Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
basszus !!!
Azt hittem jot szedtem (ep 3, 4, 5, 6) erre most derult ki, hogy rossz az egesz :/ MB ra megfelel, csak üres a mappa 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Punker
ez a 2004 -es feldolgozás, én a 1960-as régit láttam csak

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tigeroo
Szerintem itt is valami ilyen lesz. Õ lesz szerintem a "fõgonosz" a második szezonban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Punker
a régi klasszikus filmben életben hagyták és elküldték Crassus-hoz 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem is meghalnak. Elvégre a szökés után, már semmi jelentõségük nincs. Ott lesz még ellenfélnek az a genyó Gaius Glaber, a Római praetor ellenlábas, akit egybõl utánnaküldenek.

Tényleg, errõl a Glaber fickóról sem lehet többet megtudni a töténelembõl? Csak annyit hogy a Vezuv lábánál - ahol Spartacus liánokból, meg mibõl font kötélen leereszkedik - hátbatámadja és legyõzi. Annyit még tudni lehet, hogy a lovát is lenyúlja, de hogy mi történ Glaberrel...? Meghalt? Elmenekült?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

AntiHero
Jéé észre se vettem azt. Tényleg ott egy S betû😊

fejnelkuli
Ehh! SG a vizben! Ugyes!

desigo
szerintem vége lesz mint a botnak...
AntiHero
100% hogy Batiatus nem hall meg szerintem. Túl jó karakter ahhoz, hogy most még megöljék.

kaposi1
Minden esetre személy szerint én sajnálnám ha Batiátus szálat már a következõ részben "elvarrnák"<#eplus2>
Szívesen elnézném még egy ideig az ármánykodásait.
Meg amúgy is jól játszik!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tigeroo
na igen, erre céloztam. akárhogyis nézem még 1 évet várni kell majd a season 2-re...😞

all hail andy whitfield! bringer of blood & sand on tv! beater of cancer!
tigeroo
hát mondjuk:

spartacus megöli az urukat, crixus meg az úrnõt..

ottis lehetnek még fasza dialógusok/morális kérdések

(pl. képzeld el: crixus elõtt térden a domina, nyakán a kard hegye pihen... bevallja hogy a gyerek mégis crixustól van...de mégis miatta szenvedett naevia plusz õ is... kicsit habozik majd megöli...)

de tuti kitalálnak ennél 100x jobb dolgokat még a következõ részbe!
kaposi1
És ugye arról se feledkezz meg hogy azt nem tudhatták hogy Andy ideiglenesen (reméljük) nem tudja folytatni a sorozatot.
Tehát nem hinném hogy az 1.évad utolsó részének végén ennyi mindent bele akartak sûríteni.
Még ha a címe az is amit tudunk már!<#taps>

Shiwo
mondjuk az lesz a kérdés, hogy a lázadásba mennyire tudnak majd beleilleszteni ilyen csûrés-csavarásos dolgokat, intrikákat..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tigeroo
hát ja. most belegondolok hogy mennyi minden történhet még addig... lehet tényleg úgy lesz vége.. azért 1órába belezsúfolni a meggyõzést, maga mellé állítást (gondolok itt a doctoréra, bár volt 1 dialógusuk spartacusszal, hogy "majd jóvá tesz mindent"... most hogy tud barca-ügyrõl lehet õ ajánlja majd fel magát mert már tudja mire gondolt akkor spartacus... vagy legalábbis kikérdezi õ mit tud az egészrõl. crixus most teljesen rottyon van, mondjuk õ már tuti spartacus mellé áll, hogy minél hamarabb megkereshesse a szerelmét... ) akkor..ottvan még szervezkedés

stb, stb stb.

