4740
Sid Meier's Civilization
-
Nos #334 teljesen egyetértek
ráadásul egy jó rész aki megvenné és nem bírja kivárni inkább leszedi addig torrentről -
SANTANTICA #333 másodrendű világpolgár vagy azééé
Lucas tanult belőle...amikor a SW1 USA ban majus 5 én mutatták be a másodosztályban meg karácsonykor akkor addigra mindenki látta már európában....Lucas kiborult, hogy milyen dolog a Karácsonyi ajándékot korábban kibontani...erre vissza vágtak neki, hogy milyen dolog a Karácsonyi ajándékot Húsvétkor odaadni....nos onnantol lett a "világpremier" azaz egyidőben mindenhol....
érdemes lehetne tanulni belőle...a régió kódok is egy vicc... -
Nos #332 Csak nem nekünk, Európában még pár napig nem lehet hozzájutni :(
Ennek mi értelme? -
#331 Hamarabb jon ki a jatek :D -
Csokis #330 Újabb 2 review!
Computer and Video Games: 9.3/10
Link
[b]IGN Review:[b] 9/10
Link -
SANTANTICA #329 ah végre :) -
psicho #328 Ma 16:00-tol elvileg elérhető lesz a demo.
Max 150 kör, 3 civ, csak small map és standard speed, max fejlettsegi szint: medieval.
-
SANTANTICA #327 de jó nekik :)
21 hours until Civilization V unlocks
http://twitter.com/CivGame -
SANTANTICA #326 nedemármostmárigazánazértna! -
CamelX #325 wwáwáwáwáwá enough! :D -
Pio #324 Remek, remek!
reméljük a - szerintem fontosabb - user score is hasonlóan szép lesz! -
KingPunisher #323 96 Metascore.. Az azért igen komoly nem sűrűn szórnak 90 felett..
Igen várom már, remélem tényleg nagyon jó lesz. -
Nabunaid #322 Szép munka! Köszi szépen! -
Csokis #321 Több helyen is van már review! :)
Escapist: 5/5
http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/8126-Review-Civilization-V
Joystiq: 5/5
Game Informer: 9.75/10
Destructoid: 9.5/10
Gaming Nexus: A
ShackNews:
Gamelife: 8/10
PC Gamer UK: 9.3/10
A Metacritic is 96/100-on áll! :respect: -
Nabunaid #320 Hát a városi harc elég érdekes. A városnak saját támadóereje van, ami a nagyságától és egyes védelmi épületektől /fal, vár stb./ függ. A város "életereje" 20. Ha a városba beállítunk egy harci egységet akkor annak ereje hozzáadódik a városéhoz. Ha azonban a város elpusztul a benne lévő egység is elpusztul... Ha viszont az egységgel kitámadunk ostrom közben, akkor az egység támadó értékét azonnal elveszíti a város!
Azt hiszem ezt még szokni kell! -
Nabunaid #319 Jól látod, a Panzer General volt a minta, hogy aztán mi sül ki belőle, kedden kiderül. Remélem a demó jó lesz, aztán péntektől elérhető a teljes játék! -
KingPunisher #318 Nha megnézegettem a videokat nekem igen tetszik..
A CiV sorozat gyengéje a harc volt, nem sok taktika kellett, a mennyiség volt a lényeg. Most viszont végre lesz bent rendes harc is.
PAnzer Ganeral-ra ha emlékszik még vki, na engem arra emlékeztet kicsit, igaz lehet mert azóta más olyan típusú játékkal nem toltam..
A realizmust meg felejtsétek el.. az nem megvalósítható és nem is szükséges.
De meglátjuk, jövő héten minden kiderül :)
-
#317 Még szerencse, hogy még jobban támogatják a moddereket, mint előtte. Alig várom, hogy a RoM + ND-t átírják rá.
Nem látom, hogy visszahozták volna, hogy lázonganak, vagy el akarnak szakadni a városok.
Van még 1-2 észrevételem, de egyelőre megtartom magamnak, hiszen most annak van ideje, hogy örüljünk a megjelenésnek.
-
SANTANTICA #316 köszi :) -
Csokis #315 Angol Manual letöltése! -
#314 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-civilization-v/704829
9.4 -
#313 Éjjel 1-kor élő adás! -
Csokis #312 Civilization 5 review: A funny thing happened on the way to the forum -
CamelX #311 nincs mit, még nincs :D:D:D -
Nos #310 Hú, te már tényleg meg vagy menve :)
/Na jó, lassan én is meg lennék, de egészen bejött az Elemental./ -
SANTANTICA #309 mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? mi? van ? -
CamelX #308 Kár volt megnéznem, totál katt van :) -
nagypite #307 jöhetne már -
SANTANTICA #306 csak elrettentés végett :) -
BladeW #305 Azért csak kellett a végére egy nuke -
Csokis #304 Civilization 5 (Gameplay Walkthrough) videó! -
SANTANTICA #303 itt van már? -
Csokis #302 Civilization V Multiplayer Overview -
#301 Az végre bevezethetnék már, hogy hegyre és erdőre csak akkor léphetsz, ha az összes mozgáspont meg van hozzá... Tehát pl. egy lovas ne léphessen egyet síkságon aztán fel a hegyvre van be az erdőbe. -
Nabunaid #300 Tegnapi videóból a hozzáértők leszűrtek pár fontos információt:
- a Német Panzer támadása 60 lesz a normál 50 helyett
- az Order social policy alapból +25% termelést ad épületekre
- a Kommunizmus +5 termelés /kalapács/ városonként
- a Fasizmus +100% stratégiai forrás /erre már nem tudok mit mondani.. XD/
- a folyón való átkeléskor minden mozgáspont elfogy
- kikötő: +2 termelés /kalapács/ minden tengeri erőforrás /hal, igazgyöngy/ után
Nagyjából ennyi. Ja, még régebbi info de érdekes: az angol hosszú íjász 3 mező távolságból is lőhet! -
Nabunaid #299 Jó meglátás már én is néztem. Ezek szerint még az idén lesz egy 2 nemzetes bővítés letölthető formában pénzért...
Gusztustalan ez az üzletpolitika. Én nem is fogom letölteni, majd a kiegészítőkkel együtt veszek egy Game of the year verziót... -
Csokis #298 Sid Meier’s Civilization V Digital Deluxe Edition előrendelése esetén, kapjuk a Civ 3 Complete változatát ajándékba!
Viszont valami feltünt itt nekem:
"Sid Meier’s Civilization V DLC: 1st Double Civilization and Scenario Pack"
Már ez is DLC-s lesz?! -
SANTANTICA #297 thx :) -
Csokis #296 Persze!
Első rész, második rész! -
SANTANTICA #295 utólag megnézhető?