Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
De továbbra is tetszik!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(A Tudorst pl. Katolikus Máriáig csinálják meg, de ott fõleg a nézettség miatt van így.)
Mariusról is lehetne egy jó kis sorozatot csinálni.
A medve nem játék.
Crassus és Pompeius csapják a végén szét Spartacust és a maradékot.
A medve nem játék.
Crixus volt a rabszolgafelkelés egyik vezetõje, Claudius pedig csapdába ejtette õket.
[merlinw.org]
valaki nem tudja véletlen milyen pontosan a spartacus felirat betütipusa?
és egyébként már az a 200ezer is rekord volt a csatorna történetében 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Hiába na, tetszik ez a sorozat!<#finom>#finom>

Hogy idézzek egy másik sorozatból: "az igazság odaát van"
.:asChil:.
Amúgy hatalmas rész volt megint. Minden részben meglepnek a készítõk.
Bár innen szerintem a fõ szál ez lesz:
Spartacus "lázad" mer meghalt a felesége. Meg fõ célja az lesz most már, hogy megtalálja a felesége gyilkosát.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1x07 Great and Unfortunate Things promo
valaki pls derítse ki szám címét ami mindig feljön spartacus meg csaja alatt, ilyen érzelgõs, nagyon szép szám..
innentõl átmegy a sorozat brutálisba!
Lucretiának jóvolt a fürdõs jelenete, régen mit nem adtam volna érte, ha a Xenában dobott volna egy ilyet 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
hát kb annyira magával ragadott, mint anno szkófildék elsõ évada... bár azt nyáron néztem darálva, itt meg szenvedni kell hétrõl hétre
ezen meg jót nevettem(már nemtom hol olvastam)Spartacus: The forgotten season of PrisonBreak
😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Angol nyelvû filmet eredeti nyelvû felirattal nem sok értelme lenne néznem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.