3763
-
#963 mondjuk ja, felirat jó lenne, azért nem olyan könnyű megemészteni ezt az "ősangolt" :D -
#962 annyira nem jó, de az extrákat, kimaradt jeleneteket, interjúkat megnézném szinkronosan(vagy felirattal akár) :) az epizódok meg már eng-dub hun-sub alatt futnának :D -
#961 annyira jó a szinkron..?:D
még 1 magyar részt sem láttam (sőt, semmilyet sem a finálé óta) -
#960 remélem készül a magyar is :) -
#959 jupiter's cock! coin will part from my hands
"Spartacus: Blood and Sand - The Complete First Season" will be released on Blu-Ray and DVD on September 21st from Anchor Bay Entertainment. -
#958 666 új üzenet :S -
#957 Alcím, új szereplők, plot, és egyéb érdekességek a prequelről. :) (Semmi spoiler.)
-
karajjj #956 na bepótoltam egy nap alatt azt a csekély 8 részt, amivel le voltam maradva, tényleg nem gyenge a vége :D -
Csörcsike #955 az első rész nem a legjobb de utána beindul és elég jó kis sorozat. -
#954 anyukam nezi :D ugyhogy nem alacsony xD -
#953 Szerintem magas lehet. Pontosan nem tudom milyen sajnos... -
Gelassar #952 Nem tudja valaki, hogy milyen az HBO-n a Spartacus nézettsége? Csak kíváncsi vagyok, hogy a hazai közönséget hogyan fogta meg a sorozat -
#951 már csak a póló minősége a kérdés...az szokott gáz lenni... -
#950 Meg van magyar site is, ahol összerakhatod az általad kívánt polót (saját képekkel amivel jólesik), elkészítik, elküldik, kifizeted, kész és nem is drága. -
#949 Interjú a Spartacus: Blood and Sand készítőjével – magyarul -
#948 Tárgytalan, ma 23:00-kor lesz a HBO2-n. :) -
#947 Leadják vmikor újra az 5. részt? Mert pont arról maradtam le tegnap :'( -
#946 Pólókat csinálnak Bp-en a Sugár üzletközpont felső emeletén is..csak elviszed a mintaképet(a lehető legjobb felbontásban) és rárakják neked a pólóra...pólót is vihetsz ha nem tetszene az ott lévőnek a minősége...
asszem kb 3000 jó magyar forint az ára... -
#945 Párszor rendeltem,de nem vagyok megelégedve a minőség/ár aránnyal.
De majd utána járok,hátha van igényesebb hely is. ;) -
#944 De ha jól tudom úgy van, hogy 1 db-ot nem vállal semelyik cég sem. pl ha nyomtatni akarsz Spartacus logót pólóra vagy bögrére akkor meg van adva, hogy mennyi a legkisebb rendelhető mennyiség. pl 5 vagy 10 db. -
#943 sztem olcsóbban kijössz ha itthon csináltatsz pl. pólót vagy bögrét, spakát. az ilyenek szinte fillérekből megvannak egy ilyennel foglalkozó dekor cégnél. -
#942 Nem rendel valaki erről az oldalról?
Spartaus cuccok
Mert ha igen,akkor beszállnék. :) -
#941 OFF:
új film a láthatáron
-
#940 Ez lesz az en szuletesnapi ajandekom -
#939 July 23? Zsííír! :D -
#938 Comic Con -
#937 Igazad volt thx!
A bs player is lejátssza normálisan a windows media player ilyen gagyi....
Jó ez a km is. -
Aragorn83 #936 Lucy Lawless interjú -
#935 Nem a Codec szar hanem a lejátszó.
KM Player-t rakd fel. -
#934 szar a codekked -
#933 bannerban ottvan h minden kedden 10kor van az hbo-n. minden torrenten fenn volt másnap, én is onnan néztem meg. angol hang meg nekem nem volt. -
#932 Persze gondolom múlt hét kedden. -
#931 Mikor is adták le az HBO-n a 2. részt?
Torrenten még nem láttam :S
Ja és torrentről amit letöltöttem, a háttérben lehet hallani az angol hangot is.
Gondolom az HBO-n nem ilyen ugye? -
Aragorn83 #930 Manu Bennett interjú -
Aragorn83 #929 Ha esetleg valakit érdekel...
1x02 Sacramentum Gladiatorum -
Aragorn83 #928 Egyre jobban néz ki az HBO minisite-ja... :O
Klikk ide! -
#927 Azt csak szinkronosan láttam, tökéletes volt, de hát az minden téren minőségi munka és egy ekkora kaliberü mozifilmet nem szoktak elcseszni a szinkronnal, de egy sorozat más, ott nem mindig sikerül betalálni. -
#926 Van benne igazság, de személy szerint én pl. a Gyűrűk Uránál jártam úgy, hogy a szinkront választottam, pedig az angolt láttam először.
Az a szinkron több mint tökéletes volt! -
#925 Tokeletesen igazad van! -
#924 Mindig ugyan ez a téma.
Aki angolt nézte annak a szinkron ( tök mind1 milyen jó vagy milyen rossz ) => rossz.
Aki angolt nem látta és nincs lehetősége rá annak a szinkron => tökéletes.
Akinek van lehetősége és késztetést érez arra hogy eredeti nyelven nézze az az angolt választja.
Mindent az eredeti nyelven érdemes nézni, mert az adja át a színész teljes játékűt és személyiségét, de ha valaki annak a tudatában nézi a fordítást hogy nem ismeri az eredetit az nem tudja milyen az origi ergó neki tök mind1.
Nem kell nézni a HBOn, főleg annak nem aki nézte már, tök felesleges... le lehet írni mindig hogy szar a szinkron, meg egyre szarabb, de akkor nézzétek az angolt ha újra meg szeretnétek.