Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fodek
csá nép!😄 nektek melyik szereplõ sérója tetszik?
szerintem Duroé elég király

You cannot change your fate... ...No man can

MerlinW
De.

[merlinw.org]

AntiHero
Viszont ez csak USA-ba mûködik nem?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

[HUN]Crassus
dejó,hogy nem hagytam abba a 2. rész után!😄
Mikor elõször láttam a bemutatót gyorsan letöltöttem 2 részt aztán eléggé csalódás volt haver baszogatott nézzem,mert qrvajó! Múlt héten erõt vettem magamon.....VISZONT hála az égnek,hogy így tettem,mert ez egy hihetlen jó sorozat!
Máris "fáj" ,hogy várni kell a következõ szezonra! Hatalmas élmény volt az elsõ szezon!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tigeroo
Are you entered in the
Spartacus: Blood and Sand Mobile Sweepstakes? Text SWEEPS to 44264.

Details: http://www.starz.com/originals/spartacus/mobile/Pages/Mobile.aspx

Grand Prize: An
original script signed by various cast, producers and directors of the
show, PLUS a Thracian shield used in the production.

First Prize:
An original script signed by various cast, producers and directors of
the show, PLUS a leather cuff worn on set by Varro (Jai Courtney).

Second
Prizes: 35 Starz Gift Packs, each including a Spartacus: Blood and Sand
limited-edition T-shirt.

gondoltam megosztom, (...a)kitérdekel
LordVenom
Egy kis közjáték a szabadulásuk után:

""- Hová szökhetnénk? - kérdezte Crixus - Mindenütt ugyanaz van,mint itt. Csak úr és szolga.
- Nem fogunk megszökni - mondta Spartacus,és ezt most oly biztosan és oly határozottan tudta,mintha nem ismert volna soha életében kételyt.
- Ültetvényrõl ültetvényre megyünk,házról házra, és bármerre járunk,a rabszolgákat felszabadítjuk és besorozzuk õket a seregünkbe. Majd ha megint katonákat küldenek ránk,felvesszük újra a harcot,és az istenek majd eldöntik,hogy a rómaiak rendjét,vagy a mi rendüket akarják-e választani.
- És a fegyverek? Honnan szerzünk fegyvereket? - kérdezte Crixus.
- Elvesszük a katonáktól. És mi magunk is fogunk csinálni. Hát Róma mibõl van? Nem a rabszolgák vérébõl,sebébõl és verítékébõl? Van a világon valami,amit MI nem tudunk megcsinálni?
- Akkor Róma háborút indít ellenünk...
- Akkor mi háborút indítunk Róma ellen. - mondta Spartacus nyugodtan. - És végét vetjük Rómának,és egy olyan világot építünk,melyben nincsenek urak,és nincsenek rabszolgák.
Álom volt,de ezek most mind az álom évszakában éltek. Az egekben jártak. És ha ez a különös trák, égkék szemével és heges testével azt mondta volna nekik,hogy most pedig egyenesen az istenek ellen vezeti õket,abban a pillanatban hittek volna neki,és abban a pillanatban követték volna.
- Mi nem fogjuk bemocskolni a becsületünket - mondta nekik Spartacus csendesen,határozottan ejtve a szavakat,mintha mindegyik rabszolgához külön-külön,személyre szólóan beszélt volna. - Mi nem úgy fogunk cselekedni,ahogy a rómaiak szoktak. Mi nem engedelmeskedünk Róma törvényeinek. Mi megcsináljuk a magunk törvényeit."

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

fejnelkuli
En meg eletembe nemneztem vegig egy sorozatot sem ezen kivul!

Bulykin
még van remény 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Tyler1
nálam az baj, h annyira megszoktam a sorozat színvonalát, h azóta az összes többi sorozatomat abba hagytam 😄😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MerlinW
Heroes nem kapott kaszát?

[merlinw.org]

A minisorozat akkor most tényleg januárban várható? Ez most komoly? Mit fogok én addig nézni? Na jó ez csak vicc volt van mit néznem(Heroes, The Pacific--> ezt se sokáig), de akkor is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

gyurma78
Kösz, akkor még várok😊
Tyler1

Aschil
Én azt az elsõt sem találom 😞

.:asChil:.

