3763
-
#3 Vannak jó sorozatok ez is biztos az csak az a baj ha 1 vagy 2 részt nem látsz akkor már nem tudod utána miről van szó. persze ha nem fonodnak össze a részek akkor jó de a legtöbb jó sorozatnál ez nem igy van sajnos pl a szökés meg ami engem még nagyon érdekelt hogy most mi a turó van az a hu nem jut eszembe a cime mikor lezuhannak a repülővel egy szigetre na az is jó volt de ugye a magyarok megvettek 1 évadot (vagy 2 nem tom) de a többit nem vagy ha megis vették honapok mulva lehetett látni mikor már a sorozat elejére sem emlékezett az ember -
#2 Jónak tűnik, bár a 300-t nem csak a látványvilágáért szerettük! -
#1 Meglepő, hogy nem volt még a sorozathoz téma (kereső nem talált). Igaz még nem indult el így lehet nem is ismeritek.
Gondolom a 300 c. filmet sokan ismeritek és szeretitek is. Na akkor ez a sorozat nektek való. Történet nincs agyon bonyolítva. Van helyette harc, nők és vér. Vér az már túlontúl sok is, de gondolom ezt csak azért túlozzák, hogy fokozza a látványt (vagy tetszik vagy nem, engem az elején még idegesített, aztán megszoktam).
A 300-ra azért is hasonlít mivel itt is lassított harcok, repülő végtagok vannak (meg egy jelent egy az egybe hasonlít a filmben lévőre). Szereplők is ismerősek lehetnek a filmből.
Aligha nem a legvéresebb sorozat amit eddig láttam (Dextert is túl szárnyalja vér mennyiségben:D). Rendesen mutatják a harcok közbe a végtagokat ahogy leválnak a testről. Vagy a szemünk láttára vérzik el valaki a torkán vágott sebből és ez a képünkbe is "nyomják".
A sorozat január 22-én indul. Neten már 2 rész kikerült (preair). Sőt még jobb hír a 2. évadot már berendelték és idén le is fogják forgatni.
U.I.: Az első rész utolsó harca hát az valami csodálatos. Nagyon tetszett.
Trailer S1:
Trailer S2 (Spartacus: Vengeance) Trailer: