Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
WoáW, ez a mark of the brotherhood kissé sûrû volt! Nem rossz, nem rossz, ez már kezd érdekes is lenni. Jók a forgatókönyvírók, annyi szent, de a színészek sem kutyák.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kaposi1
"csak gyõzzem kivárni a részeket..."

Na ez a lényeg.
Mivel gondolom vagyunk páran akik inkább minõségben nézik a részeket légyszíves olyat ne nagyon áruljatok el a sorozatról amit még a Starz nem adott le.
Konkrétan a 9.és az azt követõ részekre gondolok.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tigeroo
áh, ez annál most bonyolultabb mivel a gyermek híre miatt kicsit a ludusra terelõdött a gyanú - úgy hogy egy hû gladiátoruk meg is halt feleslegesen.

lehet hogy ashur annyira elégedetlen lesz hogy szövetkezik spartacussal (tudja egyáltalán hogy a gazdájuk ölette meg a feleségét??), vagy soloniussal, szal kitudja. lesz még izgalom (meg vér) itt bõven😄!

váh, nem is fogok találgatni mostmár! csak gyõzzem kivárni a részeket...
Darthmushroom
fõleg h elég jó dolga volna

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
szerintem Ashur igazi rossz ember de Batiatust nem fogja elárulni mint az elõzõ részbe se lehetett lefizetni mindenki átb*sz akit tud de a gazdája ellen szerintem soha nem fog fordulni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
naja az lehet, fõleg h neki is meghalt a felesége.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1
Viszont ha megtudja azt amit Spartacus ellen vétett, akkor már könnyen elképzelhetõ hogy ellene fordul!

Tyler1
de ha megnézed ez az egész Ashur mûve. nemhiszem h ez alapján Batiatus ellen fordulna. ennek nincs köze a hatalom vágyhoz, mindössze kinyírt egy szolgát aki nem teljesítette a parancsot. ez kb. ott napi rendsserességel folyt.

viszont hogy Ashur nagyot szív ebbõl az nekem nem kérdés 😊

tigeroo
ez igaz. bár ashur is elégedetlen most (gondolta a fene hogy neki is fontos a harc...), kiváncsi vagyok hogy neki végül mi köze lesz majd soloniushoz (átpártol, vagy valami)

de az tuti hogy az évad finálé az ovidius-ügyhöz fog kötõdni.
PetruZ
Igen, ez elég valószínû forgatókönyv, én is így látom.
Sir Quno Jedi
Doctore nem tudja, hogy akihez hûséges, az elárulja õket. Már gyanaxik és nyomoz Barca ügyében és ha 1x rájön VALÓJÁBAN miféle is az uruk, õ aztán nem fog szolgálni egy gyerekgyilkos, hazug, kétszínû, hatalommániás embert. Leghûbb szövetségesbõl könnyen fordulhat legádázabb ellenségbe. Neki csak a becsülete van és arra a legkényesebb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
a crixus - spartacus vonal szerintem ki fog könnyen alakulni. náluk már egy érdekegység is elég (hogy szabadok legyenek)
csak most leülepedett ez a szál, mivel spartacus most jelenleg beletörõdött a gladiátor sorsába, mintha élvezné hogy õ a bajnok, ám mégse szar bele mindenbe...pl. varrot félti mint jóbarát... crixus meg már csak árnyképe önmagának, mint gladiátor, viszont mostmár értelmet nyerhetne az élete, a rabszolgalány által...

arra viszont kíváncsi leszek hogy esetleg doctore velük tart majd-e, ha esetleg rabszolgalázadást terveznek ...mivel a 09-ben ki is ütközött a rebellis/lojális "nézeteltérés" õ és spartacus között...
PetruZ
De mondta is, hogy nem Spartacus életét mentette meg, hanem csak valakiét, aki szintén viseli a testvériség jelét (azaz gladiátor). 😊
gumbo1888
a szövetséghez vezetõ elsõ lépés az volt, hogy megint megmentette Spartacus életét, ahogy az arénában is segített neki

Tower Guard
Hát a 9-es az nagyon durván alakul, Végén a csattanó xD. Jöhetne már az új rész....