ááá készvagyok. olyan mintha mentálisan földbe döngöltek volna. ezt a részt tényleg fel kell még dolgoznom...
kaposi1
"nem bírnám kivárni addig."
Pedig lehet hogy kénytelen leszel!<#wink>

tigeroo
akurvaéletbe, ez mekkora durva rész volt istenem!

következõ részben szerintem majd csak úgy kapkodhatjuk majd a fejünket!

minden elismerésem a készítõknek! minden ismerõsömnek mutatom az ep13 teasert, mondják is hogy durva, blabla majd meglesik. de mégis, a legdurvább a PLOT. azt pedig ugye nemlehet elmagyarázni senkinek olyan egyszerûen....
érdekes, hogy spartacus a gladiátorok közül az ikrekkel interakciózik a legtöbbet a sorozatban, most hogy varro elment... mondjuk nekem is van ikertesóm szóval alapból szimpatikusak voltak azóta hogy megjelentek 😊

amikor spartacus a rómaiakkal küzdött ott is látszott hogy a többi gladiátor már sajnálja. a crixus-naevia szál effajta továbblendítése is odabaszott rendesen! ez a korbácsolásnál is látszódott...

batiatust külön kiemelném...áá iszonyat hogy mennyire kidolgozott a karaktere... kitervel mindent, de azért 1-2 oltári kiakadás még belefér (amikor leordította glabert akkorát kacagtam rajta, hát tipikus batiatus megmozdulás)

remélem úgy lesz a finálé hogy itt a ludusban minden szálat elvarrnak, mert ha tényleg a következõ évadban lenne a lázadás...fú bazmeg, nem bírnám kivárni addig....

egyszóval ötcsillagos sorozat. az alapkoncepció, a látvány, a hangulat, a történet, a jellemek....
Egyetértek. Mondjuk a csillagromboló azért zavarna. <#idiota>

Sir Quno Jedi
Vannak ennél súlyosabb anakronizmusok is benne nyilván. DE ez inkább egy fantasy sorozat, mintsem történelmi hitelességû oktatófilm. Ezért aztán felõlem csillagrombolókat is hozhatnak benne, attól még ugyanolyan jó lesz. Ezeken nem kell kiakadni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én nem tudtam, hogy most lesz az évadzáró és megnéztem hétvégén 11 epizódot. Ma szerintem megnézem a 12.-t. Szóval akkor várhatok egy "grand" fináléra egy hetet.

Nekem csak az tûnt föl, hogy valamelyik részben Spartacust leszíjazzák csattal, ami ebben a korban még nem létezett (mármint a csat), mindent kötöztek.
De az ilyen apróságok nálam nem rontják el az illúziót.
Meg most látom, hogy a fenti képen is csatja van. hehehe

Csacsi
Napi két résszel pont megleszek szombat estére, és akkor jöhet a befejezõ rész. 😊 Jó kis hét lesz ez 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kaposi1
Ebbõl bizony nem sok minden derült ki.
De ha most nem ismerném ezt a sorozatot már csak ez miatt a videó miatt is elkezdeném nézni!<#nyes>

Dynamic

Spartacus: Blood and Sand - Ep 113 "Kill Them All" TRAILER SPOILER

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kíváncsi vagyok, hogy a Kill Them All megvalósul-e. Vagyis kitörnek-e(a trailerben nem nagyon láttam erre utaló jelenetet) vagy csak az elõkészítésig jutnak el, hogy aztán lerágjuk a kezünket a következõ évadig😊
Punker
Zseniális rész volt!!

hát gyerekek ez ki...szott jó volt! Alig várom az uccsó részt, de spartacus után bármit nézek unalmas és erõltett...
Rettenetes, hogy már csak egy rész lesz, aztán meg ki tudja meddig csend..
De úgy látom itt, hogy nem leszek ezzel egyedül. 😊

Mondjuk az utolsó résztõl kicsit tartok, mert egyre jobban imádom Batiatus karakterét, tökéletes ez a felkapaszkodott, elõkelõ, tisztelettudó embert mutogató arc, aki ha nem felette állókkal van, vagy túlfeszítik a húrt, akkor perc alatt elmélyül a hangja, és lemegy igazi õsparasztba 😄

Ebben a részben is zseniális volt, ahogy egy pillanat alatt leolvadt róla a máz, mikor hátat fordított neki Glaber 😄 Elsõre azt hittem, hogy le is gyilkoltatja ott, azonnal, mert ugye a katonáit már nagyrészt elintézte Spartacus.

efem2x.blogspot.com

AntiHero
Igazából engem se érdekelt már mire vége lett a résznek, de mondom csak berakom.

