3763
-
#1163 attól függetlenül fel nem vennék ilyet, de igaz, nézőpont kérdése mi a szar :)
amúgy egy nyomdaipari üzletben, ilyen clipartos egyszínű pólót fele ennyiért megcsinálnak. -
#1162 Ismerem ezt a pólószerkesztő oldalt. Ezzel nem lehet jobbat kihozni. 3 szín a maximum,és az adott sablonnal kell dolgoznod. Minél több színt használsz,annál drágábban adják a pólót.
Szerintem ezek tudatában bőven jó a dizájn...kicsit járjatok utána a háttérnek,aztán ítéljétek szarnak. ;) -
#1161 hoppáá itt vmit elb*szott a rendszer, na mind1 nincs kedvem javítani :D -
#1160 -
#1159 aztapicsa ezek a forintos ez meg a dizájnolás netovábbja -
#1158 Szerintem passzol hozzá... és ez?
Jupiter's cock 2 -
#1157 az a font úristen -
#1156 Már magyarországon is! :)
Jupiter's cock -
#1155 Nincs új hír azokon kívül, amit ide is beszúrtunk már.
-
#1154 Hali fiuk, lányok!
Nagyon imádom ezt a sorozatot,de a googlen nem találtam semmi frisset, Andyről, vagy a kezeléséről, vagy hogy jól van-e, és arról sem, hogy bejelentették-e már az utódját. Valaki nem tud valamit? Nem szeretném ha az a csenevész kis szökéses mandró játszaná el Spartacust a második évadban. -
#1153 :) üdv, köreinkben. -
#1152 Nah, végignéztem én is ezt a sorozatot.
Már rég leszedtem, de mondom nézzünk valami római témát.
Szerdán álltam neki, most péntek van.
Gyűlöletes egy film lett ez.
Mennem kellett melózni 6-os kelés, ráadásul szarok az utak, etc., így marhára nem hiányzott ez a film nekem.
Minden nap éjjel 1-2 körül feküdtem le, akkor is megértem magam rávenni az alvásra. Most itt ülök és alig tudod gépelni is, mert összefolyik a kép, olyan karikásak a szemeim, mint Spartacus-al edzettem volna.
Elképesztően, k. bejött a film. Ittam minden másodpercét. A szereplők kiválasztása egyszerűen zseniális. Spartacus, Crixus, Doctore, Ilithyia, Batiatus... azannya!
A forgatókönyvet kilóra bekajáltam, ahogy a látványt is. Szerencsére HD verzió jutott, így lemászott a tvről az egész.
Varro halálakor meg mondogatnom kellett magamban, hogy ez csak film... aztaqrva!
Ami nagyon nem tetszett, hogy sok volt benne a fax. Persze értem, hogy a női nézőknek is kedvezni kell, de akkor is na...
-Ha elgépeltem valami sorry... mondom, alig látok.- -
#1151 Tudom, de pólóban ilyen megvalósításban még nem láttam, és ezen nevettem nagyot. :) -
#1150 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hozzászólásodból nem derült ki egyértelműen, hogy tudod-e, de a kakas és a pöcs ugyanaz angolul :D -
#1149 Kakas, hát beszarok, ezt még nem is láttam :D
Jupiter kakasa -
#1148 :DDD
fekete hosszúujjúban jól néz ki nagyon. -
#1147 régebben már volt, sztem ez a legjobb póló azóta :D -
#1146 majd képt küldjél :D -
#1145 crixus 4ever:)
megláttam a mostani videókon kedvet kaptam megint megnöveszteni a hajam :D -
#1144 Crixusról nem csináltak wp-t :( -
#1143 Letölthető countdown widget, ikonok, wallpaper-ek, stb. a Starz-nál.
-
#1142 Crixus mintha 10 kg izommal kisebb lenne...vajon direkt kérték? -
#1141 -
#1140 -
Itt a második Gladiator Camp! -
#1138 AAaawwwwww -
#1137 alig ismertem meg crixust azzal a hosszú hajjal
jó lesz ez asszem.. -
#1136 -
#1135 irritál ez az új champion of capua, tipikusan rossz arcú csávónak tűnik. remélem Crixus jól elpicsázza :) -
#1134 Kapcsolódó többi videó.
-
#1133 -
#1132 Ugyanmá, fognak egy közepesnél jobb színészt, kigyúrják pár hónap alatt és mehet a forgatás. Ha pénzük van, megoldják. -
#1131 ott írtak páran véleményt erről...azzal egyetértek ha rossz lesz a főszereplő kiválasztása azzal elástak egy nagyon jól csengő sorozatnevet...
ezzel az erővel megvárhatnák míg Andy felgyógyul...bár azt is megértem, hogy amíg lehetséges, szeretnének jól járni a stúdiónál...
szóval... Hajrá Andy!! -
#1130 Egyik Spartacus-pótlék sem vált be (c:c)
-
#1129 +1 -
#1128 Nem tudom...nekem az első mindenképp kilőve,de annak ellenére,hogy a linkben mindenki a harmadik színészre voksolt,aki nem lenne talán rossz Spartacus,mégis a középsőt tudnám elképzelni a szerepre...
-
#1127 hát akkor legyen Stephen Amell -
#1126 Három Spartacus-jelölt
-
#1125 Nem, nem ő lesz a főszereplő, neki csak egyfajta cameo-ja lenne az elején, meg a végén. A GotA a Spartacus előtti, sőt, a Crixus előtti időkről fog szólni, az akkori bajnokról és a Batiatus-ház felemelkedéséről.
-
#1124 hát attól függ mennyire mennek vissza az időben a blood&sand cselekményéhez képest...
lehet hogy párhuzamosan benne lesz fiatal fiúként spartacus lightos gyerekkalandokkal, vagy vmi :D