Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis körszakáll meg egy csepp szemfesték csodákra képes 😊

LordVenom
De ez gondolom valami huszadrangú tékás film a posztere alapján... Kár,pedig Benett-et csípem a Spartacus óta.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Naná, hogy nem az! 😊

Már az imdb-n is jó ideje fenn van a film. A Spartacus 1. évad leforgatása után, felkérték a Sinbad címszerepére. Anno tett is fel róla képeket a facebook oldalára. 😊

Tyler1
nem a szeme a megtévesztõ hanem hülyén áll a szája. de amúgy simán levágós hogy õ az.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
annyi hogy ki van húzva a szeme...
Jim Morrison
"...abban is folyton dugnak."

😄

Szóval neked ezért tetszik??? <#ravasz1> Te kis huncut<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Isten ez a sorozat. 10/10 bár az elsõ rész nem tetszett de a többi nagyon jó lett. Hasonló a Róma címû sorozat, abban is folyton dugnak.
Róma

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jim Morrison
várjál, akkor ez tényleg nem fotosopp?: D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

De most komolyan! 😊 Hasonlítsátok össze a fejlécen található képével. Mintha két telejesen különbözõ ember lenne... 😮

LordVenom
Ja,kicsit kigyúrhatná már magát. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Jim Morrison
😄DDDDDD

Manu Bennett új filmje. Rá sem ismertem. 😄D

Tyler1
tartom én is az alattam lévõ hsz-t, ha nincs idõm akk is letöltöm és ha lesz idõm megnézem. írásos anyaggal nem lehet pótolni részeket. oké egy összefoglaló az adott részrõl, de így elolvasni egy egész epizódot nem adja vissza a hatást.

a jelzõk? hát nemtudom, a szövegtõl függ h mi illik oda.
"Üvöltözõ férfiak közé keveredünk, köztük ott van hõsünk is, aki azonban csendesen szemlélõdik." én így írtam volna:Üvöltözõ férfiak közé keveredünk, köztük egy mégis csendesen szemlélõdik.
"Hõsünk, úgy tûnik, ennél pedánsabb, és inkább letérdel asszonykája elõtt" - Egy trák szeretõ ennél pedánsabb, és inkább letérdel asszonykája elõtt.
"A legjobbkor érkezik fõhõsünk egy lassított felvétel kíséretében, lobogó sörényével" - Lassú felvétel kíséretében érkezik meg a lobogó sörényû férj.
stb,stb...

Ahogy az oldal ismertetõje is írja: "Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan. Ha lekéstél a tegnapi Született feleségekrõl, vagy már nem érted, mirõl szól a Lost."

(Bár hozzá kell tennem a zanzásítás, valahogy soha nem volt igaz az oldalra. 😄)

Persze, jogos, legalábbis a mi részünkrõl. De ez a blog azoknak készült, akik szinte nem vagy egyáltalán nem töltenek le dolgokat a netrõl és a tv-ben követik a sorozatot epizódjait.

davidka003
"kimarad (nincs idõd/kedved letölteni, megnézni) egy-egy rész"

Ha kimarad egy rész akkor letöltöm és megnézem. Ha nézek egy sorozatot akkor minden részt megnézek és nem csak elolvasni akarom a részt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A hogyvolt blogot arra találták ki, ha van egy sorozat, amit nézel, de kimarad (nincs idõd/kedved letölteni, megnézni) egy-egy rész akkor innen tudod pótolni. Nekem mindössze 10 percbe telik elolvasni és még csak gyors olvasó sem vagyok. Azért ez az 50 valahány perctõl messze vagyunk. 😊

Igen a szóismétlés sajons az egyik hibám. 😞 De itt addig én se akartam Spartacusnak elnevezni, míg a részben odáig nem értünk.

Geták, géták = egy ékezet, nem nagy eltérés... 😊 Egyébként fogalmam sem volt róla, itthon hogy hívják és írják a nevüket. Nem tanultam róluk töribõl sem.
Engem jóval jobban zavar, hogy itthon "Krikszosz" név vált elterjedtté és nem Crixus. "Szura" is Sura lett. Olyan hülyén hangzik. :/

Trák, harcos... Milyen jelzõket adnál még neki? Fõleg ha most látnád elõször ezt a részt? Próbáltam úgy írni, mintha még életemben nem láttam volna a sorozatból egy percet sem. 😊

A haver szó egy nagyon tág fogalom, és kettejük kapcsolata ebbe simán beleillett.

Rubold Ödön, ha jól tudom.

Tyler1
arra én már nem emlékszem 😊 amúgy nem rég volt a tv-ben Az utolsó légió c. film, abban is szerepelt, de abban még rosszabb szinkront kapott mint a Spartacusban.

#891: elolvastam. elõször is én nem látom értelmét annak, hogy végig leírd az epizód cselekményét, mert majdnem tovább tart elolvasni mint megnézni, másrészt ha meglehet nézni akk miért kellene elolvasni nem?
A barbár trák törzs neve géták és nem geták. Aztán sok a szóismétlés, pl. Spartacust szinte minden sorban "hõsünk"-nek vagy "fõhõsünk"-nek szólítod. Ha a végéig nem is kell megnevezni, azért számos jelzõt lehetne még neki adni.
Drenissel pedig hogy haverok lennének az túlzás. Egy a céljuk, de mindkettõt önös érdek hajtja.

