3763
-
Dean Winchester #1563 annyira kíváncsi voltam már Theokolészre bazzz :D
azt kaptam amit vártam , jóval magasabb spartacusnál ,erősebb ,szívósabb :)
ugye első körben könnyen leterítették akkor azt hitték h ennyi volt de én vártam Theo újraéledését...
nagyon faszán megcsinálták az ütközetet...
nagyon zsír ez a sori XD
am a GOA utan most várható vmi folytatás? -
#1562 GOtA-ba vissza van véve -
Dean Winchester #1561 átvan gondolva :D
tetszik a sori csak mondom sztem néha kevesebb vér fröccsenés kellene -
#1560 ükükükükükunokája:P:) -
#1559 miért, te nem az igazi crassus vagy? :O -
#1558 "am a főszereplő az eredeti spartacus fia lenne? " ezt gondold át újra....
-
#1557 kisfiam régen nem volt se TV,se internet,se dizsi....az embörök így szórakoztak....:P -
#1556 micsoda??? eredeti Spartacus fia? hát ha volt neki fia, akk az jó 2000 éve lehetett, de Andy Whitfield nem áll rokonságban vele szerintem :D vagy nem vágom a kérdést.
ha sok a szex, meg sok a vér már most, akk ez nem a te sorozatod lesz, mert ez bizony erről szól :) ez képregény mintára készült, úgyhogy lesznek benne ilyen groteszk elemek, mint pl. a túl sok vér effekt. -
Dean Winchester #1555 am a főszereplő az eredeti spartacus fia lenne?
a vér néha kurva sok ami sztem nem pozitiv! a kevesebb néha több !
viszont összességében tetszik... -
Dean Winchester #1554 na üdv.
első résznél járok ,de csak nekem nem tetszik a sok ágyjelenet???
spartacus bazz akkor ne erotikus filmet kapjak már :D
am ebbe a topicba lehet majd írni a GOA-részről is ugye? -
#1553 de mikor játszottam, éppen a BSG volt aktuális, így az a hang ütötte meg a fülemet:) -
#1552 ME2-ben pedig komplett hálivúd felsorakozott Martin Sheen-től Adam Baldwin-ig:) -
#1551 tudtam:)
A Mass Effect-ben meg a Colonel Saul Tigh hangja volt a Battlestar Galacticából.
-
#1550 Ott van majdnem végig a játékban, és igen. Ő az :) -
#1549 Bizony és az arca is. -
#1548 a Dead Space c. játék 1. részében (csak most kezdtem, fogalmam sincs később mi lesz) az elején van egy néger fickó, annak a hangja doctore?
ezt elég hülyén fogalmaztam meg -
#1547 A cylonok vendégszerepelnek egy másik sorozatban? :O -
#1546 de fura! van rajta ruha. :O -
#1545 Jó kombó volt mindig is :> -
#1544 Őt is a harcok heverce? (:D) -
#1543 Aki Lucy Lawless kedvelő, annak némi adalék, hogy immár a No Ordinary Family-ben is feltűnt és úgy tűnik tartósabb vendég-szereplő lesz egy időre (vagy sem). (persze Tricia Helfer is ott figyel vele :D)
-
#1542 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a szájába nyomja a "botot", az vmi kikúrt szarul lett megcisnálva. ami utána van, viszont jó -
MagyaR #1541 Hali, egy kis technikai jellegű kérdés. Mivel erről a soriról van szó, itt kérdem meg :).
Kiírtam dvdre a részeket (szerencsére csak párat), de az ékezetes betűket nem jeleníti meg, csak ilyen kriksz-kraksz van helyette.
Gondolom a karakter kódoláson kéne állítani, de milyenre?
Most ANSI-n van. UTF-8 kéne netán, vagy unicode? -
#1540 Na ezt se nézem még meg, most vagyok csak a 2. résznél. -
#1539 a fehér csempiön elég PRO ,hogy kivár az elején....én sem rohannék egyből meghalni:D -
nem lehet megunni bassza meg! -
Nos #1537 Elég jó látod mire gondoltam. Nekem pont azért nem jött be, mert szeretem a kort és sokat olvastam az adott időszakról.
Fura, szeretem a történelmileg hűbb filmeket és szeretem a fantasy filmeket is (bár ebből nincs túl sok jó). Ami a kettő között van (nekem ilyen ez a film is) az valahogy nem jön át.
Bár annyi jót írtatok róla, hogy asszem valamikor kap még egy esélyt. -
#1536 69es mozis Spartacus se valami hiteles. Kirk Douglas keményen belőtt séróval meg keresztre feszített Spartacusszal :) Amcsi filmeknek sose volt erősségük a történelmi hitelesség gondoljuk pl a Gladiátorra. De talán jobb is így. A Spartacus sorozat meg pláne nem a hitelességről szól... -
#1535 Rome egy HBO-s "történelmi" sorozat, az ókori Róma történetének elmesélése 2 fiktív főszereplő szemszögéből.
A Spartacus sorozat egy történelmi szálakat nagy vonalakban viselő fiktív képregény feldolgozás, mint a 300. Ne keverjük a kettőt. Ennek ilyennek kell lennie.
Ha nem szereted a fiktív képregényes világot, nézd a mozis Spartacus-t, a Ben-Hur-t és társait. -
#1534 -
#1533 ehh?? a maszkokban qrtak:D -
#1532 Tényleg így van. Évtizedenként kb egy sorozat van ami letud kötni és várom a következő részt. Legutóbb a Maffiózók volt most a Spartacus. Aki meg szereti az ókori római kultúrát annak igazi mennyország az egész. Néha látszik a látványon hogy budget pénzből próbálták összehozni de ha ettől elvonatkoztat az ember akkor óriási élményben van része. Annyira jó hogy én már a való élethez veszek át belőle dolgokat. Például a maszkokat. :D :D -
#1531 -
G_ArchAngel #1530 Én úgy vagyok vele, hogy nagyon teljes estés hollywoodi filmet sem tudnék mondani az utóbbi évekből, ami hozza ezt a színvonalat... -
#1529 Nézd végig a sorozatot, nem bánod meg, ezt ÉN mondom! A legutolsó "végkifejlet" jelentnél bután fogsz meredni a képernyőre és magadban halkan zsolozsmázod majd, hogy "aztamurvaanyukájukat". Olyan szinten odabax ez a sorozat, hogy ahogy tanult kollegáim említették itt már, azóta más szemmel nézem a többit én is. Nehéz bármit is megnézni, ami nem pörög fel ilyen durván a végére. Pihenni kell rá, sokat... -
Nos #1528 Lehet igazad van. Kicsit indulatból írtam, mert másra számítottam. Inkább csak annyi, hogy nekem nem jött be. Attól, hogy nem szeretem ezt a stílust még lehet jó persze. -
#1527 neeee... az ilyenek had éljenek ilyen hitben :D
mindenkinek joga van akár buzinak, akár hülyének lenni. -
#1526 Epic Fail! -
#1525 Talán nem egy rész alapján kéne ítélkezned... kíváncsi vagyok, hogy a záróepizód után is ezt írnád-e le... Egyébként nálam alapszabály, hogy nem ítélek meg egy sorozatot, míg meg nem néztem belőle legalább 4-5 részt, ha azután sem tetszik akkor abbahagyom, ajánlom neked is ezt a módszert. -
#1524 Khtxvmbb