Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
mondjuk ja, felirat jó lenne, azért nem olyan könnyû megemészteni ezt az "õsangolt" 😄
Tyler1
annyira nem jó, de az extrákat, kimaradt jeleneteket, interjúkat megnézném szinkronosan(vagy felirattal akár) 😊 az epizódok meg már eng-dub hun-sub alatt futnának 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
annyira jó a szinkron..?😄

még 1 magyar részt sem láttam (sõt, semmilyet sem a finálé óta)
Tyler1
remélem készül a magyar is 😊

tigeroo
jupiter's cock! coin will part from my hands

"Spartacus: Blood and Sand - The Complete First Season" will be released on Blu-Ray and DVD on September 21st from Anchor Bay Entertainment.
Piszkos  Fred
666 új üzenet :S

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

PetruZ
Alcím, új szereplõk, plot, és egyéb érdekességek a prequelrõl. 😊 (Semmi spoiler.)
na bepótoltam egy nap alatt azt a csekély 8 részt, amivel le voltam maradva, tényleg nem gyenge a vége 😄
az elsõ rész nem a legjobb de utána beindul és elég jó kis sorozat.
Jim Morrison
anyukam nezi 😄 ugyhogy nem alacsony xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tower Guard
Szerintem magas lehet. Pontosan nem tudom milyen sajnos...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Nem tudja valaki, hogy milyen az HBO-n a Spartacus nézettsége? Csak kíváncsi vagyok, hogy a hazai közönséget hogyan fogta meg a sorozat
öregharcsa
már csak a póló minõsége a kérdés...az szokott gáz lenni...

http://pspfilez.extra.hu/

Sir Quno Jedi
Meg van magyar site is, ahol összerakhatod az általad kívánt polót (saját képekkel amivel jólesik), elkészítik, elküldik, kifizeted, kész és nem is drága.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

AntiHero
Kongy
Tárgytalan, ma 23:00-kor lesz a HBO2-n. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Leadják vmikor újra az 5. részt? Mert pont arról maradtam le tegnap :'(

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

öregharcsa
Pólókat csinálnak Bp-en a Sugár üzletközpont felsõ emeletén is..csak elviszed a mintaképet(a lehetõ legjobb felbontásban) és rárakják neked a pólóra...pólót is vihetsz ha nem tetszene az ott lévõnek a minõsége...

asszem kb 3000 jó magyar forint az ára...

LordVenom
Párszor rendeltem,de nem vagyok megelégedve a minõség/ár aránnyal.
De majd utána járok,hátha van igényesebb hely is. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

davidka003
De ha jól tudom úgy van, hogy 1 db-ot nem vállal semelyik cég sem. pl ha nyomtatni akarsz Spartacus logót pólóra vagy bögrére akkor meg van adva, hogy mennyi a legkisebb rendelhetõ mennyiség. pl 5 vagy 10 db.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tyler1
sztem olcsóbban kijössz ha itthon csináltatsz pl. pólót vagy bögrét, spakát. az ilyenek szinte fillérekbõl megvannak egy ilyennel foglalkozó dekor cégnél.

LordVenom
Nem rendel valaki errõl az oldalról?

Spartaus cuccok

Mert ha igen,akkor beszállnék. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

öregharcsa
OFF:

új film a láthatáron <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Jim Morrison
Ez lesz az en szuletesnapi ajandekom<#gonosz1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tower Guard
July 23? Zsííír! 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

tigeroo
Tower Guard
Igazad volt thx!
A bs player is lejátssza normálisan a windows media player ilyen gagyi....
Jó ez a km is.

davidka003
Nem a Codec szar hanem a lejátszó.
KM Player-t rakd fel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

AntiHero
szar a codekked

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tyler1
bannerban ottvan h minden kedden 10kor van az hbo-n. minden torrenten fenn volt másnap, én is onnan néztem meg. angol hang meg nekem nem volt.

Tower Guard
Persze gondolom múlt hét kedden.

Tower Guard
Mikor is adták le az HBO-n a 2. részt?
Torrenten még nem láttam :S
Ja és torrentrõl amit letöltöttem, a háttérben lehet hallani az angol hangot is.

