4740

civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • CamelX
    Huh, valaki írjon még hogyha leszedte, mert akkor leállítom eme monstrum töltését :D
  • Csokis
    Akiket idegesít a játék elején a videó, az a Users\felhasználói név\Documents\My Games\Sid Meier's Civilization 5 Demo\ mappában lévő UserSettings.ini file-ban keresse meg a "SkipIntroVideo = 0" sort, és javítsa át "SkipIntroVideo = 1"-re!
  • Pluskast
    Ez a demo egy fostalicska. el sem indúl kivág az elején. Faszomat a steam-be hogy nem nézték meg mit raknak fel.
  • Csokis
    Persze, az kell hozzá!

Amúgy indítás után választható, hogy DirectX 9 alatt (itt nincs lehetőség AA használatára) vagy DirectX 10/11 alatt játszik az ember. A verzió 1.0.0.7! Jó játékot mindenkinek!
  • bélanéni #370
    Hát megnéztem 1-2 videot, kib*szottul jónak tűnik a játék. Rég játszottam egy jó kis körökre osztott stratégiával. Ezzel most nagyon szemezek.
  • Pluskast
    Fasza. Felraktam de a töltő képernyőnél kivág.. Kurva jó...
  • bélanéni #368
    "Steam" protokollon keresztül akar letölteni. Biztos kell a telepített Steam kliens.
  • Csokis
    Nincs, jó a link! Amúgy tényleg 4,2GB a demó basszus!
  • bélanéni #366
    Ezzel a linkkel nincs egy kis gond? Elírás, ilyesmi...?
  • Csokis
    Ahha! Legalábbis a helyi file-ok részen ennyit ír rá! Mindjárt lent van és ránézek Total Commander alatt a mappára!
  • bélanéni #364
    Mármint a demónak??
  • Molnibalage
    Akkor én asszem le sem szedem. Nem vagyok annyit otthon, hogy le is jöjjön annyi idő alatt.
  • bélanéni #362
    A Steam-en keresztül eddig kb 4-5 játékot vettem összesen, nekem az ég világon semmi bajom nincs vele. Mondhatni gördülékenyen megy minden.
    Egyetlen amatőr dolgot tapasztaltam, de ez könnyedén kiküszöbölhető. Amelyik partícióra telepíted a Steam klienst, oda telepíti majd a vásárolt játékokat is, ezek utólagos telepítési helyének megváltoztatására nincs lehetőség. Tehát a Steam-et oda érdemes telepíteni, ahova majd a játékokat is akarod tenni.
  • Nos
    és pikk-pakk le is jön :)
  • Csokis
    Készüljetek, hogy 4262MiB a mérete!
  • Csokis
  • Csokis
    Már csak 20 perc!
  • donatus13
    Ez nem egy nagy meglepetés mivel a steames játékok a steamen keresztül futnak.
  • Molnibalage
    Akkor ez tényleg cinkes. Engem is rohadtul zavar, mikro a gép vagy a porgramozó a user helyett dönt és még csak nem is szól vagy figyelmezetet.
  • Hamed
    En egyszer felraktam vmi jatek miatt, hat elegem is lett az egeszbol rovid uton. Mindenaron a rendszer particiora akart pakolni mindent, vagy fel orat szenvedtem meg googleztam mire hajlando volt mashova telepulni.
    Aztan egy honap mulva leszedtem, erre torolte az egesz games mappamat az osszes egyeb telepitett jatekkal egyutt. De nem am rakerdezes vagy rendes uninstall, csak ugy lazan shift+delete bazmeg. Utana pucolhattam a registry-t mert benne hagyott minden szart es nem mentek fel ujra a jatekok... Szoval kenjek a hajukra a draga sztimjuket, egy program se szopatott meg igy meg.
  • Csokis
    2K, azért!
  • donatus13
    Na látod ezt én is szeretném tudni egy 8-9 k sokkal jobbnak tartanék RUSE is csak 8000 ft volt.
  • Pluskast
    Akkor csak azt tudnám, hogy a cd galaxisban mi a francért fog 12 rongyba kerülni?? Az F1 2010 meg 8 rongy... Röhely
  • donatus13
    Te miről beszélsz?:D steamnek semmi baja nincs, érdekes módon nekem 2 játékom is van tőlük és semmi bajom nincs velük és sosem volt pedig már vagy 3 éve legalább használom.

