Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
a HDk 1,5 giga körül vannak
vagy olyat szedsz vagy a fél gigás xvidet...
Jim Morrison
nem lehet a reszeket valahonnan leszedni hd amik nem nagyobbak 1Gb nal? Direkt link, kene a torrent nem jo 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Például innen leszedheted.

Attila8805
Hol találom ezt a motion Comicot?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kaposi1
Jó párosítás az Avatarral!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tigeroo
Tyler1
na motion comic elsõ része jó volt, csak kár h ilyen rövid. tetszett, hogy egy másik szemszögbõl mutatták be az eseményeket 😊 a vizualitástól, zenétõl, és a szinkrontól nem kell csodát várni, ez a mûfajra jellemzõ. aki nézett már mozgó képregényt azt nem fogja zavarni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LordVenom
Na ezt én is megnézem. Mióta befejeztem a sorozatot ( az utolsó részt minimum 5-6-szor néztem meg) egy ûr tátong bennem...talán ez kicsit pótolja a hiányt. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Nagyon szívesen. 😊

mczolly hamarosan megcsinálja a feliratát a maradék 3 résznek is... 😊

Tyler1
nagyon köszönöm! és a külön fáradozást h feltöltötted 😊

Most látom, valamiért letiltották a linkelést. Hová töltsem fel akkor a feliratot? És akkor onnan el tudjátok érni...

Ezerszer jobb. Hogy egy példával éljek... Ha szereted a hullámvasutazást akkor csak annyit mondanék, hogy még csak most indultak el a kocsik. 😊))

Negyed órámba telt mire a fórumunkból visszakerestem a linkjét, de megtaláltam. Parancsolj! 😊

Spartacus: Blood and Sand - Motion Comic - 1x01 Upon the Sands of Vengeance

Jim Morrison
huuu ezert kapni fogsz a tobbiektol 😄DDD

meg jo hogy jobb ! 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
most néztem meg az elsõ részt, egész jónak tûnik😊

mire számíthatok a folytatásban jobb lesz vagy roszabb?😄
Tyler1
hol? én nem láttam sehol eddig :S

Az elsõ részhez már van magyar felirat. A többihez is lesz hamarosan, ha érdekel. Eddig az elsõt láttam. A story tetszik a képi megvalósítás már nem annyira. 😊

AntiHero
Amúgy tényleg vicces, de nem zavaró. Na meg nem is érdekel, hogy ugrik. Jó nekem így😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Erre van egy jó megoldás. Ne nézd a gifet annyit és máris nem fog zavarni a dolog.

Tyler1
letöltöttem a motion comic-ot, kiváncsi vagyok az milyen 😄 nincs hétvége spartacus nélkül 😄

Seth
Gondoltam hogy vmi hasonló hozzászólás lesz. De minél többet néztem ezt a gif-et annál viccesebb lesz ,nem tehetek róla XD

Ettõl a sorozat még kurvajó

PSN ID.: Beegabor

Akkor mutasd meg neki, hogy kellett volna kivitelezni az ugrást, hogy 10-bõl 10 pontot kapjon rá. ;-)

Seth
jaj de béna ahogy ugrik 😊

PSN ID.: Beegabor

LordVenom
Nem mertem kicsomagolni,mert félek,hogy valami paraszt vírusos file-t rakott fel.
Amikor rákattintok a zip-re automatikusan csomagolni kezdi,nem úgy mint a többi,hogy nekem kell kicsomizni...így titok marad. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

nan76
és kiderûlt mi az?

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

LordVenom
Bassza meg,én már töltöm kíváncsiságból... 😞

Darthmushroom
fake

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LordVenom
Az egyik torrent oldalon van egy 14. rész... az mi lehet?

gumbo1888
köszi ez is fasza, de ha valaki tudna egy jó minõségû háttérképnek valót akkor hálás lennék

Jim Morrison
Am tényleg kegyetlen volt a záró rész, fantasztikus, kedvenc jelenneteimet meg már le is írtátok. Nem csak az évadban, de még ebben az uccsó részben is több minden történt mint a Lost 6 évében...

Jim Morrison
mivel nincs benne 18+ os jelenet ezert 16+, bar az HBO szereti a 15+ okat rakosgatni<#idiota>

Tower Guard
Korhatár : X ?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Június elsején jön nálunk az elsõ rész.

Spartacus: Vér és Homok

Bulykin

+

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gumbo1888
arról amikor felugrik Spartacus tudna valaki egy jó képet tenni?

a.carkey
Challanger
Én biztos nem barátkoznék velük, messzirõl kerülném mindkettõt<#idiota>
a.carkey
Nem is tudtam, hogy Ilithyia, vagyis Viva Bianca (sz. Viva Skubiszewski) és Yvonne Strahovski (a Chuckból) jóbarátok és egy suliba jártak. 😄

A medve nem játék.

AntiHero
<#idiota>

zaki
😄DD

nan76
😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

PetruZ
Szerintem ami lesz a folytatásban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Ashur elõbb Glaber-hez csapódik, de az nem fog bízni benne, ezért a megfelelõ pillanatban átáll majd Crassushoz, de a Doctore valamilyen úton-módon megtalálja majd.
- Lucretia túléli, bár megtörve, és Illyhia kis ölebe lesz, vagyis megfordulnak a szerepek. De végül Lucretia fogja kinyírni a libát. 😊
- Glaber-rel tudjuk mi történik majd a "szõlõs" eseménykor, bár bizonytalan, hogy akkor fogják-e megölni, vagy késõbb.
- Crixus megtalálja Naeviát, de a csaj meg fog halni valamiért és ezért dönt úgy, hogy mégsem megy haza, hanem inkább nekimegy a rómaiaknak, és ölni, fosztogatni fognak. Ekkor válnak le Spartacus seregérõl.
- Kb. ennyi. 😊

Összességében zseniális volt az elsõ évad, nálam messze magasan ver mindent, amit idén láttam.
a.carkey
Pl. lefogadom, hogy Ashurkedvenc intrikusunk lesz az, aki kibasz Spartacussal és lefizeti a kalózflottát, hogy menjenek a francba. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kinyírják majd a Vezuvnál amikor rájuk esnek hegynek le. 😊

Apropó! Kicsit Piszkos tizenkettõs volt az a rész, amikor arról értekeztek, hogy: "itt biztonságban vagyunk". 😊

A medve nem játék.

Totti5
õ lenne a helyi kúrva vagy mi?😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo
spartacusnak meg hálás lehet az a büdös kurva.

/me köp

ha nincs a felkelés akkor élete végéig zsarolták volna a ludusban....

már csak az a kérdés hogy ilithya hogy áll majd glaberhez ezek után (hisz cserben hagyta a férje...)
hmm, lehet hogy a felkeléshez fog állni?<#idiota>
AntiHero

Totti5
Szintén. A színész játéka nagyszerû volt, sõt a legjobb mind közül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Punker
Crassus 100% durvább arc volt 😛

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"