Gondolom az HBO-n nem ilyen ugye?

Ha esetleg valakit érdekel...

1x02 Sacramentum Gladiatorum

Egyre jobban néz ki az HBO minisite-ja... 😮

Klikk ide!

Totti5
Azt csak szinkronosan láttam, tökéletes volt, de hát az minden téren minõségi munka és egy ekkora kaliberü mozifilmet nem szoktak elcseszni a szinkronnal, de egy sorozat más, ott nem mindig sikerül betalálni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tower Guard
Van benne igazság, de személy szerint én pl. a Gyûrûk Uránál jártam úgy, hogy a szinkront választottam, pedig az angolt láttam elõször.

Az a szinkron több mint tökéletes volt!

kaposi1
Tokeletesen igazad van!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Totti5
Mindig ugyan ez a téma.

Aki angolt nézte annak a szinkron ( tök mind1 milyen jó vagy milyen rossz ) => rossz.
Aki angolt nem látta és nincs lehetõsége rá annak a szinkron => tökéletes.

Akinek van lehetõsége és késztetést érez arra hogy eredeti nyelven nézze az az angolt választja.

Mindent az eredeti nyelven érdemes nézni, mert az adja át a színész teljes játékût és személyiségét, de ha valaki annak a tudatában nézi a fordítást hogy nem ismeri az eredetit az nem tudja milyen az origi ergó neki tök mind1.

Nem kell nézni a HBOn, fõleg annak nem aki nézte már, tök felesleges... le lehet írni mindig hogy szar a szinkron, meg egyre szarabb, de akkor nézzétek az angolt ha újra meg szeretnétek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én már rég rájöttem és elfogadtam, hogy kár és hiábavaló dolog elvárni, hogy épp olyan vagy közel hasonló hangja legyen a szinkronszínésznek, mint amilyen eredetileg van a színésznek.

Egyébként itt van egy jó kis cikk a Spartacus szinkron munkálatairól.
Spartacus: Szinkron és hangok

Tyler1
de a karakterekhez képest mindegyik az. Crixus hangja talán a legszarabb, bár Barcanak se jutott jobb.
nem a szinkronszínészekkel van bajom, hanem egyszerûen a magyar szinkronozás botrányos, és élményromboló.

nézzen bele pár jelenetben angolul, aki nem látta volna eredetiben, mert összehasonlíthatatlan.

Azért Haás Vander Péter hangja egyáltalán nem jelentéktelen, és tompa.

Én sem szeretem a szinkront, de nála jobbat, vagy épp mást el se tudnék képzelni Crixus szinkronhangjaként.

Tyler1
sztem is borzalmas a szinkron. ennyi erõvel tinipicsák is szinkronizálhattak volna, mert kb. 1 távolságban van a mostanival. átsem jönnek azok érzelmek, amiket közvetítenek a szereplõk. Crixus, Varro, vagy Ashur is egy tompa jelentéktelen hangon szólal meg...

AndrewT
szerintem Legatus Bajnai-n kívül nagyon mellélõttek a hangokkal. az övé sem hasonlít túlzottan az eredeti hangra, de Viczián Ottó nagyon jól átadja a karaktert.

kaposi1
Én tegnap három percre néztem bele a HBO-n.
Inkább marad az eredeti nyelv!

davidka003
Inkább maradok az angolnál. Spartacus és Crixus hangja jó de a többi szereplõé annyira nem. Doctore hangja egy vicc.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Ma 22 órakor az HBO-n.
Megnézem milyen a szinkron és eldöntöm, hogy most írjam ki feliratosan vagy várjam meg végig a szinkronos részeket.

kaposi1
<#vigyor2><#taps>

Tyler1
Andy meggyógyult és hivatalosan is neki állt a spinoffnak. ez pedig azt jelenti h utána el is kezdõdik a 2. évad forgatása.
nagy reszpekt amiért 3 hónap alatt sikerült leküdeni ezt a nem is kis betegséget 😊