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

tigeroo
hát a 9-es résznél befogsz szarni a meglepetéstõl! 😄Ddd

most kijött a the pacific is, jaj el vagyok látva faszántos sorozatokkal..csak gyõzzem kapkodni a fejem!😄
PetruZ
Szerintem jó volt ez a rész is, nagyon is. Ugye legutóbb Sparti 😛 leszámolt a múltjával, származásával, emlékeivel, mindent kitörölt, és most megy elõre, mint gép. Mészárol az arénában, átvette a vezetõ szerepet a suliban, de nem mondanám, hogy köcsögösködik, vagy zsarnokoskodik, mint mondjuk más tette volna. Egy professzionális gyilkológép. Crixus meg jönne vissza, de rá kellett jönnie, itt most neki csak a száraz kenyérhéj jut, Spartacus kapja a finomabb falatokat. Kettõt kivéve, mert a fontosabb nõket még mindig õ tartja karban. 😄 De a drámaiság miatt muszáj lesz megint egy nõt hozni Spartacusnak is, és sztem ez fogja majd felborítani a mostani helyzetet. Bár még mindig nem látom, hogyan lesznek õk ketten szövetségesek.
Batiatus meg egyre jobb, csípem a fazont. Ahogy tör fel, úgy kezd eluralkodni rajta a hatalomvágy és már nem csak reagál az intrikákra, hanem õ maga kezdi irányítani a szálakat, nagyon is durván, ellentmondást nem tûrõen. Tipikus tõsgyökeres római. 😊
A mostani részben mégis az öt csaj magánpartija tetszett a legjobban. Ahogy Ilythia felvezeti a sztorit és mutatná be a gladiátorát, hogy mindenki elámuljon és hirtelen Spartacus lesz a téma, a két nõ meg csak néz és kénytelen rögtönözni... és mikor Spartacus visszaszól és a három fõcsaj még tkp. igazolja is a vádakat... zseniálisan volt megírva, na. 😊
Tower Guard
Jaja. Biztos majd szép lassan kiforr az ilyen szál is 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

tigeroo
ezen énis gondolkoztam!

ahogy egymásra néztek...kitudja

enyhe spoiler:

barca "távozása" utáni részekben amikor pietros-t figyelgette a másik buzi tag, azt se vettem észre...akkor is tesóm szólt hogy "nézdmá az a tag már másodjára stírölte le a kis köcsögöt!" <#idiota> én kurvára nem vettem volna észre...

szóval az ilyen részletekre nagyon de nagyon kell figyelni
Dynamic
Mármint fekete hajú, mert áll egy feka is a háttérben😊
Dynamic
Vajon a fekete csaj(3.kép) lesz Spartacus új nõje?
AntiHero

Semmi különös, csak episode 9. képek.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tyler1
hát szereplõlistán még nincs fennt a neve az elsõ évadnál 😊 de hát még korai is lenne, mikor Claudius se jött vissza 😄

tuti? attól még megismerheti, hogy lesz ami lesz :-)
Tyler1
elsõ évadban még nem lesz Crassus 😊

Crassus-ra meg van már a színész? ha már Raimi produkció bes*arnék ha K. Sorbo megjelenne :-)
desigo
szerintem is jó volt,hogy nem a gyilokra volt kihegyezve a mostani rész
abból már volt elég de valószínû,hogy lesz is még
tigeroo
jaja...mondjuk nem értem azokat akik azt mondják hogy ellaposodott a mostani részekre a sorozat...amikor végülis az elsõ 4-5 rész csak egy nagy rétestészta-nyújtás volt (a 'the pit'-es kitérés pl.)

szal jóvan ez így... de van egy olyan érzésem hogy a nagy aduászokat a fináléra/következõ évadra tartogatják..
Tyler1
hát végülis lassan már lehet, mert mindjárt vége az évadnak. következõben meg már javában akciózás lesz. én még 100 részt elnézegetnék ilyen sexelõs, gyilkolós, kiképzõs dologból 😄 az arénában se sokszor harcolt még 😊

tigeroo
jaja már említették párszor a nevét, a 8-9ben. énis csak kamilláztam hogy wtf lesz itten!😄
daver88
nem volt róla szó, csak egy kis történelmi tudás kell hozzá...😊

Tyler1
volt róla szó? lehet nem figyeltem...