Nekem is feltûnt, de nem foglalkozok ilyen apróságokkal. 😊

AntiHero
ez baki? (cipõ talpa) Nem tudtam jobb képet kiszedni😄

Kegyetlen jó rész volt. Végig ezres fordulatszámon pörgött a rész. Ha egy mondattal kellene jellemezni, akkor azt mondanám,
hogy ebben részben, mindenki megszopta. 😄DD

Aurelia szegény a lehetõ legrosszabbkor került a Batiatus házba...

Ilithyiának már nagyon érett a maflás. Nagyon jót röhögtem mikor Glaber hátrahagyta a Batiatus, Lucretia, Ashur hármasnak.
Batiatus megint ügyesen játszotta ki a lapjait, ha szépen nem megy a dolog, akkor jöhet a kényszerítés. 😄

Ashur felemelésén picit meglepõdtem, de ezt jól megoldották, hogy ezáltal derült fény Crixus és Naevia kapcsolatára.

Végre Barca halála is kiderült, ezáltal Doctore csatlakozása biztosra vehetõ. Naeviaának egy nagy pirospont ezért. 😄

Jövõhéten pedig Kill Them all! Rendkívül sajnálom, hogy utána egy jó darabig nem lesz új rész... 😞

AntiHero
Mocskos jó rész volt megint.

Úgy látom mindenki kiterítette a lapjait. Innen már csak lázadás van hátra😊 1 rész alatt ennyi fordulatot/leleplezést azért ritkán látni.
Ja és halottunk egy új zenét is amikor Spartacus a rómaiakkal harcol. (tetszett az a zene nagyon)

kibaszott jó sorozat!!! minden rész rendben van!
desigo
jaja
nagyon jó rész volt
kár,hogy már csak 1 lesz :/
kaposi1
Ebbe a részbe se kellett csalódnom.
Minden összeállt a a nagy fináléra.
Most már csak azt sajnálom hogy nemsokára "vége"!<#sir><#rinya>

desigo
thx!
legalább van értelmes néznivaló szavazás szenvedés alatt...
kaposi1
Felirat kint a HosszúPuskán!
Köszönet mczolly-nak!<#worship>

kaposi1
12. fordításából hátra van még 100 sor.
Este nálam ez lesz a fõ film.<#finom>

AndrewT
13

Anthrax
Hány epizódos az elsõ évad? nem 12 ?

AndrewT
Claudius Glaber - Schmied Zoltán? 😊

"Egyszer régen ide a forumra írta a Xmen fordítója, hogy azért lett Wolverine=Farkas, mert nem ismert olyan állatot, hogy rozsomák, és ha ö nem ismeri akkor más sem feltehetõleg."

Ez milyen szánalmas... LoL!!! 😄

AndrewT
hihetetlenül dinamikus rész volt, és ezáltal értelmet nyert az elmúlt néhány epizód látszólag lassabb lefolyása is. Batiatus pedig igazi "RocknRolla" lett. tulajdonképpen õ sem csinál mást, mint a maga kis arénájában próbál túlélni, és elnyerni a felette állók bizalmát. csak úgy mint a gladiátorai, õnála.

Nekem inkább a szinkronokhoz készült fordításokkal van bajom. A 300-at is teljesen elrontották, nem beszélve a Serenity nagyfilmrõl. Idõnként teljesen értelmetlenek a dialogusok, mert a kis hülye bérfordítók nem ismerik a kifejezések pontos jelentését, meg az elõzményeket (a sorozatoknál sok ember fordít különbözõ részeket). Egyszer régen ide a forumra írta a Xmen fordítója, hogy azért lett Wolverine=Farkas, mert nem ismert olyan állatot, hogy rozsomák, és ha ö nem ismeri akkor más sem feltehetõleg.
Hatalmas rész volt! Szerintem látványilag is nagyon eltalálták, és még az elõzõ részeknél is sokkal szebb képi világot kaptunk, és maga a story is nagyon jól alakult. Csak lenne már jövõ szombat 😄

AndrewT
a The Pacific-nél meglépték, hogy egymásutáni két napon, elõször szinkronnal, aztán pedig eredeti nyelven és felirattal adják.

BlackShadow
csatlakozok a klubhoz 😊
utolsó mondat.. rohadjank 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

macselek
Elnézést a kifejezésért, de ez kibbbaszottul ütõs rész volt😮 Nem bírok még egy hetet várni!😄