Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na ez a lényeg.
Mivel gondolom vagyunk páran akik inkább minõségben nézik a részeket légyszíves olyat ne nagyon áruljatok el a sorozatról amit még a Starz nem adott le.
Konkrétan a 9.és az azt követõ részekre gondolok.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
lehet hogy ashur annyira elégedetlen lesz hogy szövetkezik spartacussal (tudja egyáltalán hogy a gazdájuk ölette meg a feleségét??), vagy soloniussal, szal kitudja. lesz még izgalom (meg vér) itt bõven😄!
váh, nem is fogok találgatni mostmár! csak gyõzzem kivárni a részeket...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
viszont hogy Ashur nagyot szív ebbõl az nekem nem kérdés 😊
de az tuti hogy az évad finálé az ovidius-ügyhöz fog kötõdni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csak most leülepedett ez a szál, mivel spartacus most jelenleg beletörõdött a gladiátor sorsába, mintha élvezné hogy õ a bajnok, ám mégse szar bele mindenbe...pl. varrot félti mint jóbarát... crixus meg már csak árnyképe önmagának, mint gladiátor, viszont mostmár értelmet nyerhetne az élete, a rabszolgalány által...
arra viszont kíváncsi leszek hogy esetleg doctore velük tart majd-e, ha esetleg rabszolgalázadást terveznek ...mivel a 09-ben ki is ütközött a rebellis/lojális "nézeteltérés" õ és spartacus között...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
most kijött a the pacific is, jaj el vagyok látva faszántos sorozatokkal..csak gyõzzem kapkodni a fejem!😄
Batiatus meg egyre jobb, csípem a fazont. Ahogy tör fel, úgy kezd eluralkodni rajta a hatalomvágy és már nem csak reagál az intrikákra, hanem õ maga kezdi irányítani a szálakat, nagyon is durván, ellentmondást nem tûrõen. Tipikus tõsgyökeres római. 😊
A mostani részben mégis az öt csaj magánpartija tetszett a legjobban. Ahogy Ilythia felvezeti a sztorit és mutatná be a gladiátorát, hogy mindenki elámuljon és hirtelen Spartacus lesz a téma, a két nõ meg csak néz és kénytelen rögtönözni... és mikor Spartacus visszaszól és a három fõcsaj még tkp. igazolja is a vádakat... zseniálisan volt megírva, na. 😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ahogy egymásra néztek...kitudja
enyhe spoiler:
barca "távozása" utáni részekben amikor pietros-t figyelgette a másik buzi tag, azt se vettem észre...akkor is tesóm szólt hogy "nézdmá az a tag már másodjára stírölte le a kis köcsögöt!" <#idiota>#idiota> én kurvára nem vettem volna észre...
szóval az ilyen részletekre nagyon de nagyon kell figyelni
abból már volt elég de valószínû,hogy lesz is még
szal jóvan ez így... de van egy olyan érzésem hogy a nagy aduászokat a fináléra/következõ évadra tartogatják..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hát kicsit vissza vettek a "rohambol". De jól van ez így. Nem untam ezt a részt se. Kell az ilyen rész is.
Na meg jó volt látni ahogy a szerepek megcserélõdnek.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
utolsó két rész nekem kicsit csalódás volt, legalábbis az elõzõ 6-hoz képest...
nagyon remélem, hogy visszatalálnak az elõzõ vonalhoz az írók, mert ebben a két részben nem nagyon volt fantázia...ettõl függetlenül továbbra is egyik kedvenc idén...remélem az is marad...
neki is nagyon bejön a sorozat (+ a fõszereplõ <#idiota>#idiota>)
Nekem továbbra is nagyon bejön ez a sorozat.<#taps>#taps>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az elsõ évadon már nem változtatnak remélhetõleg.
A második alakulása meg még sok mindentõl függ sajnos.
<#szomoru1>#szomoru1>
azt hogy magyarországon nem adják nem is bánom... azt a sok "fuck"-t meg "jupiter's cock"-t nem tudnák visszaadni, meg kb milyen besorolást kapna az ORTT-n? aztán 50percbõl lenne 20perces egy rész (a csöcsös és véres jelenetek kivágva...), és kapnánk egy ókori dallast, olaj helyett rabszolgabiznisszel 😄
mondjuk nem mintha sokat veszítenénk, mert ezeket a szövegeket a hülye magyarok csak elbasznák a szinkronnal 😊
amúgy remélem ez a sok betiltás nem megy a sroozat rovására, pl. kevesebb gyilok, kevesebb vér, stb...
vicces faj az ember, duzzognak ha nem elég hiteles egy film v sorozat, most meg duzzognak mert túl hiteles.