Punker
soha egyetlen részt se láttam a priosn break-bõl így nincs összehasonlításom, de logikus hogy fel kell építeni a karaktereket. és mivel eleve több évadra készültek, sietni se kell.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

AndrewT
néhány rész óta egyre erõsebb a Prison Break-re hajazás, ami persze egyrészt érthetõ, másrészt meg nem baj, hogy a fõszál tulajdonképpen áll, viszont apróságnak tûnõ dolgok, párbeszédek, jelenetek által azért szofisztikálódik az egyes karakterek közötti viszony, és ez jó.

Punker
törikönyvet kinyitod megtudod......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ki az a Crassus?
Punker
Nagyon jó rész volt, szép lassan vezetik fel a Crassus szálat....

AntiHero

iPhone-ra most ingyenes😊

AntiHero
8. rész megnézve.

Hát kicsit vissza vettek a "rohambol". De jól van ez így. Nem untam ezt a részt se. Kell az ilyen rész is.

Na meg jó volt látni ahogy a szerepek megcserélõdnek.

daver88
üdv!!

utolsó két rész nekem kicsit csalódás volt, legalábbis az elõzõ 6-hoz képest...

nagyon remélem, hogy visszatalálnak az elõzõ vonalhoz az írók, mert ebben a két részben nem nagyon volt fantázia...ettõl függetlenül továbbra is egyik kedvenc idén...remélem az is marad...

tigeroo
na akkor mán jelleggel megnézetem tesómmal is!😄
neki is nagyon bejön a sorozat (+ a fõszereplõ <#idiota>)
Tyler1
hát ez egy beteg sorozat nem tudok rá mit mondani xD röhögtem pár egészségeset a mostani részen 😄 hatalmas

kaposi1
Tíz perce néztem meg az aktuális részt.
Nekem továbbra is nagyon bejön ez a sorozat.<#taps>

Tyler1

kaposi1
Hoppá csak a képet akartam betenni ide, a szöveg nem kellett volna!<#nevetes1>

mosoporr
Ezzel a sorival 1 baj van,sok benne a fasz. Most 1el kevesebb 😄

Csacsi
Hmmm....kicsit laposabb volt most ez a 8. rész nekem. De azért még mindig nagyon jó a sorozat 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kaposi1
Nekem se hiányzik a magyar verzió belõle!<#hehe>
Az elsõ évadon már nem változtatnak remélhetõleg.
A második alakulása meg még sok mindentõl függ sajnos.
<#szomoru1>

tigeroo
áh. szerintem amerikában még többen fogják nézni!😊
azt hogy magyarországon nem adják nem is bánom... azt a sok "fuck"-t meg "jupiter's cock"-t nem tudnák visszaadni, meg kb milyen besorolást kapna az ORTT-n? aztán 50percbõl lenne 20perces egy rész (a csöcsös és véres jelenetek kivágva...), és kapnánk egy ókori dallast, olaj helyett rabszolgabiznisszel 😄
Tyler1
van egy olyan érzésem h ezt sem fogjuk magyarba nézni xD
mondjuk nem mintha sokat veszítenénk, mert ezeket a szövegeket a hülye magyarok csak elbasznák a szinkronnal 😊

amúgy remélem ez a sok betiltás nem megy a sroozat rovására, pl. kevesebb gyilok, kevesebb vér, stb...
vicces faj az ember, duzzognak ha nem elég hiteles egy film v sorozat, most meg duzzognak mert túl hiteles.