Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az üres járatokat is szerettem, mert azokban tuti õ tervezett vmi g*ciséget 😄
na de Crassus is volt ilyen nagyravágyó köcsög, remélem az õ szerepére is hasonlóan jó színészt választanak majd 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
végülis 3 erõs szál volt az évadban:
spartacus(a bosszúja)
crixus (a viszonya az úrnõvel valamint szerelmével)
batiatus (ahogy bizniszel, és felemelkedik)
és kb. egyenlõ arányban is domináltak (HA HA!) úgy összességében.
Sura theme az megvan mondjuk, de az elég rossz minõségû).
Amelyik zenét meg várom az a 12. részben volt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spartacusról elterjed, hogy buzi. Ezt cáfolandó elválalja, hogy az arénában 100 rabszolganõt fog kielégíteni. Eljön az nap, hatalmas a tömeg.Az elsõ 50 hamar megvan, örjöng a közönség. A következõ 30 már lasabban megy, de a közönség lelkesedése nem csökken. Utolsó húsz nyögvenyelõs, a kilencvenkilencedik után Spartacus kidõl. Néma csönd és megrendülés az arénában. Majd valaki a nézõtérrõl: BÚZI, BÚZI <#nevetes1>#nevetes1>
Vannak akik még nem látták!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
lucretia meg lehet túléli nem? nem mutatták hogy megölték volna a férje után, pislogott, mozgott stb. csak a gyereket ölte meg crixus, maximum elvérezhet a nõ.
és ez tökéletes volt, ez az évad már magában is megállná a helyét. bár 3 szál maradt függõben (ashur és naevia, glaber-ilithya)
gondolom a 2. évad magáról a felkelésrõl fog szólni, valamint glaberen fog bosszút állni spartacus
10/10 a sorozat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Fantasztikus egy sorozat, imádom!!!
A sorozatjunkie-n, amikor még kb tavaly láttam az elsõ trailert a sorozatról, már akkor tetszett, de nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog.
Remek történet, kitûnõ színészek, fantasztikus karakterek, akiket szerethetsz vagy gyûlölhetsz és emellé még mesteri zene. (Alig várom az OST-ot!)
A rómaiak közül egyet sajnálok, õ pedig Numerius anyja. Õ tényleg normális volt, kedveltem.
Igazából Lucretiat is sajnálom, de csak Lucy Lawless miatt. Bár az utolsó jelenetében, még nem halt meg, de elég végzetesnek tûnik az a seb. Sajnálom, hogy nagy valószínûséggel már nem fogjuk õt sem látni a 2. évadban.
Aurelia jelenete nagyon jó volt, ahogy dühödt fúriaként, kiadva magából minden haragját és fájdalmát, halálra késelte Numeriust. 😄DDD
Ilithyia már megint megúszta, ahogy Ashur is. Megérdemelnék a kegyetlen halált, fõleg a nõ. De belátom, hogy egyelõre kellenek a sorozatba, mint fõ intrikusok.
Számomra életem eddigi legjobb 13 hetét hozta, lealázva az eddigi kedvencemet a LOST-ot.
Viszont most rendkívül szomorú vagyok, mert jó ideig nem lesz semmi új Spartacusos dolog. :'-(((
Epedve várom a januárt és vele a 6 részes mini sorozatot. 😊
Sok karaktert sajnáltam ugyan, hogy meghalt, de így volt rendjén. (majd õket az "elõzmény" sorozatba legalább még láthatjuk)
Minden a helyén volt kivéve a visszaemlékezés. Nem tudom miért így oldották meg. Simán kezdhették volna ezt a részt a "2 nappal elõtte" résszel és utána jött volna a többi. Így kicsit az eleje suta volt, nem a megszokott módon ment a rész.
Ennek ellenére 9/10 a rész. Az évad meg 10/10.
és puff- HATALMAS
Ashur doktore jelente
Varro felesége + a magisztrátus fia kinyírása, bummm-odabaszott
de ez a 2 jelent nálam minden vitt, a duma
Crixus+doctore átállítása
és crixus elsõ gyõzködése Spartacus által
komolyan mondom, sorozat Dvd-t még nem vettem, de sztem ez lesz az elsõ, hátha másért nem is legalább így támogatom a sorozat készítõit.
Hatalmas rész volt és évad!!!
Úgy megnyugodtam, hogy azok akik megérdemelték a halált meg is kapták. Kivéve a fõ szarkavarót ami engem kicsit zavart, de a végén õ se menekülhet majd a sorsa elõt ugyanis szerzett magának egy pár ellenséget.
Lassú start, folyamatos fejlõdés csakis pozitív irányba, fantasztikus megvalósítás, tökéletes évadzáró. Csak így tovább a 2. évadban!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
így se úsztam meg, mert szombat este már egy picsa fészbúkon elsírta h kik haltak meg<#falbav>#falbav> xD
ESZMÉLETLEN!!!!!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
most a lelkem mélyén sírok. tudom hogy nem a te hibád volt, de nah... 😞
------------
azért az ahogy Crixus leszúrta Lucretiát, mennyire durva volt 😄
Most hirtelen annyi minden megfordult a fejemben 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
én is gondoltam h berakom, de mondom még nem lövöm le a poént annak aki nem látta 😊 amúgy ez kurvanagy jelenet volt.
Mostmar kivancsi vagyok milyen lehet az uberbrutal evadzaronak 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Go Jeff Go!!!!
Annyira sajnálom hogy egyenlõre vége!<#sir>#sir>
Nagy nagy köszönet mczolly-nak a sorozat fordításáért.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
efem2x.blogspot.com