Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az angolok meg ne nézzék ha túl keménynek gondolják.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
<#idiota>#idiota>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mindenesetre remélem a sikeres felépülését Andynek
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Még a bannerban is el tudnám képzelni valami módon.
[/img]
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
2010-Mar-12 Spartacus 01x08 Mark of the Brotherhood
2010-Mar-19 Spartacus 01x09 Whore
2010-Mar-26 Spartacus 01x10 Party Favours
2010-Apr-02 Spartacus 01x11 Old Wounds
2010-Apr-09 Spartacus 01x12 Revelation
2010-Apr-16 Spartacus 01x13 Kill Them All (Season Finale)
Andynek télleg jobbulást, még visszavan a fél római sereg úgyhogy siessen 😊
De nyugtasson bennünket hogy jó korán diagnosztizálták a rákot, és pozitív véleménye van az orvosoknak, legyûri mint a huzat, nem kell félni!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Gondolom kopaszon meg leépülve még nem kamera képes...
Szorítunk<#szomoru1>#szomoru1>
Minél hamarabbi jobbulást kívánok Andynak!
A 2. évad remélem sokat majd nem fog csúszni!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Reméljük Andy kihúzza ezt az elsõ menetet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
(Rossz poén: Össze kéne hozni House-al, perc alatt kigyógyítaná a Lymphoma-ból..😊)
[merlinw.org]
kis spoiler:
fúh, ennyi változást 1 évadon belül sztem még egy sorozat sem élt meg!
spartacus és crixus elvei teljesen kicserélõdtek egymással a kezdethez képest, ellenszenv és szimpátia is teljesen felborult a sorozatban...
a felesége halála pedig még mindíg ledöbbent, kíváncsi vagyok hogy hogyan/milyen irányba fog továbbmenni a plot, kíváncsi vagyok a többi mellékszereplõ (varro, az újoncok) sorsára, folytathatnám...zseniális az egész!
van benne dráma is rendesen, nemcsak vér (és közösülés)
kicsit párhuzamot is tudnék vonni a készítõkkel és a sorozatbeli spartacusszal. eddig egy ziccert sem hagytak ki, ha így folytatják akkor szép sikereket fognak elérni 😊
kellett már nagyon egy ilyen cím a képernyõre.
2010-Mar-19 Spartacus 01x09 Whore
2010-Mar-26 Spartacus 01x10 Party Favours
2010-Apr-02 Spartacus 01x11 TBA
2010-Apr-09 Spartacus 01x12 TBA
2010-Apr-16 Spartacus 01x13 TBA
[merlinw.org]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Youtube-os cuccokat én is megnéztem már 😊
Egyébként a 8-as 9-es részhez nincs felirat? Mármint angol (magyar az biztos nem lesz még egy darabig)
és ez még csak az eleje...wtf! hát nemtudom miféle csavarok lesznek még az évad végére...<#eljen>#eljen>
Egyébként itt egy két oldalas interjú/cikk vele/róla: Manu Bennett intejú
“My manager rang me saying in her thick German accent, ‘I have zee purrrfect role for you, Manu!’ ” he said. “My Maori name means bird, and I was coincidentally walking through the bird aviary at the Sydney Zoo with my 2-year-old daughter, Huia, asleep in the pram when the producers rang and said I had the role of Crixus.”
The Condemnedben õ volt Paco a (ha jól rémlik) mexikói rab, aki a feleségével Rosa-val került a szigetre.
A Marine-be még csak belenéztem de végefelé kiszúrtam, amikor ott viszik valami erdõn kersztül a fõhõs csaját és Bennett terelgeti pisztollyal a nõt. Meg összeverekszik késõbb a fõhõs csávóval valami vizzel körülvett helyen és jól helyben hagyja õt a fõhõs.
Xena idején még az eredeti keresztnevét használta vagyis Jonathant 😊

30 Days of Night (2007) .... Deputy Billy Kitka
The Condemned (2007) .... Paco
The Marine (2006) .... Bennett
Utóbbi a legviccesebb, 2006-os filmben tuti nem volt nehéz megjegyezniük a társainak a karaktere nevét. 😊
Benett jó csávó! kedvencem<#eljen>#eljen>
Csak úgy megemlítem, hogy Manu Bennett (Crixus) és Nick Tarabay (Ashur) fönn van Facebookon.
Nick már vissza is igazolt és küldött üzenetet is 😊
"Hey Gabor
Thank you so much for the support. I really appreciate it. Wish you all the best and thank you for watching the show
Nick Tarabay"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A héten lesz 1x08 Mark of the Brotherhood
jövõhéten 1x09 Whore
tehát két hét múlva jön az 1x10 Party Favours, ami már nekem is új rész lesz. Így jön ki a két hét. ;-)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1 hét múlva a 8. rész
2 hét múlva a 9. rész
3 hét múlva a 10 rész
Különben + mindegy.
.:asChil:.
De azért szerintem fogok én Spartacust nézni. A hosszúhétvégén ledarálom az eddigi részeket. 😊
Akkor most 3 hét szünet!?!?
.:asChil:.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun