Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Ilithyia megmarad fõ enemy-nek 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tyler1
hát igen. én azt hittem h majd a köv. évadban ad neki Spartacus, a fináléban még örültem is h eltud menekülni. aztán messzire nem jutott 😄
az üres járatokat is szerettem, mert azokban tuti õ tervezett vmi g*ciséget 😄

na de Crassus is volt ilyen nagyravágyó köcsög, remélem az õ szerepére is hasonlóan jó színészt választanak majd 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
Nekem is õ volt a fav !
tigeroo
jaja. meg ha belegondolsz, simán szólhatott volna róla is a sorozat😊

végülis 3 erõs szál volt az évadban:

spartacus(a bosszúja)
crixus (a viszonya az úrnõvel valamint szerelmével)
batiatus (ahogy bizniszel, és felemelkedik)

és kb. egyenlõ arányban is domináltak (HA HA!) úgy összességében.
Tyler1
én sajnálom Batiatust! annyira erõs karakter volt, h negatív szerepe ellenére is képes volt magával ragadnia.

tigeroo
"my ludus is bigger than yours" :ASD:S?D:ASd
AntiHero
Jöhetne már az OST. Már készre vágott videóm van lassan. Már csak a zenét várom hozzá😄

Sura theme az megvan mondjuk, de az elég rossz minõségû).
Amelyik zenét meg várom az a 12. részben volt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Na ez a befejezés odabaszott. Bár nekem ott van vége ahol tudjukki befejezi az utolsó csapással tudjukkit. A többi már szükségtelen. A lényeg megvolt, errõl szólt ez a 13 rész... 15/10 Ilyen sorozatokat nem csináltak eddig az tuti. Ideje volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
a "kép" után már szvsz minden mindegy 😄
Tyler1
jézusom van ilyen vicc? mer ez kurvaszar volt!

Valahogy mindíg az a vicc jut az eszembe, hogy:

Spartacusról elterjed, hogy buzi. Ezt cáfolandó elválalja, hogy az arénában 100 rabszolganõt fog kielégíteni. Eljön az nap, hatalmas a tömeg.Az elsõ 50 hamar megvan, örjöng a közönség. A következõ 30 már lasabban megy, de a közönség lelkesedése nem csökken. Utolsó húsz nyögvenyelõs, a kilencvenkilencedik után Spartacus kidõl. Néma csönd és megrendülés az arénában. Majd valaki a nézõtérrõl: BÚZI, BÚZI <#nevetes1>
kaposi1
Csak éppen a spoilert felejtetted ki!!!!!<#szomoru1>
Vannak akik még nem látták!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tigeroo
durva rész volt. tetszett az idõsíkok felépítése, így "dupla kattogás" volt agyban, matekozni kifele hogy 1.) miafasz van 2.) hogy a faszba lett úgy...

lucretia meg lehet túléli nem? nem mutatták hogy megölték volna a férje után, pislogott, mozgott stb. csak a gyereket ölte meg crixus, maximum elvérezhet a nõ.

és ez tökéletes volt, ez az évad már magában is megállná a helyét. bár 3 szál maradt függõben (ashur és naevia, glaber-ilithya)

gondolom a 2. évad magáról a felkelésrõl fog szólni, valamint glaberen fog bosszút állni spartacus

10/10 a sorozat.
kaposi1

tigeroo
geci! eez durva volt😊

nem fogom gyõzni kivárni a folytatást...

zaki
fasza kis évadzáró volt. várjuk a következõ évadot. és remélem nem kell sokat a BR-re várni

Csacsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugyebár a történelembõl kiderül, hogy Crixus, és Oniomaios(doctore) az alvezérei lesznek, így tudtam, hogy õk életben maradnak, és mellé állnak. De azért jó volt nézni. Élveztem is így minden percét. Meg hát ugye Doctore-rõl, csak az utolsó részben derült ki, hogy kicsoda is igazából.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Punker
ez valami hihetetlen durva évzáró lett!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tyler1
megunhatatlan!!! 😄 (aki nem látta a finálét, az ne nézze)

Tyler1
jó volt az idõbeli váltogatás sztem. így ütött a vége nagyot, senki nem sejti az elején h mi lesz, csak a sorozat folyamával derül ki. 😊

én pl. még majdnem azt is elhittem h Crixus meghal már ott

nan76
<#eljen><#taps><#taps><#taps>Így van!!És ez eddigi életem legjobb sorozata!!Lebilincselt.megbabonázott,elbúvõlt minden vasárnap az elsó résztõl az utolsóig!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

AntiHero
Ja és itt kérnék meg mindenkit, hogy a 6 részes mini sorozatnak ne nyissunk külön topikot. Ide is elfér bõven szerintem.

Kegyetlen, gyönyörû és brilliáns volt ez az évadzáró. 😄

Fantasztikus egy sorozat, imádom!!!
A sorozatjunkie-n, amikor még kb tavaly láttam az elsõ trailert a sorozatról, már akkor tetszett, de nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog.

Remek történet, kitûnõ színészek, fantasztikus karakterek, akiket szerethetsz vagy gyûlölhetsz és emellé még mesteri zene. (Alig várom az OST-ot!)

Durot sajnáltam, hogy nem élte meg a kitörést, de az eddiekbõl is sejthetõ volt, hogy Agron az aki a fontosabb szereplõ.
A rómaiak közül egyet sajnálok, õ pedig Numerius anyja. Õ tényleg normális volt, kedveltem.
Igazából Lucretiat is sajnálom, de csak Lucy Lawless miatt. Bár az utolsó jelenetében, még nem halt meg, de elég végzetesnek tûnik az a seb. Sajnálom, hogy nagy valószínûséggel már nem fogjuk õt sem látni a 2. évadban.
Aurelia jelenete nagyon jó volt, ahogy dühödt fúriaként, kiadva magából minden haragját és fájdalmát, halálra késelte Numeriust. 😄DDD
Ilithyia már megint megúszta, ahogy Ashur is. Megérdemelnék a kegyetlen halált, fõleg a nõ. De belátom, hogy egyelõre kellenek a sorozatba, mint fõ intrikusok.

Számomra életem eddigi legjobb 13 hetét hozta, lealázva az eddigi kedvencemet a LOST-ot.

Viszont most rendkívül szomorú vagyok, mert jó ideig nem lesz semmi új Spartacusos dolog. :'-(((
Epedve várom a januárt és vele a 6 részes mini sorozatot. 😊

AntiHero
Na megnéztem. Jó zárás volt nagyon.

Sok karaktert sajnáltam ugyan, hogy meghalt, de így volt rendjén. (majd õket az "elõzmény" sorozatba legalább még láthatjuk)

Minden a helyén volt kivéve a visszaemlékezés. Nem tudom miért így oldották meg. Simán kezdhették volna ezt a részt a "2 nappal elõtte" résszel és utána jött volna a többi. Így kicsit az eleje suta volt, nem a megszokott módon ment a rész.

Ennek ellenére 9/10 a rész. Az évad meg 10/10.

olyan erõs jelenetek voltak benne, hogy "elélveztem", csak lestem ki a fejembõl. nemcsak jól meg van csinálva ez a sorozat, az eksön is jó de amikor ilyen jelenetek voltak itt is + párbeszédek, szövegek, komolyan meg kellene tapsolni a forgatókönyvírókat pár jelenet és szöveg ami nagyon tetszett
Crixus-Inkább holtan látom, mint a melleden csüngve.
és puff- HATALMAS
Ashur doktore jelente
Varro felesége + a magisztrátus fia kinyírása, bummm-odabaszott

de ez a 2 jelent nálam minden vitt, a duma
Crixus+doctore átállítása

és crixus elsõ gyõzködése Spartacus által

komolyan mondom, sorozat Dvd-t még nem vettem, de sztem ez lesz az elsõ, hátha másért nem is legalább így támogatom a sorozat készítõit.
Hatalmas rész volt és évad!!!
Dynamic
Hoppá, Doctore = Oniomaios? Megvan Crixus mellett a másik jövendõbeli alvezér is😊
na egy tökéletes évadzáró, egy tökéletes elsõ évadhoz. egyszerûen azt a kurva volt ez a rész!!!
Victor1103
JUPITER'S COCK micsoda Finálé!!😄 EPIC!!!