Jelenleg csak az elsõhöz van. mczolly még márciusban igért a maradék háromhoz is feliratot, de még nem ért el odaáig, hogy ezekhez is megcsinálja.

gyurma78
Nem tudjátok, hogy a motion comicnak csak az elsõ részéhez van felirat? Tök jó lenne megnézni, de nem találtam sehol a többihez.
Még nem jött ki az OST. Így nehezen lehet meg bárkinek is...

fejnelkuli
A filmzene nincs meg valakinek?

Manu Bennett ma írta:

"The role of Crixus is a gift that has given me a rare opportunity to express myself as an actor & an individual but the best way I know whether the role is working for the audience is hearing feedback from each of you. It is very much appreciated. I am looking forward to filming Spartacus Season 2 in approx July 2010."

Cucmey
😄DDDDD Szerintem ütõs cucc. Nem ám mint a sok kis buzinak manapság a 800 forintos kristály utánzat. 😄DDDD
Remélem nem bántottam meg senkit. 😄DD

mosoporr
Nekem inkább a kõ kéne ami benne van 😄

fejnelkuli
Egyedi lenne az teny.

tigeroo
háttö
Tyler1
mamámnak volt/van hasonló 😄 de nem gondoltam volna h az még élõ embernek tetszene xD

Cucmey
Szerintem rohadt jól néz ki. Én hordanám.. 😄DD

Tyler1
vannak ilyen ókori ékszer utánzatok neten 😊nézd körül hátha találsz hasonlót.

mosoporr
Fotózd le. ötvös megcsinálja 😊

Cucmey
Van egy különleges kivánságom. 😄
Solonius fülbevalójának az utánzatát nem lehet valahol megvenni?? 😄
Nagyon tetszik. 😊

Arnoux
Megnéztem az évadot, most fejeztem be az utolsó részt <#rinya>
Ennél jobb sorozatot még életemben nem láttam, pedig megnéztem már párat. Tetszik ez a pörgõs életmód meg a sok harc.
Nagyon sokára lesz jövõ év eleje, hogy legyenek új részek 😞 Nem fogom kibírni 😞

Jim Morrison
ui : en mar szavaztam is.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
csak kicsit viccelodni akartam na, en is olvastam azokat, csak lemaradt ez a jel : <#idiota> (😄 azert ott van)

nem komolyan ertettem, gondolhatod, hogy ennyit en is tudok, ilyen filmet koran vetiteni buntetessel jar... 😮

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kaposi1
Tényleg ennyire!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tényleg ennyire nem olvastok vissza? 😮 A 730-as hszemben (Ez is itt van még ezen az oldalon) már belinkeltem a dolgot. Onnan kiolvashatók a vetítési dátumok és idõpontok...

Tyler1
este 10kor lesz! délután?? xD

hbo

tigeroo
ja én a comicra értettem 😄D
Jim Morrison
jaja, de az nem valami nagy harcos 😄

Szerintetek kb mikor fogják nyomni az HBOn? Melyik idõsávban? Délután mikor mindenki ejtõzik, vagy este 9-10 kor? 😄

tigeroo
theokolészes rész volt a legjobb

!!!
Egyszerû angol szó, fordítsd le magadnak és rájössz. A többihez meg csak pár hsz-t kéne EZEN az oldalon elolvasni. Még csak visszalapoznod sem kell... Hajrá!

kaposi1
761<#nezze>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Mi az a motion comic és hol találom?
A 2. évad se jött volna ennél elõbb. A hónapban álltak volna neki a forgatásának.

szucsy89
hát az nincs vmi közel:/
Szinkronos lesz, de talán adni fogják feliratosan is.

Tyler1
2. évad csúszik Andy(a fõszereplõ) betegsége miatt. viszont lesz egy 6 részes elõzmény sorozat, ami várhatóan majd januárban debütál.

szucsy89
végeztem a sorozattal, eszméletlen...

2.évad mikorra várható? (visszaolvastam 2oldalt de nem találtam használható infót)
Na, látom lesz júniusban az HBO-n. Az viszont nincs odaírva, hogy szinkronos lesz-e vagy feliratos. Vki nem tudja véletlenül?😊
Miért nem jó a torrent? Az a legegyszerûbb pedig.

Jim Morrison
torrent nem jo, de ha van ilyen direkt link cucc akkor jo. torrentzen nezzem majd? :/

Punker
torrent

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jim Morrison
akkor az 1,5 Gbos... csak nincsen megauploadhoz premium accountom 😄