Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
mczolly hamarosan megcsinálja a feliratát a maradék 3 résznek is... 😊
Spartacus: Blood and Sand - The Motion Comic 1x01 - Upon the Sands of Vengeance
Spartacus: Blood and Sand - Motion Comic - 1x01 Upon the Sands of Vengeance
meg jo hogy jobb ! 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
mire számíthatok a folytatásban jobb lesz vagy roszabb?😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ettõl a sorozat még kurvajó
PSN ID.: Beegabor
Amikor rákattintok a zip-re automatikusan csomagolni kezdi,nem úgy mint a többi,hogy nekem kell kicsomizni...így titok marad. 😊
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A medve nem játék.
A medve nem játék.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Ashur elõbb Glaber-hez csapódik, de az nem fog bízni benne, ezért a megfelelõ pillanatban átáll majd Crassushoz, de a Doctore valamilyen úton-módon megtalálja majd.
- Lucretia túléli, bár megtörve, és Illyhia kis ölebe lesz, vagyis megfordulnak a szerepek. De végül Lucretia fogja kinyírni a libát. 😊
- Glaber-rel tudjuk mi történik majd a "szõlõs" eseménykor, bár bizonytalan, hogy akkor fogják-e megölni, vagy késõbb.
- Crixus megtalálja Naeviát, de a csaj meg fog halni valamiért és ezért dönt úgy, hogy mégsem megy haza, hanem inkább nekimegy a rómaiaknak, és ölni, fosztogatni fognak. Ekkor válnak le Spartacus seregérõl.
- Kb. ennyi. 😊
Összességében zseniális volt az elsõ évad, nálam messze magasan ver mindent, amit idén láttam.
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Apropó! Kicsit Piszkos tizenkettõs volt az a rész, amikor arról értekeztek, hogy: "itt biztonságban vagyunk". 😊
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
/me köp
ha nincs a felkelés akkor élete végéig zsarolták volna a ludusban....
már csak az a kérdés hogy ilithya hogy áll majd glaberhez ezek után (hisz cserben hagyta a férje...)
hmm, lehet hogy a felkeléshez fog állni?<#idiota>#idiota>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10