Molni: Steam egy internetes áruház játékokat lehet venni igaz drágábbak mint a boltban, de időnként nagyon nagy akciók voltak pl amikor itthon 12 k ba volt battlefield bad company 2 ők 7-8 k körül adták szóval van amikor nagyon jó akciók vannak.Emellett van beépített buddy rendszer meg mindenféle egyéb lehetőség, semmi baja nincs a steamnek annyi az egész ,hogy kicsit lassú néha.
  • Molnibalage
    Valaki meg isteníti. Most akkor kinek higyjen az ember?
    Az árképzésük nem tetszik nekik?
  • CamelX
    Nem vesztessz sokat, nagy rakás foscsi a Steam :D egyetlen előnye, hogy egyből tölthetőek a dolgok beígért időben, amúgy torrenten is fenn lesz szerintem a demo, de valószínűleg csak holnap, vagy a napokban.
  • Molnibalage
    Csak ott? Én mai napig nem vágom, hogy mi az a steam. Egyszer asszem regelni akartam, de valami feltétel hiányzott. (Paypal account?)

Remélem nem csak ott jön...
  • Nos
    ott, 2 óra múlva
  • KingPunisher
    Gondolom Steam-en jön a demo. Erről tudtok vmit ?
  • Csokis
    Akartam már kérdezni, hogy megveszi itt valaki a Special Edition kiadást? Ha igen, akkor majd tehetne ide képeket róla!
  • Csokis
    #337-es hozzászólásban lévő linken ott van a hivatalos időpont:

"This has been asked in a bunch of threads, so here is the centralized answer: The demo will be available tomorrow (9/21) at 10am EDT, the same time as the full game unlocks."

10am EDT = 16:00 nálunk, azaz már csak ~2 és fél óra!
  • Molnibalage
    A demo jenki idő szerint jön reggel nem? Addigra itt késő este lesz. Ergo kb. két nap és pénteken már tolhatod. Ennyi türelme azért legyen az embernek. Addig olvasd végig a manulat, hogy legyen fogalmad róla, hogy mi ez. Nekem még erre sem volt időm...
  • KingPunisher
    Ne sírjatok most 3 nap, ki lehet bírni főleg ugy hogy addig tolhatjuk a demot.
    Hétvégére meg mindenkinek a kezében lesz .
    Nha pár ora és demo :) minden kiderül.. Annyi kellemes órát toltam minden részével, örülnék ha sikerülne ujra átélni azokat a hosszú órákat.
    Engem egyedül a harc zavart abban mindig a PE volt az etalon nálam, most hogy az is ugy lesz megoldva, hát izgatottan várom..
  • psicho
    Sajnos a dobozos verzió sem fog tartalmazni papír manualt, sőt meg a gyűjtői változat sem.
  • Jakuza001
    Kell a tokomnek a doboz, meg a mostani igenytelen manual. :D
    Eleg az pdf-ben ugy sem tartalmaznak mostanaban semmit, hol vannak mar a regi szep idok, ahol a sima jateknal is szovetterkep es hasonlo volt a dobozban. Most inkabb kiadjak 3x hogy lelehessen huzni a vevoket, mindenfele Collectors Editionnal.

Nekem mondod az Elementalt ? :"D
    Bughalmaz, pedig a jatek magasan az egyik legjobb lenne a mai mezonyben, ha igenyesek leettek volna es nem engednek a jatekkiado nyomasanak, hogy minnel hamarabb felkesz allapotban kiadjak.
    Ez is jol mutatja a mar evek ota elharapodzo penzehseget, amit a jatekkiadokat jellemzi.
    Sebaj lassan mar nem csak a szoftverek lesznek DLC-s sz*rok, hanem a hardwerben is elkezdik lassan, amit a tegnapi Intel cikkben olvastam, hogy szoftveresen letiltjak a plusz funkciokat a processzorokban, hogy plusz penzert unlockolni lehessen benne pl a Hypertreadet es a tobbit.
  • nagypite
    demora majd dobjatok ide egy linket ha kijött
    köszi
  • Nos
    Én szeretem, ha van dobozom, meg nyomtatott manualom. Bár a múltkor megvettem az Elementalt digit formában. Na azt nem kellett volna. A játék még mindig olyan, mint valami final beta.
  • psicho
    A demo egész világon elérhető ma 16:00 után, így azért ki lehet bírni azt a pár napot.

http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=87277&highlight=demo
  • Jakuza001
    De most oszinten ez miota jelent problemat, mikor online storeokbol az USAbol is meglehet venni doboz nelkuli verziot idehaza ?
    Raadasul nem egyszer olcsobban mint idehaza vagy mashol europaban.
  • Hamed
    USA-ban komoly lokalpatriotizmus van meg a legnagyobb multiknal is. Tudjak, hogy ugyis lesznek sokan akik nem birjak kivarni azt a par napot/hetet es megveszik egy amcsi oldalrol, ezzel is segitve a hazai gazdasagot. Kivancsi lennek egy ilyen statisztikara, hogy hany szazalek a kulfoldi letoltes az amcsi boltokban.