Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem Duroé elég király
You cannot change your fate... ...No man can
Mikor elõször láttam a bemutatót gyorsan letöltöttem 2 részt aztán eléggé csalódás volt haver baszogatott nézzem,mert qrvajó! Múlt héten erõt vettem magamon.....VISZONT hála az égnek,hogy így tettem,mert ez egy hihetlen jó sorozat!
Máris "fáj" ,hogy várni kell a következõ szezonra! Hatalmas élmény volt az elsõ szezon!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spartacus: Blood and Sand Mobile Sweepstakes? Text SWEEPS to 44264.
Details: http://www.starz.com/originals/spartacus/mobile/Pages/Mobile.aspx
Grand Prize: An
original script signed by various cast, producers and directors of the
show, PLUS a Thracian shield used in the production.
First Prize:
An original script signed by various cast, producers and directors of
the show, PLUS a leather cuff worn on set by Varro (Jai Courtney).
Second
Prizes: 35 Starz Gift Packs, each including a Spartacus: Blood and Sand
limited-edition T-shirt.
gondoltam megosztom, (...a)kitérdekel
""- Hová szökhetnénk? - kérdezte Crixus - Mindenütt ugyanaz van,mint itt. Csak úr és szolga.
- Nem fogunk megszökni - mondta Spartacus,és ezt most oly biztosan és oly határozottan tudta,mintha nem ismert volna soha életében kételyt.
- Ültetvényrõl ültetvényre megyünk,házról házra, és bármerre járunk,a rabszolgákat felszabadítjuk és besorozzuk õket a seregünkbe. Majd ha megint katonákat küldenek ránk,felvesszük újra a harcot,és az istenek majd eldöntik,hogy a rómaiak rendjét,vagy a mi rendüket akarják-e választani.
- És a fegyverek? Honnan szerzünk fegyvereket? - kérdezte Crixus.
- Elvesszük a katonáktól. És mi magunk is fogunk csinálni. Hát Róma mibõl van? Nem a rabszolgák vérébõl,sebébõl és verítékébõl? Van a világon valami,amit MI nem tudunk megcsinálni?
- Akkor Róma háborút indít ellenünk...
- Akkor mi háborút indítunk Róma ellen. - mondta Spartacus nyugodtan. - És végét vetjük Rómának,és egy olyan világot építünk,melyben nincsenek urak,és nincsenek rabszolgák.
Álom volt,de ezek most mind az álom évszakában éltek. Az egekben jártak. És ha ez a különös trák, égkék szemével és heges testével azt mondta volna nekik,hogy most pedig egyenesen az istenek ellen vezeti õket,abban a pillanatban hittek volna neki,és abban a pillanatban követték volna.
- Mi nem fogjuk bemocskolni a becsületünket - mondta nekik Spartacus csendesen,határozottan ejtve a szavakat,mintha mindegyik rabszolgához külön-külön,személyre szólóan beszélt volna. - Mi nem úgy fogunk cselekedni,ahogy a rómaiak szoktak. Mi nem engedelmeskedünk Róma törvényeinek. Mi megcsináljuk a magunk törvényeit."
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"The role of Crixus is a gift that has given me a rare opportunity to express myself as an actor & an individual but the best way I know whether the role is working for the audience is hearing feedback from each of you. It is very much appreciated. I am looking forward to filming Spartacus Season 2 in approx July 2010."
Remélem nem bántottam meg senkit. 😄DD
Solonius fülbevalójának az utánzatát nem lehet valahol megvenni?? 😄
Nagyon tetszik. 😊
Ennél jobb sorozatot még életemben nem láttam, pedig megnéztem már párat. Tetszik ez a pörgõs életmód meg a sok harc.
Nagyon sokára lesz jövõ év eleje, hogy legyenek új részek 😞 Nem fogom kibírni 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nem komolyan ertettem, gondolhatod, hogy ennyit en is tudok, ilyen filmet koran vetiteni buntetessel jar... 😮
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szerintetek kb mikor fogják nyomni az HBOn? Melyik idõsávban? Délután mikor mindenki ejtõzik, vagy este 9-10 kor? 😄
2.évad mikorra várható? (visszaolvastam 2oldalt de nem találtam használható infót)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"