Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Már az imdb-n is jó ideje fenn van a film. A Spartacus 1. évad leforgatása után, felkérték a Sinbad címszerepére. Anno tett is fel róla képeket a facebook oldalára. 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
😄
Szóval neked ezért tetszik??? <#ravasz1>#ravasz1> Te kis huncut<#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Róma
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

a jelzõk? hát nemtudom, a szövegtõl függ h mi illik oda.
"Üvöltözõ férfiak közé keveredünk, köztük ott van hõsünk is, aki azonban csendesen szemlélõdik." én így írtam volna:Üvöltözõ férfiak közé keveredünk, köztük egy mégis csendesen szemlélõdik.
"Hõsünk, úgy tûnik, ennél pedánsabb, és inkább letérdel asszonykája elõtt" - Egy trák szeretõ ennél pedánsabb, és inkább letérdel asszonykája elõtt.
"A legjobbkor érkezik fõhõsünk egy lassított felvétel kíséretében, lobogó sörényével" - Lassú felvétel kíséretében érkezik meg a lobogó sörényû férj.
stb,stb...
(Bár hozzá kell tennem a zanzásítás, valahogy soha nem volt igaz az oldalra. 😄)
Ha kimarad egy rész akkor letöltöm és megnézem. Ha nézek egy sorozatot akkor minden részt megnézek és nem csak elolvasni akarom a részt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Igen a szóismétlés sajons az egyik hibám. 😞 De itt addig én se akartam Spartacusnak elnevezni, míg a részben odáig nem értünk.
Geták, géták = egy ékezet, nem nagy eltérés... 😊 Egyébként fogalmam sem volt róla, itthon hogy hívják és írják a nevüket. Nem tanultam róluk töribõl sem.
Engem jóval jobban zavar, hogy itthon "Krikszosz" név vált elterjedtté és nem Crixus. "Szura" is Sura lett. Olyan hülyén hangzik. :/
Trák, harcos... Milyen jelzõket adnál még neki? Fõleg ha most látnád elõször ezt a részt? Próbáltam úgy írni, mintha még életemben nem láttam volna a sorozatból egy percet sem. 😊
A haver szó egy nagyon tág fogalom, és kettejük kapcsolata ebbe simán beleillett.
#891: elolvastam. elõször is én nem látom értelmét annak, hogy végig leírd az epizód cselekményét, mert majdnem tovább tart elolvasni mint megnézni, másrészt ha meglehet nézni akk miért kellene elolvasni nem?
A barbár trák törzs neve géták és nem geták. Aztán sok a szóismétlés, pl. Spartacust szinte minden sorban "hõsünk"-nek vagy "fõhõsünk"-nek szólítod. Ha a végéig nem is kell megnevezni, azért számos jelzõt lehetne még neki adni.
Drenissel pedig hogy haverok lennének az túlzás. Egy a céljuk, de mindkettõt önös érdek hajtja.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Õket még nem hallottuk, de majd jövõhéten:
Varro – Fenyõ Iván
Crixus – Haás Wander Péter
Doctore – Kálid Artúr
Barca – Csankó Zoltán
Ashur – Kolovratnik Krisztián
A #882-es hszben belinkeltem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
pozitívum hogy legalább maradtak vulgáris verziónál, de merték volna átirodalmasítani a káromkodásokat... 😄
azért sok a vér, mivel képregény volt eredetileg, és a repkedõ vértócsák általában úgy vannak produkálva mintha csak egy ilyen képkockát látnál...
az elsõ rész amúgy nudli, elmondanám. minden rész rátesz majd az elõzõekre, a vége pedig EPIC.
Valami iszonyasztos fejlõdést fog felmutatni minden tekintetben az elején (talán) kissé döcögõsen induló sorozat.
igenytelen (megvalósítás) - errõl meg az hogy akkor nézd inkább a barátok köztet.
amator (kep es tortenet es minden ami el akar varazsolni egyveleg)- errõl meg az hogy neked nincs összehasonlítási alapod?
nevetseges (színészi alakítás), szar (?színészi ?lol játék) -ez mondjuk ízlések és pofonok kategória, majd vissza térünk rá miután batiatus megkapta a díjjakat 😊
fanboi-oktol sorry
anti hero
amúgy csinálom az új bannert m ert látom a régi meghalt.
Batiatus és Lucretia hangjával nem vagyok kibékülve. A többi eddig mutatott szereplõjé, jó.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Végre! Ez zsír lesz! 😄
De így, hogy az OOI-ben voltál ápoló érthetõ, hogy miért vagy ennyire jártas a témában.
Nem állt szándékomban vitát provokálni.
Ápoló voltam 11 évig. Országos Onkologiai Intézet. Dr. Molnár Zsuzsa osztályán.