nem a francokat nincs vele baj...
  • Csokis
    Semmi baj nincs a játékkal, nyugodtan szedd le! Már persze, ha érdekel egyáltalán a játék.