3763
-
Rony94 #803 A minisorozat akkor most tényleg januárban várható? Ez most komoly? Mit fogok én addig nézni? Na jó ez csak vicc volt van mit néznem(Heroes, The Pacific--> ezt se sokáig), de akkor is. -
#802 Kösz, akkor még várok:) -
#801 #753 -
#800 Én azt az elsőt sem találom :( -
Aragorn83 #799 Jelenleg csak az elsőhöz van. mczolly még márciusban igért a maradék háromhoz is feliratot, de még nem ért el odaáig, hogy ezekhez is megcsinálja. -
#798 Nem tudjátok, hogy a motion comicnak csak az első részéhez van felirat? Tök jó lenne megnézni, de nem találtam sehol a többihez. -
Aragorn83 #797 Még nem jött ki az OST. Így nehezen lehet meg bárkinek is... -
#796 A filmzene nincs meg valakinek? -
Aragorn83 #795 Manu Bennett ma írta:
"The role of Crixus is a gift that has given me a rare opportunity to express myself as an actor & an individual but the best way I know whether the role is working for the audience is hearing feedback from each of you. It is very much appreciated. I am looking forward to filming Spartacus Season 2 in approx July 2010."
-
#794 :DDDDDD Szerintem ütős cucc. Nem ám mint a sok kis buzinak manapság a 800 forintos kristály utánzat. :DDDDD
Remélem nem bántottam meg senkit. :DDD -
#793 Nekem inkább a kő kéne ami benne van :D -
#792 Egyedi lenne az teny. -
#791 háttö -
#790 mamámnak volt/van hasonló :D de nem gondoltam volna h az még élő embernek tetszene xD -
#789 Szerintem rohadt jól néz ki. Én hordanám.. :DDD
-
#788 vannak ilyen ókori ékszer utánzatok neten :)nézd körül hátha találsz hasonlót. -
#787 Fotózd le. ötvös megcsinálja :) -
#786 Van egy különleges kivánságom. :D
Solonius fülbevalójának az utánzatát nem lehet valahol megvenni?? :D
Nagyon tetszik. :) -
#785 Megnéztem az évadot, most fejeztem be az utolsó részt
Ennél jobb sorozatot még életemben nem láttam, pedig megnéztem már párat. Tetszik ez a pörgős életmód meg a sok harc.
Nagyon sokára lesz jövő év eleje, hogy legyenek új részek :( Nem fogom kibírni :( -
#784 ui : en mar szavaztam is. -
#783 csak kicsit viccelodni akartam na, en is olvastam azokat, csak lemaradt ez a jel : (:D azert ott van)
nem komolyan ertettem, gondolhatod, hogy ennyit en is tudok, ilyen filmet koran vetiteni buntetessel jar... :O -
#782 Tényleg ennyire! -
Aragorn83 #781 Tényleg ennyire nem olvastok vissza? :O A 730-as hszemben (Ez is itt van még ezen az oldalon) már belinkeltem a dolgot. Onnan kiolvashatók a vetítési dátumok és időpontok... -
#780 este 10kor lesz! délután?? xD
hbo -
#779 ja én a comicra értettem :DD -
#778 jaja, de az nem valami nagy harcos :D
Szerintetek kb mikor fogják nyomni az HBOn? Melyik idősávban? Délután mikor mindenki ejtőzik, vagy este 9-10 kor? :D -
#777 theokolészes rész volt a legjobb
!!! -
Aragorn83 #776 Egyszerű angol szó, fordítsd le magadnak és rájössz. A többihez meg csak pár hsz-t kéne EZEN az oldalon elolvasni. Még csak visszalapoznod sem kell... Hajrá! -
#775 761 -
cash888 #774 Mi az a motion comic és hol találom? -
Aragorn83 #773 A 2. évad se jött volna ennél előbb. A hónapban álltak volna neki a forgatásának. -
#772 hát az nincs vmi közel:/ -
Aragorn83 #771 Szinkronos lesz, de talán adni fogják feliratosan is. -
#770 2. évad csúszik Andy(a főszereplő) betegsége miatt. viszont lesz egy 6 részes előzmény sorozat, ami várhatóan majd januárban debütál. -
#769 végeztem a sorozattal, eszméletlen...
2.évad mikorra várható? (visszaolvastam 2oldalt de nem találtam használható infót) -
HidaRaidon #768 Na, látom lesz júniusban az HBO-n. Az viszont nincs odaírva, hogy szinkronos lesz-e vagy feliratos. Vki nem tudja véletlenül?:) -
Aragorn83 #767 Miért nem jó a torrent? Az a legegyszerűbb pedig. -
#766 torrent nem jo, de ha van ilyen direkt link cucc akkor jo. torrentzen nezzem majd? :/ -
#765 torrent -
#764 akkor az 1,5 Gbos... csak nincsen megauploadhoz premium accountom :D