AntiHero
A Mumiában ki volt a szinkron hangja Hannah-nak? Ott jó hangja volt, emlékeim szerint.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Naná hogy nem hallottad! Most még csak megmutatták egy pár másodperc erejéig, hogy nesztek õ a legyõzhetetlen gall. 😊

Õket még nem hallottuk, de majd jövõhéten:

Varro – Fenyõ Iván
Crixus – Haás Wander Péter
Doctore – Kálid Artúr
Barca – Csankó Zoltán
Ashur – Kolovratnik Krisztián

Tyler1
na igen, Lucynek vártam Tátrai Zitát, ha már minden szerepében õ volt a szinkronja, itt ezt nem sikerült megoldani. Batiatusnak meg adtak egy jelentéktelen hangot, pont mikor Hannah külön stílust hozott a karakternek(sztem páran tudják mirõl beszélek). szóval nekem csalódás eddig, és Crixust még nem is hallottam 😊

A hogyvoltomat olvasta már valaki? Véleményeket várok. 😊

A #882-es hszben belinkeltem.

Punker
az elsõ 3 részig én se voltam oda, az eltúlzott vér effektek stb miatt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

AntiHero
Hát na hozzá szoktunk az eredetihez😊. Azér szerintem nem rossz az. Batiatus és Domina hangja nem jó eddig csak.

AntiHero
Hát igen elsõ 2 részben még tesztelgették az effekteket😊 Bár nekem az eleje is tetszett. Az meg igaz, hogy a folyamatosan csak jobb lesz ás minden rész felülmúlja a másikat.

Tyler1
na túl vagyok a szinkronon. nyers leszek de ez botrányosan sz*r. amúgy sem vagyok nagy szinkron kedvelõ, de ez ég és föld az angolhoz képest. talán Glaber és Solonius szinkronja nem idegesített, a többitõl falra másztam, fõleg az ilyen Krikszosz és Súúra megszólításoktól.
pozitívum hogy legalább maradtak vulgáris verziónál, de merték volna átirodalmasítani a káromkodásokat... 😄

tigeroo
nem fanboyság, a spartacusnál jelenleg nincs jobb "futó" sorozat...

azért sok a vér, mivel képregény volt eredetileg, és a repkedõ vértócsák általában úgy vannak produkálva mintha csak egy ilyen képkockát látnál...

az elsõ rész amúgy nudli, elmondanám. minden rész rátesz majd az elõzõekre, a vége pedig EPIC.
Tudod, hogy hányan mondták ugyanezt az elején? Mára pedig mind-mind úgyanúgy rajongójává vált a sorozatnak, mint kezdetektõl kitartó "fanboi"-ok?

Valami iszonyasztos fejlõdést fog felmutatni minden tekintetben az elején (talán) kissé döcögõsen induló sorozat.

irrealis (repkedõ vértócsák)- errõl az jut eszembe, hogy bazz tényleg buta ez az ország.

igenytelen (megvalósítás) - errõl meg az hogy akkor nézd inkább a barátok köztet.

amator (kep es tortenet es minden ami el akar varazsolni egyveleg)- errõl meg az hogy neked nincs összehasonlítási alapod?

nevetseges (színészi alakítás), szar (?színészi ?lol játék) -ez mondjuk ízlések és pofonok kategória, majd vissza térünk rá miután batiatus megkapta a díjjakat 😊
a tegnap latott elso reszbol kiindulva az "igenytelen (megvalósítás), irrealis (repkedõ vértócsák), nevetseges (színészi alakítás), szar (?színészi ?lol játék), amator (kep es tortenet es minden ami el akar varazsolni egyveleg)" szavak jutnak elsore eszembe..

fanboi-oktol sorry

anti hero

Mostmár publikus a részrõl írt összefoglalóm.😊1x01 A vörös kígyó

desigo
ha nem volt semmi cenzúrázva akkor respect <#eljen>
Én meg megírtam az elsõ rész hogyvoltját. Nem rég lettem kész. Holnap belinkelem kíváncsi leszek, hogy tetszik majd nektek. 😊

Tyler1
na elég jó lett a spartacus oldal hbo-n, tisztára mint a starz-é 😊
amúgy csinálom az új bannert m ert látom a régi meghalt.

Az az 1x01 ismétlése. Mindegyik rész legalább kétszer megismétlik a premier vetités után.

Jelentem, ahogy gondoltam nem volt cenzúra és a szöveghûség is megmaradt, a sok-sok káromkodással. 😊

Batiatus és Lucretia hangjával nem vagyok kibékülve. A többi eddig mutatott szereplõjé, jó.

AntiHero
Na Batiatus hangja rossz😞

Dynamic
Kezdõdik...😛
AntiHero
Szerintem meg jó.

AntiHero
Ismétlés szerintem.

Punker
nem jó a szinkron 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tower Guard
Na majd torrentrõl lekapom énis.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
vagyis az a 2. ezek szerint na.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Holnap 04:55 kor lesz az elsõ vetítés?
Végre! Ez zsír lesz! 😄

Tyler1
majd lesz torrenten 😄

Jim Morrison
hu bazz, tenyleg ! mostmar mindegy, ma mar nem nezem...

AntiHero
Tessék nézni a HBO-t😊

Én egyáltalán nem éreztem ezt provokációnak, csak mindössze meglepõdtem, hogy ennyire biztosan ezt kijelenetted, amikor minden más helyrõl, csupa pozitív visszajelzést olvasok Andy állapotát illetõen.

De így, hogy az OOI-ben voltál ápoló érthetõ, hogy miért vagy ennyire jártas a témában.

Igazad van, semmi nem biztos. Andy egy szimpatikus fiatal színész, remélem sikerül legyõznie a kórt. Én is kedvelem, drukkolok neki.
Nem állt szándékomban vitát provokálni.

Ápoló voltam 11 évig. Országos Onkologiai Intézet. Dr. Molnár Zsuzsa osztályán.