Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Van benne potenciál rendesen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindig nézd meg a feltöltõt, valamint a hozzá való kommenteket. Ha anonym, keress más torrentet!
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A vidit a piratebay-rõl szedtem le, de nem voltam elég figyelmes a letöltésekor (késõbb ugyaninnen kaptam le már a svéd felirat nélkülit.) A magyar feliratból szintén rosszat töltöttem le, nem ehhez a verzióhoz volt optimalizálva a szöveg késleltetés. Már-már manuálisan próbáltam átszerkeszteni az srt-t, de a második sor után elfogyott a türelmem, így keresgéltem még egy picit, majd megtaláltam a megfelelõt. A lejátszást elõször VodSub / Média player kombóval próbáltam, de nem mûködött. Utána (feltehetõen kodekhibás) BS playerrel, ami hasonlót eredményezett, aztán tegnap végül az egyik évfolyamtársam mutatta a VLC playert, ezzel minden probléma nélkül ment.
Hát egyszer mindent meg kell tanulni...
Scientia potentia est.
A medve nem játék.
Összességében nem tûnik rossznak, körülbelül ilyenre számítottam az elmondottak alapján. Úgy tûnik holnap legalább lesz mit néznem a kedves Maóni-ka helyett.
Scientia potentia est.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Tegnap találtam rá véletlenül erre a topikra.
Elõtte nem nagyon hallottam errõl a sorozatról.
Végig olvastam az összes hozzászólást és felkeltette a figyelmemet.
Mivel a 300-at szeretem gondoltam ezzel is teszek egy próbát.
Egyben meg is néztem mind az 5 részt.
Nagyon jó kis sorozatról van szó kicsit sok vérrel de hát a címében is ezt ígérik.
Én nem gondolnám hogy bármelyik magyar kereskedelmi tv ezt be meri majd vállalni hogy levetíti a közeljövõben.
Egy kis segítség azoknak akik még majd csak most találnak rá erre a sorozatra és nem tudják honnan....
Blood and Sand 1-5 HDTV
Felirat hozzá 1-5<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
amúgy ez a csata Theoklésszel sem volt egy hatalmas durranás, kicsit félelmetesebbnek vártam a megjelenését. várom a folytatást.
"130 plus kg's, six foot ten, official New Zealand strongman & K1 boxer."

[merlinw.org]
<#banplz>#banplz>
Theoklész bazze mi a faszom azXD durva<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
De ennek ellenére b@szot jó rész volt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
igen én is így vagyok vele, ahogy leadják az új részt, már frissítgetem is a torrentoldalakat 😄 2 sorozat van amit szinte elvonási tünetekkel várok mindig, az egyik a Flash Forward a másik pedig ez(de ez most akutálisabb) 😄
csak az nézze meg aki olvasta spoilert! egy ilyesmi azér jobban ütött volna
így csak egy jól megtermett köcsög volt, aki most emberére akadt
amúgy én félelmetesebbnek képzeltem ezt a Theoklészt(mint a 300ban az a 3 méteres állat 😄
amúgy tényleg jó irányba halad a sorozat, kifejezetten jót tett neki, hogy visszavettek az elsõ rész után a tempóból.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.