Úgy megnyugodtam, hogy azok akik megérdemelték a halált meg is kapták. Kivéve a fõ szarkavarót ami engem kicsit zavart, de a végén õ se menekülhet majd a sorsa elõt ugyanis szerzett magának egy pár ellenséget.

Lassú start, folyamatos fejlõdés csakis pozitív irányba, fantasztikus megvalósítás, tökéletes évadzáró. Csak így tovább a 2. évadban!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

na most végeztem a befejezõ résszel!...gyerekek,erre nincs szó,ez mindent odaver! remélem szegény Andy hamar meggyógyul!!mikor kezdik szerintetek a 2. évad forgatását?
Tyler1
ezért nem jövök én ide ha még nem láttam az aktuális epizódot 😄
így se úsztam meg, mert szombat este már egy picsa fészbúkon elsírta h kik haltak meg<#falbav> xD

Attila8805
Megnéztem!

ESZMÉLETLEN!!!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Totti5
csak a sötét oldalt😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bulykin
az uccsó 20 percre nincs szó hogy milyen volt XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
isten baszná meg<#szomoru1>

most a lelkem mélyén sírok. tudom hogy nem a te hibád volt, de nah... 😞
Tyler1
SPOILER!!!!
------------

azért az ahogy Crixus leszúrta Lucretiát, mennyire durva volt 😄

Bulykin
csak egy ki tud a magasabbra ugrani játékot játszottak, semmi különös<#gonosz1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
hmm, hát egy kicsit ütött ez az évadzáró

kiírtották szinte a fél szereplõgárdát

Jim Morrison
baszki ! meg 5 resz kell es latom en is !!! 😄
Most hirtelen annyi minden megfordult a fejemben 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
spoilerbe a képet xDD

én is gondoltam h berakom, de mondom még nem lövöm le a poént annak aki nem látta 😊 amúgy ez kurvanagy jelenet volt.

Aschil

.:asChil:.

tigeroo
én scak holnap látom 😞
ÁÁÁÁhhhhhh,Istenem, mekkora befejezés volt, te jó ég, fõleg amikor felugrott😄!!! Kár hogy a második évad sokára jön, reméljük Andy hamar felépül!!!! Szorítunk neki!!!
Jim Morrison
En csak most neztem meg a 8. reszt nemreg... Ah brutal volt a vege ;/ szegeny csavo.

Mostmar kivancsi vagyok milyen lehet az uberbrutal evadzaronak 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

desigo
Az évadhoz méltó befejezés volt
respect!
MrSpock
Én úgyvagyok vele hogy akár itt vége is lehetne a sorinak,bár azért remélem nem lesz!De végülis megkaptuk az elõzménykeet,hisz tudjuk mi lett utánna Spartacus sorsa.Ez így komplett kerek volt,nagyszerû színészi alakítások,és képi világ a maga brutalitásában.10/10es sorozat lett.Szimpatikus szereplõk,vagy épp ellenkezõleg,hisz meglehetett találni benne mindenkit,és minden elemet.John Hannah kitûnû Batiatus volt,és aki tetszett az Ilithya,az ember ránézett és bár szinte legszívesebben nem is írom le.:-)A végén az a mosoly is..hol a kardom?:-)

Go Jeff Go!!!!

kaposi1
Brutális volt az évadzárás!<#wow1><#taps>
Annyira sajnálom hogy egyenlõre vége!<#sir>
Nagy nagy köszönet mczolly-nak a sorozat fordításáért.
<#worship><#worship>

Ez odabaszott! Így kell lezárni egy évadot nem úgy mint a többi töketlen végletekig ugyanazt húzó sorozatban.
Méltó lezárása volt az elsõ szériának.

Sajna érezhetõ volt, hogy Batiatus ezt nem fogja túlélni. Kicsit viszont aggódom a második szezon miatt, mert ez a rengeteg intrika adta eddig a sorozat sava-borsát. Egy felkelésnél meg nem tudom, hogy mivel tudnának elõrukkolni a harcon kívül. Persze még meglephetnek. 😄

efem2x.blogspot.com

Jim Morrison
😄