Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt gondoltam, hogy Ilythia a barátságukat fogja kihasználni, de késõbbre tettem volna, erre nem számítottam. Andy Whitfieldre, mint színészre, pedig nagyon oda kell figyelni a jövõben, épüljön fel gyorsan!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nincsenek laposabb töltelék-részek, mindig történik valami
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
azt írták több helyen is, hogy a mai rész az évad eddigi legjobbja. 😊 hát rreméljük!
Én ezt a sorozatot bármeddig el tudnám nézegetni. 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Úgyhogy emiatt bizonytalan távolságba csúszik a második évad forgatása, ami egyébként, április elején indult volna.
De a lényeg, hogy Andy minél elõbb meggyógyuljon és felépüljön, aztán majd utána elkezdthetik forgatni az új évadot...
Nem tudom olvastátok-e ezt a hírt, de a legjobbakat Andy Whitfield-nek.
A Spartacus: Blood and Sand fõhõse rákos
Kompi http://trailer.blog.hu/
Remélem Ilithyia fájdalmas és hosszú halált fog halni...
gondolom akivel lekellett volna feküdnie. de Sura után elég gáz lenne olyan nõt rakni mellé.
A medve nem játék.
Látva Lucretiat, nem tartom kizártnak, hogy Crixus nõjét személyesen fogja feldarabolni apró szeletekre, ha rájön, hogy mi a helyzet köztük. Most ugyanis inkább beáldozta a "barátnõjét", mint hagyta volna egyet dugni Crixus-szal, pedig ha tudná ...
Bár nem így képzelte el a végét, de azért jól jött ki belõle - mint mindig. Spartacus a fõnökét fogja elintézni, ha kiderülnek a dolgok a nejérõl, Crixus pedig az õ "Domináját" fogja megfojtani, amikor az kinyírja a nõjét. Semmi másért, csak azért lesz "szövetség" Crixus és Spartacus között, mert kénytelenek majd egymás mellé állni. Ja, és vsz ezért is válnak majd el olykorán útjaik is.
Ahsur pedig addig jár majd a kúthoz, míg el nem törik, így a végén vagy kinyírja egy haragosa - bár igazából annyira senkit sem bántott meg az élõk közül, mint tette azt a halott Barcaval - vagy túléli, és belekeveredik a felkelésbe, de mivel a felkelést a legvégén elárulták és Ashur karaktere zseniális, szerintem õ fogja elárulni a társait is. Majd a végén õ is kereszten végzi. Varro szerintem végig Spartacus mellett marad, és látva, hogy jó a sorozat, akár még úgyis befejezhetik, hogy Spartacus IS túléli és visszamegy nõjével Trákiába, vagy máshová. De ez még messze van, viszont alakul a sztori és nagyon profi a kivitelezés és a történetvezetés.
A medve nem játék.
Isohuntról, jelszót nem tud vki véletlenül? Nincs kedvem mégegyszer letölteni
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
jah,a deus ex machina dolgozik rendesen... tuti egymásnak fognak ugrani a nagy hatalommal bíró szereplõk, így spartacusnak tényleg szinte csak ölnie kell majd😄
a gyilkosság szerintem kicsit irreális volt, kihagyhatták volna, de nyilván lesz jelentõsége
Dilisek ezek a rómaiak!!!
Ja és én meglepõdtem a végén nem gondoltam, hogy az az aki😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én már el is képzeltem Spartacus következõ párbeszédét Glaberrel 😄
Valamit valamiért 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Desigo szavadon foglak még meglátod!<#taps>#taps>
Nem bírtam ki hogy bele ne nézzek a 09-be.<#nevetes1>#nevetes1>
És hogy ott mennyi szõrös dolgot láttam!<#kuss>#kuss>
De tényleg csak belepillantottam.
Majd vasárnap ha már lesz hozzá felirat<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Pedig ma még szülinapom is van, és még se kaptam senkitõl ilyet!<#falbav>#falbav><#wink>#wink>
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4