3763
-
#1123 de most gota-ban ő nem szerepel ugye(mármint Spartacus)? -
#1122 Szuper hír! -
#1121 Jelen állás szerint nem valószínű.
-
#1120 de akármennyire is reménykednek többek közt a fanok Andy már nem tér vissza ha meggyógyult nemigaz? -
#1119 Gods of the Arena: január 21.
-
#1118 Van egy ismerősöm is aki bármilyen digitális képet rá tud nyomatni bárhova, ha elviszed neki, bizonyos összegért, de nem méregdrága.
Pólóra, tányérra, bögrére, üvegre, pohárra, kulcstartóra, tollra, egyszerűen tényleg bárhova, beleégeti.
Biztosan van mindenfelé sok ilyen ember, inkább itt csináltassátok meg, és mellesleg az a kép vagy szöveg lesz rajta amit ti akartok, olcsóbban... -
#1117 Hát igen. Bárhol találhatunk olyan embert aki csinál a közelben is ilyen, sőt még lehet hogy kicsit jobb munkát is negyedannyiért... -
mindero #1116 Tényleg elég gagyik. Ennél még én is jobbat tudnék. -
#1115 úgy, hogy ezek kibaszott amatőr munkák. vmi filtert rábasznak egy képre, aláírnak vmi szöveget aztán rányomják minden hülyeségre, és eladják 10x áron.
egy normális tervező elég szép összegeket kérne normális dizájnért, ezeket meg ingyen megcsinálja vmi amatőr nekik. -
#1114 Jah nem lenne rossz ötlet! :D -
#1113 De a vöröscsillag hogy jön a Spartacushoz?
Bírom az ilyeneket... :) -
#1112 Spartacus Official Merchandise -
#1111 nem baj, Andy sem úgy érkezett meg Új-Zélandra, h szép izmos csöcse volt :D
amúgy ha már Miller jönne, jöhetne Purcell is, őt eltudnám képzelni geci kemény Crixus-féle nagypofájú gladiátornak :P -
#1110 akkor sem az igazi...még -
#1109 RE4-re kidolgozták. -
#1108 egy év kettlebellezés után jöhetne...haha..vagy gyúrjon még egy kicsit... -
#1107 Wentworth Miller szeretne Spartacus lenni
-
#1106 Jah, azt nem is néztem, hogy a két link tulajdonképpen ugyanoda vezet el. -
#1105 Persze, mikor már megnézted a cikk linkjét, mert akkor már cache-ből jön a kép. Egyébként forbidden-t kapsz.
-
#1104 Mi nem megy? Nálam simán működik a link. -
#1103 afene :D
first look at spartacus... -
#1102 Így sem megy. :) A cikket linkeld be. -
#1101 na ez nem sikerült...:)))
akkor itt a link: EW First Look at Spartacus: Gods of the Arena - Scan -
#1100 -
#1099 Kicsit off(sry)
Gondolom nincs olyan a sorozatot kedvelő egyén, aki rendelkezik PSPvel és nem próbálta ki a Gladiator Begins című játékot, de ha mégis akadna ilyen, akkor pótolja -
#1098 Nesze. Meg ez is. -
#1097 forrást :D -
#1096 basszuuuuss.... így már nem i lesz ugyanolyan :S persze bízom a forgatókönyv írókban, de akkor is Whitfield az nem épp egy olyan bárkivel pótolható ember, elég karakteres meg jó színész :S
Annak ellenben örülök, hogy folytatják. -
#1095 meg elég csak a címet csekkolni :-D -
kropotkin #1094 Szerintem nem érdemes Spartacus helyett Crixust állítani az előtérbe. Ez esetben a történelem szerint, a lázadás felénél kifogynánk a főszereplőkből. :) -
Micsu #1093 ennyi érdekes karakter között andy elég középszerű volt számomra de akkor is nagy csapás lenne ha más játszaná spartacust a 2. évadban, sucks -
#1092 Nekem elég jellegtelennek tűnik ez a régi/új figura. Na, majd meglátjuk "mozgás" közben... -
#1091 a crixus előtti bajnok -
#1090 "úgy döntött a Starz, hogy inkább új Spartacust keres a rákkal küzdő Andy Whitfield helyére, és nem bukik a sorozaton milliókat." -
#1089 ő lesz a Batiatus ház első kiemelkedő bajnoka...asszem... -
#1088 nemtom, de a banner szerintem maradjon :D -
#1087 ki ez az új fiú? -
#1086 Új képek.... -
#1085 WTF? :D -